Vés al contingut

Usuari:Canaan/Arxiu1

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Re:Traducció al català[modifica]

Hola! Gràcies per la resposta. Sí, funciona tot igual. Salutacions i benvingut de nou.--Lohen11 13:33, 8 oct 2007 (CEST)

Ortografia a l'article de Füssli[modifica]

Hola! Tots fem errors, cap problema. Respecte a l'apostrof, encara que surti igual, el recomanat és el que t'he corregit. Salutacions.--Lohen11 (discussió) 13:53, 9 gen 2008 (CET)

Si, és aquest, però quan el traspasses de word queda l'altre.--Lohen11 (discussió) 14:20, 9 gen 2008 (CET)

Sagrada Família[modifica]

Sí, més d'una vegada, m'he trobat amb l'article a punt de passar i veure que tu ja ho havies fet.JaJa! En fi paciència, no passa res. Quant a les torres, ja m'informaré millor, segurament tens raó. Ja ho canviaré quan ho comprovi. Altra cosa, fixa't que l'article de la Sagrada Família, ho estic fent com participació al viquiconcurs, així que et pregaria que no ho toquessis en una setmana. Després fins i tot et demanaré si pots que em facis un repàs d'ortografia, la veritat és que escriure en català correcte em costa una mica . Gràcies --MarisaLR (discussió) 00:38, 4 febr 2008 (CET)

Dons era Sant Bernabé --MarisaLR (discussió) 01:28, 4 febr 2008 (CET)

Hola: la paraula transsepte l'he mirat al diccionari i està correcta amb dues esses. Quant a Sant Bernabé i a Sant Jaume el Mayor, ho he posat així per aparèixer d'aquesta manera als llibres en català que he consultat i Sant Jaume el Major es deuría nomenar potser Sant Jaume el Gran no creus? Bé, de totes maneres ja he posat el Major. En quant a Sant Bernabé , penso que a lo millor es diu Sant Bernabeu Moltes gràcies --MarisaLR (discussió) 20:52, 4 febr 2008 (CET)

Doncs sembla ser que el sant és Sant Bernabé a la La Gran Enciclopèdia en català apareix sant Bernabé com ... uns dels primer cristians i apòstol de l'església primitiva. Company de Sant Pau. L'epístola de Bernabé... Així que de moment es quedarà com accent agut.Salutacions--MarisaLR (discussió) 22:25, 4 febr 2008 (CET)

Hola[modifica]

De cap manera, la boca tancada no, que les coses quan es parlen i es miren sempre surten millor, així que espero la teva col·laboració sempre que vulguis i puguis. Ja t'he dit que l'escriptura en català no és el meu fort... Gràcies de nou. --MarisaLR (discussió) 15:58, 5 feb 2008 (CET)

Hola! El temps per finalitzar la meva participació al concurs amb aquest article és fins al dia 8 (divendres).

De l'escultor Busquets si que havia posat alguna cosa i ara he afegit altra obra seva.

De Etsuro Sotoo, suposo que hauria de posar alguna cosa...

Quant a l'arquitecte Francesc Cardoner, només disposo la referència que va treballar entre els anys 1981 i 1985. Per ser tan poc i no haver trobat (o potser no he buscat) res més. No ho havia nomenat, ara he posat una ressenya. Mira-te'l i em dius quelcom.--MarisaLR (discussió) 19:03, 6 feb 2008 (CET)

Per què no t'apuntes al viquiconcurs?

Uns quants canvis[modifica]

... que pots fer tu mateix als teus articles: [1]. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 18:49, 17 feb 2008 (CET)

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Art de Catalunya.


--Pau Cabot · Discussió 20:53, 24 feb 2008 (CET)

Hi he posat la Categoria:Artistes catalans, però no acab de tenir clar si empram el concepte ampli d'art o no. Mira, per exemple Categoria:Art d'Alemanya, on hi ha pel·lícules, grups de música, arquitectes ... Pau Cabot · Discussió 21:22, 24 feb 2008 (CET)

Art de catalunya[modifica]

Puc preguntar-te com has fet aquest article tan extens i complet pràcticament del no res i en només dues edicions?? Bé enhorabona, amb articles com aquest no crec que tinguis problemes per guanyar el VC. Salut!--Jey (discussió) 00:41, 26 feb 2008 (CET)

crec que seria una bona idea sotmetre'l a avaluació, pas previ per ser destacat com a AdQ. Es necessita que més gent conegui l'article i el retoqui abans de poder sotmètre'l a votació i com abans d'inicïi el procés millor. Vagi bé!--Jey (discussió) 15:24, 29 feb 2008 (CET)
Ja ho he fet, pots veure-ho aquí. Salut!--Jey (discussió) 13:39, 1 març 2008 (CET)

Joan de Borgonya[modifica]

Hola! Repassant Art de Catalunya, he vist que has fet aquest article, que ja existia anteriorment, amb el nom de Joan de Borgonya, que crec que és el nom més corrent que normalment se li coneix. S'hauria de fusionar. Gràcies --MarisaLR (discussió) 20:37, 1 març 2008 (CET)

Perfecte. Gràcies --MarisaLR (discussió) 22:47, 1 març 2008 (CET)

Categories més concretes pels artistes[modifica]

He vist els teus articles recents sobre artistes. Recorda de posar-hi sempre les categories més concretes possibles. La manera més fàcil de fer-ho és comprovar si dintre de les que vols posar o has posat n'hi ha alguna de més concreta que s'hi escaigui. En tens un exemple a Ajuda:Categories#Quina_categoria_hi_poso.--Pere prlpz (discussió) 22:54, 9 març 2008 (CET)

No t'ho deia pel fet de categoritzar-los com artistes, que tens raó que alguns artistes no es poden classificat en cap especialitat. T'ho deia per exemple per un barceloní que havies categoritzat a categoria:escultors catalans en comptes de la més concreta categoria:escultors barcelonins, i un palmesà que havies posat a categoria:artistes espanyols en comptes de categoria:artistes mallorquins (i que a més li faltava la categoria:palmesans). Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 23:16, 9 març 2008 (CET)
bona feina amb informalisme, segueix així! --barcelona (discussió) 10:15, 15 març 2008 (CET)

Recordatori[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Jordi Garcés i Brusés.


