Usuari Discussió:Vriullop/2008 10-12

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Mida de les imatges

Defenses que les imatges es posin a mida estàndard, sense determinar la mida (px). Ho he corregit a l'article tanc, però voldria saber si és una norma general que cal aplicar de manera habitual, perquè pocs usuaris ho fan.--Peer (discussió) 09:15, 4 oct 2008 (CEST)

Ara veig que posar thumb i determinar px és una contradicció. Estaria bé un recordatori sobre imatges doncs el que veig és que es poc habitual fer-ho així, començant per mi. Intentaré anar corregint el que pugui, i no sé si un bot pot fer alguna cosa. Diria que és un ús molt generalitzat.--Peer (discussió) 11:28, 4 oct 2008 (CEST)

Mercè Rodoreda

Doncs estic ampliant l'article, i em pregunto quines imatges puc afegir a l'article i quines no. Jo tenia més o menys clar que eran 70 o 80 anys després de la mort del fotògraf, però pel que veig tenim pujada una imatge dels anys 50 de Mercè Rodoreda. Que pasa? Podem penjar les que vulguem, ja que era un personatge public? Haig de demanar una autorització a IEC perquè puguem pujar algunes de les seves imatges. I per últim, si el fotògraf és desconegut com puc saber si té drets o no d'autor.--KRLS , 15:03, 4 oct 2008 (CEST)

Enllaços

Val, després revisaré les normes d'estil o demà al matí, M'agradaria saber si en la pàgina d'usuari és poden tindre enllaços, si no és així els esborre també. Una abraçada.--Rafa (discussió) 18:46, 4 oct 2008 (CEST)

Elimine pràcticament tot allò que és privat, blocs i deixe les pàgines municipals i els grups polítics municipals i d'informació general. Més greu és això de la pàgina personal que pràcticament és un compendi del que no es pot, deu, fer. M'ha costat una feinada de fer i veuré com em puc permetre alguna llicència que no cante. L'única cosa que està bé és el disseny que està basat en la teua.--Rafa (discussió) 23:08, 4 oct 2008 (CEST)

VriuBot: Robot traduint noms de plantilles

Ola q tal? Et volia feliçitar per la feina que he vist que has posat a fer al teu bot amb la traducció de noms de plantilles tipus de pasar la plantilla Birth date and age a Data naixement i edat. Jo havia nat fent a alguns manualment aquest canvi però obviament eren moltes les pagines que encara tenien la versió anglesa i jo com som novell (nomes duc 3 mesos i uns 20 dies) pos tp no se masa com fer un bot i tal, a més preferixo que ho feu voltros que si no, jo la liaria massa, i ja vaig editant manualment el que puc jejeje.

Una mica en consonancia amb aquesta traducció tb nhi ha altres a fer pero q no sé si som posibles amb bots o millors manualment, com per exemple canviar els camps de la plantilla {{Plantilla:Football player infobox}} a {{Plantilla:Esportistes}}. Es a dir, la traduccio tb. cosa q tb manualment he fet a alguns pero tb es feina.

I una altre pos fixantme en els canvis que has fet, el bot, a la pagina Reial Mallorca (aquests) i tb es molt bona feina. ho anava a canviar un dia daquests pero em va fer peresa jejeje. Per altre part falta traduir laltre part de la plantilla (els noms dels paisos/banderes). Però bé, ja si de cas anire fent.

Bueno. Això pretenia ser una felicitació i un agraiment, no se si al final pareix que es una critica i que vull q facis mes feina. no es aixi. es q mexplic fatal. perdona. Moltes gracies--Tomeu87 (discussió) 19:01, 4 oct 2008 (CEST)

Enllaç AD

Ho trobo força intranscendent. Com a pista l'AWB ho posa per defecte en aquest ordre: enllaç AD, cat, iw.--Lohen11 (discussió) 13:07, 5 oct 2008 (CEST)

Error

Fixa't en aquesta edició. Suposo que deu haver passat el mateix en altres articles. --ToNToNi (discussió) 15:18, 5 oct 2008 (CEST)

Turó del Pi Novell

Veig que ahir vas redireccionar Turó del Pi Novell a El Pi Novell. Tanmateix, al nomenclàtor sembla que el topònim oficial és el primer. T'ho podries mirar? Normalment hagués revertit la redirecció però en veure que era teva he preferit comentar-t'ho abans. Gràcies.--Quico (discussió) 18:47, 7 oct 2008 (CEST)

Plantilla d'esborrament

Falta meva, estava fent proves dels viquiestris a la pàgina de proves i no he pensat que incloent la plantilla s'afegia directament a la zona de votació d'esborrament. Sento les molèsties causades! --Grieret (Parlem?) 00:06, 8 oct 2008 (CEST)

Fer bots

Tu que saps fer bots. Podries fer-ne algun que per exemple canviés totes les "à" per "a" quan aquestes estiguin entre un {{ORDENA: i un }}? Així es podria corregir una cinquena part dels errors de Viquipèdia:WikiProject Check Wikipedia‎. 79.144.146.193 (discussió) 19:07, 10 oct 2008 (CEST)

