Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Actualització: --Rebot (disc.) 16:43, 15 maig 2024 (CEST)

Discussió:Art a Bhutan[modifica]

Article - Edita la discussió

Apartat d'arquitectura[modifica]

A l'apartat d'arquitectura trobo a faltar una molt breu introducció sobre l'arquitectura en general a Buthan, mencionant els tres tipus que s'expliquen a l'apartat, per desprès desenvolupar aquests. I també canviaria d'ordre l'apartat de monuments funeraris, posant-lo desprès d'arquitectura, perquè considero que d'aquesta manera se seguiria millor l'eix explicatiu tenint en compte que l'arquitectura es un apartat general que, d'alguna manera, engloba als monuments funeraris. María González A (disc.) 16:38, 15 maig 2024 (CEST)

Discussió:Núria de Dalmases i Balañà[modifica]

Article - Edita la discussió

CATEDRÀTICA[modifica]

Catedràtica de la Universitat de Barcelona. No de l'Autònoma 83.40.95.70 (discussió) 12:34, 15 maig 2024 (CEST)

Discussió:Blood and Concrete[modifica]

Article - Edita la discussió

Socialdilema (Necessiteu alguna cosa?) 00:30, 15 maig 2024 (CEST)

Discussió:Tetrahidrocannabinol[modifica]

Article - Edita la discussió

informacio erronia[modifica]

El thc no és un terpe és un cannabinoide 83.45.56.231 (discussió) 23:10, 14 maig 2024 (CEST)

Discussió:Art budista al Japó[modifica]

Article - Edita la discussió

Revisió articles[modifica]

Hola, crec que els primers paràgrafs són massa llargs, igual que encara que hi hagi imatges per la zona final de la redacció, pel principi també en posaria alguna. Algava09 (disc.) 20:32, 14 maig 2024 (CEST)

Discussió:Mariko Mori[modifica]

Article - Edita la discussió

Revisió articles[modifica]

Hola, crec que s'hauria d'incorporar alguna imatge i bibliografia, ja que només hi ha una referència externa. D'altra banda, penso que és un article que té bona consistència i un bon fil conductor. Algava09 (disc.) 20:19, 14 maig 2024 (CEST)

Sobre les imatges: compte que a Commons hi ha una sola imatge lliure de Mariko Mori i aquesta ja és a la infotaula. Si no és que en pots trobar més imatges lliures o les aneu a fer vosaltres mateixos, és difícil que es puguin posar més imatges a l'article. A més, l'obra de Mariko Mori té drets d'autor i no és lliure.--Pere prlpz (disc.) 22:06, 14 maig 2024 (CEST)

Discussió:Museu d'art asiàtic (Berlín)[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquiprojecte: Art Budista 2024[modifica]

Hola! He estat llegint el vostre article i he vist que per ampliar la informació es podria posar un apartat d’articles relacionats, un altre d’enllaços externs i estaria bé també una plantilla amb fotografies del museu o de les peces asiàtiques que estan allà. També he vist que l’apartat que teniu com "Bibliografia" hauria de ser l’apartat de “Referències”. El de bibliografia aniria a part. Després, segons les pautes s’hauria de començar el cos del text posant en negreta el nom de l’article. Per tota la resta està molt bé amb referències molt diverses. NúriaPePa (disc.) 16:41, 14 maig 2024 (CEST)

Discussió:Ratnasambhava[modifica]

Article - Edita la discussió

Introducció[modifica]

En comptes de fer una llista dels 5 budes ho posaria amb dos punts i separats per comes. Blanca Orús (disc.) 13:49, 14 maig 2024 (CEST)

Discussió:Imaginar-te[modifica]

Article - Edita la discussió

Títol[modifica]

El títol Imaginar-te és el traduït al català pel traductor dels subtítols disponibles en català a Prime Video. Font: https://ibb.co/y6PWBXF Davidpar (disc.) 22:15, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Adi Enberg[modifica]

Article - Edita la discussió

cal actualitzar[modifica]

És clar que cal actualitzar tot el que es diu en aquesta pàgina sobre Adi Enberg: ara que ja molts hem pogut llegir les nombroses novetats que aporta sobre ella, sobre Josep Pla i sobre el seu temps el llibre de Xavier Pla, "Un cor furtiu" (Pla, Xavier. Un cor furtiu: Vida de Josep Pla. Destino).