--Pau Cabot · Discussió 15:24, 15 març 2008 (CET)

La categoria:artistes barcelonins ja té la categoria:barcelonins per activitat; per tant categoria:artistes barcelonins i categoria:barcelonins per activitat són redundants.--Pere prlpz (discussió) 18:45, 16 març 2008 (CET)

Viquiconcurs[modifica]

Les votacions estan en curs! Ja pots votar per als millors articles. Tens temps fins a finals de mes. Gràcies per la teva col·laboració! --Jey (discussió) 23:32, 21 abr 2008 (CEST)

Sala Tarradellas[modifica]

Precisament en veure aquesta web és quan em va sorgir el dubte, l'antic Saló Daurat (ara sala Tarradellas), quan jo el vaig veure tenia un altre aspecte i no el de la fotografia. La fotografia que surt a l'article d'Antoni Tàpies l'has feta tu? vull dir has estat a la Sala personalment?. Per que he comentat aquesta web a la Generalitat i amb qui vaig parlar no estava segur de res. Estic esperant una altra resposta. Però si tu has estat recentment i ho has vist amb els teus ulls, explica-m'ho per favor.--MarisaLR (discussió) 20:24, 25 abr 2008 (CEST)

Gràcies per la teva informació. Quan van inaugurar la Sala Antoni Tàpies van posar aquesta pintura de Les grans cuatre cròniques, això havia de succeir l'any 1990/92 és possible que després hagi hagut canvis. Intentaré d'anar a veure'l personalment.--MarisaLR (discussió) 21:47, 25 abr 2008 (CEST)
Ja està solucionat allò de la fotografia de les Quatre grans cròniques de Tàpies, la teva fotografia estava feta quan la pintura es trobava a la Sala Antoni Tàpies, encara que ara com ara, és a la Sala Tarradellas, però si veus la fotografia de la web de la Generalitat ja veuràs que la sala de la teva fotografia correspon a la Sala Tàpies. En fi jo ho tinc aclarit (he estat aquest matí a la Generalitat), a tu no sé si t'ho explico bé. Salutacions --MarisaLR (discussió) 17:53, 27 abr 2008 (CEST)

Viquiconcurs i articles de qualitat[modifica]

Els articles Artemisia Gentileschi i suec, que es van presentar al viquiconcurs, estan presentats també per ser distingits com a articles de qualitat. Aprofitant que per votar al concurs ja vas haver de llegir-te'ls i valorar-los, i ja et deus haver format una idea (positiva o negativa) de la seva qualitat, podries deixar també el teu vot o el teu comentari a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 18:14, 9 maig 2008 (CEST)

La Seu Vella de Lleida[modifica]

La catedral oficial i única de Lleida des del 1781 és la Seu Nova, i de moment no n'hi ha cap article d'ella a la viqui.--MarisaLR (discussió) 22:04, 9 maig 2008 (CEST)

Gràcies per la teva votació al article Artemisia.--MarisaLR (discussió) 22:09, 9 maig 2008 (CEST)

Sagrada Família[modifica]

T'he contestat a l'avaluació. A veure si pots arreglar-lo . Gràcies. --MarisaLR (discussió) 18:27, 28 maig 2008 (CEST)

Ja he vist les teves correccions ortogràfiques i la redacció sobre el museu. Moltes gràcies pel teu ajut. --MarisaLR (discussió) 22:14, 30 maig 2008 (CEST)

Hola, la informació dels llanternons l'he treta de la pàgina web del Temple:El temple té dues sagristies, ubicades als angles nord i oest del claustre. Les seves llanternes coincideixen amb els punts cardinals i enllacen les virtuts amb les Témpores - els dejuns que a cada estació fa el poble cristià- en agraïment pels fruits de la terra. Així, la seva representació és la següent: la llanterna d'Hivern, encarada al nord, amb la serp i la guardiola, simbolitza la prudència; la de Tardor, a l'oest, amb un elm i una cuirassa, representa la fortitud; la de l'Estiu, al sud, amb unes balances i una espasa, simbolitza la justícia. I la de Primavera, a l'est, suggereix la Temprança,...--MarisaLR (discussió) 15:17, 1 juny 2008 (CEST)

Ja l'he corregit. Fes-li una ullada. Gràcies novament.--MarisaLR (discussió) 15:52, 4 juny 2008 (CEST)
Si, ja m'havia fixat, però, la referència que he posat del Bassegoda és autèntica i a més a més (el llibre és meu, no de la biblioteca) més endavant ho torna a dir a un altre paràgraf. De tota manera com ja són dos en contra d'un, trauré l'opinió de Bassegoda. Jo també soc molt tossuda, però, quan em passa el primer "pronto" m'hi penso... :)--MarisaLR (discussió) 22:39, 6 juny 2008 (CEST)

...

Sagrada Família[modifica]

Hola Canaan: L'article de la Sagrada Família que heu votat, ha sofert un gran canvi, s'ha ampliat amb text i fotografies de l'article de la viqui és. per petició d'un parell d'usuaris que ho han cregut convenient. Seria convenient que ho repasséssiu, per si influeix en el vostre vot. Ho sento, però en el temps que ha estat en avaluació, no s'havia dit re] d'aquest detall. Moltes gràcies --MarisaLR (discussió) 20:46, 7 juny 2008 (CEST) Fet Fet! Gràcies.--MarisaLR (discussió) 23:54, 7 juny 2008 (CEST)

No, quisquillosa, no, tenen tot el dret i quasi l'obligació de dir totes les fallides o observacions que estimin, però a aquesta viqui es posen els articles en avaluació abans de la votació i en aquest cas només havies participat tu. I no solament en aquest article sinó a la majoria que es presenten, crec que aquesta norma s'hauria de suprimir i passar directament a l'avaluació en la votació final que encara que poca és quan hi ha més participació, el treball seria més simple i no, com ha passat a aquest, corregit diverses vegades i la redacció final ha quedat amb molts paràgrafs semi-repetits... Bé, gràcies pels teus ànims, ja passarà.--MarisaLR (discussió) 14:05, 9 juny 2008 (CEST)

Josep Canaleta i Cuadres[modifica]

Fent els enllaços que hi ha en vermell en l'article de la Sagrada Família, he traduït l'article teu de l'arquitecte Josep Canaleta i cercant en internet per si podia afegir alguna cosa més, m'he trobat amb aquesta pàgina:[2] Sembla un copy, s'hauria de modificar la redacció.--MarisaLR (discussió) 13:32, 11 juny 2008 (CEST)

Si és ben curiós, per que sembla calcat. Potser han estat ells els que han copiat. Bé, jo he cregut que havia de dir-t'ho i com a més a més posen tots els drets reservats i no sé quantes coses més sobre la còpia... etc.--MarisaLR (discussió) 15:23, 11 juny 2008 (CEST)
D'acord. De fet hi ha moltes webs que treuen les dades de la viqui. No t'he acusat de res, de fet ja has vist que t'ho he preguntat abans de posar cap plantilla a l'article. Perdona si t'he ofès Salutacions.--MarisaLR (discussió) 20:35, 11 juny 2008 (CEST)
D'acord amb tu en tot l'exposat. --MarisaLR (discussió) 22:34, 13 juny 2008 (CEST)

Dos dates pel mateix edifici[modifica]

Podries passar per Discussió:Josep Domènech i Estapà? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 19:16, 12 juny 2008 (CEST)

Temple Sagrada Família[modifica]

No passa res, tots ens podem equivocar. --MarisaLR (discussió) 16:37, 26 jul 2008 (CEST)

Art de Catalunya[modifica]

He estat a punt de presentar aquest article per AdQ però he pensat que ens el tombarien per tenir poques referències. No sé si quan redactaves l'article vas utilitzar-ne alguna més. Penso que l'ideal seria trobar-ne algunes que fossin de pàgines web. Si necessites ajut ja ho saps! --Jey (discussió) 18:25, 29 jul 2008 (CEST)

Oops! Tens rao, error meu! M'estava mirant l'article per veure on podria afegir referències. Crec que ara que ja ha estat avaluat i arxivat un cop aconsegueixi unes 20-25 refs decents es podrà presentar. Salut!--Jey (discussió) 14:37, 30 jul 2008 (CEST)

Las Meninas[modifica]

