Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 17

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

11:21, 20 gen 2014 (CET)

Fitxa de pel·lícula

Compte Vicenç, des de que has modificat la plantilla surt un guionet amb un linea en blanc. Mira: Guerrillers a les Filipines.--Lohen11 (disc.) 15:44, 26 gen 2014 (CET)

Arreglat. M'ha costat trobar el guionet fora de la taula. Això em passa per voler arreglar de pas altres coses de sintaxi que no tenien cap conseqüència. --V.Riullop (parlem-ne) 16:22, 26 gen 2014 (CET)
Gràcies.--Lohen11 (disc.) 16:23, 26 gen 2014 (CET)

10:46, 27 gen 2014 (CET)

Giny de LanguageTool WikiCheck

Vicenç: L'adreça web d'aquesta eina ha canviat. Ara és:

http://community.languagetool.org/wikiCheck/pageCheck?url=TITOL_DE_LA_PAGINA&lang=ca

Canvia-ho quan puguis. Gràcies. --Jaumeortola (disc.) 19:36, 27 gen 2014 (CET)

Fet, gràcies a tu per l'enorme revisió. --V.Riullop (parlem-ne) 20:11, 27 gen 2014 (CET)

09:30, 3 feb 2014 (CET)

Plana de càrrega a Commons per concurs fotogràfic?

Hola Vicenç @Vriullop:, li vaig fer una consulta a @ESM: i em va dir que este aspecte te'l consultara a tu. Resulta que a la feina fem un concurs fotogràfic i l'any passat vam incloure que les fotos presentades havien de ser amb llicència lliure i les hem pujades finalment a Commons. Per a enguany ens agradaria que els i les participants pujaren les fotos tots sols a Commons, i volíem saber si no seria molt complicat crear una plana de càrrega a Commons on dirigir l'usuari directament on ja s'incloga automàticament la categoria del concurs; quelcom similar al que feu a Wiki Loves Monuments. Estem ultimant les bases del concurs fotogràfic 2014 i volem definir este aspecte. Doncs ja ens dius si pots, gràcies. --pacopac (disc.) 13:02, 3 feb 2014 (CET)

@Pacopac: El sistema de Wiki Loves Monuments es basa en la creació d'una campanya de càrrega. La informació està centralitzada a commons:Commons:Upload campaigns. Per definir una campanya cal tenir els drets d'editor de campanyes. Qui té aquest dret i experiència en la creació d'una campanya és Dvdgmz. De totes formes, entre el 15 d'abril i el 15 de maig està prevista la campanya Wiki Loves Earth sobre el patrimoni natural. Sembla que la temàtica és compatible, tot i que WLE igual que WLM és sobre una llista tancada de temes. Pots veure Viquiprojecte:Patrimoni natural i commons:Commons:Wiki Loves Earth 2014. No està decidida l'organització, però potser en podem parlar i coordinar-ho. (signo a posteriori, espero que s'activi igualment la notificació). --V.Riullop (parlem-ne) 14:08, 3 feb 2014 (CET)
Gràcies Vicenç @Vriullop: per respondre'm. Veig que la temàtica és compatible, però està prou per definir el projecte, a més els llistat al PV estan molts per fer, i no tenen l'estructura de taula amb fotos com als catalans, etc. Estaré pendent de com evoluciona el projecte i crec que sobretot podrem donar-li publicitat. --pacopac (disc.) 16:06, 3 feb 2014 (CET)

Commonscat

Bona tarda, Vicenç: et prego que, quan et vagi bé, actualitzis el paràmetre commonscat a les llistes de monuments de: Alt Camp, Alt Penedès, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Penedès, Conca de Barberà, Montsià, Priorat, Ribera d'Ebre, Tarragonès i Terra Alta. Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 16:14, 23 gen 2014 (CET)

Si engeges el bot, també pots actualitzar el Barcelonès i els dos Vallès.--Pere prlpz (disc.) 16:17, 23 gen 2014 (CET)
Posats a fer ja el deixo engegat que ho vagi fent tot. --V.Riullop (parlem-ne) 16:44, 23 gen 2014 (CET)
Actualitza també, si us plau, Anoia i Bages. I, ara sí, prou, de moment...--Isidre blanc (disc.) 00:27, 3 feb 2014 (CET)
Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 17:23, 3 feb 2014 (CET)

Vandalisme

Si estàs per aquí, col·labora amb el vandalisme, així es fa menys feixuc.--Lohen11 (disc.) 19:06, 4 feb 2014 (CET)

