Vés al contingut

Usuari Discussió:Vanished user e175adb86e72bb96a1706f7ab31b9df8

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Per a ficar un comentari fes clic ací. ¡Gràcies!
Para poner un comentario haz clic aquí. ¡Gracias!
To post a new comment clic here. Thank you!

Municipis del País Valencià[modifica]

Estic adaptant i retocant material de lliure distribució de la Generalitat de Catalunya. Si Déu vol, també podré fer uns mapes creats expresament per a les Illes Balears. Tanmateix, no he trobat a la xarxa res escaient de lliure distribució per al País Valencià. Tot el que vaig trobar van ser imatges molt bones sobre els escuts i banderes valencians però vaig enviar un e-mail a la Generalitat Valenciana i en cap moment m'han respost si em donaven dret a fer-lo sevir. A Diari Parlem, cada dia estan fent una fitxa sobre un municipi valencià. Potser ells et podran ajudar més que jo. Llull 17:46 19 jun, 2004 (UTC)

Article ceràmica[modifica]

Això que has posat a ceràmica, i altres, traduïnt altres planes web és de lliure distribució?

Usuari:Plàcid Pérez Bru 9:25 20 de juny 04

Treball en equip[modifica]

Hola Micru: això es diu treball en equip! :D Salut, --pieter 10:04 20 jun, 2004 (UTC)

Això de que "la pàgina original ha canviat" passa quan vas a desar els canvis i algú altre (jo, en aquest cas) ha modificat la pàgina: així és com m'he adonat que estaves ficant cullerada a l'entrada :) Salut, --pieter 10:21 20 jun, 2004 (UTC)
Sí que m'ha estranyat la teva pregunta per què diria que ets dels col·laboradors més fidels de la Viquipèdia, però és que fa messos que no "viquinavego" i vaig més despistat que del normal. Per exemple, he canviat el teu Roig per Vermell a la llista dels Top 1000 i després he pensat que podria haver fet una redirecció... però no me'n recordo de com es feia! :p Salut, --pieter 10:58 20 jun, 2004 (UTC)
Ja he vist que la llista en anglès és molt diferenta de la nostra, així que potser el millor és esperar una mica a que s'"estabilitzi". Jo aprofito per plegar per avui, que tinc unes quantes tasques pendents a la vida real! Nota: ja veig que has estat "pintant" amb el roig i el vermell :) Apa, salut, --pieter 11:24 20 jun, 2004 (UTC)

Municipis valencians[modifica]

A mi tampoc em varen respondre, per això ho provava amb tu :p. no ho sé, potser parlant-ne publicament als fòrums de www.valencianisme.com que són dels mateixos responguin. Per si t'interessa, et passo aquest enllaç on hi ha tot d'escuts i banderes valencianes. Els vaig preguntar si en podia fer us però encara espero resposta. - Llull 12:08 20 jun, 2004 (UTC)

I tant que hi ha problema, sobretot amb els governs de dretes i el seu estrany concepte de la propietat. A la pàgina principal -> [1] hi ha un avís legal que resa Els texts, imatges, sons, animacions, vídeos i resta de continguts inclosos en este website són propietat de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, carrer Miquelet, 5, tel: 96 386 60 00, e-mail: civis@gva.es. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzemament, total o parcial, excepte si s'obté el previ i exprés consentiment per escrit de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, i excepte quan s'indique el contrari.

Llull 16:09 20 jun, 2004 (UTC)

Traduccions[modifica]

El millor si vols traduir coses per a la viquipèdia catalana és que ho agafis de les altres viquipèdies. Comp pots veure a la portada n'hi ha en molts de idiomes. Els texts de la viquipèdia son lliures i no hi ha cap problema per traduir-los i posar-los a la nostra. En tot cas el que pens que es pot fer és prendre texts de distintes fonts complementàries. Si poses un text amb materials procedens de distintes fonts crec que és bastant difícil que ningú ens pugui acusar de plagi perque un escrit que recull coses agafades de dos o més escrits, i més si s'han traduït, és un text que ningú mai havia escrit així. Una simple tradicció podria tenir drets d'autor, si es fa seguint l'estructura de l'original, a no ser, com ja he dit que sigui de una altre viquipèdia, o un altre font lliure.