Ei! Canaan, no entenc res de plantilles o sigui he obert i m'he espantat, ni idea!--MarisaLR (discussió) 19:39, 8 ago 2008 (CEST)

Joo!! que meravella! funciona ! --MarisaLR (discussió) 00:19, 9 ago 2008 (CEST)

Abans fèiem servir el fair-use, però ara ho tenim tot embolicat, perquè hem de seguir la legislació espanyola i l'americana a la vegada, i l'espanyola només contempla el dret de citació. A l'article Guernica (quadre) hi tenim una foto carregada des de fa un any, però ara no estic segur de com està el tema i ho he preguntat a la taverna abans de fer el mateix amb les Meninas.--Pere prlpz (discussió) 00:20, 9 ago 2008 (CEST)

Arquitectes catalans[modifica]

T'agrairia especialment que traduissis la teva feina sobre arquiectes catalans a la viquipèdia en castellà i ampliessis el tema amb altres articles, hauríem de ser la referència! --barcelona (discussió) 19:55, 19 ago 2008 (CEST)

és perquè havia mirat les teves contribucions però ja han començat l'arquitecte que no teníem, cap problema. Encara que siguin adq són millorables, així que l'ampliació d'algú que hi entengui sempre és benvinguda --barcelona (discussió) 22:18, 22 ago 2008 (CEST)

He demanat ajuda a Enric que sol ser el que soluciona les paraules difícils. He posat la paraula de estilobat, que jo ho tinc en l'enciclopèdia sense accent. De nou gràcies per la repassada --MarisaLR (discussió) 23:49, 22 ago 2008 (CEST)

Antoni Gaudí[modifica]

Podries començar a traduir l'article d'Antoni Gaudí i Cornet, sé que el vas fer tu a la castellana. D'aquesta manera tindrem un article que com a mínim serà mereixedora de la distinció de Abo i potser també AdQ. Però estaria bé que intentessis encabir les dos coses en un com una fusió. Les plantilles amb la llista d'edificis serà necessari mantenir, ja que tots els articles d'arquitectes li encabim (ja ho deus saber).--KRLS , 20:20, 6 set 2008 (CEST)

Clar que si pots traduir-ho ara amb la proposta. És la gràcia de la retirada, tu seràs els que intentarà salvar-lo de la crema, i si veiem que queda amb un nivell d'AdQ canviaré el meu vot!--KRLS , 15:57, 7 set 2008 (CEST)
Ja hi he participat, però gràcies de tota manera --Panotxa (discussió) 19:37, 12 set 2008 (CEST)
El pots redactar de nou, però la proposta continuarà oberta. És per això que seria millor que demanessis als participants una moratòria de temps. – Leptictidium (discussió) 20:56, 13 set 2008 (CEST)
No en tinc ni idea. No hi ha cap convenció, suposo que si als editors que van escriure l'article inicial, perfecte, i si els sembla malament... llavors tenim un bon embolic :) El que podries fer és adjudicar-te l'estrelleta però amb un asterisc al costat. – Leptictidium (discussió) 12:54, 14 set 2008 (CEST)
Seria una bona idea, però abans de poder tornar-lo a proposar, caldria que se li retirés la distinció. Per retirar-li la distinció, calen deu vots, dels quals com a mínim vuit vots han de ser a favor de la retirada. – Leptictidium (discussió) 13:02, 14 set 2008 (CEST)
Ara porto el tema a la plana de discussió de les propostes (a la discussió eh, no a la plana principal). Vés a dir-hi la teva. – Leptictidium (discussió) 13:55, 14 set 2008 (CEST)

Cumple[modifica]

Altre cop gràcies. Una abraçada.--MarisaLR (discussió) 16:27, 10 set 2008 (CEST)

David de Donatello[modifica]

Hola: podries posar tot el que has posat en l'avaluació a l'article de David de Donatello? Ho trobo molt interessant. No et costarà d'interposar-ho. Moltes gràcies per les teves correccions.--MarisaLR (discussió) 20:55, 26 set 2008 (CEST)

Això que tu dius jo també ho havia escoltat, crec que es podria posar, mentre intentaré a veure si encontre alguna referència, però tampoc no crec que es digui res que sigui una cosa molt contravessada.--MarisaLR (discussió) 21:07, 26 set 2008 (CEST)
Ei! no me n'havia adonat d' allò del David, he posat referències d'un llibre que tinc.--MarisaLR (discussió) 15:33, 27 set 2008 (CEST)

Laocoont[modifica]

He posat a votació Laocoont i els seus fills, després de la teva repassada, moltes gràcies. He canviat també a Agesandre.--MarisaLR (discussió) 15:25, 27 set 2008 (CEST)

Gràcies, no m'havia adonat, normalment m'ho posen quan els arxiven. La votació ha decidit que sigui bo, ja està bé!. En la discussió de la votació es va aclarir una mica sobre un comentari relatiu a tu, no sé si ho has vist. --MarisaLR (discussió) 15:13, 8 oct 2008 (CEST)

Enric Sagnier[modifica]

Hola Canaan, Respecte a l'article d'Enric Sagnier crec que s'haurien de citar les següents parts:

  • Data de naixament i mort
  • (a Obra, Primeres realitzacions): El 1893 realitzà el Frontó Barceloní, a Diputació 415, primer local a Barcelona dedicat al joc de pilota
  • (a Obra, Etapa modernista): ...presenta nombroses innovacions del propi arquitecte: obertures trilobulades, acabament abarrocat, concentració del treball decoratiu en franges horitzontals, etc.;
  • (a Obra, Obres de maduresa), parlant de la basílica de Sant Josep Oriol: Aquest temple representa una innovació estilística de l'època, ja que en lloc d'utilitzar els estils medievalistes habituals aleshores –com el neogòtic o el neoromànic–, es basa en la tipologia basilical romana de naus separades per columnes amb arqueries, posteriorment molt utilitzat en la postguerra.

Hi ha altres afirmacions que cites al final del paràgraf, però com que no tinc el llibre no les puc comprovar. De totes maneres, felicitats per l'article! --Ssola (discussió) 12:42, 1 nov 2008 (CET)

expo 29[modifica]

Ja ho he pensat, però cal provar. Aquests de commmons són una mica paranoics, però he aconseguit colar alguna. Ja veurem. És un tema que jo fa temps que volia abordar, perque per casa tinc una dotzena d'exemplars dels diaris oficials i un grapat de fotocopies d'articles de premsa contemporànis. Però la mandra de posar-me a estructurar el contingut (i altres prioritats, no ens enganyem) ha fet que t'avancis amb un contingut molt ben treballat. Et felicito i miraré d'aportar alguna cosa més.--amador (discussió) 06:23, 1 des 2008 (CET)

Miro de buscar el nom a veure si ho trobo. El contingut d'aquest diaris és molt grandiloqüent, propi d'un règim dictatorial. És fàcil deduir que la dictadura i la monarquia volien fer servir l'exposició com a vehicle propagandístic "nacional" més que destacar la capacitat de la ciutat. Destaquen fets com el canvi de nom de la plaça Espanya o del poble espanyol. En algun lloc he llegit que Puig i Cadafalch va ser literalment apartat del projecte per ser -obviàment- contrari al règim i president de la mancomunitat. Penso que podriem dir alguna cosa d'això dins de l'apartat de "origens" o de "repercusió". També es podria esmentar l'enderrocament de les Quatre Columnes el 1928. Per cert, com que vaig comprar els diaris "a pes", tinc 3 o 4 numeros repetits. Si t'interessa el tema com per ocupar un espai a casa teva, tel's puc "cedir en donació". Ja em diras,--amador (discussió) 16:35, 2 des 2008 (CET)
De Belgica, ja he pujat la foto i cercant lo de l'arquitecte he trobat la pista del palau on s'inspià el Verhelle. En els diaris oficials he trobat 3 notícies sobre el pavelló: en 2 li diu Mr.Verhelle i en l'altre Señor Verkelle, però del nom res de res. Googleando, he trobat una web de arquitectura belga que mostre cases d'un tal "Arthur Verhelle" i són del 1910-1920. Ves a saber....Sorry, --amador (discussió) 14:58, 7 des 2008 (CET)
Jo ho posaria com a nota al peu, d'aquesta forma estalviem que algú altri tingui de fer el mateix camí que ja hem fem nosaltres, si be no ho estas afirmant.