També cal començar una pàgina sobre el pare d'Adi, Halfdan Enberg (Bergen, 1883 – Barcelona, 1946), cònsol general de Dinamarca a Barcelona des de 1907, consignatari al port, armador i exportador; persona clau en la vida de Adi i Josep Pla; persona de prou interès històric. Seria la primera pàgina sobre Halfdan Enberg en tota la Wikipedia.

Malauradament, jo no podré fer-ho en els propers mesos.


Mporta (disc.) 17:26, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Gakhwangjeon[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquiprojecte: Art Budista 2024[modifica]

Hola! He estat llegint el vostre article i crec que estaria bé que al llarg de l’article anessis posant cites/enllaços externs per saber d’on prové la informació que aportes, així com un apartat de “Vegeu també” on recomanis articles de la Viquipèdia referents al tema que tractes. Alhora, crec que enriquiria, l’article, afegir més fotografies en l’apartat de “Estàtues d’altar” i “pintura mural” (en aquest últim, per cada subapartat, per tal de que el/la lector/a sàpiga com és el que descrius). Cartosa (disc.) 16:56, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Can Dorca[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Historial/2024/05#Can_Dorca--Medol (disc.) 16:31, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Cal Sabater (Blanes)[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Historial/2024/05#Cal_Sabater_(Blanes)--Medol (disc.) 16:30, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Ca l'Aimeric[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Historial/2024/05#Ca_l'Aimeric--Medol (disc.) 16:29, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Peter Bown[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Historial/2024/05#Peter_Bown--Medol (disc.) 16:28, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Hwaeomsa[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquiprojecte: Art Budista 2024[modifica]

Hola! He estat llegint el teu article i he vist que no hi ha un apartat d’articles relacionats ―per ampliar la informació―, o un apartat amb els enllaços externs. He vist també que els enllaços en blau i en vermell es repeteixen bastant i crec que, segons les pautes, amb una sola vegada que es posi l’enllaç en blau o en vermell, és suficient. Un altre cosa ha poder canviar seria que no es fa servir la negreta en el cos del text, només en el titol de l’article al principi de tot. Per últim, he vist que en les referències, la primera i la segona, són les mateixes referències i s'haurien d'ajuntar en una. Per tota la resta ha sigut un article molt interessant! <3 NúriaPePa (disc.) 16:25, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Buleuteri de Delfos[modifica]

Article - Edita la discussió

Buleuteri de Delfos[modifica]

Maria Fullana de València (disc.) 12:24, 13 maig 2024 (CEST)

Buleuteri de Delfos[modifica]

Maria Fullana de València (disc.) 12:24, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Terminal de la TWA[modifica]

Article - Edita la discussió

Trasllat a l'espai d'usuari[modifica]

@85.192.75.33: aquest article presenta greus mancances de traducció. El 6 de maig, un altre editor li va afegir un avís sol·licitant-ne el trasllat al vostre espai d'usuari si en el termini d'una setmana no l'arranjàveu mínimament, que no ha estat el cas. Tot amb tot, se us dona un marge extra de cinc dies per a fer-ho. Recordeu: si a data de 18 de març l'article no ha estat millorat, s'enviarà directament al vostre espai d'usuari. No dubteu a contactar amb un administrador per a qualsevol aclariment. Salutacions. Montesita (disc.) 06:36, 13 maig 2024 (CEST)

Discussió:Albert Girós[modifica]

Article - Edita la discussió

Falten fonts independents[modifica]

De les tres referències que té ara l'article, la que té dades biogràfiques són del web del propi biografiat. Mercè Piqueras (disc.) 21:50, 12 maig 2024 (CEST)

Discussió:Estany de Naorte[modifica]

Article - Edita la discussió

Aprofitament de l'aigua[modifica]

@Contraix Em sembla que l'aigua del Naorte s'afegeix al túnel de conducció d'aigua del Romedo a la central de Tavascan, oi?