Plàcid Pérez Bru 18:58 20 jun, 2004 (UTC)

Escuts[modifica]

A mi la Generalitat catalana em va respondre que segons la llei podia utilitzar els escuts de municipis menys en el cas que volguès utilitzarlos en algun ús que no fos representar l'entitat municipal (com a part del logotip d'una empresa relacionada amb un poble, per exemple). Per un altre mena d'ús sí que hauria de menester el permís del municipi per fer-lo servir però no pas per la mena d'ús que en fem a la Viquipèdia. El cas és, que en heràldica el que s'hereda no són les imatges, sinó els textos decriptiuus (els blasonaments) que queden registrats en els documents oficials. Aquesta mena de textos -presents a la pàgina que t'he ensenyat- sí que es poden fer servir. Les imatges, però estan fetes per 'algú' amb dret sobre les imatges. No sobre els escuts però sí sobre aquelles imatges en concret, i cal que l'autor de els imatges doni el vist-i-blau a la seva lliure distribució. Llull 19:38 20 jun, 2004 (UTC)

Dialectes[modifica]

No, home, al contrari. La intenció de fer la categoria era fer que fos un subapartat de la categoria català i així alleugerir aquesta alhora de posar-hi ordre. Si a més a més s'enllaça a català llavors no serveix de res. Veig que per exemple has posat català i valencià l'un al costat de l'altre. Això va en contra de l'esquema en arbre de les categories. La categoria Valencià es pot enllaçar a la categoria Català o Dialectes catalans, però no millorem res posant tots dos enllaços. Llull 10:31 4 jul, 2004 (UTC)

Viquiprojecte Municipis del País Valencià[modifica]

Tingues en compte per articles com Catadau que existeix un Viquiprojecte Municipis del País Valencià. Hi ha gent que ha fet molta feina definint taules i estandaritzant dades i estaria be de seguir les mateixes convencions sempre. 82.41.77.86

Estic al corrent. De fet encara estic treballant en els municipis de la Ribera Alta. Quan acabe de afegir la informació del Diari Parlem, començaré amb les taules. Micru 23:29 11 gen, 2005 (UTC)

En català hi ha dues formes de imperatiu, una amb una “a”, i l'altre amb una “e”, jo som de Mallorca, i ací usam la forma amb “a”. Mira, si us plau, a Flexió verbal del català. Pel que fa a "feis". si us plau, mira: [2]

Pel que fa a la coma no hi ha cap norma segura de puntuar, alguns autors posen una coma abans de la conjunció copulativa, altres no ho fan, D. Miguel de Cervantes Saavedra, si ho ho record malament, a El Quijote, a vegades posa la coma, i a vegades no.

Amo, propietari, o titular és la mateixa cosa.

“Una altra font lliure”, ho he canviat, pens que és el més correcte.

Thank you very much![modifica]

ca: moltes gràcies! es:¡Muchas gracias! pt: Muito obrigado! pt-br: valeu!

Osias 17:24 28 gen, 2005 (UTC)

Portada[modifica]

Bé, jo ja t'he dit que m'agrada el que hi ha ara que els exemples que has posat. No sé com millorar-ho. Sorprèn-me. Llull 19:08 29 gen, 2005 (UTC)

Please add some license. --Saperaud 18:19 27 jul, 2005 (UTC)

Hola, No tenia pas consciència d'haver esborrat la pàgina del recordat Joan Perucho. Si és que ho vaig fer, podria ser que fos per traspassar el contingut a la pàgina amb el nom complet (a vegades ho he fet això) i potser va passar que després no em vaig recordar de crear la pàgina nova. Sigui com sigui, tal com està ara està molt rebé. Gràcies i disculpa'm.

Josep Maria (Jomvo)

Minicanvi al Rambot[modifica]

He fet un minicanvi: en lloc de línia de la pobresa crec que hauria de ser llindar de la pobresa. --pieter 21:08 18 set, 2005 (UTC)

French towns[modifica]

You can get all the data here: http://www.ausir.master.pl/francja/ . Note that it turned out that the data is from 1990 even though it said that it's from 1999 at it:. Also, please join the m:Botopedia project. Ausir

Mitologia Romana[modifica]

Hola! Ja he vist el progrés que ha experimentat Ciència, i estaria molt bé que Mitologia romana o grega tingués el mateix creixement. Però, si la col·laboració de la quinzena és Mitologia romana, per exemple, s'expansionaran també els articles relacionats, o només l'article principal? --Leptictidium 16:59 26 set, 2005 (UTC)