Respecte als comentaris fets a l'avaluacio, entenc que es refereixen a la part politica (que alguna cosa he posat jo) i a l'impacte economico-social que va tenir, ja que la demanda de ma d'obra va propiciar una inmigracio del sud d'espanya forca important i uns moviments sindicals reprimits pel regim. A l'obra del Mendoza "la ciudad de los prodigios" es recull forca be l'aspecte social del moment. Amb tot, jo no soc un especialista del tema.(Disculpa l'ortografia, pero escric des del mobil). Salut !! --amador (discussió) 22:23, 10 des 2008 (CET)

Cinquena edició[modifica]

T'escric aquest missatge per informar-te que ja s'ha començat la Cinquena edició del Viquiconcurs i demanar-te que hi participis igual que vas fer en la quarta. Si encara no saps quin article faràs almenys apunta el teu nom a la llista a veure si aconseguim que cada cop s'hi animi més gent! Moltes gràcies i fins aviat.--Aljullu {disc. - correu} 22:54, 20 des 2008 (CET)

Domènech i Montaner[modifica]

Hola Canaan. Bones festes !!.

T'en recordes que varem deixar a mitges l'article del Domènech i Montaner?. Bé, més que a mitges, el que faltava era una millora en la descripció d'estil, tècnica, influènces, etc. de la seva arquitectura. Et proposso que aquestes festes mirem de donar-li una empenta i ho deixem enllestit per presentar-lo com a AdQ. Jo miraré de posar alguna cosa, per exemple, puc millorar la ressenya de l'Hospital de Sant Pau dins la biografia. També em comprometo a millorar l'Hospital de Sant Pau i ampliar la part "no arquitectònica" de l'Exposició Internacional de 1929 que em va quedar pendent. Que t'animes ??.--amador (discussió) 08:14, 27 des 2008 (CET)

M'entristeixen les teves reflexions, però són lliures i tu sabràs el que has de fer. Si alguna cosa he aprés en els quasi tres anys que portó, és que cal ser profundament eclèctic i transigent. Les posicions fermes (tot i tenir la raó, és clar) tenen una tendència a generar tensions innecesàries. A la VP, a més, es barregen persones de diferents edats i interessos culturals. Aixó que és una riquessa, requereix tenir una predispossició a l'acceptació de les idees alienes. El meu aprenentatge, és que no és el mateix parlar que escriure. El tó de veu i la comunicació no verbal transformen radicalment el missatge. Les viquitrobades ens han servit per apagar focs que mai s'hauríen d'haver encés. En tot cas, et demano que no perdis el contacte; sempre és més fàcil saber veure una nova oportunitat per tornar-se a apuntar. Gràcies pel teu ajut. Salut !!--amador (discussió) 19:11, 27 des 2008 (CET)

Antoni Tàpies i Puig[modifica]

Si t'animes, dóna el vot al teu article. Li manquen un parell de vots per assolir la distinció.--Peer (discussió) 18:15, 3 gen 2009 (CET)

De rebot he llegit el comentari que li fas a n'Amador. Coincideixo amb ell que cal evitar determinats mal "rollos" que són els que desgasten, cremen, i t'impulsen a canviar d'aires. Fes el que consideris, però si retrobes un determinat espai "viquipèdic", on pots aportar la teva experiència, el teu segell de qualitat,... seria una gran cosa. El món viquipèdic és molt gran i divers, i hi ha de tot. Bé, un bon 2009 en tot el que es proposis.
Ja tenim foto a Antoni Tàpies i Puig. El colega de Flickr ha contestat al cap de 3 mesos, però ha contestat afirmativament, que és el que compte. Salut !--amador (discussió) 19:20, 7 abr 2009 (CEST)

Domènech i Montaner[modifica]

Hola, Passa't a veure el Domènech i Montaner, a veure que et sembla ara. Com que he reobert l'avaluació, si tens comentaris deixal's allà. Merci, --amador (discussió) 07:19, 12 gen 2009 (CET)

Home, vaig pensar que algú havia de començar i l'altre ja faria aportacions. En tot cas, em sentia en deute. Quan t'ho hagis pogut mirar en detall, fes-me algun comentari a l'avaluació que així la puc tancar. Merci,--amador (discussió) 19:32, 12 gen 2009 (CET)
A veure si m'explico: A l'avaluació inicial quan jo ja ho donava per bó, tu em vas fer un requeriment de major profunditat a l'anàlisi professional. Et vaig demanar ajut i em vas comentar que miraries de fer qulcom però que anaves apretat. Era l'agost del 2008. Quan varen propossar de retirar l'avaluació, jo et vaig comentar de fer alguna cosa aquestes festes. Com que jo podia, m'hi vaig posar pensant que, si feia una versió inicial, a tú només et quedaria fer l'avaluació de la nova redacció, cosa que penso que és més lleuger en un moment que estaves en procés de reduir la dedicació. Per avaluar-ho pots fer-ho com creguis oportú, però m'agradaria tancar un tema obert fa mesos. Ja se que la valoració final depend de tots, però tenint en compte que tu havies suggerit una millora, lògic és que diguis quelcom sobre que et sembla el resultat actual. Merci, per l'esforç. --amador (discussió) 14:35, 14 gen 2009 (CET)

Art de Catalunya[modifica]

Impressionant! Em sap greu no poder-te dir res ara mateix perquè estic d'exàmens, a veure si d'aquí uns dies me'l miro en profunditat. Has pensat de presentar-te al VP:VC? Salut!--Jey (discussió) 20:18, 13 gen 2009 (CET)

Fet Fet! No el vaig arxivar quan el vas presentar a votació perquè la normativa demana dues setmanes en avaluació i encara no les feia; ara sí. Un gran article i difícil com tots els que tracten temes tan generals. Hi ha detalls per polir i avui mateix, quan anava a fer canvis, m'han distret amb temes de família i ho he deixat (per ex., minúscules en les edats -edat mijana,...-). Durant aquesta setmana l'acabaré de mirar i el votaré. Enhorabona.--Peer (discussió) 19:08, 25 gen 2009 (CET)

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:18, 6 març 2009 (CET)


Hi he tornat a deixar només la categoria principal. És l'única que li pertoca segons els normes d'estil. 193.152.140.239 (discussió) 20:00, 20 set 2009 (CEST)

