Usuari Discussió:Vriullop/2007 08-09

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tens rao...

Potser si que em vaig precipitar massa a l'hora de deixar aquesta viquipedia, vaig tenir un fort problema familiar, i potser lo meu cerbell va anar massa lluny a l'hora de pendre cap decissio, afortunadament, estos problemes semblen a ver acabat.

Gracies per escriure a la meua pagina de discussio

Salutacions i Endavant! --Folto 04:37, 6 ag 2007 (CEST)

hahaha--Marc 19:40, 6 ag 2007 (CEST)

Consulta de dades

Hola, Vriullop. Ja vas veure que fa temps vaig penjar en SVG el mapa que havies fet de Commons:Image:Vinya_a_Catalunya.svg. M'agradaria saber si sabries trobar les dades referents al Matarranya i Ports-Maestrat (és a dir, Aragó i P. Valencià) per crear-ne el mapa corresponent. Moltes gràcies. → ebrenc · 14:59, 6 ag 2007 (CEST)

D'acord doncs. Gràcies. → ebrenc · 20:43, 6 ag 2007 (CEST)

Justificació a en.wiki

Doncs no ho sabia; si han d'afegir-la a totes les imatges que tenen, tindran feina... Tot i així, com que no pretenc carregar imatges fair use, no crec que tingués problemes d'aquest tipus a en.wiki. Saps si ja han posat la regla de carregar totes les imatges lliures a commons?--Iradigalesc (discussions) 23:17, 6 ag 2007 (CEST)

Canviar nom d'usuari

Hola! Vaig demanar un canvi en el meu nom d'usuaria però no he rebut resposta alguna, doncs he vingut per a demanar-te ajuda amb aquest cas. Gràcies! Fitxer:M31 Lanoue.png Andrómeda Fitxer:M31 Lanoue.png {Bústia} 17:45, 7 ag 2007 (CEST)

Comentari tatxat.

Suposo que has fet ben fet en tatxar el meu comentari més "personal" a l'article Comte Estruc, però si els administradors esteu interessats en sockpuppets i tal, mira't els usuaris Usuari:Estruch, Usuari:Lampedusa, Usuari:Pere Joan Carrasclet i Usuari:Amporda50. Mira els historials i comprava quins articles editen. Mira el seu estil, com escriuen i quines faltes fan, tipus apostrofar el que (qu'el) o el no (n'és per no és). I des de quines ips entren. O bé tots van anar a la mateixa escola i entren des del mateix ciber, o passa alguna cosa estranya. A més, hi havia el cas curiós en què un dels suposats usuaris s'oblidava d'entrar identificant-se, però deia que era l'un i després arribava l'altre, ja identificat, però diferent, i acabava el comentari... i evidentment, quan va passar diversos cops, les ips eren les mateixes, i els suposats usuaris diferents. Però bé, ja et dic, podria ser que fossin el Salvador Sáinz i el seu club de fans reusenc, i que tots entrin des del mateix ordinador. Així que ben fet en tatxar el comentari. --81.38.182.94 21:23, 7 ag 2007 (CEST)

Aquest senyor, amb differents IP's que son totes del mateix lloc com demostra aquesta web [1] per localitzar IP's desde el primer dia ha mantingut una actitud agressiva per un usuari perquè no le cau be o no l'agrada lo que fa. Nosaltres hem demanat que s'esborrin nostres articles per trencar tota relació amb la Viquipedia i viure en pau, lluny d'aquest lloc. Però es neguen la retirada dels articles i tenim que suportar els insults d'aquest senyor insistentment. per tant l'única solució es el jutjat. No sabem gaire català però intentem parlar-lo en lloc de menysprear-lo com fan alguns. Peró d'entenem la fixació d'aquestindividu que desde fa mesos no fa mes que agredir en aquesta Wiki i en altres. Volem qu'ens deixe en pau o sinó talleu d'una vegada nostres articles. N'entrarem més en aquesta Wiki, afortunadament tenim fenya en altres llocs i no podem perdre més el temps amb personatges tan negatius que son incapaços d'escriure rés i només es dediquen als atacs personals sense que cap administrador el bloqueig. Així no podem estar de ninguna vegada. Sempre amb insults, atacs personals, agressivitat, mala educació. Qu'esborrin nostres comtes, lo hem demanat moltes vegades, que esborrin els nostres articles, trenquem d'una vegada tota relació. Sí, som tots del mateix barri i què? Està prohibit? Mai hem vist un lloc com aquest on s'insulta constantment, ninguna editorial lo fa. Menys mal que no necessitem la Viquipedia per res, només volem que surti de les nostres vides i no sapiguer res mes d'aquest lloc. --Pere Joan Carrasclet 10:44, 10 ag 2007 (CEST)

Per nosaltres l'única solució al conflicte es aquest, anar-nos tots i no fer cap feina en aquest lloc. Es a dir, trencar radicalment tota relació. Respecte al senyor Ramon (81.38.182.94) averiguarem on viu per iniciar accions llegals pertinents. --Pere Joan Carrasclet 10:44, 10 ag 2007 (CEST)

Pujada d'imatges a la Viquipèdia

Soc un usuari novell que he pujat un parell d'imatges a l'article Skamot Diabòlik. He llegit tota la normativa sobre els drets però tot és molt complicat. Les imatges són meves. Tant el disseny del dibuix com la fotografia que acompanyen l'article els he fet jo mateix. No hi ha manera de poder incloure una plantilla sobre l'autoria de les imatges. M'agradaria que algú m'expliqués el procés.

Gracias. Discusión Colón

Gracias por borrar el mail de la base de datos. Salutacions. MiguelAngel fotografo 14:27, 9 ag 2007 (CEST)

Discussió:Arrondissements de París

Si us plau, passa't per Discussió:Arrondissements de París. Com pots veure et vaig mal entendre i em pensava que ara marxaves de vacances, no que en tornaves. Si no respons les objeccions, em posaré a fer els canvis en un parell de dies. --81.38.182.94 20:40, 9 ag 2007 (CEST)

Gràcies!

Visca! XD Fitxer:M31 Lanoue.png Andrómeda Fitxer:M31 Lanoue.png {Bústia} 17:59, 10 ag 2007 (CEST) <-- Ara he de canviar la signatura

Hola. Hi ha blaverisme a Sardenya ?. Que et sembla la discusió de l'article sassarès. Quan puguis, mira-la i digue'm la teva opinió. Walden69 23:51, 10 ag 2007 (CEST)

Checkusers

Crec que aquests dies hauria estat bé tenir-ne (de fet, estava pensant fer una petició a meta, però he trobat que potser és agosarat, què en penses?). Tirem el tema endavant? Ja vas veure que amb les votacions d'en Pasqual es demostra que amb una mica de difusió, si cal, arribem segur als vots necessaris...--Xtv (que dius que què?) 11:08, 11 ag 2007 (CEST)

Volia crear aquesta pàgina, però he vist que l'havíeu esborrat. Com no puc accedir al registre de la discussió, abans de tornar-la a crear, voliar saber la teva opinió.