Ja que estàs per aquí, ajuda a combatre el vandalisme, gràcies.--Lohen11 (disc.) 14:54, 5 feb 2014 (CET)

Error de l'expressió: Operador < inesperat

Algunes plantilles de coordenades estan donant l'error "Error de l'expressió: Operador < inesperat". Crec que són les que tenen coordenades de Wikidata i display=inline,title, ja sigui amb la plantilla cal coor o amb alguna de les infotaules que posen coordenades de Wikidata per defecte. Exemples: Agua Dulce (Comtat de Nueces), Águilas i Angós. Crec que passa des que hem fet els reanomenaments i les altres edicions d'avui. Com que a les expressions hi ha un > però cap < sospito que l'error no ve d'una fórmula sinó d'algun altre element que té < i > i n'hem esborrat un dels dos per accident, o alguna cosa així, però no ho trobo.--Pere prlpz (disc.) 18:28, 5 feb 2014 (CET)

Crec que l'error ha de venir de plantilla:coord, perquè posant {{coord comprova|{{lat wd}}|{{lon wd}}|city}} i previsualitzant no genera un error nou.--Pere prlpz (disc.) 18:34, 5 feb 2014 (CET)

Aquest mateix missatge d'error sortia a Aiguafreda (Begur), sense element wikidata, i que he explicat a Plantilla Discussió:Coord comprova, però era per un > i ara surt per un <. No és de la coord ja que ho he provat amb la plantilla sense afegits a Usuari:Vriullop/proves/Plantilla:Coord. Ara m'ho miro. --V.Riullop (parlem-ne) 18:49, 5 feb 2014 (CET)
@Pere prlpz: Corregit (encara no funciona l'Special:Diff). Sí que era per canvis d'avui a la coord. El que volia dir és que no era del mòdul:coord. Justament a Aiguafreda m'he trobat les coordenades amb comes decimals. És el primer que he intentat corregir però trobant després que era una altra cosa. Com que en el tag #coordinates hi ha una conversió entre punts i comes, he copiat la instrucció sense recordar que per aquest tag calen les comes i el que necessita la coord i derivats és el punt. El que ja estic dubtant és si abans deia "Operador < inesperat" o bé "Operador > inesperat". Segurament deu ser el primer missatge en els dos casos acabant a petar en el mateix punt per motius diferents. --V.Riullop (parlem-ne) 19:23, 5 feb 2014 (CET)

Monuments del Baix Penedès

Ahir diumenge vaig baixar al Penedès i vaig fer unes quantes fotos de Marmellar, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys. Quan preparava els mapes em vaig adonar d'uns certs bunyols a la llista. Si et vols mirar això veuràs de què anava la cosa... --Enric (discussió) 11:02, 10 feb 2014 (CET)

Canvi nom d'usuari

Endavant amb JordiGran (junt i amb dos majúscules). Gràcies Jordi Gran (disc.) 12:00, 12 feb 2014 (CET)

Opinió

Mestre: podries opinar vers aquesta proposta: Plantilla Discussió:Falten referències. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 12:10, 13 feb 2014 (CET)

Museu BCN

He vist el teu comentari a la discussió. Personalment, aquest no és un museu "target" del meu gust, però deixar fora de l'article una de les millors col·leccions d'art contemporani de la ciutat quan tenim el "museu eròtic" (sense article, by the way),.... En fi, que penso que no vindrà d'aquí tenir-ne un enllaç més a una pàgina que ja existeix. Salut !--amador (disc.) 10:27, 14 feb 2014 (CET)

Responc a Discussió:Barcelona. --V.Riullop (parlem-ne) 14:55, 14 feb 2014 (CET)

Traslado

Por favor, traslada Ames (desambiguació) a Ames. Saludos y gracias. --Vivaelcelta (disc.) 16:12, 19 feb 2014 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 18:35, 20 feb 2014 (CET)

Podries mirar perquè l'apartat de l'any d'aquesta plantilla no s'ajusta a una sola línia? Mira p.e. Simfonia núm. 4 (Mozart).--Lohen11 (disc.) 18:17, 20 feb 2014 (CET)