Doncs si és millor canviar-ho per l'article genèric, endavant! Ara vaig a fer-ho. --Leptictidium 21:27 27 set, 2005 (UTC)

Dues cosetes[modifica]

Hola. Primer dir-te que la col·laboració de la quinzena actual: Història de Catalunya està aturadeta i com que a la passada vas contribuir molt potser voldràs posar-t'hi. Després: vigila amb les dates (mira cronologia d'invents per exemple). A la viqui catalana posem 56 aC per exemple i no adc com en la castellana--barcelona 11:26 16 oct, 2005 (UTC)

Col·laboració a laMalla.net[modifica]

Hola!

a laMalla.net volem proposar-vos una col·laboració sobre la polèmica de la fiabilitat de la Wikipedia (www.wikipedia.org), un tema que està gairebé sempre d'actualitat però que ara encara ho està més arran d'un article que qüestiona l'esmentada fiabilitat: http://www.theregister.co.uk/2005/10/18/wikipedia_quality_problem/ El tema és força important perquè, com sabeu -què us haig d'explicar- la Wikipedia cada dia té més usuaris arreu del món i suposa un trencament total amb la manera "tradicional" de fer enciclopèdies, que com bé sabeu són textos de referència. A la vista d'aquest debat, volem donar veu a les dues parts: al sector que opina que la Wikipedia pot ser tan o més fiable que, posem per cas, l'Enciclopèdia Catalana, i al sector que considera que una enciclopèdia feta d'aquesta manera no pot arribar mai a uns estàndards de qualitat comparables. Us proposem fer un article curt (un full) defensant la primera postura. Alhora, contactarem amb algun representant de les enciclopedies tradicionals. Publicarem els textos a la secció Reflexions del canal Digitàlia, on surten les col·laboracions externes sobre temes digitals. Com ho veieu? Ja direu alguna cosa: digitalia@lamalla.net Moltes gràcies per tot!

Jaume Pla Redactor laMalla.net

Sobre el nom de la llengua.[modifica]

Em sembla que t'interessarà molt el sondeig que s'està duent a terme a la Viquipèdia sobre criteris d'ús dels noms de la llengua. Estic prou segur que voldràs participar-hi. El sondeig termina a les 0'00h. del 3 de desembre. Salutacions. --Joanot Martorell 18:53, 28 nov 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 11:02, 7 des 2005 (UTC)

Teorema de Kennelly[modifica]

Saludos desde la Wikipedia en español. Veo que iniciaste el artículo Teorema de Kennelly que posteriormente se tradujo a la española. Te escribo para decirte que he realizado algunas modificaciones por si estás interesado en añadirlas a la Wikipedia en catalán. Puedes ver como ha quedado el artículo aquí.23:10, 23 mar 2006 (UTC) Digigalos


Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Ausias Marc.gif[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar-hi Imatge:Ausias Marc.gif. Ens hem adonat què la pàgina de descripció del fitxer ara per ara no especifica qui creà el contingut, per tant l'estatus de dret d'autor no és aclarit. Si no n'hi heu creat vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè se'n pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor avall). Així mateix, també heu d'especificar d'on ho heu trobat, en la majoria dels casos, amb un enllaç cap a la web d'on ho heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hi haurieu d'afegir-lo. Si ho heu creat aleshores pots fer servir {{GFDL}} per a posar-ho sota els termes de la GFDL o {{PD}} per a disposar-ho en domini públic, indicant tot seguit que sou l'autor material del fitxer. Podeu llegir Senyals de drets d'autor per a trobar una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense font d'origen o sense senyal de llicència d'ús seria esborrada una semana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si hi heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també la seua font d'origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que hi heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanot Martorell 10:50, 22 set 2006 (UTC)

Imatges de díodes[modifica]

Hola. A veure si t'enrecordes d'on van sortir les Imatge:Diode pn Polaritzacio directa.png, Imatge:Diode pn Polaritzacio inversa.png i Imatge:Diode pn zona de carrega espacial.png. Falta informació d'origen i llicència. --VRiullop (parlem-ne) 18:26, 3 nov 2006 (CET)[respon]