Isidre blanc (disc.) 10:04, 12 maig 2024 (CEST)

@Isidre blanc Isidre, en l'estany de Romedo de Baix s’inicia el canal de Romedo, una canalització soterrada de 8.690 metres de longitud, que després de captar aigua del barranc procedent de l'estany de Certascan, del riu de Naorte i del barranc dels Estanyosos, la portarà fins la capçalera del salt de Gueron, situada a 1.952 metres d'altitud. (segons llibre de Dionisio Sánchez, enginyer que hi va treballar).
La captació d'aigua del barranc de Certascan es fa a una altitud de 1990 metres. L'estany de Naorte està a 2.150 metres; entenc que la captació ha d'estar sota el 1990 metres. Espero anar-hi el proper cap de setmana i investigar una mica. El dissabte passat havia massa neu per sortir del camí. Contraix (disc.) 11:39, 12 maig 2024 (CEST)

Discussió:Graus dels Mossos d'Esquadra[modifica]

Article - Edita la discussió

Font fiable[modifica]

-- Docosong (disc.) 09:46, 12 maig 2024 (CEST)

Categoria Discussió:Edificis de Catalunya desapareguts per comarca[modifica]

Article - Edita la discussió

IN MEMORIAM DE LA CATALUNYA QUE EL TEMPS S’ENDUGUÉ.[modifica]

Ens agradaria que aquells que tenim publicats i que no estiguin a la llista , s’hi afegissin. 83.46.117.140 (discussió) 11:56, 15 maig 2024 (CEST)

Categoria Discussió:Acharagma[modifica]

Article - Edita la discussió

Esborrament per 5ac[modifica]

@Paucabot:@Albert SN: Heu demanat l'esborrament d'aquesta categoria per no tenir el mínim de 5 articles, però tenint en compte que només hi ha el gènere i dues espècies, i que, pet tant, no pot créixer, crec que hauria d'acceptar-se com una excepció a la regla. Què en penseu? Beusson (disc.) 17:12, 14 maig 2024 (CEST)

Això diria que ho hem discutit moltes vegades i que no està clar quins casos serien excepcions (podrien ser moltíssims potencialment). Normalment el que feim és no subcategoritzar els gèneres que no tenen almenys cinc elements. Més informació a Categoria:Converses sobre 5ac. Pau Cabot · Discussió 19:40, 14 maig 2024 (CEST)
Bon vespre a tothom. Caldria fer excepcions a la norma general establerta. Ja sé que com a mínim per crear una nova categoria cal que com a mínim que hi hagi cinc elements què en penseu? Albert SN (disc.) 21:51, 14 maig 2024 (CEST)
Doncs perdoneu, creia que havia vist en algun lloc que hi havia les excepcions. He estat buscant-ho i he vist les propostes, però mai cap decisió. Mea Culpa!. Demà ho esborraré tot plegat, per donar-vos temps a llegir-ho. Beusson (disc.) 16:02, 15 maig 2024 (CEST)

Categoria Discussió:Infotaula persona sense paràmetres[modifica]

Article - Edita la discussió

Per a què serveix?[modifica]

Com estàs @Amadalvarez? Veig que un munt d'articles han anat a parar a aquesta categoria. Tenen algun error que no sé veure? Gràcies. -- Cataleirxs (disc.) 13:50, 8 maig 2024 (CEST)

