Viquipèdia Discussió:Celebrem els tres quarts de milió

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler


  El teu missatge de felicitació


Deixeu-nos ací un missatge sobre com celebreu esta fita de la Viquipèdia, com us servix en el vostre dia a dia per a consultar informació oberta en la vostra llengua i com vos agradaria que fora el dia que arribem al milió d'entrades!


Com fer-ho? Només heu d'introduir un títol allà on diu Comenceu un nou tema i escriure el text sencer en la caixa de text. Un cop premeu el botó blau, el sistema detectarà o bé la vostra IP de navegació (si no teniu compte d'usuari amb la sessió iniciada) o signarà automàticament amb el vostre nom d'usuari.

El sorteig de les tasses se celebrarà entre el 18 i el 25 de maig i s'anunciaran els guanyadors en aquesta pàgina i en la pàgina de discussió de tots els participants!
Marianna Amill (discussiócontribucions)

Des de la biblioteca pública, grans defensores de la Viquipèdia!

Nosaltres la duem als instituts, us expliquem i us posem en valor.

Orgullosa de formar part d'aquesta comunitat, felicitats i gràcies!

Resposta a «Gràcies!»
Vallue (discussiócontribucions)

La Viquipèdia és un projecte col·lectiu que pertany a tots els editors i per extensió a tota la societat. El seu gran mèrit és l'altruisme i el treball comunitari. Arribar a aquestes xifres ens ha de congratular a tots amb el benentès que tots els que hi participem ens comprometem per un bé comú que no és altre que difondre amb competència i fiabilitat el coneixement humà prèviament divulgat a totes les persones, i ara també a les intel·ligències artificials, de forma lliure.

En un món en el qual els valors materials estan cada cop més estesos i costa trobar un públic que participi en aquest tipus d'iniciatives, ens ha de fer sentir-nos reforçats en els principis que impulsem i, en particular, fer-ho en la nostra pròpia llengua i cultura.

Que sigui una fita per seguir lluitant i no defallir a favor d'aquest objectiu global que no acabarà mai.

Resposta a «Felicitacions col·lectives»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Malgrat que tots els qui hi participem sabem que entre nosaltres prou sovint tenim frec a frecs o diferències de criteri, al final empenyem plegats i és un èxit coral haver arribat fins aquí.

Hem fet de la Viquipèdia en la nostra llengua una plataforma de referència, d'una qualitat cada cop més acceptada socialment i de gran prestigi cultural tant al carrer com en les institucions.

Com bé han dit altres companys en missatges previs, per a mirar cap al milió toca més que mai convèncer alguns dels viquipedistes més "prolífics" perquè entenguin que ara sí que és hora d'abaixar el ritme quantitatiu per poder tenir un creixement netament qualitatiu. Hem de poder (i voler) ser capaços d'explicar el món sense el jou d'unes traduccions massives que cada cop importen més biaixos, deficiències lingüístiques i estructurals que se'ns acumulen per milers. El milió només podrà reeixir si som capaços d'escalar les nostres polítiques internes amb una limitació sostenible del creixement i que cuidi més als que hi som per a vetllar-la, en analogia al món cada cop més frenètic, impredictible i descontrolat que vivim fora de la Viquipèdia.

Resposta a «Felicitacions pel mèrit col·lectiu!»
Catyz22 (discussiócontribucions)

És digna d'admirar la feina que s'ha fet per arribar fins als tres quarts de milió. Hi ha moltes coses per fer, però també tot un grup dedicadíssim de gent al darrere d'aquest projecte. Mil gràcies, el món no seria el mateix sense una font de coneixement oberta, de qualitat i en català com és la Viquipèdia.

Resposta a «Mercès viquipedistes!»
Piecenrik (discussiócontribucions)

Felicitats a tothom per arribar fins aquí, i molts ànims per continuar endavant!

Resposta a «Felicitats!»
Sorenike (discussiócontribucions)

L'enhorabona a tothom! Continuem endavant cap al milió, sense deixar de millorar els articles existents! Felicitats!

Resposta a «Endavant!»
Salva2354 (discussiócontribucions)

L'enorabona a tots els colaboradors per aquesta fita!!

Resposta a «A per el milió!»
2A02:9130:80A6:E0FD:E15A:EB5:99F3:FBD0 (discussiócontribucions)

Com a parlant de la nostra llengua compartida i com a valencià m’alegra saber que el valencià/català està ben viu al món digital, cada vegada més.

Resposta a «Una fita valencianament gran»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Orgullós d'haver estat partícip del camí fet, anem cap al milió (amb qualitat)!

Resposta a «Som-hi!»
Millars (discussiócontribucions)

Enhorabona a tothom i a continuar així!

Resposta a «Enhorabona»