Nota: hi ha 17 articles a la Categoria!. --Paco 18:16, 12 ag 2007 (CEST)

No recordava ni tens sols que la pàgina l'havia fet jo. i ara la faria semblant. Lamentablement al debat no hi ha cap proposta alternativa i ara tenim una colla d'articles que enllaçen a una categoria inexistent. Tens alguna proposta?--Paco 20:22, 12 ag 2007 (CEST)
El títol sí que no el vaig triar jo, i el contingut segueix el mateix esquema que el de totes les altres categories de la Categoria:Història de Catalunya. Inicialment (1) aquesta categoria estava inclosa a l'anterior, la del segle XX (http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Segle_XX_a_Catalunya&oldid=253421). Però algú va trobar que ara som al segle XXI i la va proposar. Què et sembla si canviem el nom d'aquesta categoria a Segle XX a Catalunya fins a l'actualitat per que inclogui totes les pàgines que ara són sense categoria?
Penso que alguna cosa s'està fent malament si no s'ha tingut en compte aquesta discussió, en esborrar la categoria, i sobre tot en no donar una solució alternativa, als articles que han quedat despenjats.
Hauríem de passar aquesta discussió allà (1), per ser d'interès general.--Paco 10:54, 13 ag 2007 (CEST)
De fet és la solució de la http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_history que alguns cops em fet servir de referent.--Paco 11:13, 13 ag 2007 (CEST)
Doncs vaig a copiar aquesta discussió allà, i miraré de deixar un missatge als que hi van participar, per que hi opinin.
Penso que si al crear la categoria, s'hagués afegit a la pàgina discussió de la nova categoria, un enllaç a la pàgina de discussió en la que es consensuava la seva creació, en decidir esborrar-la s'haurien considerat aquelles opinions, i això no hauria passat. Així que penso que Sempre que es crea una categoria o altre pàgina, fruit d'un consens, s'hauria d'afegir a la pàgina discussió de la nova pàgina, un enllaç a la pàgina de discussió en la que s'ha consensuat la seva creació, per tal que es aquest consens pugui ser considerat en noves decisions.--Paco 15:43, 13 ag 2007 (CEST)

Continuació (si us plau seguiu allà la discussió, no pas aquí).


He fet un resum de la situació (que naturalment pots corregir i ampliar) i he avisat a les parts que em semblava que havien participat.--Paco 17:06, 14 ag 2007 (CEST)

Irc

Tens temps de passar-te un moment per l'irc?--Xtv (que dius que què?) 19:59, 12 ag 2007 (CEST)

Contribucions

Què va succeir amb les meves contribucions? Ara que tinc un nou nom d'usuaria, han desaparegut? Deessa {Bústia} 14:56, 13 ag 2007 (CEST)

Gracias de nuevo

Hola. Soy MiguelAngel fotografo, gracias por lo que estás haciendo, este no para de perseguirme haya donde vaya, no da ni un solo dato referenciado, y pretende que lo tomemos como palabra de Dios. Tu sabes que yo documento siempre que se me pide. Este tío me tiene ya medio aburrido. Saludos. MiguelAngel fotografo 21:13, 13 ag 2007 (CEST)

Salutacions!

Tot va bé em van operar del sindrome del mecanògraf i encara no em trob bé del tot però he millorat molt. Plàcid Pérez Bru 17:51, 15 ag 2007 (CEST)

Imatges antigues

Sense saber-ne l'origen, no vols dir que les imatges Imatge:Colloquis.JPG i Imatge:Cronica.JPG es poden considerar que ha expirat el copyright? Les dates que apareixen a la portada són prou antigues, i si no es tracta d'una falsificació, la qual cosa veig poc probable, han perdut els drets, no? O potser poden tenir drets de l'autor de la fotografia? No, oi?--Xtv (que dius que què?) 20:13, 16 ag 2007 (CEST)

Tornem amb les mateixes: Imatge:Enpatufetno.jpg fou publicat el 1904. Per tant, fa més de 70 anys. En aquest cas el copyright es perd als 70 anys de la publicació o de la mort de l'autor? perquè si és la primera, ja està bé que sigui a commons i podem àdhuc pujar una versió amb més resolució. Si és la segona, s'hauria de buscar qui fou el dibuixant...--Xtv (que dius que què?) 23:11, 16 ag 2007 (CEST)
Diria que la portada és d'Antoni Muntañola i Carner (Barcelona, 1883 – 1930), per tant fa més de 70 anys de la seva mort i diria que és legítim posar-ho en PD, i de fet podríem posar una versió amb més resolució.--Xtv (que dius que què?) 23:20, 16 ag 2007 (CEST)
Hauríem de mirar què fem amb totes les imatges que en Riera ha carregat amb el PD-old i que no s'especifica qui és l'autor d'aquestes. Quan la imatge és del segle XIX, es pot donar per bona, però quan hi ha gent que ha mort el 1910 i la foto no se sap de qui ni de quan és... podria haver-se fet el 1900, que el fotògraf tingués 30 anys i en visqués 100...--Xtv (que dius que què?) 23:56, 16 ag 2007 (CEST)
Aquest era un dels meus dubtes. "A Espanya, per obres anteriors al 1987, són 80 anys post mortem auctoris i/o de la data de publicació". i/o??? és molt diferent "i" d'"o". I o o? Depenent de qui tingui el copyright (si és la revista o l'autor?).--Xtv (que dius que què?) 15:59, 17 ag 2007 (CEST)

Administradors_actuals

Hola, referent a Administradors_actuals, no és que tingui molta importància, però no estic inactiu. Tot i que ho he estat algunes temporades, i potser m'ho penso molts cops, i provo mètodes més suaus abans de fer servir els meus privilegis. Hi ha alguna cosa en particular que hagi oblidat de fer?--Paco 21:21, 17 ag 2007 (CEST)

D'acord. Una pregunta.

