Viquiprojecte:Discussions desateses

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Discussions desateses


Objectiu[modifica]

Cada dia es creen moltes pàgines de discussió. Moltes d'aquestes queden sense atendre. D'aquestes pàgines de discussió desateses, n'hi ha una bona part que es creen en un acte vandàlic, però també n'hi ha algunes, creades normalment per usuaris anònims o novells (que no saben que existeix la Taverna) on hi fan aportacions molt interessants, que passen desapercebudes. L'objectiu d'aquest Viquiprojecte és que als usuaris que ja tenen una mínima experiència (participants del projecte) se'ls assignin pàgines de discussió desateses perquè les responguin o com a mínim orientin una mica els usuaris. Així mateix també servirà per reduir el nombre de pàgines de discussió vandàliques que passen desapercebudes.

Funcionament[modifica]

Actualment tenim dos mètodes per detectar les discussions desateses:

  • Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions: Aquí es llisten i s'inclouen totes les discussions desateses que es creen. Cadascú és lliure d'atendre'n les que vulgui.
  • Viquiprojecte:Discussions desateses/Repartiment discussions: El bot un cop al dia repartirà entre els participants del projecte les discussions desateses. Un cop atesa la discussió, afegiu un {{fet}} darrera de la discussió atesa. D'aquesta manera si un usuari no pot atendre la discussió que se li ha assignat per qualsevol motiu, un altre usuari ho podrà fer per ell. Aquesta pàgina està actualment inactiva.

Participants[modifica]

Per rebre missatges de pàgines de discussió desateses (actualment inactius) apunteu-vos al final de la llista inserint el següent codi:

#Nom d'usuari
  1. Gerardduenas
  2. Unapersona
  3. QuimGil
  4. Manlleus
  5. Jey
  6. ESM
  7. Arnaugir
  8. Xavier Dengra
  9. Paucabot

 Vull participar-hi!

Vegeu també[modifica]