Sé fer anar els scripts de pywikipedia, però per programar-ne un encara estic verd. Ho puc intentar, però de moment millor ho deixo a VP:BOT. --V.Riullop (parlem-ne) 19:12, 10 oct 2008 (CEST)

Plantilles d'esborranys

He començat a adaptar les plantilles d'esborranys i he vist que quan la imatge és molt ampla com a {{Esborrany de Mallorca}} la icona queda massa aferrada al text. Te pareix que podries remenar un poc el codi de {{Esborrany de }}? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:01, 11 oct 2008 (CEST)

Ok. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:25, 11 oct 2008 (CEST)

Wikipedia en español

Pot creure que els mandamases de la wikipediaenespañol són espanyols espanyolistes (alguns d'ells catalanistes), com els falangistes, i que no admeten discussions ni opinions diferents. Participo a altres viquipèdies (catalana, portuguesa, francesa, gallega, etc.) i sense cap problema. La wikipediaenespañol (que no vol dir només espanyola) és la contaminada pel feixisme local. Gràcies. --Ibèric (discussió) 00:32, 12 oct 2008 (CEST)

per si us pot interesar

  • Avui es presenta a Barcelona l'ultim llibre de Charles Merrill.
  • lloc: Omnium Cultural, Centre d'Estudis Colombins
  • adreça : C/ Diputació, 276 Barcelona
  • Tel. 93 319 80 50
  • hora : 19:00 h

http://www.demersbooks.com/colom.html Colom of Catalonia: Origins of Christopher Columbus Revealed] editat a USA.

  • Demà us ho explico
  • Salut

--XpoferenS (discussió) 08:41, 14 oct 2008 (CEST)

Correccions

Hola Vriullop!

Ja veig que vas passant darrera meu per a corregir la tipologia pel que fa a l'AFI i els enllaços. Gràcies, no sabia ben bé con introduir els enllaços a causa de l'ús dels claudàtors. D'ara endavant seguiré el teu exemple.

--Tretx (discussió) 18:40, 15 oct 2008 (CEST)

Viquipèdia:Petició de marca de bot

Revisa: Viquipèdia:Petició de marca de bot, ha entrat al xat l'usuari, i m'ha preguntat si la petició seria contestada, ja que fa un dia i algo del posteig i no ha rebut resposta.--KRLS , 23:23, 15 oct 2008 (CEST)

SVMres

Hola Vriullop, sóc verderolver. Veig que has esborrat l'esborrany de l'article SVMres, relatiu a un projecte de joc virtual ambientat a St. Vicenç de Montalt. Voldria exposar-te el motiu de l'entrada a la viquipèdia: el projecte SVMres està en procés d'elaboració en molts aspectes: creació de joc, constitució en entitat local i tota una suma d'esforços personals que no tenen cap intenció de benefici personal o lucre. Una altra qüestió és que els seus participants iniciïn una carrera laboral en el món dels jocs virtuals, inclús que aquest moviment pugui ser aprofitat per algun oportunista i utilitzi la seva posició per desviar-se del tema. Penso que aquest és un risc que existeix en moltes relacions humanes, com bé deus saber.

En relació a l'eliminació de l'article, penso que el món dels jocs traspassa el fenomen mercantilista, de marca, de lucre, per acabar esdevenint un element de cultura i d'interrelació personal. Moltes persones acaben relacionant-se de per vida, inclús interioritzant elements característics del joc en qüestió i traspassant la seva afició de generació en generació, per això la publicació d'informació relativa al projecte és la forma de mostrar al públic la feina que s'està realitzant, sent una forma de publicitat, sí, però tenint en compte que els canals públics de comunicació com la viquipèdia fan publicitat de tota mena d'institucions, empreses, productes, persones i personatges que són subjectes d'interessar a qualsevol. Que potser d'altres jocs com el tetris no hi tenen cabuda?

Bé, penso que seria injust no poder parlar obertament d'aquest projecte, i per això voldria començar a escriure l'article.el comentari anterior sense signar és fet per 195.77.244.65 (disc.contr.) 20:00, 17 oct 2008

planols a comons

ola. me fet usuari del comonns i he intentat pujar un planol que sortia en una revista. Pero clar, no se quin dret lliure i aixo posar. l'arxiu és aquest. Perdona per les molesties. gràcies.--Tomeu87 (discussió) 02:46, 19 oct 2008 (CEST)

Cuina

Hola, pel que veig ets del Maresme. Voldries ajudar-me i mirar cuina del Barcelonès i potser crear cuina del Maresme? Necessiten d'algú coneixedor dels costums de menjar i sobretot omplir les seccions sobre plats típics amb informació sobre com i quan es mengen, el valor que es dona a cada menjar (de ric, de pobre, passat de moda, etc). SI vols veure un bon exemple del que dic, mira cuina de la Marina Alta. Salutacions des de València. --espencat (discussió) 10:52, 20 oct 2008 (CEST)