Recordatori categories redundants[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Expressionisme. --193.152.140.239 (discussió) 20:22, 20 set 2009 (CEST)

si us plau, no tornis a afegir-hi categories que no li pertoquen. Pregunta a qui vulguis i veuràs que només hi ha d'anar la categoria principal. 193.152.140.239 (discussió) 20:22, 20 set 2009 (CEST)


A més, donat que per exemple no totes les obres de l'expressionisme eren òperes, és incorrecte posar-hi aquesta categoria, sense entrar a considerar la qüestió de la redundància. Per a relacionar-ho en categories caldria crear categories com "òperes expressionistes" que fos subcategoria de la categoria "expressionisme". Les cateories contenen parts d'elles, no inclouen peces més grans que les que defineixen. 193.152.140.239 (discussió) 20:25, 20 set 2009 (CEST)

Cap dels avisos és d'un vandalisme d debò, com podràs comprovar fàcilment. I sí que hi ha redundància. Pregunta-ho a qui vulguis, com ja t'he dit. L'article expressionisme només pot tenir la categoria expressionisme, ja que si realment totes aquestes categories encaixessin amb l'article llavors haurien de poder ser a la categoria expressionisme. O sigui que si realment la categoria "literatura" fos aplicable, hauria de ser a la "categoria" expressionisme en comptes de a l'article, categoritzant en ella a tots els articles que contingui. 193.152.140.239 (discussió) 20:41, 20 set 2009 (CEST)

Bona tarda, Canaan. En gran part, l'anònim té raó: com que l'article principal i la categoria concorden, l'article només hauria d'anar enquadrat dins la Categoria:Expressionisme. Si ho veus necessari, pots categoritzar aquesta categoria dins de la Categoria:Cinema, Categoria:Pintura, etc., però no l'article principal. – Leptictidium (auderiense) 21:14, 20 set 2009 (CEST)
Per què no ho veus igual? Si l'expressionisme forma part de totes aquestes formes d'art, aleshores és lògic que sigui la categoria sencera la que hi estigui categoritzada. Mira't Viquipèdia:Categorització. I no t'enfadis, que tots tenim piques d'aquests amb anònims o no anònims, una vegada o l'altra! :) – Leptictidium (auderiense) 21:24, 20 set 2009 (CEST)

No és una qüestió de punt de vista sinó de, com t'he dit, normes d'estil i el que s'ha fet de forma estandarditzada en milers d'articles a la Viquipèdia. No tinc ganes d'entrar en guerres d'edicions o discussions, només que la pràctica que vols fer servir en aquell article ompliria les categories amb milers d'articles i les farien inútils. L'article és molt bo. Has fet molt bona feina amb una gran contribució, però també has de ser flexible i adaptar-lo al llibre d'estil de la Viquipèdia en català com també fan la resta d'usuaris. 193.152.140.239 (discussió) 21:52, 20 set 2009 (CEST)

Quant a Commons, el que és normal és posar-hi un sol enllaç al mateix concepte, i n'has posat dos a subconceptes escollits subjectivament. Amb quin criteri objectiu es treu l'enllaç a el mateix concepte categoritzat a Commons que inclou molta informació extra que els altres dos no? 193.152.140.239 (discussió) 21:54, 20 set 2009 (CEST)

Arribo una mica tard a aquesta discussió. Primerament, vull felicitar-te per la feina que vas fer en l'article d'expressionisme. Tanmateix, recorda que tenim regles molt clares per facilitar la navegació, entre les quals, les regles de les categories. En aquest cas, l'anònim té raó; amb la Categoria:Expressionisme, n'hi ha prou, de categories, segons les regles de la nostra Viquipèdia (que emulen les regles de la viqui en anglès). Després de revisar l'arbre de categories, crec que cauria "arreglar" l'arbre una mica (p. ex. la Categoria:Avantguardes no hauria d'estar categoritzada sota la Categoria:Pintura del segle XX, ja que no és exclusiva de la pintura, i en estar en una categoria general d'Art, per extensió, ja inclou la categoria de "Pintura"), però afegir categories redundants no és pas la solució.
Ara bé, segons la política de VP:R3R, cap usuari ha de revertir més de tres vegades en un període de vint-i-quatre hores, sense importar el tipus d'edició que faci (i aquesta regla també existeix a la viqui castellana, on també col·labores). Tu has revertit quatre vegades. Com que és la teva primera violació, considera aquesta la teva primera i última advertència. Si continues revertint podràs ser bloquejat temporalment. Participa en la discussió amb l'anònim i els altres. També recorda que els articles pertanyen a tothom, cap article és estàtic, i tothom pot editar-los i millorar-los.
--the Dúnadan 04:52, 21 set 2009 (CEST)


Calma, no diguis que t'ha amenaçat quan el que ha fet és citar-te les normes. Tens la raó quan dius que has treballat molt en aquest article i que l'únic que s'hi ha tocat són foteses. És així. L'article és molt bo, t'ho has treballat molt i l'únic que s'ha tocat és petit detall, no degut a la qualitat del teu escrit sinó a l'encaix amb el llibre d'estil que dóna coherència a la Viquipèdia. Com tu dius, és un "detallet insignificant". Per tant, no ens enfadem si un altre usuari l'acaba de polir aplicant les normes d'estil del projecte en petits detalls insignificants que no desmereixen la feina que has fet. 193.152.140.239 (discussió) 19:17, 21 set 2009 (CEST)

És clar que les normes són discutibles; és a dir, si tens alguna cosa a dir, pots obrir un nou tema la pàgina de discussió a VP:C o a la Taverna. Ara per ara tres persones hem interpretat les normes de manera diferent a tu; en comptes de revertir sistemàticament, obre un espai de discussió. El que s'hagi aprovat o condonat a les altres viquis en determinar articles de qualitat no és aplicable a la nostra Viquipèdia.
Ara, vull aclarir-te que l'"amenaça" de bloqueig no té res a veure amb la pertinència o no de les categories ni amb la qualitat de l'article. T'ho vaig dir abans, i ho torno a dir. S'ha fet perquè a la nostra comunitat (així com a l'espanyola i l'anglesa) hi ha una regla, coneguda com la VP:R3R que prohibeix que qualsevol usuari faci més de tres reversions en un període de vint-i-quatre hores sense importar el contingut de l'edició. Et convido a llegir-te la política sencera; deixa'm citar-te, però, unes línies: "La violació de la regla de les tres reversions no té res a veure amb el contingut del material en qüestió. És a dir, els editors podran ser bloquejats pel seu comportament [i.e. per ver més de tres reversions] i no pas pel contingut de les edicions, tot i que l'edició sembli, al criteri de l'editor, "neutral", i tot i que l'edició no sigui vandalisme.". En altres paraules, el bloqueig es faria només per participar en una guerra d'edicions que es defineix com a 4 reversions consecutives. Si l'anònim ho fa, ell també serà "amenaçat", com dius.
--the Dúnadan 00:44, 23 set 2009 (CEST)
No sé què vols que et contesti (de fet no sabia que em preguntaves res, ja que vas dir "ja m'és igual, féu el que vulgueu"). La meva opinió (o resposta) ja te l'he donada. Em sembla redundant incloure totes les categories de les arts (e.g. literatura, musica, pintura, etc.) quan una sola les inclou totes. (Com incloure categories per cadascuna de les comunitats autònomes d'Espanya, en un article que parla de totes). Ara, no vull debatre aquest tema en les nostres pàgines de discussió, ja que nosaltres no podem decidir canviar per nosaltres mateixos una política, i la teva interpretació ha estat ja qüestionada per tres usuaris. Per tant, obre una nova secció per debatre aquest tema a la Taverna. Una decisió consensuada, per la comunitat, serà la millor solució. I si la comunitat decideix incloure-les totes, dons això es farà.
De la VP:R3R, t'ho vaig explicar perquè insisties a dir que la suposada "amenaça" de bloqueig era deguda al contingut de les teves edicions, i vaig provar d'explicar-te, un cop més, que la regla simplement prohibeix les reversions consecutives, de qualsevol tipus. En base a la teva pregunta sobre el vandalisme i la VP:R3R, em sembla que encara no t'has llegit la política sencera. Et convido a fer-ho.
--the Dúnadan 21:52, 24 set 2009 (CEST)
Merci per avisar-me, ja t'hi he respost. – Leptictidium (auderiense) 21:18, 25 set 2009 (CEST)