Té un comentari que ho explica. Potser és massa curt o críptic; si vols ho puc ampliar més.
És una categoria de manteniment, oculta i es manté automàticament.
Tal com diu el comentari "Aparèixer en aquesta categoria NO denota un ERROR"
Salut ! amador (disc.) 15:36, 8 maig 2024 (CEST)
Però hi ha alguns articles que hi van i d'altres que no? Què en determina el resultat? Tinc curiositat. -- Cataleirxs (disc.) 17:54, 8 maig 2024 (CEST)
Hi van aquells articles que no s'ha informat cap paràmetre manual, és a dir que tenen tan sols {{infotaula persona}}.
La llista que mira és:
{{{a_etiqueta|}}} {{{a_etiqueta10|}}} {{{a_etiqueta11|}}} {{{a_etiqueta2|}}} {{{a_etiqueta3|}}} {{{a_etiqueta4|}}} {{{a_etiqueta5|}}} {{{a_etiqueta6|}}} {{{a_etiqueta7|}}} {{{a_etiqueta8|}}} {{{a_etiqueta9|}}} {{{a_nom|}}} {{{a_nom10|}}} {{{a_nom11|}}} {{{a_nom2|}}} {{{a_nom3|}}} {{{a_nom4|}}} {{{a_nom5|}}} {{{a_nom6|}}} {{{a_nom7|}}} {{{a_nom8|}}} {{{a_nom9|}}} {{{agent|}}} {{{alçada|}}} {{{alies|}}} {{{altres_noms|}}} {{{alma_mater|}}} {{{alt|}}} {{{altres_ocupacions|}}} {{{arma|}}} {{{art|}}} {{{artistes_relacionats|}}} {{{autor_abrev_bot|}}} {{{autor_abrev_zoo|}}} {{{b_etiqueta|}}} {{{b_etiqueta10|}}} {{{b_etiqueta11|}}} {{{b_etiqueta2|}}} {{{b_etiqueta3|}}} {{{b_etiqueta4|}}} {{{b_etiqueta5|}}} {{{b_etiqueta6|}}} {{{b_etiqueta7|}}} {{{b_etiqueta8|}}} {{{b_etiqueta9|}}} {{{b_nom|}}} {{{b_nom10|}}} {{{b_nom11|}}} {{{b_nom2|}}} {{{b_nom3|}}} {{{b_nom4|}}} {{{b_nom5|}}} {{{b_nom6|}}} {{{b_nom7|}}} {{{b_nom8|}}} {{{b_nom9|}}} {{{batalles|}}} {{{bateig|}}} {{{cabells|}}} {{{capçalera_superior|}}} {{{camp_treball|}}} {{{lloc_treball|}}} {{{carrec|}}} {{{carrec10|}}} {{{carrec11|}}} {{{carrec2|}}} {{{carrec3|}}} {{{carrec4|}}} {{{carrec5|}}} {{{carrec6|}}} {{{carrec7|}}} {{{carrec8|}}} {{{carrec9|}}} {{{carrecs_judicials|}}} {{{casa_reial|}}} {{{cataleg|}}} {{{causa_defuncio|}}} {{{causa_mort|}}} {{{child|}}} {{{ciutadania|}}} {{{comandaments|}}} {{{condemnes|}}} {{{conegut_per|}}} {{{conjuge|}}} {{{coordenades_sepultura|}}} {{{data_defuncio|}}} {{{data_desaparicio|}}} {{{data_naixement|}}} {{{deixebles|}}} {{{designat|}}} {{{designat10|}}} {{{designat11|}}} {{{designat2|}}} {{{designat3|}}} {{{designat4|}}} {{{designat5|}}} {{{designat6|}}} {{{designat7|}}} {{{designat8|}}} {{{designat9|}}} {{{dinastia|}}} {{{discografica|}}} {{{e_etiqueta|}}} {{{e_etiqueta10|}}} {{{e_etiqueta11|}}} {{{e_etiqueta2|}}} {{{e_etiqueta3|}}} {{{e_etiqueta4|}}} {{{e_etiqueta5|}}} {{{e_etiqueta6|}}} {{{e_etiqueta7|}}} {{{e_etiqueta8|}}} {{{e_etiqueta9|}}} {{{e_nom|}}} {{{e_nom10|}}} {{{e_nom11|}}} {{{e_nom2|}}} {{{e_nom3|}}} {{{e_nom4|}}} {{{e_nom5|}}} {{{e_nom6|}}} {{{e_nom7|}}} {{{e_nom8|}}} {{{e_nom9|}}} {{{educacio|}}} {{{equips|}}} {{{escut_carrec|}}} {{{escut_carrec10|}}} {{{escut_carrec11|}}} {{{escut_carrec2|}}} {{{escut_carrec3|}}} {{{escut_carrec4|}}} {{{escut_carrec5|}}} {{{escut_carrec6|}}} {{{escut_carrec7|}}} {{{escut_carrec8|}}} {{{escut_carrec9|}}} {{{escutpeu|}}} {{{estil|}}} {{{l_occupation|}}} {{{etnia|}}} {{{extensio_carrecs_successoris|}}} {{{extensio_carrera_militar|}}} {{{extensio_guardons|}}} {{{extensio_incrustada1|}}} {{{extensio_incrustada2|}}} {{{extensio_incrustada3|}}} {{{extensio_incrustada4|}}} {{{extensio_incrustada5|}}} {{{extensio_noms_farao|}}} {{{f_etiqueta|}}} {{{f_etiqueta10|}}} {{{f_etiqueta11|}}} {{{f_etiqueta2|}}} {{{f_etiqueta3|}}} {{{f_etiqueta4|}}} {{{f_etiqueta5|}}} {{{f_etiqueta6|}}} {{{f_etiqueta