Val. En tot cas, agraïria la teua ajuda a l'hora d'omplir la cuina d'Eivissa. Mira el comentari que t'hi he deixat sobre el nom.--espencat (discussió) 14:19, 20 oct 2008 (CEST)

vidre àcid

Jo crec que la imatge ja es pot esborrar. [1]. Ja que Amador ha posat el seu retoc. Una abraçada.--Rafa (discussió) 12:30, 20 oct 2008 (CEST)

Podries mirar si veus perquè no m'acaba de funcionar la infotaula d'aquest article? Les fites em queden fora de la taula en el moment que hi poso les obres més importants, sinó si que queden a dins. Porto una bona estona mirant-ho i no me'n surto. A veure si uns altres ulls.--Lohen11 (discussió) 18:01, 20 oct 2008 (CEST)

El que fa aquest mètode heurístic! Un cop he vist que el problema no era la taula, he vist una altra solució. Gràcies.--Lohen11 (discussió) 19:56, 20 oct 2008 (CEST)

Bones, hi ha una cosa que no entenc de: Viquipèdia:WikiProject Check Wikipedia i tinc bastants dubtes i és que a Estació de Sant Vicenç - Castellgalí s'ha tret el big però per exemple no surt que altres estacions com Estació de Marina també tenen etiquetes HTML d'estil de text. És pot canviar la plantilla perquè el títol surti més gran, no s'ha de posar mai el big o que?--Vilarrubla (Vine i xerrem) 22:50, 21 oct 2008 (CEST)

Tetris

Hola Vriullop, en relació a l'article SVMres, l'Enciclopèdia CAtalana no té cap article del joc Tetris, que deus conèixer bé i si no és així t'animo a jugar-hi - ajuda a desenvolupar activitats intel·lectives - i en canvi la Viquipèdia en té una entrada. Penso que sí podem parlar de justícia o injustícia quan en un sistema existeixen dos casos similars - tampoc no vull semblar pressumptuós - tracats de diferent forma quan infringeixen una normativa comuna. És a dir, per la mateixa raó segons que no pot haver-hi cap entrada que no hagi estat tractada per una encicloèdia anterior, com a administrador hauries d'esborrar la del Tetris. Però penso que no estem parlant d'això, sinó que la filosofia d'una enciclopèdia oberta no és la mateixa que les enciclopèdies comercials - o nacionals -, per tant crec que no podem ser tan zelosos de les normes quan hi ha tantes escletxes en el sistema.

Elena Crespi i Asensio

Creia que havia proposat aquest article a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, però revisant les edicions d'aquell dia veig que ho vaig fer malament doncs l'enllaç a l'article era incorrecte. Algú devia esborrar la proposta pensant que ja estava esborrat i jo no hi vaig pensar més. Ho tornaré a proposar fent la cita correctament. Que en penseu? --Bestiasonica (discussió) 20:37, 24 oct 2008 (CEST)

Jo el vaig detectar en una de les meves ràtzies formatadores i la veritat em va semblar molt pobre. És un d'aquests articles que ratllen la propaganda i que per mi són poc rellevants. Però segur que hi ha altres viquipedistes que poden veure alguna fissura en el meu raonament o aportar aquest granet de rellevància i per això ho vaig proposar, i ho he tornat a proposar. La llàstima és que el 1r editor és un usuari sense registrar. Salutacions! --Bestiasonica (discussió) 20:50, 24 oct 2008 (CEST)

Gràcies per la propina

Molt amable de convidar-me a la discusió quan resulta que el meu vot no val. Estic realment emocionat del tracte rebut per part d'alguns defensors de la moral pública mal anomenats administradors, que em recorden als membres del Tribunal Constitucional. Quina decepció més gran ens hem endut alguns il·lusos en pensar en el gran engany de l'eslògan l'enciclopèdia lliure; en veure que la comunitat on vivim és regententada per subjectes zelosos de la pulcritud de la merdeta d'articles d'amateurs, però tolerants, en canvi, amb el mercantilisme de les grans corporacions, que no fan més que inflar el cap dels adolescents. Per favor, com podeu tenir penjat l'article de l'ipod i tota la tira d'andròmines comercials, i esborrar un article de caire local que intenta fer-se un espai entre la tira de jocs, JOCS, curiosament articulats. Prince of Persia, p. e. En fi, gràcies per la propina però ja te la pots quedar. Firma: Verderolver, viquipedista iniciàtic però desagradablement sorprès

Rellevància

Estic revisant les preses de decisions i he detectat que l'article sobre la rellevància es troba en procés de traducció com una pàgina dins del vostre perfil d'usuari. Espero que no us importi que en continuï la traducció i un cop finalitzada es pugui dur a un article propi. Tot i així no considero apropiat categoritzar-ho com a presa de decisió, ja que no ha estat discutida per la comunitat viquipedista. Suposo que m'equivoco i que es poden recuperar les votacions. En aquest cas us agrairé que copieu aquestes votacions en la discussió de l'article.