Esterilitat de les discussions amb l'usuari 193.152.140.239[modifica]

Recorda !

Canaan, No ets el primer ni seràs l'últim que perd temps, energia i els nervis amb aquest usuari. No és un desconeixedor del funcionament de la wiki, però el seu taranna en la comunicació i la seva forma d'actuar no genera bon rotllo. Lamentablement la comunitat no ha(hem) sabut trobar la millor forma de gestionar aquesta incomoditat. Prent-ho com a tal i ignora-ho mentres puguis. Recorda que hi ha gent que disfruta més generant polèmica que fent articles. . Salut !--amador (disc.) 19:36, 21 set 2009 (CEST)

ISBN del llibre sobre Tàpies[modifica]

L'ISBN que està posat ara mateix a l'article sobre Tàpies és incorrecte, sens dubte. L'ISBN segueix una fórmula matemàtica, i l'últim dígit es calcula a partir dels anteriors. Si el càlcul no concorda, l'ISBN està malament. Ho pots comprovar seguint l'enllaç que es genera amb el número d'ISBN, i veuràs que la pàgina de referències bibliogràfiques es queixa.

Porto un temps netejant els errors d'ISBN que surten a VP:CHVP, i normalment detecto errors de tecleig, o inversions, o coses semblants. Però de vegades, trobava fonts diferents i suposadament reputades que donen el mateix ISBN matemàticament erroni, i m'estranyava. El fet que tu tinguis el llibre al davant, i confirmis que l'ISBN "dolent" està fins i tot imprès al llibre confirma que l'error prové de l'editorial (i en el cas dels llibres del Leonardo, deu ser el mateix).

El que he fet a l'article de Tàpies és buscar a la base de dades espanyola de l'ISBN alguna altra edició semblant (tot i que era d'un altre any), i posar-la. No sé què va passar. Potser aquell any no tenien temps de demanar un ISBN i se'l van inventar. El cas és que tens un llibre pirata a casa teva hahaha

Sobre l'edició, mentre deixis l'ISBN actual, anirà sortint a VP:CHVP --Joutbis (disc.) 23:51, 26 set 2009 (CEST)

Ja m'ho penso que el llibre el vas pagar per bo; el pirata aquí va ser l'editorial: no crec que estigui massa ben vist inventar-se un ISBN. Alguna cosa es devien estalviar. En tot cas, tenint el llibre em podràs aclarir de quin es tracta. A la base de dades de l'ISBN hi ha 6 edicions diferents del llibre "Tàpies" de Victòria Combalia, però que són de l'Editorial Polígrafa, i l'ISBN ni s'assembla al teu. En canvi, n'hi ha un que comença igual, però que és de l'any 1988, i és un volum de la col·lecció "Genios de la pintura española". En aquest no hi surt el nom de l'autor i és de Springer. Sarpe no em surt per enlloc, però potser la va comprar Springer. Quin s'hi acosta més?

--Joutbis (disc.) 21:56, 27 set 2009 (CEST)

Temes de qualitat[modifica]

Bona tarda. Com que tu ets un dels usuaris que ha presentat com a mínim un article de qualitat en aquest any 2009, el meu mestre m'ha enviat perquè et convidi a fer una ullada a fer un projecte de temes de qualitat. Es tractaria de donar una distinció especial als temes que tinguin múltiples articles de qualitat, per fer col·leccions d'articles de temàtica similar amb una qualitat alta. Pots veure l'esbós de les regles aquí. Pots dir-hi la teva, amb idees, crítiques o suggeriments.

Saluts mecànics,

EVA (missatges aquí)

Expressionisme[modifica]

He posat en avaluació Expressionisme. Una gran feina en un article important.--Peer (disc.) 18:24, 10 des 2009 (CET)

Història de l'estètica ja té la distinció de qualitat. Felicitats.--Peer (disc.) 12:49, 28 gen 2010 (CET)
Ara estava mirant el de l'Expressionisme. Ambdós articles són molt exhaustius i cuidats en els petits detalls. De qualitat-qualitat. Tot i així, ja vaig comentar a la votació d'Història de l'estètica que l'únic "però" que hi veia és la seva extensió. En el cas d'Expressionisme, té uns 180.000 octets. Me l'estava mirant i hi ha seccions que es podrien reduir traslladant el gros a articles principals: per ex., la secció Die Brücke i Der Blaue Reiter és molt extensa quan els articles principals (Die Brücke, Der Blaue Reiter) són una cinquena part de l'extensió de la secció. Però entenc que un article tan elaborat ha de costar "desmontar-lo". L'article és un petit llibre per ell mateix (cosa extraordinària), però crec que fora millor fer articles complets però no excessius (a tall d'orientació, 100.000 pot ser adequat com a màxim) connectats a articles principals on allà es desenvolupen més els temes de les seccions. Bé, t'ho volia comentar... però l'enhorabona per davant de tot.--Peer (disc.) 20:54, 29 gen 2010 (CET)
Veig que ja has vist que he arxivat l'article amb la distinció. Enhorabona.--Peer (disc.) 18:13, 17 feb 2010 (CET)

Claude Lorrain[modifica]

Tens tota la raó, que el pintor Claude Lorrain no té res a veure amb la Casa de Lorena. No sé com se m'ha colat, perquè els hi anava afegint a partir de l'arbre genealògic. Demano disculpes. Ja ho he corregit.