Gràcies.--Lohen11 (disc.) 19:16, 20 feb 2014 (CET)
Què ràpid (conflicte d'edició). És una línia per cada camp buit dins un #if. Sembla que ho vaig provocar jo mateix en el seu moment. Arreglat per ara. Aquesta és una més de les plantilles que haurien de migrar a format Infotaula on totes aquestes subtileses, i d'altres, ja estan solucionades i uniformitzades. --V.Riullop (parlem-ne) 19:18, 20 feb 2014 (CET)

Redirecció inversa

Bon dia, em pots explicar com ho has fet (Viquipèdia:Petició_als_administradors#Redirecci.C3.B3_inversa)? M'agradaria poder-ho fer jo mateix sense haver de dependre de ningú si em trobo amb algún altre cas similar. Gràcies! --Yuanga (disc.) 08:36, 21 feb 2014 (CET)

@Yuanga: Sembla que no em vaig explicar bé. Per reanomenar una pàgina tens una opció en les pestanyes de dalt, desplegant la fletxa cap avall surt entre altres opcions "Reanomena". Si hi ha algun impediment tècnic, perquè la pàgina ja existeix, ja t'avisa. Si la pàgina ja existeix però és una redirecció inversa sense cap més historial, et deixa fer-ho sense cap impediment. El cas típic és que si un usuari reanomena una pàgina sense justificació, un altre usuari pot tornar a reanomenar al títol anterior (existent amb una redirecció inversa sense més historial). Segurament la pàgina Ajuda:Reanomenar una pàgina ho podria explicar millor. --V.Riullop (parlem-ne) 11:44, 21 feb 2014 (CET)
Entenc, sé com funcionen. El que passa és que no vaig reanomenar les pàgines, vaig canviar el contingut d'una per l'altra. És això ,oi?.--Yuanga (disc.) 21:31, 21 feb 2014 (CET)
Sí,és això, copiant i enganxant el contingut no es trasllada l'historial. Sempre cal reanomenar. En la majoria de casos ho podrà fer un mateix i si surt alguna dificultat tècnica es pot demanar als administradors, però ens hem d'assegurar que no sigui controvertit. --V.Riullop (parlem-ne) 10:48, 23 feb 2014 (CET)
Gràcies! :) --Yuanga (disc.) 16:46, 23 feb 2014 (CET)

Monuments de Gavà

Estava fent-me el plànol de Gavà per anar-hi avui, però amb el refredat que porto al final he decidit quedar-me a casa. Així i tot, ja que me l'havia preparat he corregit la llista de monuments de Gavà, sobretot perquè hi faltaven moltes coordenades. Hi he fet petites correccions, les més importants el nom de l'element "Setge dels Màrtirs", que he canviat per "Màrtirs del Setge de 1714", que és com es diu realment el carrer, i el "Casal al c. del Centre", que he canviat per "Casal del Centre", tal com en diu el mateix Ajuntament. He deixat sense coordenades:

  • Capella de Santa Magdalena del Sitjar, ja que he vist que en diversos llocs diu que era l'antecedent de l'actual Mare de Déu de Bruguers. Dedueixo que deu ser el que el mapa de l'ICC en diu "Antiga ermita de Bruguers", però no n'estic segur.
  • Els tres forns de calç de Can Llong. En aquest pdf, pàg. 297, hi ha un mapa de situació, però no m'he vist amb cor de traslladar-ho com a coordenades ja que no el veig prou precís. Ara bé, potser podria estar bé deixar-hi una anotació dient que són dades aproximades, perquè ara l'únic que se sap és que són prop de Can Llong. En realitat es troben a l'àrea de bosc situada entre la pedrera (al sud) i el turó de Ca n'Espinós (al nord).
  • Pel que fa al forn de calç del camí de les Agulles, la situació encara és més dubtosa, ja que en aquest mateix mapa hi ha una anotació que diu "(8) tres forns de calç seguint el camí de les agulles", i suposo que es deu referir a algun d'aquests tres, però els situa fora del mapa, a l'esquerra.