No sé què vols dir amb el fork de la viquipèdia espanyola. Potser en vas fer una composició de diferents imatges? --VRiullop (parlem-ne) 19:08, 17 des 2006 (CET)[respon]

Category:Morality[modifica]

Hi Micru, It is a good idea to have a cat:Morality, but mnay of the things that you have included in cat:morality properly belong in some branch of ethics. 'Morality' is a term used to refer to public views about what one ought to do, rather than philosophical ideas about what one ought to do. I am going to revert a number of your categorisations. Please let me know if you disagree with me about nay of my reverts. I could be missing the point in some way. Regards, 123.255.61.192 22:59, 19 ag 2007 (CEST)

vol d'ocells[modifica]

Era un article important, cal ampliar però és una bina contribució. Hi ha moltes espècies d'ocells que estan pràcticament buides i la majoria no existeixen, si hi entens, endavant! --barcelona 11:41, 22 set 2007 (CEST)[respon]

Filosofia[modifica]

Hola,

Posem-nos-hi ^^ Jo encara tinc un viquiprojecte de Filosofia medieval en marxa, però en quan acabi m'hi poso. Tenia pensat un portal a llarg termini, però ara que sembla que hi ha prou gent interessada potser podem donar una empenta a la filosofia i fer i revisar tants articles bàsics que falten. De moderna hi ha ben poca cosa, i de les escoles hel·lenístiques,... M'ho miro una mica... --Meldor 00:08, 25 set 2007 (CEST)[respon]

Categoria petita a Servei d'hospitalitat[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Servei d'hospitalitat. --Pau Cabot · Discussió

English - Distance[modifica]

Hello, if you would create en:List of most distant astronomical object record holders I'll merge my very large list onto the article. Just split off your list from en:Light-year onto it, since I do not believe it should exist on that article, it appears inappropriate material for a unit article.

70.29.210.242 (discussió) 11:46, 17 feb 2010 (CET)[respon]

You could also call it en:Timeline of farthest known astronomical objects per your suggestion at en:WT:AST. 70.29.210.242 (discussió) 11:50, 17 feb 2010 (CET)[respon]

Me: en:user:70.29.210.242 (talk) — 70.29.210.242 (discussió) 11:54, 17 feb 2010 (CET)[respon]


Ok copied over. You need to add references to your list, someone has already complained about that. 70.29.210.242 (discussió) 14:54, 17 feb 2010 (CET)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 10:24, 30 set 2010 (CEST)[respon]

Gràcies pel teu suport! El "problema" és que se suposa que ja s'ha pres la decisió de manera irrenunciable (només s'accepten estats... la qual cosa implicaria que moltes viquipèdies no tindrien mai accès a un Chapter...), cosa curiosa en un sistema en que les coses van canviant per a millorar-se... Ara bé existeixen certs casos dubtosos (el Chapter Nova York o Hong Kong que no són estats... la resposta és de dir que en canvi els països grans poden tenir molts Chapters...) que indiquen que de fet fan el que volen. Llavors la campanya té com a objectiu essencial demostrar que la posició actual és errada i que s'han d'acceptar altres modalitats de Chapters. No sé si ho aconseguirem ja que les posicions són molt tancades al ChapCom però potser si arribem a tindre molt suport de viquipedistes de totes les Viquipèdies (amb més accions de tota mena; si t'interessa saber què fem i t'interessa ser membre de l'Associació benvingut!), alguns d'ells entendran que la situació actual no és normal ni bona. La decisió, al nostre parer, hauria de contemplar aspectes com els projectes previstos, el nombre de membres de l'Associació i l'activitat del futur Chapter i en aquest cas nosaltres cumpliriem els requisits; ara bé amb la condició d'estat ens tanquen la porta a nosaltres i a totes les llengües minoritzades o sense estat (com l'esperanto per exemple...). Si necessites més informació (o coses sobre occità o dialectologia) no dubtes en contactar-me, que et vaja tot molt bé, fins una altra. Capsot (disc.) 11:39, 30 set 2010 (CEST)[respon]
Bé, només una miqueta :)... Ja porte molt de temps passejant-me per moltíssimes viquipèdies (com pots veure al llistat, amb un suport molt ampli per part dels ucraïnesos...) fins i tot navegant per alfabets bastant inaccessibles... i així a més d'obtindre suport he pogut assabentar molta gent del que passa (molts no sabien què era un Chapter...). He parlat més en detall del tema amb viquipedistes gal.lesos, esperantistes i gallecs per exemple i tot i l'interès que han manifestat probablement no tenen prou organització encara per a concretar un projecte semblant. Només els bascos recentment ens han contactat per a veure com elaborar una entitat semblant. Ja veurem més endavant. Existeixen d'altres iniciatives diplomàtiques per a promoure la nostra Associació i el Chapter, gairebé gosaria dir que l'Amical és hiperactiva i probablement té temàtiques que t'interessarien. Ja ho saps, la porta està oberta i t'ho puc dir sense cap mena de partidisme, ja que sóc una miqueta llop solitari, l'ambient hi és molt bo i obert...