Plantilla:Estat actual

Tu veus bé la plantilla estat actual de la meva pàgina d'usuari? jo només veig malament la meva. Saps si cal fer alguna cosa més?--Paco 13:50, 18 ag 2007 (CEST)

Ahh!!--Paco 14:07, 18 ag 2007 (CEST)

Contribucions

=( Ok, bloqueja a deesa i demana ajuda en meta. Deessa {Bústia} 09:51, 18 ag 2007 (CEST)

Please change my name

Please change my name from Edmundkh to EdmundEzekielMahmudIsa, and then leave me a message in English Wikipedia. Thank you! --Edmundkh 10:21, 18 ag 2007 (CEST)

Hola. Pues he terminado ese artículo, y, aunque le han dado un ligero repasito, creo que necesita una revisión, ya sabes, lo traduzco con el traductor de la Generalitat, y seguro que alguna burrada se habrá escapado. Si puedes mirarlo. Gràcies. MiguelAngel fotografo 12:27, 18 ag 2007 (CEST)

Maybe you need to wait for days for the user contribution transfer. --Edmund the King of the Woods! 01:28, 19 ag 2007 (CEST)

Firma de Colom

Oye, ¿porque has quitado el significado de la firma? No lo entiendo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:43, 21 ag 2007 (CEST)

Bueno podría redactarse para explicar lo de "Xpo Ferens" ¿no? en referencia a la Orden de Cristo, digo. Lo que pasa que quizá yo sea el menos apropiado para explicarlo en català. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:57, 21 ag 2007 (CEST)

Mira si le puedes dar un repaso a lo que he dejado de la firma. Salutacions. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 14:09, 21 ag 2007 (CEST)

Hola. He dejado un texto en la discussió de Colom. salut. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 18:35, 21 ag 2007 (CEST)

Creo que la redacción que había dejado yo era mas neutral, pero al fin y al cabo dices lo mismo que yo, aunque personalemente creo que es mejor decir los Reinos de Portugal, Reino de Aragón o Reino de Galicia. Abajo del artículo hay un enlace al artículo sobre la catalanidad de Colom. Espero poder seguir avanzando este artículo. Salut. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 19:03, 21 ag 2007 (CEST)

Si, por Aragón me referia a la hipotesis balear/catalana, o sea la antigua Corona de Aragón. Si dejas el parrafo como está ahora quizá sería justo poner también, Balear o Mallorquina, vamos, creo yo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 19:31, 21 ag 2007 (CEST)

Ok, pero eso no quiere decir que sea la misma cosa. Por mi me es igual, pero si se pone Pontevedra y no Galicia, creo que habría de distinguir las otras, creo que poner teoria Balear tampoco es mala cosa. Salut. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 19:49, 21 ag 2007 (CEST)

MediaWiki Discussió:Aug

Tinc un xicotet dubte, si pots passar-te per MediaWiki Discussió:Aug. –Pasqual · discussió 21:05, 21 ag 2007 (CEST)

Francesc Colom

Hola company, com va?. He vist que has posat la teoria del Bilbeny a la biografia del Francesc Colom. Jo havia llegit alguna cosa; no se si creure-ho, però em sembla interessant i currat. Podries afegir algun enllaç als documents per que no sembli que això és una anada d'olla d'algun viquipedista ?. Jo no recordo a on ho vaig veure. Merci, --amador 09:48, 22 ago 2007 (CEST)

Consulta!!!!

Bones mestre, com va tot?

Com tu saps més que ningú en temes d'imatges, et vull fer una consulta referent al tema d'una imatge. Resulta que estic preparant uns articles sobre diaris de Romania i he trobat que a la pàgina en anglès d'aquests diaris tenen imatges sobre els mateixos. He buscat a Commons i no he trobat i aleshores he decidit pujar les imatges a Commons, posant la mateixa informació que posa a la Wiki en anglès i no vegis el pollastre que m'han liat tu. Per començar m'han dit que em borren la imatge sense donar-me cap explicació. Com és possible que una imatge estigui a la Wiki en anglès i a Commons no deixin pujar-la? Desprès he intentat parlant amb el tipus que m'ha posat el cartell de borrar, que m'expliquès quelcom, però m'ha dit que les llesi son diferents (però no tenen el servidor al mateix lloc dels USA?) i que provi de pujar-la a la wiki en català amb "Fair Use", però el Fair Use ja no existeix a la nostra Wiki, no? La veritat es que no se perquè no es fan les coses més senzilles!!!

Em pots dir quelcom? Al respecte? Et paso les dues planes on estan les imatges "en questió".

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Logo_noul_adevarul.gif

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Logo_noul_adevarul.gif

Salut!!!

--Hugoaes 18:23, 22 ago 2007 (CEST)

Consulta de nou

Bones mestre,

Gràcies per la teva informació. Et paso les dues planes perquè t'ho miris i em diguis si ho he fet bé això de carregar les imatges, ja que és la primera vegada que ho faig i no voldria cagar-la i donar més feina.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Ziua.gif

http://ca.wikipedia.org/wiki/Imatge:Logo_gardianul.png

Diguem quelcom si us plau!

Gràcies per tot!!!

--Hugoaes 21:15, 22 ago 2007 (CEST)

Re: Imatges de Vilaweb

Com li deia a en Paucabot aquí jo tinc més esperances en aconseguir imatges de Flickr. Què et sembla el que li proposo?--Paco 12:29, 23 ago 2007 (CEST)

Afegeixo aquestes eines a la pàgina de Flickr. Què m'en diu d'aprofundir per aquesta línia?--Paco 16:22, 25 ago 2007 (CEST)

Personatges vius

Bé. Es podria tenir en compte al grup de Flickr. Hi ha alguna llista de personatges demanats?--Paco 03:28, 26 ago 2007 (CEST)

Coordenades

Qui a posat en marxa el projecte ha estat en Puigalder. Jo quasi no he posat coordenades a cap article, és més, he tingut el rostre d'indicar quins articles ho necessiten i deixar que siguin els altres qui les posin. Altres com en Lohen sí que han dedicat molt de temps a buscar coordenades. Llull · (vostè dirà) 13:59, 23 ago 2007 (CEST)

Coro Nacional

Estimat Vicenç: este article és de les primeres coses que vaig posar en vikipèdia. Per cert està inacabat ja que el servici de de documentació de l'ONE està afectat per unes oposicions que han de fer pràcticament el 90% del personal. Fins a octubre o novembre no continuaré amb este article. Tot s'ha fet amb el consentiment verbal dels meus caps i a més crec que el millor seria separar l'article d'història de l'ONE de la resta. No hi ha cap problema a aconseguir consentiment per escrit encara que jo de moment no ho vaig a demanar pel que t'he dit anteriorment (a mi no m'afecta) i a més per tindre la seu de treball en obres i estar fins als... de lo mal plantejada que està situació de falta de seu. Crec que el millor és que s'esborrara eixa part de l'article i ja es tornarà a col·locar en el futur. No hi ha problema. Estem en contacte, jo m'he d'anar un parell de dies a Santiago de Compostel·la amb l'orquestra i m'ix a les nou l'autobús a l'aeroport. Avant amb la tasca. Rafa Rufino Valor Arxiver de l'Orquesta Nacional de España. --RafaRufino 08:20, 24 ago 2007 (CEST)

ajuda

Veig que estàs endreçant l'ajuda, molt bé. Podries fer un cop d'ull a Ajuda:Crear_un_arbre_genealògic? Em sembla que ara com ara no és gens clar com s'usa (com a mínim per a mi, ja ho vaig dir a la discussió) i pot ser una eina útil per a genealogies però també per a mapes conceptuals bàsics quan calgui usar-los. Gràcies! --barcelona 14:56, 24 ago 2007 (CEST)

blocatge

L'única IP a la que he tret el blocatge va ser efectivament a l'IP d'Iradigalesc, però supose que és dinàmica, així que es podria tractar d'una altra persona. –Pasqual · discussió 20:46, 24 ago 2007 (CEST)