--Enric (discussió) 19:34, 23 feb 2014 (CET)

@Enric: En el pdf dels forns diu que a Can Llong n'hi ha 11 però només 3 en el Catàleg del Patrimoni Arqueològic de Gavà. He buscat el catàleg on surten 3 forns de calç de la Sentiu amb un mapa més precís. Hi ha 2 forns més de Coll Roig però no veig cap relació amb les Agulles, ni cap rastre d'aquest. En el mateix catàleg també surt l'antiga capella de la Mare de Déu de Bruguers, amb fotos, i queda clar que és la mateixa que Santa Magdalena del Sitjar, però situada una mica més al sud d'on indica l'ICC. --V.Riullop (parlem-ne) 10:48, 26 feb 2014 (CET)
Per cert, quan surtis de casa vés mirant també VP:WLE, tot i que cal mirar diferents llistes per trobar què hi ha prop d'on vagis. --V.Riullop (parlem-ne) 10:50, 26 feb 2014 (CET)
@Enric: Per trobar-ho més fàcilment pots veure el mapa de coordenades de Categoria:Llistes de patrimoni natural de Catalunya. --V.Riullop (parlem-ne) 11:09, 26 feb 2014 (CET)

contingut diputació

He modificat els continguts i ho tindré en compte per properes edicions. --JoanCa (disc.) 17:58, 2 març 2014 (CET)

Llista de monuments de Manresa

A veure si podem començar bé. Qui ets tú, on vius, o quins coneixements tens per canviar-me una informació súper acurada: "Casa Puig i Font", moderniste i obra de Ignasi Oms i Ponsa, per "historicisme", que no saps ni que és? Visc a Manresa, edito una revista local, soc periodista i l'art, en especial l'arquitectònic, m'encanta. També vull deixar clar que he estat pujant fotografies per a millorar aquesta pàgina feta, segurament amb bona intenció, però sense cap criteri. Finalment tota la informació que he modificat l'he estat parlant precisament avui amb el Departament de Patrimoni de l'Ajuntament de Manresa. Agrairé un email en resposta al que dic, així com la garantia del que aporto a aquesta pàgina (que segurament s'haurà de dividir per tendencies, etc.) no sigui refeta per algú que no disposa de la informació acurada com tinc jo. Espero la teva resposta! --Marti Mateos (disc.) 15:32, 7 març 2014 (CET)

@Marti Mateos: Per començar bé de nou, hola, bon dia. Jo no sóc ningú i les meves credencials poc importen als lectors. La llista diu "Llista de monuments de Manresa inclosos en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català", en concret aquest edifici té un enllaç "bg" a la fitxa de l'inventari que diu "estil: historicisme". Potser els pots preguntar qui són i si saben què és. Si et fan cas de la teva informació acurada no tinc cap inconvenient. --V.Riullop (parlem-ne) 18:14, 7 març 2014 (CET)
Doncs en primer lloc no veig aquest enunciat tan llarg per enlloc, la pàgina es diu senzillament Llista de monuments de Manresa i aquest suposat inventari m'agradaria saber d'on ha sortit, si és que existeix, clar! La pàgina no té cap ni peus, ni coherència de cap mena. Barreja un munt de "monuments" dels segles XIX, XX i XXI. Ja sé que no és culpa teva, però que algú m'expliqui on està el desllorigador de tot plegat. Deixant de banda això (prou important), a la mateixa Wiquipèdia se'ns diu sobre Historicisme arquitectònic, entre altres coses, que en arquitectura fou un moviment desenvolupat al segle XIX que pretenia recuperar l'arquitectura de temps passats. O sigui, i si no ho entenc malament, aquest mot no es pot aplicar a l'obra d'arquitectes modernistes, com és el cas del manresà Ignasi Oms i Ponsa ni a cap d'ells. La pròpia Wiqui l'assenyala com: arquitecte català considerat com el representant més destacat del modernisme a Manresa, on va deixar la seva empremta en més d'una seixantena d'edificis, entre ells la Casa Puig i Font, situada al Passeig Pere III que tu, sense cap argument, has qualificat com a "historiciste" eliminant la meva acurada informació que qualificava l'edifici com a "moderniste". No acabaríem mai si les coses a la Wiqui es fan "perquè si" o perquè jo, o un altre ho ha dit primer (o té més galons)! Acabo amb una altra de sonada, també del s. XIX, el Eclecticisme. Recomano fer-li un petit repàs. I perdona si te semblat maleducat per no haver dit "Bon dia". Rep una salutació ben cordial! --Marti Mateos (disc.) 21:35, 7 març 2014 (CET)
He volgut separar això de la resta atès que de la conversa que he tingut aquest matí amb la cap del Departament de Patrimoni de l'ajuntament de Manresa n'ha sortit un bon plantejament. La decisió d'aplegar-nos responsables d'un parell o tres de departaments (que ja hi treballen, però de manera potser no massa coordinada)i jo mateix, per enfocar i resoldre aquesta mena d'informacions de la manera més fidedigna possible. En fi, ganes i material n'hi ha, però no pot haver-hi a la Wiqui una pàgina tan mal feta. Salut! --Marti Mateos (disc.) 21:48, 7 març 2014 (CET)