El tema és molt complicat i no rau només en el tema del finançament, és més útil poder tenir el nom que actuar de manera menys oficial. Crear xarxes paral.leles de finançament aniria una miqueta en contra del que volem fer, em sembla. En qualsevol cas, gràcies pel teu interés i els teus consells. Que tingues una setmana excel.lent, fins aviat, Capsot (disc.) 14:46, 30 set 2010 (CEST) PD: Si vols veure el que he escrit o les adhesions (ja que alguns han enganxat l'etiqueta a la pàgina però no han signat al Llistat (culpa meua, no vaig veure que la formulació anglesa no era prou clara...), mirant una pàgina que té etiqueta pots anar a la part de baix on posa "viquipedistes que donen suport..." i passejar per les llengües a la part esquerra per a veure una part del suport...[respon]

Em sembla bé obrir un article nou amb el Nom dels dies de la setmana ja que, a més, té força interwiquis. Però jo deixaria una secció relativament important a l'article setmana amb la plantilla

fent un enllaç a un article on es desenvolupa més el contingut. Ho pots fer? Com ho veus?--Peer (disc.) 16:18, 5 oct 2010 (CEST)[respon]

Bones, Micru. Veig que ja has votat a la proposta de La Salle Berga. Tinc dues propostes més, que estan una mica estancades: La Salle Santa Coloma de Farners i Col·legi La Salle Sant Celoni; podries donar la teva opinió, si tens un moment, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 11:00, 6 oct 2010 (CEST)[respon]

Batidor?[modifica]

Hola Micru. He vist "batidor" i vaig una mica perdut. No serà "batedor"? A quina peça et refereixes? Només és curiositat. Mercès.Roger Liart (disc.) 15:43, 6 oct 2010 (CEST)[respon]

Moltes mercès!!Ja sé una altra cosa.Si puc miraré de buscar "batidor" a Google Llibres. Suposo que es devia fer servir en la indústria del cànem i de l'espart...Roger Liart (disc.) 17:14, 6 oct 2010 (CEST)[respon]

Viquipèdia:Articles demanats/en[modifica]

Hola Micru! M'encantaria ajudar-te, però malauradament l'actualització de la llista la feia a través de l'eina del jJoanjoc que sembla que ja no funciona. Sembla que ha caducat.--RR (Què n'has de dir?) 19:01, 12 oct 2010 (CEST)[respon]

La Ilíada de Conrad Roure[modifica]

Benvolgut Micru: No descarto, si trobo el moment, fer la digitalització que dius. De moment, si, pel que veig, t'interessa el tema, t'invito a visitar quan vulguis, el bloc que he iniciat (i que es va ampliant successivament) en relació a qüestions relatives a la Ilíada, l'Odissea, etc, i en particular a les seves traduccions o a ressons d'aquestes obres en la nostra (i d'altres) literatura, arts, etc. L'adreça és http://detroiaaitaca.wordpress.com . Referències concretes a la traducció d'en Conrad Roure les pots trobar a les entrades: http://detroiaaitaca.wordpress.com/2010/10/16/la-iliada-en-catala-a-la-llumanera-de-nova-york i http://detroiaaitaca.wordpress.com/2010/10/21/canta-deesa-la-colera-daquiles-fill-de-peleo --Gazophylacium (disc.) 15:41, 10 nov 2010 (CET)[respon]