Josep Romeu

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 22:11, 3 set 2010 (CEST)

Història de l'art[modifica]

Recordo haver començat l'edició mirant l'article anglès. Segur que em vaig equivocar, així que com que ho tens més clar que jo per mi ja ho pots canviar.--Allman (disc.) 19:56, 5 nov 2010 (CET)

trobem a faltar els teus articles!--barcelona (disc.) 19:59, 27 nov 2010 (CET)

Imatge del mes[modifica]

Tens raó. Un despiste. Gràcies per avisar. --amador (disc.) 16:00, 17 gen 2011 (CET)

Història de l'art[modifica]

Em sembla bé la filosofia de canvis que proposes. Em sap greu no haver respost abans.--Allman (disc.) 12:00, 4 feb 2011 (CET)

Wiki Loves Monuments[modifica]

Bones ... incursió ràpida: s'està gestant un concurs a nivell europeu de fotografia amb el tema de fotografiar monuments ... la idea general es a partir de les llistes de patrimoni demanar fotos dels monuments, fer un concurs "nacional" i les sel·leccionades van al concurs Europeu (http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Monuments_2011) ... Voldries participar-hi?. Si trobem uns quants voluntaris a priori ens hi llençarem --Marc (Mani'm?) 18:28, 7 feb 2011 (CET)

Art de Catalunya[modifica]

Disculpes, no em pensava que et sabria tant greu.--Georg-hessen (enraona'm) 15:30, 13 març 2011 (CET)

Gràcies. Jo m'estimo més emprar Corona d'Aragó que Corona catalano-aragonesa pel fet que al no ésser un terme històric i estar sotmès a polèmica els veïns l'utilitzen per desacreditar acríticament tot allò que fem i allí on hi aparegui per molt que la resta sigui excelsa. L'article és molt bo i pretenia neutralitzar que aquest terme/concepte de nou encuny i polèmic pogués desvirtuar-lo sense haver-n'hi cap necessitat. Però entenc perfectament les teues motivacions i per mi perfecte.--Georg-hessen (enraona'm) 17:19, 13 març 2011 (CET)
ok, ok. N'estava al cas de les disquisicions d'en Marc. El plantejament que faig és que d'una banda el terme confederació catalano-aragonesa és de nou encuny perquè fou creat al segle XIX. Respecte la variant corona catalano-aragonesa, crec que tenim una bona explicació al nostre article de la corona d'aragó; hom podria emprar l'històric Corona d'Aragó i de Catalunya per a referir-se a aquell període específic en el què fou emprat, més corona/confederació catalano-aragonesa hem d'assumir que sí és un terme/concepte de nou encuny. Però l'eix bàsic no és tant si és de nou encuny o no, sinó si hem de considerar apropiat emprar-lo o no. Imperi Bizantí, Corona castellano-lleonesa i d'altres conceptes/termes són també de nou encuny i són emprats abastament en el món de la historiografia, talment com corona catalano-aragonesa. La diferència entre aquest, i aquells, és que els primers són unànimement acceptats, no causen polèmica i no ofenen a aquells que formaren part d'aquelles realitats històriques. Per contra el terme/concepte corona catalano-aragonesa, per molt que sí pot ser argumentat, té l'inconvenient que no és un terme unànimement acceptat. Aquesta mancança l'ha convertit en una arma llancívola que certs sectors ideològics utilitzen en contra nostra. Davant d'aquesta evidència -que ho estan utilitzant en contra nostra- cal considerar quina ha de ser la nostra posició. Podem enrocar-nos, aferrar-nos al concepte/terme peti qui peti, ofengui a qui ofengui, i sigui manipulat per difamar tota la nostra tasca, o afrontar la situació i girar la truita. Corona d'Aragó és una expressió que apareix escrita en català i de la que estaven ben orgullosos els catalans d'aleshores. No ens n'hauriem d'avergonyir sinó reivindicar-lo com a terme ben nostrat que fou, doncs altrament perdem aquest concepte i el cedim a certs sectors ideològics per a què l'utilitzin en contra nostra. En resum: no es tracta que el terme sigui legítim o no emprar-lo, doncs com t'havia comentat abans, entenc i accepto les teues motivacions i no les discutiré, sinó del què es tracta és que, davant la situació que se'ns planteja, si obstinar-nos a utilitzar-lo és una resposta prou intel·ligent.--Georg-hessen (enraona'm) 18:44, 13 març 2011 (CET)
Ok, no, no cal. Tant sols era l'intercanvi d'impressions.--Georg-hessen (enraona'm) 20:03, 13 març 2011 (CET)

Re: Tàpies[modifica]

Només faltaria, gràcies per la correcció, jo simplement volia que apuntés a un article més concret, si creus que això està millor cap problema, no sóc cap expert en art :-) --Arnaugir 22:53, 1 abr 2011 (CEST)

Joan de Borgunya[modifica]

Benvolgut/a

Joan de Borgunya o de Borgonya no és el mateix pintor que Juan de Borgoña. Heu de llegir una mica més per evitar ventilar els temes com us semblin.el comentari anterior sense signar és fet per 62.83.191.15 (disc.contr.)

I on els he confossos????--Canaan (disc.) 21:14, 22 abr 2011 (CEST)

Camil·la[modifica]

Si segur, fixat amb altres pàgines de la viquipèdia. El que vas ficar, si no recordo malament era una grafia especial que estava com unida a la primera L ( ŀ ) i en realitat és això, un punt volat: ·

Mira l'altra Camiŀla (Eneida) o Paraŀlel, redireccionen a Camil·la i Paral·lel.

El problema d'aquesta grafia es que no és pot escriure a la cerca amb el teclat i per tant no trobariem l'article de Camil·la. -- Vinals (xerrem) 20:17, 6 maig 2011 (CEST)

Jo tampoc ho se. -- Vinals (xerrem) 20:55, 6 maig 2011 (CEST)

Cites harvard[modifica]

Hola Canaan. Revisant la meva pàgina de discussió he vist un missatge teu que no vaig veure la darrera vegada que em vaig connectar ja que hi havia un altre missatge darrere. Jo no vaig pas traduir les plantilles que dius de cites harvard sinó una pàgina d'ús (explicativa). Però quan tingui una mica més de temps (ara en tinc poc) intentaré descobrir això que comentes, si és que no ho has descobert ja. --Puigalder (disc.) 17:00, 13 maig 2011 (CEST)

Espero que ....[modifica]

... tornis aviat. He provat de corregir l'article de Art de l'Índia -tot i que no soc la persona més indicada per a fer correccions ortogràfiques, la veritat-, i hi he tret el cartell.--Georg-hessen (enraona'm) 17:34, 23 maig 2011 (CEST)