Aquest comentari és relatiu al següent enllaç Usuari:Vriullop/Rellevància

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 11:15, 25 oct 2008 (CEST)

Si creieu que l'esborrament és procedent proposeu-ho. No obstant, crec que simplement eliminant la categoria serà suficient. --Bestiasonica (discussió) 12:14, 25 oct 2008 (CEST)

Màximes Viquipedistes

Hola Vicenç,

Avui, sense haver-m'ho plantejat, m'he llegit la teva pàgina d'usuari. Simplement m'ha encantat. Per si no t'havies sentit prou felicitat per la teva tasca viquipedista, amananeix-te-la una mica més amb aquest setrill--Loquetudigas (tot orelles!) 02:02, 26 oct 2008 (CEST)

Sí, la comunitat és peculiar: el tracte és cordial però distant. Si la viquipèdia no la fem humans, ens convertirem en bots (un pèl avorrits pel meu gust).--Loquetudigas (tot orelles!) 02:42, 27 oct 2008 (CET)

SVMres

Quan vaig mirar l'historial d'aquest article, l'usuari Verderolver no n'era el creador sinó òbviament no l'hagués anul·lat el seu vot. Tens alguna explicació?--Lohen11 (discussió) 20:06, 27 oct 2008 (CET)

Arxiu de discussions

D'acord. Ho he fet d'aquesta manera perquè he realitzat la fusió dels articles. Creia que era la millor manera de mantenir els historials de les discussions també agrupades. Potser és el moment de fer un arxiu de la discussió sobre Viquipèdia:Categorització. Gràcies per fer-ho. Intentaré seguir aquesta directriu en un futur. Salut! --Bestiasonica (discussió) 14:26, 28 oct 2008 (CET)

Petició als administradors

Gràcies per la teva intervenció. Jo, realment, prefereix no editar en articles relacionats amb Israel o Sionisme, perquè prefereix no creuarme amb aquest tipus d'usuaris que sempre tenen les idees "tan clares" sobre el bé i el mal i que, normalment, sempre acaben fent valoracions personals que jo no vull tindre la necessitat de llegir. Em limito, cada tant, i si un article és particularment demonitzador d'Israel o del sionisme (o fins i tot del judaisme), a ficar una plantilla de no-neutralitat i, si cal, escriure perquè la fique. De tota manera, si no està clar perquè vaig ficar les plantilles, puc explicar-lo (més) a les pàgines de discussió on va hi haver conflicte, pero caldria que un usuari coneixedor de les polítiques estigués fent una mediació, perquè no te sentit apel·lar a les polítiques de Punt de vista neutral o les de referències, si desprès em contesten coses com "tot el món coneix les criminals actuacions d'Israel", que no te cap mena de suport a les polítiques. Els articles, en aquest moment, són escandalosament no-neutrals, però no hi ha forma de parlar amb el mateix idioma amb Imagcat. Voldries fer una mediació o recomanar a algú que pogués fer-la? Salutacions cordials. Ferbr1 (discussió) 10:45, 31 oct 2008 (CET)

Gràcies per la teva intervenció. Ferbr1 (discussió) 20:48, 10 nov 2008 (CET)

Crec que t'has equivocat greument i has actuat injustament amb el blocatge, sense llegir amb atenció els explicacions i donant per bones les acusacions falses de Ferbr1, bàsicament sancionant per segona vegada els mateixos fets. Són falses perquè diu coses que són mentida, ell es dedica a posar plantilles de manera escandalosament no neutral, intentant manipular els continguts de la viquipèdia que no li agraden segons els seus prejudicis, una vegada i una altra i una altra, i fent falses acusacions d'insults contra els usuaris que li retreuen el seu comportament. Suposo que ara Ferbr1 tornarà a vandalitzar els articles polèmics, i quan jo desfaci el seu vandalisme anirà a queixar-se a un altre administrador i tornem-hi. Si no feu servir amb cura el vostre paper d'adminsitradors encoratgeu aquests comprotaments i perjudiqueu el contingut de la viquipèdia, que en definitiva és el que s'hauria de preservar.--Imagcat (discussió) 12:52, 18 nov 2008 (CET)

Hola:
Vaig deixar aquest missatge al tabló d'administradors. Salutacions. Ferbr1 (discussió) 18:03, 18 nov 2008 (CET)

Panotxo

escolta com pot traslladar l'article panotxo a Murcà que és mes correcte però el problema és que aquest ja aquesta creat i no em deixa traslladar-lo com pot fer-lo?

cambiando de tema ¿en las páginas de discusión se puede hablar en español?--Blas de Lezo (discussió) 09:57, 2 nov 2008 (CET)

IRC

Pots entrar un moment?--Lohen11 (discussió) 10:43, 5 nov 2008 (CET)

Re:Panotxo

¿como se puede pedir el fusionado de anbos artículos? PD:No tengo nada en contra del catalán pero es muy pesado usar un traductor para poner cuatro palabras --Blas de Lezo (discussió) 21:14, 5 nov 2008 (CET)

Vot vàlid?