Les IPs que compartia eren les corresponents als registres #973 i #974. L'altra IP que va desblocar en Pasqual no era meva. Així doncs, en Pasqual es va equivocar en desblocar-la. No m'associeu amb aquest anònim perquè no hi tinc cap relació.--Iradigalesc (discussions) 20:58, 24 ago 2007 (CEST)
Umm, jo complia ordres, les teues! grr!
<el següent missatge estava escrivint-lo abans de l'intervenció de l'Iradi>
No hi ha cap dubte, en este cas es tracta de vandalisme i no crec que estiga relacionat amb l'Iradi. He mira't les contribucions d'esta IP i el registre de bloquejos i no guarda relació amb el que va passar el 13 de juliol de 2007 a les 13:15, quan en Lohen11 va confondre l'IP. –Pasqual · discussió 21:04, 24 ago 2007 (CEST)
Només aclarir que la confusió fou meua i el meu comportament no va estar a la altura d'un administrador. Són els meus primers passos, ja vaig advertir que segurament actuaria amb més celeritat que reflexió. Bé, com ja has dit, l'assumpte s'ha aclarit i ens podem oblidar del tema. –Pasqual · discussió 23:12, 24 ago 2007 (CEST)

Copyvio múltiple

Hi ha un cas que copyvio successiu de múltiples llocs amb llicències diferents que crec que necessita l'atenció d'un expert. És a Discussió:Francesc Sabaté Llopart.--Pere prlpz 18:17, 25 ago 2007 (CEST)

Ramón Castañer, Enrique Bofí vs ORTS

M'estranya el que em dius de Ramón i Enrique, ja que vaig enviar uns correus al sistema ORTS amb les autoritzacions, als dies vaig rebre un correu a través de Gmail sobre algun problema amb l'autorització de Ramón al qual vaig contestar i no he tornat a saber res. Sobre Enrique mai he rebut res, ni bo ni roín. Jo he intentat seguir tots els passos, però la veritat és que ja tinc els meus dubtes. Amb Ramón m'unix una amistat de quasi trenta anys (tinc quaranta) i ja era amic de mon pare, el seu fill vol traduir la pàgina al castellà. A Enrique no el conec personalment, però sí una germana meua, tot s'ha fet amb el seu consentiment i a més et puc dir que estan encantats. L'article sobre Enrique el vaig fer per un gravat seu que vaig trobar en Commons amb una llicència GNU que s'havia atorgat la Federació de Municipis i Províncies de València sense el seu consentiment ni coneixement i que jo mateix he fet tot el que es puga perquè l'esborraren fins que l'he aconseguit de Commons. He enviat la informació al sistema ORTS, no et puc dir més, estic a l'espera que em digueu si necessiteu confirmació o algun tipus d'aclariment. De totes les maneres açò només em dóna una major confiança en Vikipèdia. I sobretot voldria demanar-vos disculpes per tot el treball extra que vos estic donant, m'estic demostrant prou desmanotat. Rafa. --RafaRufino 21:04, 25 ago 2007 (CEST)

Ja he col·locat el que m'has demanat en discussió de Plantilla:Ramón Castañer i Plantilla:Enrique Bofí --RafaRufino 13:09, 26 ago 2007 (CEST)

Història d'Alcoi

Estic a punt de deprimir-me, li vaig enviar un correu amb el text que utilitzaria a Josep Maria Segura, director del Museu Arqueològic d'Alcoi i li agrade la idea. Està clar que el que fa malament les coses sóc jo. Hui no faré res més, em vaig a prendre mil cerveses i demà veuré si tinc ànims, i busque tots els correus i m'informe bé ja que veig que he fet les coses fatal i si no ho consent en el treball ací menys. Açò em supera. --RafaRufino 21:51, 25 ago 2007 (CEST)

Acabe d'enviar el correu que vaig enviar al museu arqueològic d'Alcoi al comitè de comunicacions de Wikimedia, és el correu que vaig enviar tot just començar en Vikipèdia. Si no és vàlid, enviaré una altra vegada un correu a Josep Maria, està clar que la llei de propietat intel·lectual espanyola i el funcionament Wiki es basen en el mateix però no funcionen igual. --RafaRufino 11:14, 26 ago 2007 (CEST)

Benvolgut Vicenç:

avui he rebut el següent missatge, pareix que tinc que enviar el text dels correus traduïts, per favor dis-me que creus que és el que tinc que fer: Re: [Ticket#2007082610002118] Història d'Alcoi (Text)

Saludos Rafa Rufino Valor, gracias por tu mensaje de correo. "Rafa Rufino Valor" <rarufinoxxl@gmail.com> escribió:

> deRafa Rufino Valor <rarufinoxxl@gmail.com> amaga els detalls > > 6 / jul. > > per amuseu@alcoi.org data06/07/2007 18:16 > > assumpte*Permís de publicació * > > enviat-pergmail.com > > Benvolguts amics: > > el meu nom és Rafa Rufino, soc d'Alcoi però fa vint anys que vic a Madrid i > volgués utilitzar aquest text que he tret i adaptat a Alcoi de la vostra > pàgina per a publicar-lo en la vikipèdia pel seu interes. Si voleu fer-me > qualsevol tipus de puntualització o voleu publicar-lo vosaltres mateixos no > dubteu en informar-me. Com podeu comprovar he publicat (estic publicant) en > els següents enllaços. Gràcies. > > > > Alcoi <http://ca.wikipedia.org/wiki/Alcoi#Enlla.C3.A7os_externs> > Església arxiprestal de Santa Maria > d'Alcoi<http://ca.wikipedia.org/wiki/Esgl%C3%A9sia_arxiprestal_de_Santa_Maria_d%27Alcoi> > Orquestra Nacional > d'Espanya<http://ca.wikipedia.org/wiki/Orquestra_Nacional_d%27Espanya> > > > > De museu@alcoi.org <museu@alcoi.org> amaga els detalls 16 / jul. > > per aRafa Rufino Valor <rarufinoxxl@gmail.com> > > data16/07/2007 18:47 > > assumpte*Re: Permís de publicació * > > enviat-peralcoi.org > > > > Att. Rafa Rufino > > Distingit amic, > No hi cap problema en publicar els textos que acompanyes. Està molt bé. > Efectivament el format anterior no podíem --o no sabíem-- obrir-lo. > Ben cordialment, > Josep Maria Segura, > director del Museu d'Alcoi > > Museu Arqueológic Municipal d'Alcoi. Visita > virtual.<http://www.ajualcoi.org/wmuseu/valencia/index.htm> > Alcoi <http://ca.wikipedia.org/wiki/Alcoi> (Vikipèdia; Història) >

Yo no entiendo que es lo que nos plantea porque no sé catalán, y Wikipedia en catalán no tiene una dirección de correo con la que contactar. Puede ponerse en contacto con los colaboradores de Wikipedia en catalán en <http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:La_taverna>

Cordialmente,

Eduardo Bello


Wikipedia en Español - http://es.wikipedia.org

Aviso: Todos los correos recibidos en esta dirección son respondidos por voluntarios y no se consideran una declaración oficial de la Fundación Wikimedia. Para correspondencia oficial, contacta a los operadores del sitio en <http://www.wikimediafoundation.org>.