7|}}} {{{f_etiqueta8|}}} {{{f_etiqueta9|}}} {{{f_nom|}}} {{{f_nom10|}}} {{{f_nom11|}}} {{{f_nom2|}}} {{{f_nom3|}}} {{{f_nom4|}}} {{{f_nom5|}}} {{{f_nom6|}}} {{{f_nom7|}}} {{{f_nom8|}}} {{{f_nom9|}}} {{{festival_berlin|}}} {{{festival_canes|}}} {{{festival_sant_sebastia|}}} {{{festival_sitges|}}} {{{fills|}}} {{{filmfare_awards|}}} {{{films|}}} {{{final|}}} {{{final10|}}} {{{final11|}}} {{{final2|}}} {{{final3|}}} {{{final4|}}} {{{final5|}}} {{{final6|}}} {{{final7|}}} {{{final8|}}} {{{final9|}}} {{{gabinet|}}} {{{gabinet10|}}} {{{gabinet11|}}} {{{gabinet2|}}} {{{gabinet3|}}} {{{gabinet4|}}} {{{gabinet5|}}} {{{gabinet6|}}} {{{gabinet7|}}} {{{gabinet8|}}} {{{gabinet9|}}} {{{genere|}}} {{{golden|}}} {{{goldenhiero|}}} {{{honors|}}} {{{horus|}}} {{{horus2|}}} {{{horushiero|}}} {{{horushiero2|}}} {{{horusprefix|}}} {{{ideologia|}}} {{{imatge|}}} {{{imatgeobra|}}} {{{influencies_de|}}} {{{influi_en|}}} {{{inici|}}} {{{inici10|}}} {{{inici11|}}} {{{inici2|}}} {{{inici3|}}} {{{inici4|}}} {{{inici5|}}} {{{inici6|}}} {{{inici7|}}} {{{inici8|}}} {{{inici9|}}} {{{instrument|}}} {{{junt_a|}}} {{{junt_a10|}}} {{{junt_a11|}}} {{{junt_a2|}}} {{{junt_a3|}}} {{{junt_a4|}}} {{{junt_a5|}}} {{{junt_a6|}}} {{{junt_a7|}}} {{{junt_a8|}}} {{{junt_a9|}}} {{{k_etiqueta|}}} {{{k_etiqueta10|}}} {{{k_etiqueta11|}}} {{{k_etiqueta2|}}} {{{k_etiqueta3|}}} {{{k_etiqueta4|}}} {{{k_etiqueta5|}}} {{{k_etiqueta6|}}} {{{k_etiqueta7|}}} {{{k_etiqueta8|}}} {{{k_etiqueta9|}}} {{{k_nom|}}} {{{k_nom10|}}} {{{k_nom11|}}} {{{k_nom2|}}} {{{k_nom3|}}} {{{k_nom4|}}} {{{k_nom5|}}} {{{k_nom6|}}} {{{k_nom7|}}} {{{k_nom8|}}} {{{k_nom9|}}} {{{l_etiqueta|}}} {{{l_etiqueta10|}}} {{{l_etiqueta11|}}} {{{l_etiqueta2|}}} {{{l_etiqueta3|}}} {{{l_etiqueta4|}}} {{{l_etiqueta5|}}} {{{l_etiqueta6|}}} {{{l_etiqueta7|}}} {{{l_etiqueta8|}}} {{{l_etiqueta9|}}} {{{l_nom|}}} {{{l_nom10|}}} {{{l_nom11|}}} {{{l_nom2|}}} {{{l_nom3|}}} {{{l_nom4|}}} {{{l_nom5|}}} {{{l_nom6|}}} {{{l_nom7|}}} {{{l_nom8|}}} {{{l_nom9|}}} {{{lema_escut|}}} {{{lleialtat|}}} {{{periode_actiu_militar|}}} {{{llengua_nom_original|}}} {{{llengua|}}} {{{lloc_defuncio|}}} {{{lloc_desaparicio|}}} {{{lloc_naixement|}}} {{{lloc_web|}}} {{{mare|}}} {{{membre_de|}}} {{{membres_anteriors|}}} {{{mestres|}}} {{{millors_films|}}} {{{monuments|}}} {{{mostra_venecia|}}} {{{moviment|}}} {{{myspace|}}} {{{nacionalitat|}}} {{{national_film_awards|}}} {{{nom_naixement|}}} {{{nom_original_lleng|}}} {{{nom_original|}}} {{{nom|}}} {{{nom_temple|}}} {{{nom_postum|}}} {{{nomen|}}} {{{nomen2|}}} {{{nomenhiero|}}} {{{nomenhiero2|}}} {{{nominat|}}} {{{nominat10|}}} {{{nominat11|}}} {{{nominat2|}}} {{{nominat3|}}} {{{nominat4|}}} {{{nominat5|}}} {{{nominat6|}}} {{{nominat7|}}} {{{nominat8|}}} {{{nominat9|}}} {{{notes|}}} {{{obres_notables|}}} {{{obres|}}} {{{ocupacio|}}} {{{ocupacioWD|}}} {{{ocupador|}}} {{{organitzacio|}}} {{{oponents|}}} {{{oponents10|}}} {{{oponents11|}}} {{{oponents2|}}} {{{oponents3|}}} {{{oponents4|}}} {{{oponents5|}}} {{{oponents6|}}} {{{oponents7|}}} {{{oponents8|}}} {{{oponents9|}}} {{{orquestres|}}} {{{pare|}}} {{{parella|}}} {{{parents|}}} {{{pares|}}} {{{germans|}}} {{{partit_politic|}}} {{{patrons|}}} {{{patrocinador|}}} {{{periode_actiu_militar|}}} {{{periode_actiu|}}} {{{pes|}}} {{{peu|}}} {{{peuobra|}}} {{{predecessor|}}} {{{predecessor10|}}} {{{predecessor11|}}} {{{predecessor2|}}} {{{predecessor3|}}} {{{predecessor4|}}} {{{predecessor5|}}} {{{predecessor6|}}} {{{predecessor7|