Blas de Lezo no te més de 100 edicions en pàgines principals, i segons aquesta pàgina, no podria votar. Si aquesta presa de decisió va ser canviada per altra, no ho sé, però em pareix que no. Ferbr1 (discussió) 01:36, 9 nov 2008 (CET)

Vale. Ferbr1 (discussió) 14:47, 9 nov 2008 (CET)

Imatge-Fitxer

Vaja, ara que a penes queden 500 articles en tota la Viquipèdia sense nostrar... Bé, és igual, passaré el bot igualment perquè arregli els "Category" i "DEFAULTSORT", a més en teoria ha de quedar "Imatge" com a àlies. – Leptictidium (discussió) 09:47, 10 nov 2008 (CET)

Moltes gràcies. Com que sembla haver-hi una gran confusió a la viqui sobre la Xina i la RPX, estic intentant fer que cada enllaç apunti o bé a Antiga Xina (que redirigeix a Xina) o a [[RPX] (que redirigeix a la República Popular de la Xina. Molta gent enllaça a "Xina" pensant que es refereix a l'estat actual, i això no està bé. – Leptictidium (discussió) 09:41, 12 nov 2008 (CET)

Redireccions versus enllaços directes

Molt bon dia! M'acabo de fer una pregunta que no sé com respondre. Pots ajudar-me? Es tracta de saber si és millor posar els enllaços interns directes (per exemple [[Alga|algues]]), cosa que de vegades dóna una sintaxi que pot estranyar als usuaris novells, o posar els enllaços indirectes, amb una sintaxi senzilla però passant per una redirecció ([[algues]] remet a [[Alga]]). Intuïtivament sembla que això carrega més la màquina, però estem parlant d'una cosa molt menor. Saps si se n'ha parlat en la ca.wiki o en algun altre lloc (meta, en.wiki)? Salutacions Jordi Roqué (Discussió) 19:49, 13 nov 2008 (CET)

Majestat Batlló

Perdó, no me n'havia adonat que ja estaven tancades les votacions. Una abraçada--Rafa (discussió) 11:50, 16 nov 2008 (CET)

Acato la decisión ..

... si bien no estoy de acuerdo del todo. Es cierto que la tensión ha llegado a limites altos, pero no es menos cierto que YO no lo he insultado, simplemente lo he llamado lo que es, troll. Lo que pasa que yo he cometido el peor de los errores, que es alimentar al troll. Pero es que llevo pidiendo en esa discusión mucho tiempo que por favor se le bloquease, ya que me ha insultado varias veces y en varios sitios. Como sabes he explicado hasta la saciedad que mi ciudad se llama Palos de la Frontera, no con el nombre erróneo ese que este señor lo denomina. El caso es que se le ha dicho muchas veces, está demostrado y referenciado, y mas que referenciado que no se llama así. Se lo he dicho por activa y por pasiva y ha seguido insultándome con ese nombre una y otra vez, y eso lo reclamo, ya que, una vez es ignorancia, dos error, y tres o mas es mala leche, ganas de ofender y buscar pelea. De todos modos, ya te digo, acepto y acato el tirón de orejas y reconozco que el error es mío por alimentar al troll. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 10:55, 18 nov 2008 (CET)

De todos modos te rogaría a ti o a alguien que al menos le advirtiera a este "señor" que denominar así a mi ciudad es un insulto. A ver si os hace mas caso a alguno de vosotros. Gracias. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:56, 18 nov 2008 (CET)


Comuns Sensefils

Et demano disculpes, soc nou amb aixo de les llicencies i la Viquipèdia.
Amb la meva falta de experiència i el que m'ha costat adaptar durant tota una nit una traducció al castellà (ni he arribat a enganxar el document) del Comuns Sensefils, m'he emprenyat molt al veure l'ho de violació.
Un cop mes et demano disculpes per ser un nob de la Viquipèdia i ni estar acostumat a que em diguin violador sense comprendre els motius.
Ara ja he contactar amb el autor del document original per saber si em dona permís i el seu consentiment. Si fos aixo espero que em disculpis i em donguis un cop de ma ja que no se ni com dir que es amb el permís del autor

Vaja, ja a estat eliminat el Comuns Sensefils, gracies per esborrar-lo... encara no he apres com posar al document que existeix la aprovació del autor del document.

Vaig a crear-lo de nou, espero que no el borreu sense ajudar-me a posar la aprovació del autor... A veure si ven aviat capto com va tot això i puc donar un cop de ma per que almenys es pugi entendre fàcilment com posar documents amb la apropiació del autor i com pujar una imatge ja que es tota una aventura per els nouvinguts.