De moment tinc un poc abandonada la vikipédia per raons de feina però només puga tornaré a la tasca. També estic fent una bandera d'Alcoi poc a poc per a editar-la i que no es tinga que esborrar altra vegada, el que pensava que era cosa de dos dies pareix que serà cosa de dos mesos, és "fotudeta" de dissenyar dignament. Rafa --RafaRufino 22:12, 10 set 2007 (CEST)

Vaig a enviar un altre correu al museu més normalitzat i ja està--RafaRufino 17:44, 11 set 2007 (CEST)

Sant Cristòfol Màrtir.

En este article incloc les condicions d'ús de la pàgina web en els enllaços externs. Sincerament no crec que haja fet gens roín, si és així Sant Gregori Ostiense i Sant Sebastià màrtir estan en el mateix cas. Damunt el tema del santoral no és que siga del meu grat, a pesar de les hores que li he dedicat, però està molt relacionat amb l'art per a bé o mal. Tinc la sensació de ser l'arxiver pirata. --RafaRufino 22:11, 25 ago 2007 (CEST)

Canvi de nom amb error

Hola :-) Les vacances un xic passades per aigua, però molt bé :-) Tot i que encara vaig de corcoll amb molts temes, així que de moment estic de viqui-relax... He mirat el tema que em comentes, i com a Especial:Statistics surt que la cua és 0, suposo que no s'arreglarà per si sol... Crec que el millor és contactar amb un developer tal i com comentes a meta. --Joanjoc (discussió) 11:07, 26 ago 2007 (CEST)

Estat d'ànim

Benvolgut Vicenç: Igual que em vaig encarregar d'avisar a la persona que va editar per equivocació un gravat d'Enrique Bofí que va confondre amb un antic, m'haguera agradat ser avisat per endavant i no trobar-me amb una sèrie d'imatges esborrades, articles en l'índex, tot de bona fe i amb el propòsit de fer uns bons articles, entenc que és la vostra responsabilitat i que el equivocat soc jo, però ho sent, em trobe prou abatut i amb ànim de no continuar en el projecte. Intentaré arreglar el ja fet i després ja veurem. Esta vesprada demanaré l'eliminació del Sant Jordi de Peresejo Església arxiprestal de Santa Maria d'Alcoi de Commons (vaig tornar a equivocar-me amb la llicència) i llevaré el quadro de Castañer de Revolució del Petroli. Rafa. Fins a m'han esborrat la bandera d'Alcoi que ja estava en la Vikipèdia de les meues etiquetes d'usuari. --RafaRufino 13:34, 26 ago 2007 (CEST)

Tens raó

Hola mestre,

Tens raó en el que dius, però et diré el que ha passat. Si et fixes en alguna he posat la web de l'INCAVI i en altres la del consell de la DO. El que ha passat és que he copiat una plantilla en referència al tema de Justificació d'exempció i de logo i he anat canviant les coses en cada cas i suposo que en algun cas m'haure oblidat de posar on he agafat el logo. Perdona i no tornarà a passar. Gràcies de totes formes.

Per cert jo penjo els logos tal qual, ja que no tinc cap programa de tractament d'imatges. A partir d'ara no tornarà a passar el que m'has comentat.

Salut!!!

--Hugoaes 18:01, 27 ago 2007 (CEST)

Plantilla que no xuta

Hola :-) Si es treuen les plantilles d'arbre genealògic de dins les cel·les a Ajuda:Crear un arbre genealògic, i s'hi posa un text qualsevol funciona correctament. Així que suposo que és alguna diferència a l'interior de les plantilles respecte les de la versió anglesa, que provoca aquesta diferència... Ja m'ho miraré algun moment :-) I tu que tal les vacances? --Joanjoc (discussió) 20:01, 27 ago 2007 (CEST)

Ja està ! he actualitzat les plantilles a la última versió de les angleses i ja ha funcionat :-) --Joanjoc (discussió) 16:06, 28 ago 2007 (CEST)

estrella

No tens encara cap estrella? Com pot ser??

Viquiestrella: Per la feina com a administrador i la dedicació al tema de les imatges --barcelona 14:14, 28 ago 2007 (CEST)
I tant que feia temps que se la mereix. Felicitats. --Jordicollcosta (discussió) 19:16, 28 ago 2007 (CEST)

Wikiminiatles

Hola :-) La primera part (que es vegi el mapa desplegable) és molt fàcil. Ho he provat al meu js i funciona a la primera :-) Ja he deixat un anunci a la taverna abans de fer el canvi... Queda pendent la segona part, per a que a més al mapa hi apareguin enllaços georeferenciats a altres articles :-) --Joanjoc (discussió) 21:33, 30 ago 2007 (CEST)

Estrella coordenades

Gràcies. Tots hi estem treballant de valent :-) --Puigalder 21:37, 30 ago 2007 (CEST)

Usuari:Vriullop

Sincerament m'ha agradat molt la teva nova pàgina d'usuari, és el millor regal pels 75.000 articles. --Jordicollcosta (discussió) 17:18, 31 ago 2007 (CEST)

sí, molt xula, avui he vist les perles :) --barcelona 19:57, 1 set 2007 (CEST)

Hola, sóc en Walden69. He vist a pàgines de la viquipèdia italiana o francesa (i fins i tot a l'anglesa) imatges que estan catalogades com a Domini Públic als seus països, però que hi ha una advertència que no poden ser pujada al Commons no sé ben bé perquè. La qüestió és, les puc pujar a la nostra viquipèdia ? En quina categoria les podria arxivar, ja que no vull que després vingui algun altre administrador i me les esborri. Salutacions i espero una resposta. Walden69 19:24, 31 ago 2007 (CEST)

Walden69

Fixa't a les imatges de l'article marxa sobre Roma en la secció italiana [it.wikipedia.org/wiki/Marcia_su_Roma]. Walden69 19:37, 31 ago 2007 (CEST)

OK

Es Vedrà

Desconeixia aquesta norma, jo ho havia canviat pq em sonava molt malament, però si la norma és així podem tornar a canviar-ho. Pel que fa al gentilici de Jesús, no sé quin és ja que mai l'he sentit. --ToNToNi 21:45, 3 set 2007 (CEST)

Me han insultado en la discusión de Cristòfor Colom

Pues aquí, uno que firma con Paumorper, puedes leer las lindezas que me ha dedicado. Estoy cansado ya de insultos, por favor ruego que, si puedes le digas algo. Gracias. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 11:09, 6 set 2007 (CEST)