Rosicrucianisme és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Rosicrucianisme. --Bestiasonica (disc.) 13:09, 4 des 2010 (CET)[respon]

projecte teclat[modifica]

un bon projecte, ambiciós i necessari--barcelona (disc.) 22:07, 26 abr 2011 (CEST)[respon]

no cal que creïs espai viquiprojecte, aquest llistat ja em sembla un projecte personal en si, són aquestes iniciatives les que milloren la cobertura d'una àrea--barcelona (disc.) 22:13, 26 abr 2011 (CEST)[respon]

Compositors per a teclat[modifica]

Amic Micru: No entenc la llista que has fet: per exemple Buxtehude ja esta penjat i tu el tens en vermell: digue'm quelcom si et plau i col·laborare amb molt de gust amb el teu projecte.--Vulcano (disc.) 11:05, 27 abr 2011 (CEST)[respon]

Estem fent l'avaluació d'aquest article en el que tú has contribuït. M'agradarà veure que t'ho mires i ens dones la teva opinió sobre si cal canviar alguna cosa més. --Climent Sostres (disc.) 23:45, 4 maig 2011 (CEST)[respon]

Colorear un mapa de municipios[modifica]

Hola Micru, lo que pides se hace a través de un SIG:

  1. Bájate el archivo en formato estándar shapefile de límites municipales de España de la web del IGN.
  2. Bájate e instala Thuban, un Sistema de Información Geográfica de código libre muy muy sencillo.
  3. En el menú Map -> Add layer... carga el archivo shp que te has bajado y selecciona la capa en el panel Leyenda.
  4. En Layer -> Show table... puedes ver los campos del shapefile. Verás que hay un campo que recoge el código INE de cada municipio y otro el nombre.
  5. En Table -> Open... carga el archivo dbf donde tienes tus datos (si está en formato Excel conviértelo a dbf).
  6. En Layer -> Join table... selecciona el campo común por el que vas a unir ambos datos (tu dbf y el del shapefile). En tu caso será o bien por el código INE de los municipio o bien por el campo que recoja el nombre de los municipios. ¡Ojo! Asegúrate que los campos por el que vas a unir ambos datos sean comunes. No vale que tengas uno en formato texto y otro en numérico, por ejemplo.
  7. En Layer -> Properties... define la leyenda de colores para el mapa que acabas de crear.
  8. Finalmente exporta el mapa a formato vectorial SVG en el menú Extensions -> Write SVG Map

Saludos. Tony Rotondas

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[3]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [4] --Gus.dan (disc.) 19:04, 4 juny 2011 (CEST)[respon]

Ordre alfabètic[modifica]

Apreciat <<Micru>>. Hauries de mirar de posar la llista de compositors, tal com està, però, per ordre alfabètic. Aniria millor. Jo no ho se fer. Gracies. --Vulcano (disc.) 13:38, 23 juny 2011 (CEST)--Vulcano (disc.) 13:38, 23 juny 2011 (CEST)[respon]

Le Pétomane[modifica]

Hola! Tenim l'article Le Pétomane a votació. Podries passar i dir-hi la teva? Gràcies.--Climent Sostres (disc.) 00:18, 9 set 2011 (CEST)[respon]

Petits retocs[modifica]

Hola Micru i enhorabona pels teus articles sobre escriptors. Podries incorporar aquests petits retocs als teus articles? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:33, 24 set 2011 (CEST)[respon]

A part de la plantilla, fixa't que hi ha tres coses més: 1. La plantilla de Viquitexts va abans de l'enllaç extern. 2. Les categories s'indexen amb el paràmetre ORDENA. 3. Has de posar les categories més concretes possibles: si el personatge és de Castellar, l'has de posar a la categoria castellarencs i si és un escriptor barceloní, millor posar-lo a escriptors barcelonins que a escriptors catalans. Ja per acabar, recordar que hauries de posar referències als teus articles. Més informació a VP:CF. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 13:50, 24 set 2011 (CEST)[respon]

Modificació a la portada[modifica]

Fet Fet! SMP​ (+ disc. xat) 12:43, 25 des 2011 (CET)[respon]

Léon Boëllmann[modifica]

Apreciat Micru, crec que no estic prou catalogat per jutjar, però l'article vers Léon Boëllmann hem sembla perfecte. T'hi he afegit les claus per l'enllaç amb Gustav Lefèvre, així l'article tindrà més enllaços i restarà més complet. Pel demés crec que t'ha quedat molt complet.--Vulcano (disc.) 12:52, 5 nov 2012 (CET)[respon]