}}} {{{predecessor8|}}} {{{predecessor9|}}} {{{prefix_honorific|}}} {{{premis|}}} {{{prenomen|}}} {{{prenomen2|}}} {{{prenomenhiero|}}} {{{prenomenhiero2|}}} {{{principals_projectes|}}} {{{editor|}}} {{{programes|}}} {{{proposit|}}} {{{rang|}}} {{{registre_veu|}}} {{{religio|}}} {{{repertori|}}} {{{residencia|}}} {{{salari|}}} {{{sepultura|}}} {{{series|}}} {{{signatura|}}} {{{subheader|}}} {{{successor|}}} {{{successor10|}}} {{{successor11|}}} {{{successor2|}}} {{{successor3|}}} {{{successor4|}}} {{{successor5|}}} {{{successor6|}}} {{{successor7|}}} {{{successor8|}}} {{{successor9|}}} {{{sufix_honorific|}}} {{{titol_personal|}}} {{{trajectoria|}}} {{{ulls|}}} {{{unitat|}}} {{{valor_net|}}} {{{veu|}}} {{{victories|}}} {{{tesi|}}} {{{tesi_any|}}} {{{tesi_url|}}} {{{direccio_tesi|}}} {{{idees|}}} {{{interessos|}}} {{{opositors|}}} {{{estudiants_doctorals|}}} {{{nom_ploma|}}} {{{primeres_obres|}}} {{{papers|}}} {{{membres|}}} {{{socis|}}} {{{president|}}} {{{vicepresident|}}} {{{direccio_tesi2|}}} {{{director_musical|}}} {{{sotsdirector_musical|}}} {{{nebty|}}} {{{nebtyhiero|}}} {{{instruments_destacats|}}} {{{ordre|}}} {{{ordre2|}}} {{{ordre3|}}} {{{ordre4|}}} {{{ordre5|}}} {{{ordre6|}}} {{{ordre7|}}} {{{ordre8|}}} {{{ordre9|}}} {{{ordre10|}}} {{{ordre11|}}} {{{temps_espai|}}} {{{tripulacio|}}} {{{missio_espacial|}}} {{{insignia_missio|}}} {{{eva1|}}} {{{decat|}}} {{{item|}}} {{{lang|}}} {{{cronologia|}}} {{{arxius|}}} {{{identificadors|}}} {{{copilot|}}} {{{wikidata|}}} {{{epoca|}}} {{{llengua_materna|}}} {{{l_memorials|}}} {{{l_employer|}}} {{{l_family|}}} {{{floruit|}}} {{{participa_en|}}} {{{circumstancia_defuncio|}}} {{{unit_P2048|}}} {{{unit_P2067|}}} {{{list_naixement|}}} {{{tesi2|}}} {{{tesi_any2|}}} {{{tesi_url2|}}} {{{situacio_penal|}}} {{{altres_carrecs|}}} {{{imatge_espiritual|}}} {{{peu_imatge_espiritual|}}} {{{condecoracions|}}} {{{patronatge|}}} {{{data_beatificacio|}}} {{{data_canonitzacio|}}} {{{venerat_en|}}} {{{venerat_a|}}} {{{lloc_canonitzacio|}}} {{{enaltiment|}}} {{{lloc_beatificacio|}}} {{{beatificat_per|}}} {{{canonitzat_per|}}} {{{fets_destacables|}}} {{{festivitat|}}} {{{lloc_pelegrinatge|}}} {{{iconografia|}}} {{{fets_destacables|}}} {{{patronatge|}}} {{{lloc_debut|}}} {{{data_debut|}}} {{{lloc_retirada|}}} {{{data_retirada|}}} {{{lliga|}}} {{{dades_medaller|}}} {{{club_actual|}}} {{{posicio_equip|}}} {{{dorsal_club|}}} {{{posicio_equip|}}} {{{lateralitat|}}} {{{ma_joc|}}} {{{draft|}}} {{{draft_equip|}}} {{{draft_any|}}} {{{esport|}}} {{{disciplina|}}} {{{classe|}}} {{{draft_equip|}}} {{{draft_any|}}} {{{entrenador|}}} {{{convoca_internacional|}}} {{{patrimoni_personal|}}} {{{extensio_parametres_esport|}}} {{{extensio_carrera_esportiva|}}} {{{extensio_participacio_esdeveniments|}}} {{{titol_escacs|}}} {{{elo_max|}}} {{{patrocinador_material|}}} {{{nacionalitat_esportiva|}}} {{{desplega_premis|}}} {{{desplega_obres|}}} {{{desplega_influencia|}}} {{{extensio_atributs_professionals|}}} {{{extensio_activitat_professional|}}}
Si no m'he equivocat, són tots els paràmetres manuals previstos.
Si trobes algun article a la categoria que tingui paràmetre(s) manuals, avisa'm, que ho corregirem. amador (disc.) 22:09, 8 maig 2024 (CEST)
Ah, sense paràmetres manuals, és això el que no entenia. M'he pres la llicència d'ampliar una mica el text de l'avís, per tal que a ningú li passi com a mi. Gràcies per l'explicació, Amador. -- Cataleirxs (disc.) 09:33, 9 maig 2024 (CEST)