Gracias. Ya sabes que trato de hacer todo con respeto y respetando las normas, pero este señor parece que solo pretende la guerra y el insulto. Lo que mas me duele es que encima ha pretendido echarme por no ser catalanoparlante. Que fuerte. Salut. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 15:40, 6 set 2007 (CEST)

Recerca bibliogràfica i copyvio

He fet la llista d'ocells del País Valencià a partir d'una llista publicada a http://www.internatura.org/estudios/listas/laves.html , que he posat com a referència, i ara em falta modificar-la una mica, per adaptar la classificació a la que fem servir als articles de la Viquipèdia, treure espècies repetides i moure'n algunes que estan fora de lloc. Jo crec que el que he fet no és copyvio, però com que queda a prop del límit, estaria més tranquil si em diguessis que et sembla.--Pere prlpz 02:06, 7 set 2007 (CEST)

Gràcies.--Pere prlpz 19:31, 7 set 2007 (CEST)

Samsó (jutge) i Samsó (varietat vinífera)

Bon dia i felicitats per la teva tasca! He estat revisant noms bíblics per posar interviquis que mancaven, i he anat a espetegar a Samsó (jutge), el de Samsó i Dalila. Primer volia canviar-lo per Samsó, però he descobert que hi ha l'article de Samsó, que és una varietat vinífera, que havies redactat tu. He fet una recerca pel "Google" i he trobat que "Samsó" apareix més vegades com a cita bíblica que com a raïm, i a la GREC aquest raïm no té entrada pròpia. Et semblaria bé que redenominés l'actual Samsó en Samsó (raïm) o Samsó (vegetal) o qualsevol altra forma similar que puguis suggerir, i passar la figura bíblica a Samsó pelat? Ja m'ocuparia jo de refer els articles, els enllaços i els interviquis. Salutacions Jordi Roqué 10:23, 7 set 2007 (CEST)

Fet Fet! Gràcies per la resposta! Jordi Roqué 19:06, 10 set 2007 (CEST)

Portades Cavall Fort

Hola! Mirat siusplau aquest tema: Usuari Discussió:Lohen11#Portada de Miró, Usuari Discussió:Meia, per veure com hem d'actuar segons els teus coneixements.--Lohen11 13:48, 7 set 2007 (CEST)

Ja han esborrat la portada de commons. Ara el dubte és si el seu ús estaria justificat a l'article Josep Tremoleda o no.--Pere prlpz 12:10, 9 set 2007 (CEST)

Automatització de l'estat d'usuari

Com a administrador q ets, t'he inclós en el meu programa de proves per automatitzar mitjançant un bot l'administrador d'estat d'usuari. Si penses que no has de ser-hi i prefereixes seguir fent-ho manualment, pots treure el teu abonament a Usuari:PasqualBot/EstatUsuaris/UsuarisAbonats. –Pasqual · discussió 14:41, 7 set 2007 (CEST)

Fins ara si volies comunicar als altres si estaves connectat o absent, havies d'usar els botonets qui hi ha a l'esquerra del menú d'usuari. Ara he desenvolupat un bot que ens permet fer-ho automàtic, és a dir quan edites et posa l'estat a en línia i després d'un cert temps sense editar passa a desconnectat. Eixe temps s'expressa en segons i és el nombre que consta després del nom d'usuari a Usuari:PasqualBot/EstatUsuaris/UsuarisAbonats, així que no m'hauràs de pagar res somriure. –Pasqual · discussió 21:03, 7 set 2007 (CEST)

Re: Bot demogràfic

Em sembla que ja rutlla més o menys... Si veus a Special:Contributions/Iradigalesc Bot que està fent algun desastre, bloca'l i digues-m'ho que el revertiré o l'adaptaré segons el desastre. Espero que vagi tot bé.--Iradigalesc (discussions) 03:29, 8 set 2007 (CEST)

Ja està tot revertit; disculpa les mol·lèsties...--Iradigalesc (discussions) 14:26, 8 set 2007 (CEST)

Toponímia Mallorca

Viquiprojecte Discussió:Coordenades geogràfiques#Toponímia Mallorca. Pau Cabot · Discussió 13:01, 8 set 2007 (CEST)

Sobre el logo d'El Llamp

El Llamp Gràcies per l'avís. Ja faig esment del logo al text de l'article. --A. C. Baldrick 17:17, 8 set 2007 (CEST)

Spam

Hola! Gràcies, ho acabo de fer.--Lohen11 13:04, 14 set 2007 (CEST)

Llengua àrab

Gràcies, no fas tard encara queden uns 400 articles que apunten a àrab. Estic d'acord a reanomenar, ara ho faig. --Jordicollcosta (discussió) 13:34, 14 set 2007 (CEST)

Canvi de nom

Hola, voldria que em canviessis el nom d'usuari, per raons que explico en els motius. A més, sóc administrador en wikipedia en castellà, i l'he canviat allà. Moltes gràcies i perdona les molèsties. Salutacions --Josep Gustau - Discussió 22:56, 14 set 2007 (CEST)

En wikipedia en francès m'han canviat el nom i s'han esborrat totes les meves contribucions. En la wikipedia en castellà, això no ha ocorregut i mantinc les mateixes contribucions que abans. Vull saber si, en canviar de nom, s'esborraran també aquí totes les meves contribucions. Si és així, llavors no vull que es canviï. Perdona les molèsties. Una salutació, --Josep Gustau - Discussió 00:46, 15 set 2007 (CEST)
Perdona, no es veien perquè hi va haver un problema amb el server. --Josep Gustau - Discussió 01:17, 15 set 2007 (CEST)

Sobre les taules

Jo no tinc gaires coneixement sobre com fer taules, i el que après (que és bastant) ho he après aquí, jugant amb taules ja existents i adaptant-les. I avui m'he trobat amb un altre misteri que no puc resoldre i ni anant a la ajuda:taula ni a la viqui anglesa d'ajuda:taula, no l'he respòs. No sé si s'abràs del tema però com a mínim em redireccionaràs al lloc usuari correcte.

El que vull és que estic fent Història de la meteorologia, i si busques al apartat meteorologia actual o al apartat anterior veuras una taula d'un científic famòs. Però teoricament no està posat allí després del títol sinó abans del títol. Però no sé per quina raó m'ho posa després!!

