Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Celebrem els tres quarts de milió

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Malgrat que tots els qui hi participem sabem que entre nosaltres prou sovint tenim frec a frecs o diferències de criteri, al final empenyem plegats i és un èxit coral haver arribat fins aquí.

Hem fet de la Viquipèdia en la nostra llengua una plataforma de referència, d'una qualitat cada cop més acceptada socialment i de gran prestigi cultural tant al carrer com en les institucions.

Com bé han dit altres companys en missatges previs, per a mirar cap al milió toca més que mai convèncer alguns dels viquipedistes més "prolífics" perquè entenguin que ara sí que és hora d'abaixar el ritme quantitatiu per poder tenir un creixement netament qualitatiu. Hem de poder (i voler) ser capaços d'explicar el món sense el jou d'unes traduccions massives que cada cop importen més biaixos, deficiències lingüístiques i estructurals que se'ns acumulen per milers. El milió només podrà reeixir si som capaços d'escalar les nostres polítiques internes amb una limitació sostenible del creixement i que cuidi més als que hi som per a vetllar-la, en analogia al món cada cop més frenètic, impredictible i descontrolat que vivim fora de la Viquipèdia.

Resposta a «Felicitacions pel mèrit col·lectiu!»