Categoria Discussió:Pintors catalans del segle XX[modifica]

Article - Edita la discussió

Pintor Frederic Viñals[modifica]

En la relació de pintors catalans del s. XX hi trobo a faltar laressenya de l'artista Frederic Viñals i Iscla (1913-2012) que ja té fitxa a la Viquipèdia i que la seva web és. fredericvinyals.cat

Salutacions 85.61.94.126 (discussió) 12:05, 8 maig 2024 (CEST)

Categoria Discussió:Escales d'esglaons[modifica]

Article - Edita la discussió

Continguts[modifica]

Per les categories, veig que aquesta categoria inclou tant elements arquitectònics com mobles. Si no tots són mobles i elements arquitectònics, les categories són incorrectes. Pau Cabot · Discussió 06:33, 2 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Futbol a Catalunya[modifica]

Article - Edita la discussió

Futbol femení[modifica]

Faltaria tenir en compte les seccions de futbol femení a Catalunya. Ping Masoud.h1368 PaliGol (disc.) 13:16, 10 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Portada combi 2[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'esborrament[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2024/05#Plantilla:Portada dia 1 -- Brunnaiz (disc.) 22:31, 7 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Portada combi 1[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'esborrament[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2024/05#Plantilla:Portada dia 1 -- Brunnaiz (disc.) 22:30, 7 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Portada dia 21[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'esborrament[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2024/05#Plantilla:Portada dia 1 -- Brunnaiz (disc.) 22:30, 7 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Portada dia 20[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'esborrament[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2024/05#Plantilla:Portada dia 1 -- Brunnaiz (disc.) 22:30, 7 maig 2024 (CEST)

Plantilla Discussió:Portada dia 19[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'esborrament[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2024/05#Plantilla:Portada dia 1 -- Brunnaiz (disc.) 22:29, 7 maig 2024 (CEST)

Discussions noves no incloses[modifica]