Salutacions i Moltes gracies!!!

xat

entra un moment al xat, si pots --barcelona (discussió) 11:20, 20 nov 2008 (CET)

Catalanitat Colom

Hola V.Riullop. Mira el problema es que estás citando a un autor o autores que defienden esas "pseudotesis", y lo de que Colom fuera príncipe o que le concedieran una carta de recomendación a un príncipe, no es mas que imaginación de quien se lo inventó. Te ruego que antes de seguir, le des un repaso a documentos externos, para que puedas constrartar, como por ejemplo esto: http://books.google.cat/books?id=4ouNv6ZaRZQC&printsec=frontcover&client=firefox-a&source=gbs_summary_r&cad=0#PPA103,M1 . Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:14, 21 nov 2008 (CET)

Evidentemente no me has entendido, vaya por delante mis respetos para ese historiador. Creo que sabes bien que me refiero a las "pseudotesis" de Xpoferens, Bilbeny & company. El enlace que te he proporcionado es para neutralizar y dar visión mas amplia sobre esos aspectos. Saludos y de nuevo disculpas si ha parecido que he ofendido. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:45, 21 nov 2008 (CET)
Me parece muy bien lo que dices, y mira una cosa, en todo aquello que necesites referenciar o contrastar, o incluso poner lo contrario, o poner neutralidad en esto, avísame y si puedo ayudarte te pasaré referencias y datos, para que los puedas usar. Estás haciendo un buen trabajo en este artículo. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 13:08, 21 nov 2008 (CET)

Una cosa mas, esta afirmación: "La còpia més antiga de les Capitulacions, la corresponent a la Cancelleria, es registra i s'arxiva al aleshores Arxiu Reial de Barcelona", no es correcta, por mucho que lo diga el Xpo, lo que existe actualmente son tres copias, una en Aragón y dos en Sevilla, y de momento no he encontrado a nadie que se atreva a decir cual es mas antigua. Y de hecho en sevilla también una de las copias está dentro de un registro, al igual que la de Aragón. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 13:18, 21 nov 2008 (CET)

portal cinema

Gràcies per la teva ràpida resposta. Em vaig quedar clavat i no sabia com sortir-me'n i havia de marxar corrent i quedava el portal fet una desgràcia. Avui crec que ho he deixat bé. --Pallares (discussió) 21:39, 23 nov 2008 (CET)

Plantilles

Cap problema. Bona feina.--Peer (discussió) 21:01, 26 nov 2008 (CET)

Amaga referències

He aturat l'EVA perquè no faci més canvis d'aquests però... Què vols dir, que afegeix un segon encapçalament? Jo segueixo veient només el de "Referències". – Leptictidium (discussió) 09:32, 27 nov 2008 (CET)

blocat

He blocat l'usuari XpoferenS pel mateix fet que tu l'has revertit. Hem sembla una falta greu i ja estaven avisat. Eixe joc de paraules és inadmissible, l'he blocat 24 hores com pel bloqueig que vaig aplicar al MAfoto. –Pasqual · discussió · xat 18:40, 27 nov 2008 (CET)


En Pascual no m'ha explicat perque En Pascual no m'ha respos a la meva petició d'explicacions No vaig poder enviar cap mail privat a en Pascual Encara no entenc res. I perdona les faltes pero no m'hi veig. Pero aixó no es el important. L'important es la gran permisivitat que d'ha tingut amb el mafoto, permetent constantment un llenguatge provocador i prepotnt quan no insultant. L'important en que ell reverteix sense mes qualsevol cosa en que no estuigi d'acord, i en canvi els demes tenim que redactar propostes en pagines provisionals. L'important es que jo duran mesos he evitat l'enfr4ontament malgrat les continues filipiques i ell s'ha limitat a despres de tres messos, tatxar la mava proposta i li heu permes. L'important es que Pascual, abans que jo redactes la meva proposta va dir que cadascu faria una proposta i despres s'ensamblarien, que no podia eliminar res sino com a molt donar arguments contraris, en canvi, un cop redactada la meva proposta, i despres de dos mesos d'esperar la seva, l'autoritza a remenar la meva versió. L'important es que ara que en KRLS esta redactant una proposta de consens ell toqueteja aquesta tants cops com vol. L'important es que esteu donant ales a un tiu que es basa en un sol escriptor del seu poble contra centetars d'autors catalans i en el cas de Bilbeny cinc llibres editats i un d'ells amb gran venda. Jo no estic d'acord amb Bilbeny, pero mai mes ho penso dir davant d'un espanyol anticatalanista. L'important es que accepteu que VETI la teoria d'en Bilbeny de Pals, malgrat ser en una pagina d'una tesi, i malgrat dir que es una teoria d'en Bilbeny i ademes jo ja escrivia que era demostradament falsa, per tal de no tenirlo que aguantar. Preferiu que imposi les seves deries per estalviaros discusions amb ell. Permeteu constantment que parli de comunidad historiografica, pero ell possa constantment coses que no estan recolzades per aquesta comunitat, com per exemple que els Anes Pinson eren nscuts a Palos, cosa de la qual no existeix cap document, o que els Pinson fossin CO-descobridor d'America, cosa nomes recolzada pels escriptors de Palos de Huelva. Dons si, em sento enganyat, pero no pel terrorista cultural, sino per vosaltres. Esteu actuant amb aquest senyor amb una permisivitat que no teniu amb cap mes editor nomes per estalviar-vos discuisons i que us infli el cap. Repassat tot els historials de les pagines on ell ha contribuit i podras comprobar tot aixo que et dic Salut Miquelel comentari anterior sense signar és fet per XpoferenS (disc.contr.) 08:40, 29 nov 2008 (CET)