Questions about your Grant request[modifica]

Hi! I'm the maintainer of the Proofread Page extension and a sysop of the French Wikisource and now of Wikidata. As maintainer of Prp and sysop of these two projects, I'm working on the subject of your proposal, I've discuss already with Wikidata team about integration with Wikisource and I have some opinions about how to increase the usability of Wikisource. So, I think that it would be nice to takes some time in order to try to cooperate. What do you think about an IRC chat? This week-end or an evening (CET) next week? In the public #wikisource channel or in private? Discussion in the public channel may allow some other contributors to join to the conversation. Tpt 22:13, 1 feb 2013 (CET)

I sent you my details through your user page. Talk to you soon!--Micru (disc.) 06:16, 2 feb 2013 (CET)[respon]

Please fill out our brief Individual Engagement Grant survey[modifica]

Hello, the Wikimedia Foundation would like your feedback on Individual Engagement Grants! We have created a brief survey to help us better understand your experience participating in the IEG program and how we can improve for the future. You are being selected to participate in our survey because you created an IEG grant proposal.

Click here to be taken to the survey site.

The survey should take less than 10 minutes to complete. We really appreciate your feedback! And we hope to see you in the IdeaLab soon.

Happy editing,

Siko and Jonathan, Grantmaking & Programs, Wikimedia Foundation.

This message was sent via Global message delivery on 03:55, 11 abr 2013 (CEST)

About the Gsoc “Merge proofread text back into Djvu files”[modifica]

I had a similar idea some time ago, but didn’t spend much time on it. My idea was, rather than using an OCR (and I guess comparing the text correspondance between the OCR and the WS text, and using word position of OCR if correspondance (?)), to recreate the image of the text and compare it to the the original image, and adjust the details with a probabilistic approach, and by the way offer an error criteria of the reconstruction or of the text review (by Wikisource).

I began a small piece of code, but I mainly discovered the API of FreeType and didn’t go further by lack of time. Given I will have time after July (after my PhD defense), I will perhaps try to continue on my idea, apart if it is worth merging it with your approach or if your approach gives very good results (in case perhaps it don’t worth trying an other method). I have no experience in OCR although I have some experience in image analysis, so I have difficulty figuring which approaches can give good results.

Aside from that, I worked with DjVu format some time ago (see commons and Wikisource) and if I remember corretly, DjVu text layer is not normalized and you can put anything in it (raw text, an XML (BnF uses XML ALTO with a lot of metadata, including word position and confidence), TEI, etc.), and for the partnership we wonder what to put in the DjVu text layer; we finally put raw text, loosing metadata of XML ALTO, but the text can be directly read on Wikisource. IIRC also many text layers can be put in a DjVu file, but we had difficulty with the DjVu format whose normalisation is badly described and which was implicitely described by the main implementation DjVuLibre.

Seb35 (disc.) 14:20, 19 abr 2013 (CEST)[respon]

Thanks for your reply. I have the feeling our two strategies are complementary, depending of the relative quality of the two data sources (OCR and WS): if the OCR gives a really good result, your strategy is probably quicker and you can infer the some missing words; on the other hand, if the OCR is very bad, the WS text is probably good (or at least better), and it makes sense using my strategy. One can probably even predict (to some extent) what is the better strategy using a Levenshtein distance between the WS text (removing wiki formatting) and the OCR text (note: I’ve done some program to quickly remove wiki formatting in order to make statistics about improvement of WS comparing to OCR, see .py summary in french).
I’m not interested in applying as GSoc student, but I can co-mentor if it is needed, mainly on DjVu aspects and partly on WS, MW and image analysis, although less knowledgeable on these topics. I’ve never been involved in a GSoC, neither as student neither as mentor.
Seb35 (disc.) 15:56, 26 abr 2013 (CEST)[respon]

Et necessitem a tu[modifica]

Bona tarda Micru,

Necessitem reforços: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte_Discussi%C3%B3:Els_1.000#Llista_d.27articles_per_pujar_a_30.000

La teva ajuda, per poca que sigui, serà molt agraïda.

Moltes gràcies!