Estava pensant que la solució seria posar una cosa que he vist en alguns pobles, que posent la taula de municipi ... després ... municipi de (bages)... i després posen "div""/div" i entre mig alguna cosa com both o algú així que fa que el text o la plantilla no puji a dalt sinó que aparegui després de la plantilla del municipi. I penso que si trobes allò podria arreglar-ho i que sortís com jo vull. Segur que no ho hauràs entès però contesta perfavor! --KRLS , 15:10, 15 set 2007 (CEST)

Gràcies, ja ho he fet!--KRLS , 15:30, 15 set 2007 (CEST)

Llicència

Hola Vriullop,

Tinc una qüestió que si poguessis resoldre t’estaria profundament agraït. Mira, el cas es que vull carregar un imatge per un actor de cinema. Es d’origen de la Wikipèdia Anglesa. Concretament aquesta. Però per desgracia, no se quin seria la llicència correcte per aquesta imatge. Si em poguessis ayudar, company, t’estaria molt agraït. Moltes graciés Vriullop. Salutacions cordials! --Zant 19:55, 15 set 2007 (CEST)

D’acord, ara que m’ho as dit e pogut comprobar que aquella imatge esta pendent d’esborrar. Graciés per dir-ho. A la Wikimedia Commons no hi ha una imatge lliure de l’actriu en cuestió. Que podría fer per trobar-hi una imatge lliure o una imatge amb una llicencia correcte? Si em poguessis ayudar, t’estaria molt agraït. Moltes graciés igualment, estimat company. --Zant 13:02, 16 set 2007 (CEST)
D'acord doncs. Moltes graciés. --Zant 13:34, 16 set 2007 (CEST)

Bot municipis francesos

Hola! Creus que fent-li fer al bot el que ha fet a Agen o Abbeville (sense el <pre></pre>, evidentment) n'hi hauria prou? De moment únicament cerca la plantilla {{Infobox Commune de France}} o {{Communefra}} a l'article francès i desa a la viqui catalana {{subst:User:Iradigalesc/Bot municipis + tots els paràmetres de la plantilla francesa. Si és així, podries ajudar-me a adaptar User:Iradigalesc/Bot municipis? Si hi ha alguna cosa que creus que no es pot fer amb les possibilitats que ofereix el MediaWiki, digues-m'ho i intentaré fer-ho amb el mateix programa del bot, si és possible. Gràcies!--Iradigalesc (discussions) 00:23, 16 set 2007 (CEST)

Regions franceses

Això que et diré ara és la meva opinió, ja que a part dels usos que en pugui fer la GEC no sé si està sistematitzat enlloc. L'ús o no de l'article és bastant intuïtiu, i si bé hi ha topònims que tradicionalment en català n'han dut, n'hi ha d'altres que vacil·len. I quan es tracta de topònims no tradicionals, llavors el poti-poti és més evident; per exemple, suposo que per influència del Camerun, l'Afganistan o el Pakistan, es pot sentir el Bhutan o el Benín, tot i que jo en aquests dos darrers casos no l'hi posaria. Igualment mira't el que li vaig dir a l'Xtv no fa gaire sobre els "municipis del Hessen" i els noms compostos. Pel que fa al tema que ens ocupa, estic d'acord amb els articles que has afegit a les regions franceses (excepte, "el" Poitou-Charentes, ja que si bé tradicionalment potser el Poitou ha anat amb article, el fet de formar part d'un nom compost fa que ho vegi malament; també podria dur article, per exemple, el Llenguadoc-Rosselló, el Migdia-Pirineus, el Nord - Pas-de-Calais, la Provença - Alps - Costa Blava, el Roine-Alps o la Xampanya-Ardenes, ja que el primer element tradicionalment porta article, però en tractar-se de compostos a mi em fa mal d'ulls; és a dir, per mi, "Poitou-Charentes" i prou). Pel que fa als altres topònims, m'he fixat en l'ús que en fa la GEC en el gentilici: és a dir: "alsacià, natural d'Alsàcia", "aquità, natural de l'Aquitània", etc. I tenim que Alsàcia no du article (tot i que a mi l'Alsàcia no em sona estrany tampoc, potser per influència francesa), Alvèrnia tampoc (el mateix que et deia: l'Alvèrnia tampoc em sona malament), l'Aquitània sí (potser perquè la tenim a tocar?), la Borgonya també, Bretanya no (sic, ja que la Bretanya em sona normalíssim), el Centre evidentment que sí, Còrsega no, el Franc Comtat i l'Illa de França ja hem dit que eren bons amb article, el Llemosí també n'ha de dur, Llenguadoc-Rosselló no (si bé el Llenguadoc-Rosselló no em sona estrany, malgrat que jo mateix hagi dit abans que els compostos no haurien de dur article), Lorena es veu que no (tot i que a mi la Lorena em sona d'allò més bé), Migdia-Pirineus tampoc, l'Alta i la Baixa Normandia sí (tal com deies), Nord - Pas-de-Calais res de res, el País del Loira i la Picardia sí (també d'acord amb tu), Poitou-Charentes no (diria que la GEC la vessa quan a l'entrada de Poitiers diu "ciutat del Poitou-Charentes" ja que si et mires l'entrada "peitoví" diu: "natural de Peiteu o Poitou", és a dir, que ni la primera regió del mot compost du article!); la resta: Provença - Alps - Costa Blava, Roine-Alps i Xampanya-Ardenes, també sense article, malgrat que tinguem la Provença, els Alps, la Costa Blava, el Roine, la Xampanya i les Ardenes. --Enric 00:09, 17 set 2007 (CEST)

Ja et deia jo que hi havia molts casos de vacil·lació. Sobretot quan els topònims comencen per vocal, i també, en aquest cas, per influència francesa, en què l'ús de l'article és molt més habitual que entre nosaltres. Sí, realment, al nou Diccionari de l'IEC diu: «Natural d'Aquitània». Llàstima que no hi hagi l'entrada alvernès... El que sí que hi ha és peitaví, «natural de Peiteu». –Enric 18:40, 17 set 2007 (CEST)

Prova municipis francesos

Què te sembla? ha sortit prou bé la prova no? S'han de fer quatre retocs que ja he apuntat a la discussió de l'iradi. El camp de cantó hi tenim una mica de xou. Jo chef-lieu el traduiria automàticament per capital, i canton per cantó, que et sembla?--Lohen11 12:50, 19 set 2007 (CEST)

Saps com indicar-li a l'iradi que hi posi la plantilla de demografia?--Lohen11 14:18, 19 set 2007 (CEST)

Pregunta sobre una portada autoritzada per escrit per l'autor

Et passo una pregunta que m'han fet, que hi ha massa coses que jo no sé contestar:--Pere prlpz 20:49, 19 set 2007 (CEST)

M'he posat en contacte amb la Fundació Antoni Tàpies per tal de demanar permís per a publicar a la web tremoleda.cat i a VIQUIPEDIA , la portada que va regalar en Tàpies a Cavall Fort. La seva resposta per escrit ha estat afirmativa, tinc doncs el permís per a publicar-la. Us interessa que la pengi o em salto fent això les normes que teniu a Viquipèdia?--Meia 09:06, 18 set 2007 (CEST)

Si l'autorització fos per la Viquipèdia, només, no es podria carregar aquí com a imatge no lliure?--Pere prlpz 20:58, 19 set 2007 (CEST)