Han Passat ja 5 dies i encara cap administrador ha respos les meves queixes Xpo

Va d'arrossos

Hola, volia el teu consell. L'arròs a la cassola que feu allà Catalunya, diries que és molt paregut a l'arròs a la marinera del Garraf etc? O mereix un article propi? Confesse que no l'he provat però segons me l'han explicat, el segon porta les despulles de peix i la primera no. És així? I ara que hi sóc, què són els arrossos de les Illes, si n'hi ha? --espencat (discussió) 12:39, 29 nov 2008 (CET)

D'acord, en tot cas passa'm el llibre i mentrestant posaré aquells arrossos a cuina eivissenca. --espencat (discussió) 12:59, 29 nov 2008 (CET)

els 1000

això de la mida d'article és molt útil, a veure si es pot arreglar el problema del programari, però jo posaria "curt" i no esborrany, perquè ja vam quedar que el que definia un esborrany no és només la llargària. Si canvies això, la plantilla serà pertinent en més projectes i no sols als 1000 segons meta --barcelona (discussió) 20:25, 29 nov 2008 (CET)

Densitat de les infotaules

He vist el teu comentari a SMP. Això si que és una bona i esperada notícia. Bona feina! Però veig que surt "hab" en una línia i a sota la densitat.--Lohen11 (discussió) 10:14, 1 des 2008 (CET)

Ref-llibre

Al traduir els paràmetre d'aquesta plantilla t'has carregat mitja viquipèdia que utilitzava els paràmetres en anglès perquè eren els únics que reconeixia. Per això, considero que ho s'haurien de revertir els canvis o s'haurien de canviar tots els paràmetres amb un bot o utilitzar parèmtres #if que et permetés utilitzar la doble terminologia. S'ha de trobar una solució.--KRLS , 00:13, 2 des 2008 (CET)

V.Riullop a mi me sigue dando problemas, mira esto. Después del libro salen enlaces y cosas raras. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 10:37, 2 des 2008 (CET)

Lingua franca

V.Riullop, me quito el sombrero con esta intro que acabas de poner, es lo mas inteligente que he leído en mucho tiempo. Este tema sobre lo que hablaba o escribía Colón ya me lo comentó mi amigo Julio Izquierdo en varias ocasiones, que lo que escribía era "lengua franca", el caso es que yo no sabía como exponerlo, aunque tenía referencias buscadas, que alguna incluiré. El problema es cuando se trata de catalanizar por narices este aspecto, y a esto me refería con las referencias. Lo que sigue en ese apartado, después de lo que has escrito, literalmente, sobra casi todo, son conjeturas y suposiciones. Habría que o quitarlo todo o retocarlo para apuntar a la dirección que tu has propuesto. Reitero mi aplauso a tu labor. Un afectuoso saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 23:16, 4 des 2008 (CET)

Creo que exponer claramente el tema de la "lingua franca" tampoco va en contra de la tesis catalana, pero si aclara muchas cosas. Ciertamente no deja de ser una hipótesis, pero es uno de los puntos mas apoyados por los investigadores, que Colón hablaba y escribía un "batiburrillo" de lenguas, de tal manera que, al igual que su origen, lo único que consigue es despistar aún mas a todo el mundo. Un saludo, y si necesitas alguna referencia, indícame donde y la busco. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 08:33, 5 des 2008 (CET)
Hola, ¿podrías conectarte al chat? Gràcies. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 17:36, 6 des 2008 (CET)

Fotos

Hola, Vicenç. Volia comentar-te una qüestió sobre el tema de les fotografies; en tinc algunes de (i sobre) Depeche Mode i d'altres artistes, i m'agradaria saber exactament quines passes s'han de fer per, un cop la imatge és al servidor, clarificar els seus drets d'ús (no sé si aquest és el terme exacte) perquè després no l'esborrin. M'ho pots aclarir, per favor? Gràcies de bestreta. --Catsynth (discussió) 15:14, 6 des 2008 (CET)

Forms of addresss

Hola, V.! Moltes gràcies for your helpful (and swift!) response to my query. I was especially impressed by your citing a text; on the English Wikipedia Reference Desks that's uncommon and an admirable feature I will remember for my own responding in the future. Please feel free to contact me in the future with queries about my areas of expertise or primary languages. -- Cheers, Deborahjay (discussió) 16:34, 6 des 2008 (CET)

Ciutats PPCC

s'ha disposat d'una plantilla a diverses entrades de ciutats valencianes, que qualifica estes ciutats com a ciutats de los Països Catalans. No entenc la col·locació d'estes plantilles, i he iniciat una discussió ací Discussió ciutats països. A més esta plantilla té la mateixa funció que una de ciutats del País Valencià, per lo que cau en la reiteració de dades.--Mirall (discussió) 06:06, 8 des 2008 (CET)