@Marti Mateos: Intento contestar:

  • no veig aquest enunciat tan llarg per enlloc: és la primera línia de la pàgina.
  • aquest suposat inventari m'agradaria saber d'on ha sortit, si és que existeix: la veritat se'm fa difícil entendre aquest comentari. Em sembla que la pàgina ho explica i té tots els enllaços corresponents. Pensar que sigui un inventari que no existeix només ho puc interpretar com que no t'he entès. Millor pregunta-ho a algú altre.
  • La pàgina no té cap ni peus, ni coherència de cap mena: és un punt de vista personal, és a dir, no res. Té la mateixa coherència que les altres llistes de Catalunya amb més de 30.000 monuments arquitectònics. Pots preguntar quins són els criteris seguits a la Direcció General de Patrimoni Cultural. Com a responsables de les declaracions dels béns culturals d'interès nacional i del manteniment d'aquest suposat inventari, alguna cosa en deuen saber. Estaran encantats que els ajudis.
  • si no ho entenc malament, aquest mot no es pot aplicar a l'obra d'arquitectes modernistes: cal pensar sempre en la possibilitat que un ho hagi entès malament. Si segueixes llegint l'article d'Ignasi Oms, més endavant diu "També va conrear l'arquitectura eclèctica, la historicista, la modernista centreeuropea o nòrdica i la Sezession." A Catalunya l'historicisme va conviure amb el modernisme i el noucentisme, fins els primers anys del franquisme retrògrad i al·lèrgic als moviments catalans. Un arquitecte modernista no vol dir que totes les seves obres ho siguin, ni que el moviment tingui una data d'inici i final on totes les obres siguin homogènies. De totes formes, això ho dic jo, no té cap valor però potser et dóna pistes.
  • tu, sense cap argument, has qualificat com a "historiciste": jo no qualifico res, no sóc ningú per fer-ho. La qualificació pot ser discutida i diferents autors poden tenir opinions diferents, però la Viquipèdia no recull les opinions dels usuaris. La Generalitat al seu inventari diu "historicisme", l'ajuntament al seu catàleg de protecció del patrimoni publicat al Registre de planejament urbanístic de Catalunya diu "llenguatge historicista". En Martí Mateos diu que no. Dirigeix-te a Patrimoni Cultural per a que ho canviïn, no a mi.

Totes aquestes elucubracions poden ser interessants en una tertúlia, però preferiria comentar propostes concretes amb base per millorar el que hi ha. --V.Riullop (parlem-ne) 13:07, 8 març 2014 (CET)

No cal discutir cada punt. Només cal preguntar, on és aquest llistat? Potser seria interessant disposar d'ell a fi de confrontar aquesta "hipotètica llista" (segueixo dient: si existeix) amb el caòtic article dels Monuments de Manresa. Si demano això comprendràs que és per fer les coses de manera més acurada. Saps molt bé que qui més s'equivoca, normalment, són les institucions. He vist autèntiques animalades! No cal que per mimetisme nosaltres seguim un camí equivocat, crec. Salutacions. --Marti Mateos (disc.) 14:23, 8 març 2014 (CET)
@Marti Mateos: Ja he contestat i no hi puc afegir res més, millor dirigeix-te a Discussió:Llista de monuments de Manresa a veure si algú altre ho pot fer millor. --V.Riullop (parlem-ne) 14:51, 8 març 2014 (CET)

Plantilles d'enllaços externs de cinema

Hola Vriullop. Fa un parell de mesos vaig demanar ajudar per la plantilla {{subst:AllRovi name}} perquè no enllaçava correctament en molts articles. Vas afegir uns canvis a la plantilla per agrupar a la categoria Plantilles AllRovi amb errors tots els articles que no tenien el format correcte en el paràmetre d'identificació. Bé doncs, ja he corregit tots els articles que apareixien en aquesta categoria i ja és buida. Suposo que ara ja pots restablir la plantilla per treure la redirecció a aquesta categoria. Gràcies per la teva col·laboració.--kxont (disc.) 16:58, 9 març 2014 (CET)