--Davidpar (disc.) 20:44, 3 maig 2013 (CEST)[respon]

Wikimania: hem de quedar[modifica]

Sembla ser que hi haurà com a mínim 5 catalanoparlants a Wikimania 2013: Lilaroja, Micru, Pginer, Dvdgmz, Qgil (jo, currant). Algú més? Hem de quedar! Coordinació: ca:Viquipèdia:La_taverna/Novetats#Wikimania_2013--QuimGil (disc.) 18:54, 20 juny 2013 (CEST)[respon]

Bienes de interés cultural en Wikidata[modifica]

No sé a lo que te refieres. Platonides (disc.) 02:40, 18 ago 2013 (CEST)[respon]

Empiezo a ver a lo que te refieres. ¿Cómo se importaría? Platonides (disc.) 00:48, 19 ago 2013 (CEST)[respon]
Los datos están en una base de datos sqlite. Aunque se pueden exportar a wikitexto si hiciera falta [5] (ya debería haber páginas con todos ellos en wikipedia) Platonides (disc.) 23:07, 19 ago 2013 (CEST)[respon]

Re: Wikidata[modifica]

Ep, sí, vaig fer la llibreria, però van canviar l'API i ja no funciona (precisament l'altre dia vaig estar investigant). Miraré d'actualitazar-lo (i afegir coses noves que han implementat; la vaig fer fa uns mesos i Wikidata ha canviat). Moltes gràcies!! --Joancreus (discussió) 17:09, 20 ago 2013 (CEST)[respon]

Google Code-In tasks and mentorship[modifica]

Hi Micru! Thanks a lot for your proposed Google Code-In tasks on mw:Google_Code-in! Could I ask you to please register in Google Melange, and afterwards click "Connect with organizations > Wikimedia"? This allows me to import your task proposals and set you as a mentor for them. For general information on mentoring, see mw:Google_Code-in#Mentors.27_corner. Thanks a lot in advance, and if there are any questions please don't hesitate to contact Quim or me! el comentari anterior sense signar és fet per AKlapper (WMF) (disc.contr.) 15:38, 12 nov 2013 (CET)[respon]

Quinzena de la qualitat[modifica]

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 08:19, 14 des 2013 (CET)[respon]

Viquirepte a Viquidites[modifica]

Hola Micru!

Com potser saps Viquidites celebra 10 anys i per això la comunitat, amb Amical Viquimèdia, hem organitzat un Viquirepte inspirat en el de Viquitexts (On he vist que vas quedar amb 22 punts). Els premis són un val de 50€ d'Amazon i una parell de llibres pel guanyador, un llibre de refranys catalans pel segon, i a més es sorteja una tassa amb el nom d'usuari del guanyador del sorteig. Què et sembla participar-hi? T'hi esperem!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 11:02, 31 ago 2014 (CEST)[respon]

Hola Micru, he trobat el article molt interesant perque vaig trobar les abreviacions del nom dels dies. He afegitamb referències.

Després he canviat els paràgrafs per una estructura amb títols: els diferents. Si us plau, pots provar si:

  1. la primera frasa és correcte encara (he canviat un poc per movar la 'lemma' més davant).
  2. i son les títols correcte?

No he canviat més perquè la meva català no és perfecte.

Viquitrobada 2015[modifica]

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Micru, com va tot? Pares per aquí a prop? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:21, 23 oct 2015 (CEST)[respon]

@Kippelboy: Una llàstima haver-me-la perdut, però un no pot estar en tots els llocs. He estat mirant les fotos i em sembla que va estar molt bé! Quina enveja! --Micru (disc.) 10:01, 26 feb 2016 (CET)[respon]

Text problemàtic[modifica]

Al intentar enganxar aquest text en la taverna em dona error, perquè? "Jo ja ho he provat i em pareix fantàstic tenir totes les notificacions en una sola wiki, abans tenia que anar saltant i de vegades em perdia converses..." --Micru (disc.) 09:22, 9 març 2016 (CET)[respon]

Viquiconcurs Magnànim i Viquimarató a la Fira del Llibre de València[modifica]

Fins el diumenge 14 de maig pots participar al Viquiconcurs Magnànim, un repte per a difondre la Cultura Valenciana de la mà de les publicacions de la Institució Alfons el Magnànim.

El concurs culminarà amb una Viquimarató a la Fira del Llibre de València el diumenge 30 d'abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.

T'esperem! pacopac (disc.) 23:23, 27 abr 2017 (CEST)[respon]