Gracias

De nuevo V.Riullop, gràcies. Pero creo que ya esto se pasa. Tu y yo sabemos perfectamente quien ha hecho semejante comentario que has tenido que borrar. No se que mas tendré que aguantar, la verdad, no lo se. Tu sabes que mis aportaciones son TODAS documentadas y referenciadas. Creo que habría que aplicarle algún tipo de bloqueo mas severo, no se hasta que limites habrá que aguantar este tipo de troll's. Un saldo y reitero mi agradecimiento. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 09:46, 9 des 2008 (CET)

Esborrany d'art

Aquesta categoria no queda amagada.--Lohen11 (discussió) 10:05, 11 des 2008 (CET)

imatge

Bones soc un estudiant i he vist que m'has esborrat una imatge de l'article caiguda lliure. Després de llegiir la teva pa`gina d'usuari m'ha parescut que hem podries ajudar a penjar fotos, ja que nose quines llicències he de tenir.

Moltes gràcieshahaha Adria9898 (discussió) 19:51, 13 des 2008 (CET)

Foto

Gràcies per respondre'm al missatge anterior. He penjat una foto d'una edició de Music For The Masses en vinil transparent, el nom de l'arxiu és BPCDSCN0628.JPG. Pots mirar si està tot en ordre, si et plau? Gràcies de bestreta. --Catsynth (discussió) 21:42, 18 des 2008 (CET)

Qüestió de noms

A Plantilla Discussió:Ciutats valencianes hi ha una guerra en miniatura. Crec que necesitem més punts de vista per tal d'arribar a bon port. Agraïria la teua opinió.--espencat (discussió) 22:19, 18 des 2008 (CET)

Plantilla:Citar web

No entenc l'argumentació de "no cal un asterisc". És molt habitual ver que la gent afegeix manualment l'asterisc, i els articles queden molt millor ordenats i més prolixos amb els enllaços externs d'eixa manera (és també molt habitual que els usuaris afegeixin els enllaços externs de qualsevol manera, i l'asterisc possa molt ordre dins d'eixe desordre).

No és molt agradable ver que una edició d'un sol caracter és revertida sense contemplacions, i més quan va ser una edició raonada i que té la seva raó de ser. Dis-me: ara, sense l'asterisc, els enllaços externs estaran més prolixos i més fàcils de diferenciar uns d'altres que amb l'asterisc? Ferbr1 (discussió) 17:51, 19 des 2008 (CET)

Ok. Hi ha alguna plantilla específica per a la llista d'enllaços externs als articles? Ferbr1 (discussió) 19:20, 19 des 2008 (CET)

Com es fa aixó?

http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Centre_d%27Estudis_Colombins Cada cop que es modifica el redactat d'una entrada es te que possar el motiu?. Ho sento, no ho sabia --XpoferenS (discussió) 09:24, 21 des 2008 (CET)

Territoris catalans històrics

Hola Vicenç, sabent que entens un munt d'açò, sol·licite la teua ajuda en crear una secció/article sobre territoris històrics catalans (en un principi, a Principat de Catalunya). M'explique a Discussió:Principat de Catalunya#Nova secció. Salutacions! --espencat (discussió) 13:05, 22 des 2008 (CET)

MiniAtlas

Necessite saber una pàgina on figure el MiniAtlas, provaré alguna de geografia... –Pasqual · discussió · xat 17:03, 22 des 2008 (CET)

Comarques naturals

Moltes gràcies. Jo intentava entrar a grec.cat i des d'ellà cercar però em deia que m'havia de registrar i pagar per poguer polsar els enllaços del que havia buscat. Però amb el que m'has passat, buscant a sumari no tinc cap problema... abans si alguna cosa la posava al google també hi podia accedir però no a tot. No se perquè. La veritat és que està molt bé, hem farà molt servei.--Vilarrubla (Vine i xerrem) 21:55, 22 des 2008 (CET)

Nomenclàtor oficial de Catalunya

Hola Vicenç, com estàs? Podries passar a donar la teva opinió en aquest debat, si et plau? Gràcies. – Leptictidium (discussió) 11:30, 23 des 2008 (CET)

Bones

Hola, Vicenç! Abans de tot, gràcies per la teva comprensió durant tot aquest any. Et desitjo que tinguis un bon nadal i un feliç començament d'any. Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 20:46, 23 des 2008 (CET)

Feliz Navidad

Desde el corazón de los Lugares colombinos te deseo lo mejor y una Feliz Navidad en compañía de tus seres queridos.

Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 13:38, 24 des 2008 (CET)

Primera dama o primera dona?

Hola, Vicenç. Com ja he dit a la discussió de la categoria, no tinc cap problema per si vols fer el canvi. Vaig tenir dubtes. De totes maneres, crec que és millor "primeres dames" que "dones". Gràcies per la teva observació. Salutacions i bon any nou. --Josep Gustau - Discussió 19:34, 28 des 2008 (CET)

Hola Vriullop,

Aquesta pàgina es pot esborrar o la vas crear per algun motiu? Estava revisant les pàgines orfes. --Meldor (discussió) 19:54, 30 des 2008 (CET)