@Kxont: Fet, tant a AllRovi name com a AllRovi title. Hi ha una cosa que no acabo d'entendre, el nou URL és allmovie.com però l'article AllRovi diu "AllRovi (abans Allmovie, inicialment All Movie Guide)". Sembla que hagi tornat a canviar a Allmovie. Si és així s'hauria de reanomenar article i plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 18:33, 9 març 2014 (CET)
Correcte, quan es van crear les plantilles, el lloc web es deia AllMovie, llavors van canviar de nom a AllRovi i també es van reanomenar les plantilles, i recentment han tornat a AllMovie. Aquest és l'origen del problemes dels enllaços que tenia la plantilla ja que han canviat de criteri de redirecció a cada canvi. Esperem que no canviïn més. Per mi no hi ha cap problema en reanomenar les plantilles.--kxont (disc.) 20:07, 9 març 2014 (CET)

Llista de monuments de Manresa - 2

Imagino que respectaràs el canvi de Banca Catalana... per l'original Banc Mercantil de Manresa. Així és com consta al "Llistat de bens protegits - Arquitectura Residencial Urbana, a la fitxa de l'ajuntament de Manresa! --Marti Mateos (disc.) 17:49, 10 març 2014 (CET)

Has vist que hi ha un botó que diu "mostra previsualització"? No cal fer 5 edicions per escriure una frase, et permet repensar-ho abans de desar i evites enviar 5 avisos de modificació de la pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 18:29, 10 març 2014 (CET)
@Marti Mateos: L'edifici és del 1900 i el Banc Mercantil és del 1967 al 1980. Abans era Banca Padró. --V.Riullop (parlem-ne) 18:56, 10 març 2014 (CET)
Doncs creia que per aquestes coses tant obvies no tenia que demanar permís a ningú! Esmentar el Pont no té cap sentit. Hi diu exactament això: Pont, enfront de la ciutat, al costat d'unes pedreres. Fantàstic, oi? Ja pots buscar ous a vendre!

--Marti Mateos (disc.) 09:29, 13 març 2014 (CET)

Consulta Viquitexts Resposta Suggeriment

Hola! Estem preparant un nou projecte amb les biblioteques sobre Viquitexts:Audiollibres. La idea és que les bibliotecàries llegeixin contes infantils en DP. Donat la disparitat de coneixements informàtics d'aquestes vam pensar que si féssim quelcom semblant a Plantilla:Filera IPA i que al clicar al (+) ja els aparegués un formulari de càrrega amb les dades ja preparades (conte, llibre, autor i demés) seria genial. Com ho veus? És tècnicament possible. El carregador es nodreix de la plantilla de la filera (?) o es nodreix de la base de dades que té WLM? Ens dones un cop de mà?--KRLS , (disc.) 11:55, 24 feb 2014 (CET)

