Usuari Discussió:Raül

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Raül! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


L'impressionisme es tingut com frontera. Segurament tens rao per mi pots esborrar la categoria, tu mateix.--Allman 19:15, 20 nov 2006 (CET)[respon]

Pàgines orfes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

articles orfes

Jordi Coll Costa 09:36, 10 març 2007 (CET)[respon]

Urà/Úranos[modifica]

hola Raül,

si se m'acut qualsevol idea o pregunta que cregui que pot donar una altra perspectiva a la discussió us ho diré, però sentint-ho molt el meu coneixement del tema no aportarà gaire llum a la qüestió.

--ArinArin (parla'm) 18:49, 8 abr 2007 (CEST)[respon]

Dóna un cop d'ull al Viquiprojecte (en referència a algun comentari que em vas realitzar). Digue'm que en penses en correu intern no tinc ganes de donar explicacions infinites a qui només passava pel portal i té poc criteri.--Allman 21:19, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

Jo no tinc informació sobre com Hegel classifica les arts pots fer un apartat al viquiportal fent una explicació mínima i donant bibliografia per poder realitzar una segona proposta--Allman 18:38, 16 maig 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:Arts visuals[modifica]

Suposo que has vist el Portal:Art.

Estic treballant en el Viquiprojecte:Arts visuals per actualitzar el portal. Tot plegat ho faig per clarificar els àmbits de cada portal que reconec que eren molt ambivalents.

Pots comentar-me qualsevol cosa --Allman

Gràcies per les felicitacions. Em sembla bé tot el que dius, però et puc ajudar poc traduint de l'alemany. Si tu creus que has elaborat un bon article, tu mateix pots incloure'l esborrant un dels articles repetits. En quan a la capçalera d'art tens raó no és la més indicada, vaig copiar tal qual tenia l'anterior. Jo no hagués fet les modificacions que vas fer, però tampoc em molesta. En realitat crec que s'hauria de redactar de nou. Si ho vols fer tu; jo encantat és molt aburrit fer les coses sol. Per cert, et recordo que pots aportar idees pel nou portal arts visuals en el Viquiprojecte:Arts visuals. Perdona si contesto molt tard estic bastant desconnectat de la viquipèdia.--Allman 21:48, 15 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Raül,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:51, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:33, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:43, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Deià[modifica]

Hola!

Estic fent un projecte, i és que el poble de Deià (Mallorca) tengui un article en el màxim possible de wikipèdies, encara que sigui curtet. Jo l'he fet en totes les llengües que mínimament domin, però ara he de demanar ajuda a altres companys. Tu la podries fer en grec?

Per favor, digues-me coses, t'estaré molt agraït,

Lluís--Leardeia (discussió) 01:53, 7 maig 2008 (CEST)[respon]

Grec[modifica]

Hola!

T'escric perquè estem buscant un consens per a transcriure paraules gregues al català que no tinguen traducció en Discussió:Transliteració de l'alfabet grec. Potser t'interesse acostar-te i deixar la teua opinió! Hi seràs ben rebut.

Salutacions.

--Fajardoalacant (disc.) 23:53, 2 març 2010 (CET)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Josep_Maria_Ureta_i_Buxeda.


Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. --Pau Cabot · Discussió 14:52, 29 des 2011 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Premis Auriga[modifica]

Hola Raül,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Premis Auriga. --Pau Cabot · Discussió 17:36, 1 març 2012 (CET)--Flamenc (disc.) 18:18, 31 maig 2012 (CEST) .[respon]