No res. A veure, et dono el meu punt de vista. Jo soc un usuari del tipus editor, o sigui, m'agrada editar, crear, construir. Ara bé, hi ha un altre tipus d'usuari que li agrada corregir, ordenar, regular. Són lo equivalent als auditors i als inspectors d'hisenda; o sigui un torrecollons. És una qüestió de naturalesa psicològica, un tipus de persona que té tendència natural a fiscalitzar la feina dels altres, no tenen remei. Jo he tingut "tensions" amb en Paucabot i amb en Bestiasonica per això; el primer amb el tema de les categories i plantilles, doncs a vegades profunditzo en un tema, em dedico després a fer una categorització o una sèrie de plantilles, i llavors apareix i m'ho desfà tot. En fi.. el tema de categories i noms de plantilles ja no hi entro, ni hi dedico 5 minuts. Amb el Bestiasonica igual: faig un article, hi dedico hores, esforç, hi profunditzes, i llavors apareix el Bestiasonica i et deixa la seva "cagadeta". I clar, jo miro l'article, miro la feina que hi he dedicat, respiro, m'ho torno a mirar, llavors em miro la "cagadeta" que ha deixat a l'article, i penso ... "Però què collons sabràs tu! que no t'ho has mirat ni 2 minuts!", o segons el tipus d'etiqueta que hagi deixat, també penso.... "doncs si no t'agrada, que ho arregle la teva p... mare! ... joder!". En fi, això és lo que penso ... però no li ho dic, que ja m'han blocat dos cops per tenir la "llengua suelta". Ara bé, llavors et mires les edicions del Bestiasonica, i d'en Pau cabot i s'ha de reconèixer que són uns pencaires. Imagina't per un moment dedicar-te a lo que és la seva labor. A mi no m'ompliria per a res, la veritat; ho trobo aburridíssim i sense interès. PERO, haig de reconèixer també que la seva labor és imprescindible, i NECESSÀRIA. O sigui, com els auditors i els fiscals d'hisenda, aquest tipus de gent han d'existir, ja sigui a la societat, com també a la viquipèdia, i no sé de molta gent que tingui aquesta "tendència psicològica". Lo que vull dir amb tot plegat és que per molt que m'irriten les cagadetes del bestiasonica, i especialment el to que fa servir, soc conscient que no és que el bestiasonica m'odii a mí (només ....) sinó que és que ell és així, és la seva manera de ser, és com disfruta respecte la viquipèdia. Jo no faria mai la labor que ell fa, però reconec que la seva labor és encomiable i necessària. Així que quan em deixa alguna cagadeta, lo primer que faig és cagar-me en ell trenta cops; després analitzo si és que realment té raó o no; si té raó em torno a cagar en ell, i després ho arreglo; i si no té raó, li dic qualsevol cosa a la plana de discussió i li borro la cagadeta en 2 minuts (lo mateix que ha trigat ell a deixar-la), em torno a cagar en ell, i continuo al meu rollo. Així que ja ho saps, si tu també ets dels que disfruta editant, creant i construint, quan aparegui un "cuervo", prent-ho amb filosofia, sigues conscient que la seva feina és imprescindible i no és res personal; a vegades tenen raó, i a vegades no; a vegades fan servir un to més prepotent que el d'un mosso d'esquadra, però és que són així (no tenen remei pobrets); tu ves a la teva idea, edita a la viqui quan et vingui de gust, i disfruta al teu rollu.--Georg-hessen (enraona'm) 18:05, 25 maig 2011 (CEST)
Va bene. Pero recorda que estas a casa teua.--Georg-hessen (enraona'm) 19:49, 27 maig 2011 (CEST)

Jo també espero que...[modifica]

tornis per la viquipèdia. Tu i jo hem coincidit molt poc però això no m'ha impedit veure que feies una gran tasca millorant articles. Em sap molt greu que t'enutgis tant com per plegar, i creu-me, t'entenc, però igualment espero trobar-te de nou per aquí encara que sigui passat un temps. De velles glòries (usuaris amb anys de volada) cada vegada en quedem menys... Fins aviat! --Beusson (disc.) 19:05, 31 maig 2011 (CEST)

I estic força d'acord amb el que diu en Georgehessen (tot i que tambè hem topat alguna vegada :P) Posa-hi un xic de paciència, i ànims que et necessitem! --Beusson (disc.) 19:10, 31 maig 2011 (CEST)

Art del Japó[modifica]

Ja està desprotegit.--Pere prlpz (disc.) 01:03, 4 juny 2011 (CEST)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[3]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per [4] --Gus.dan (disc.) 12:18, 4 juny 2011 (CEST)

Viquiprojecte: Miró[modifica]

Hola, he vist que fas alguns articles relacionats amb l'art (Art de la India, 4 columnes, etc..., i m'agradaria convidar-te a formar part del Viquiprojecte:Miró. Es tracta d'un projecte per a posar codis QR que enllacin a la Viquipèdia dins d'una exposició que es farà a l'octubre a la Fundació Joan Miró de Barcelona. És la primera vegada que es fa alguna cosa similar per aquestes terres i estaria bé si els articles estan prou desenvolupats. A més, el dia 14 de setembre farem una marató d'edicions a la Biblioteca de la Fundació. T'hi animes? Resto a l'espera dels teus comentaris --Kippelboy (disc.) 19:04, 23 ago 2011 (CEST)

art efímer[modifica]

Gràcies per les teves correccions. Salutacions --MarisaLR (disc.) 21:06, 26 ago 2011 (CEST)

El Carmel[modifica]

Per sort o desgràcia, treballo en el camp de l'urbanisme i disposo de bibliografia, que no parla de cap manera en els termes expressats. De fet, els latifundis son una figura aliena a la distribució de la propietat a Catalunya [5] tret de contats casos. El respecte que demanes al treball dels usuaris el tinc, però no quan el que aporten son falsedats, com és el cas. --Panotxa (disc.) 20:44, 20 gen 2012 (CET)

Problemes de drets d'autor: Sacro Cuore di Gesù[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Sacro Cuore di Gesù, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.romaspqr.it/ROMA/Chiese_Sette-ottocentesche/Sacro_cuore_di_ges%C3%B9.htm, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Sacro Cuore di Gesù i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Sacro Cuore di Gesù amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Sacro Cuore di Gesù dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --Pere prlpz (disc.) 19:50, 13 abr 2012 (CEST)

De fet ja m'ho pensava que la cosa venia d'algun altre lloc. He començat a seguir el fil, però m'he aturat a es-viqui.--Pere prlpz (disc.) 22:43, 13 abr 2012 (CEST)

Coquillat[modifica]

Lo de la Bonet, he passat mil cops i mai m'he fixat. Ho canviaré. La web d'Elx l'he trobada quan estava cercant documentació, però com que posa com a font un llibre de Joan Castaño, m'he estimat més fer servir aquesta referència, ja que és l'original i la web no sembla que hagi afegit res extra. No pensava fer la traducció de l'illa de la discòrdia, ja que històricament vaig tenir males experiències a la WP-ES i no col·laboro ni que sigui en temes tant poc polèmics com aquest. Si vols fer-ho tu, endavant. No crec que hi afegeixi res més, llevat correccions d'errades que es puguin trobar. Gràcies per les teves correccions, sovint un mateix mira i mira i ja no hi veu. Per cert, volia ampliar la Lleó Morera i la Amatller. De la primera tinc bona documentació d'un monogràfic que es va publicar, però de l'Amatller vaig més fluix. Tu tens alguna cosa ? --amador (disc.) 18:45, 22 abr 2012 (CEST)

Història...[modifica]

Tens raó, Història de la Pintura ni tan sols he fet una única edició???? segurament l'ho havia confós amb Història de l'escultura, que si és de qualitat i no estava posat. Gràcies per avisar-me i rep també la meva enhorabona, que també portes un bon camí. ;) --MarisaLR (disc.) 20:41, 11 jul 2012 (CEST)

Manquen referències a Reial Càtedra Gaudí[modifica]

Hola Canaan/Arxiu1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Reial Càtedra Gaudí. --Pau Cabot · Discussió 20:52, 15 feb 2013 (CET)

Hola Canaan, bona feina, però la idea seria referenciar tot el text que apareix a l'article i no només una petita part. Pau Cabot · Discussió 10:14, 17 feb 2013 (CET)
Ok! Pau Cabot · Discussió 19:38, 17 feb 2013 (CET)

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 20:19, 28 març 2013 (CET)

Gràcies, que et vaja tot molt bé, bon cap de setmana, una abraçada, fins aviat, Claudi/Capsot (disc.) 20:07, 29 març 2013 (CET)