Reanomenaments de categories

Hola Vicenç,

Estic intentant posar una mica d'ordre a les categories i fer-les més coherents. Tenc pensat alguns canvis que pots veure a Usuari:Paucabot/Categories per reanomenar. Alguns canvis són ortogràfics i d'altres més semàntics. M'aniria molt bé que em diguessis què en trobes de cada reanomenament amb les plantilles {{aprovació}} i {{objecció}}. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:47, 22 set 2007 (CEST)

Hola Vriullop, tenia intenció de crear l'article Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge i he vist que s'havia esborrat amb anterioritat. Suposo que es va esborrar per contenir únicament text del web extern, però com que no en trobo cap referència a l'arxiu de propostes d'esborrat t'ho volia consultar abans de tornar-la a crear. Gràcies!--Loquetudigas 20:36, 24 set 2007 (CEST)

Gràcies!--Loquetudigas 20:49, 24 set 2007 (CEST)

Canvis recents

Saps com es marquen amb els viquiestris? --Jordicollcosta (discussió) 12:01, 25 set 2007 (CEST)

Gràcies, és una bona idea que no hi havia pensat. --Jordicollcosta (discussió) 12:09, 25 set 2007 (CEST)

Imatges de revistes i diaris

EN el seu moment vaig pujar portades de revistes i diaris ara discutides. La de la revista A Muvra la vaig pujar d'una pàgina sobre històrai i diu que els drets els té els Arxius Departamentals de Còrsega del Sud. Com està la qüestió. També vaig pujar la de la revista irlandes An Claideamh Soluis, que va plegar abans de la Primera Guerra Mundial, i el seu editor, Padraig Pearse, va morir el 1916. Podria ser que algú encara tingués els drets. Els qui tenen la custòdia original d'una obra que ja no genera drets d'autor (quadres d'autors del segle XVII, per exemple), en general museus, tenen drets de copyright o de reproducció de l'obra original ? Hi ha coses que encara no entenc i no vull enganxar-me els dits, ni causar problemes Walden69 22:49, 26 set 2007 (CEST)

M'ajudes?

M'ajudes?

Un dubte sobre les cobertes de videojocs

Hola Vriullop,

Com anem, estimat company? Espero que et vagi bé. Mira el cas és que tinc un dubte. Es sobre les imatges. El cas es que vareg comprovar que les imatges de les cobertes del videojocs Ocarina of Time, Twilight Princess, i A Link to the Past varen ser borrades, com la resta de altres cobertes de altres videojocs, cobertes de còmic (la de Bola de Drac), entre molts altres. Vaig llegir la Presa de decisions sobre les portades. Però no vaig entre el vostre veredicte final. A partir d’ara, a la Viquipèdia, no es podran carregar imatges sobre aquestes cobertes de videojocs o de còmics? Que heu decidit al final? Aquest es el meu dubte. Moltes graciés i que et vagi bé de tot cor. Salutacions cordials! --Zant 20:01, 28 set 2007 (CEST)

Doncs d'acord. --Zant 20:13, 28 set 2007 (CEST)

Enllaços Bilbeny i Cristòfor Colom català

Hola Vicenç. He revertit la teua reversió. Si vols tornar a revertir el que vaig fer (que per cert em va costar molt de treball!) series tan amable d'explicar-me abans en què et bases per a fer-ho. M'he mirat la VEP eixa (no sé com es diu), i, vaja, últimament estic un poc espés, però no trobe la justificació. Si que he vist que es pot enllaçar un club de fans, però no veig perquè m'has revertit la meua tasca. Si pose un enllaç a un club de fans de Bilbeny tindràs algun problema? No, vaja, bromes a banda...crec que els enllaços als videos estan molt bé perquè servixen per poder escoltar directament a aquest senyor i jutjar un mateix. Més clar,objectiu i neutral que això, em trobaré poc. Au!--Espora 13:20, 29 set 2007 (CEST)

Hola de nou Vicenç i gràcies per les teues aclaracions. Et propose el següent, deixam que em mire amb detall els videos i llevaré el que siguen redundants i els altres els posaré com a referències. Però ara en aquestos moments no puc fer-ho. Si el nostre amic de Palos i tu podeu donar-me un poc de temps, d'ací uns dies està fet.Et sembla bé?--Espora 13:54, 29 set 2007 (CEST)
Lo que debería es exponer el trabajo cuando esté mas o menos terminado, no ponerlo así de golpe y sin mirarlo. Ademas, repito inclumple la normativa sobre java y flash, entre otras. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 14:03, 29 set 2007 (CEST)
Em sembla bé, per la meua banda quan tinga una estona faré el que t'he dit i ja t'avise per que ho veges.Fins ara.--Espora 14:37, 29 set 2007 (CEST)
La solución Vriullop es correcta, creo que se debería quitar ya los enlaces de dicho artículo y dejarlos en el otro. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 14:42, 29 set 2007 (CEST)

Hola Vicenç, què tal. Ja he canviat un enllaç, però vaig una mica lent. Estic intentant fer les coses bé, de manera que he començat pel principi que em sembla que és Luis de Ulloa. Així he creat l'article, que no estava creat i tralladat allí el video sobre els llibres escolars de la segona república que parlaven de la catalanitat de Colom que em sembla que era més lògic que estiguera ací que en Bilbeny. A més he afegit un altre video sobre l'homenatge que se li va fer a Ulloa el 2006 al Museu d'Història de Catalunya. Crec que l'article ha quedat decent. Pega-li una vista si vols i em dius. Quan puga seguiré amb els altres enllaços de Bilbeny. Salut.--Espora 21:52, 30 set 2007 (CEST)

Hola de nou Vicenç, ja he arreglat (amb molt d'esforç) alguns enllaços de Jordi Bilbeny. Quant estava fent-ho m'he adonat que hi ha un altre documental sobre la catalanitat de Cervantes. Per això he creat també l'article Enigma Cervantes sobre el documental. Tal vegada estaria bé crear també l'article Catalanitat de Cervantes. Igual que amb Colom. L'article sobre el documental no es que estiga molt bé, però quan puga ja el milloraré. Fins ara.--Espora 09:10, 1 oct 2007 (CEST)
Buff, fent un esforç, he arreglat ja tots els enllaços de Jordi Bilbeny. Ara sols apareixen com a referències. Crec que es pot millorar, però ja està prou millor que estava.--Espora 09:33, 1 oct 2007 (CEST)

Estoy cansado de revertir al Espora

Pos eso, te lo dejo a ti, ya que no atiende a razones. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 13:48, 29 set 2007 (CEST)

Creo que las razones que te exponen están fuera de la VP:EE. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 13:56, 29 set 2007 (CEST)

Buen trabajo

Pues si, eres buen mediador. Te felicito. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 14:48, 29 set 2007 (CEST)

Pestanyes de commons

Un cop més, gràcies.--Xtv (que dius que què?) 15:09, 30 set 2007 (CEST)