@KRLS: És viable, el botó està integrat en la plantilla i agafa els paràmetres. En la versió actual usa la campanya de càrrega WLM, però en versions anteriors usava el formulari clàssic que accepta paràmetres en l'URL. Crec que no és possible l'UplodWizard amb paràmetres, tret de les campanyes. L'enllaç bàsic és https://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Upload?uselang=caownwork&uploadformstyle=basic&wpUploadDescription=.... A continuació, en la descripció, es genera tot el text de la pàgina de descripció de Commons, a partir dels paràmetres i convertint en codificació hexadecimal els caràcters no ASCII. Copio a continuació el codi en versió simplificada per a millor comprensió:
[[Fitxer:Edit add.svg|x14px|Carrega una nova foto|alt=Carregueu una nova foto d'aquest monument|link={{fullurl:commons:Special:Upload|uselang=caownwork&uploadformstyle=basic&wpUploadDescription=%7B%7BInformation%0A%7CDescription=%7B%7Bca%7C{{urlencode:{{{nomcoor|}}}}}%7D%7D%0A%7CSource=%7B%7Bown%7D%7D%0A%7CDate=%0A%7CAuthor=%7E%7E%7E%0A%7CPermission=%0A%7Cother_versions=%0A%7D%7D%0A%0A==%20%7B%7Bint:license-header%7D%7D%20==%0A%7B%7BSelf%7CCc-by-sa-3.0%7D%7D%0A%0A%5B%5BCategory:{{#if:{{{commonscat|}}}|{{urlencode:{{{commonscat|}}}}}|Cultural%20heritage%20monuments%20in%20Catalonia}}%5D%5D]]
--V.Riullop (parlem-ne) 12:30, 24 feb 2014 (CET)
Primer de tot, em sap molt greu haver de demanar-te aquest favor (i més quan s'acosta WLE), però vaig molt molt liat (universitat) i el dilluns que ve és l'acte. He provat de fer el que em explicar del carregador (i veig que és viable i fins i tot crec que ho trauria si tingués temps de dedicar-m'hi) a Viquitexts Discussió:Dia de la poesia (Plantilla:Capçalera llibre i Plantilla:Filera llibre), tot i així l'he deixat a mitges i no funciona. M'ho podries fer? La idea seria que tinguéssim a Descripció: "Enregistrament de: " + {{poema}}. + {{#if:llibredepoesia}} (seria un camp ocult) + {{autor}}. + {{any}}, Source: {{own}} (ja ho està) a author: {{autor}} (text) i {{USUARI}} (enregistrament)|data= {{any}} (text) i {{DIADAVUI}} (enregistrament) i a categoria: [[Category:Ogg sound files of spoken Catalan]] (o la que correspongui; en principi amb el que tinc ja la posa. Ho sento demanar-ho, sinó ho provaré de fer al cap de setmana (jo ja m'encarregaria de fer la taula per substituir l'actual.--KRLS , (disc.) 19:37, 12 març 2014 (CET)
@KRLS: Fet, si t'he entès bé. No estic segur què vols dir amb {{USUARI}} i {{DIADAVUI}}, si uns paràmetres o una funció. Hi he posat commons:Template:I18n/original i commons:Template:I18n/recording per traducció automàtica. Si prefereixes "text" a "original", es canvia. --V.Riullop (parlem-ne) 20:25, 12 març 2014 (CET)
Respecte {{USUARI}} el que vull és que al camp autor de a plantilla de commons aparegui l'usuari que clicarà el (+) i penjarà la foto. I respecte a {{DIADAVUI}} em refereixo que aparegui la data en que es féu l'arxiu que s'està penjant. Així doncs,no són camps.--KRLS , (disc.) 22:05, 12 març 2014 (CET)
Fet, però no hi ha cap funció per saber l'usuari, el truc és usar ~~~ que inclou el format de la signatura sense la data. --V.Riullop (parlem-ne) 22:41, 12 març 2014 (CET)
D'acord. Hola Vicenç, perquè quan he usat la plantilla a: Viquitexts:Dia de la poesia, em redirigeix a la imatge del (+), enlloc del carregador. Només em funciona a Plantilla:Filera llibre. Dedueixo que és cosa dels caràcters que poso en els paràmetres, oi?--KRLS , (disc.) 11:08, 16 març 2014 (CET)
@KRLS: Hi ha algun problema amb s:Plantilla:Autor. En cas d'anònim, o si treus la plantilla, funciona bé. Ara mateix no tinc temps per mirar-ho. --V.Riullop (parlem-ne) 11:43, 16 març 2014 (CET)
Vaja, vist amb més calma, resulta que no és una plantilla sinó un espai de noms. El problema és que faltava urlencode pel paràmetre autor, ja que inclou espais en blanc que trenquen l'url de l'enllaç. Hi he afegit també que elimini els enllaços interns, no té sentit que Commons enllaci a Autor:Daixonses. Això gràcies a Mòdul:Delink. --V.Riullop (parlem-ne) 15:06, 16 març 2014 (CET)

@KRLS: Per cert, afegeix a s:Mediawiki:Common.css l'últim codi de Mediawiki:Common.css on diu "Fix so <syntaxhighlight> tags and .css and .js pages get normal text size". Les pàgines de codi com s:Mòdul:Delink quasi que no es poden llegir. --V.Riullop (parlem-ne) 15:20, 16 març 2014 (CET)

Fotos antigues de cantants d'òpera

Vull il·lustrar amb imatges molt antigues articles sobre cantants d'òpera. Tu que ho domines, per exemple aquesta té la llicència correcte?, hi ha alguna possibilitat de que l'esborrin i la feina sigui en va?--Lohen11 (disc.) 19:30, 20 març 2014 (CET)

@Lohen11: És improbable que algú es molesti per una foto del segle XIX. Sent d'autor desconegut, millor usar commons:Template:PD-anon-1923. --V.Riullop (parlem-ne) 21:21, 20 març 2014 (CET)

Església de Sant Isidre i Sant Antoni

Article revisat, incloent-hi el títol: Esglèsia>Església. --Jaumeortola (disc.) 11:17, 21 març 2014 (CET)

Dubte patmapa

Estava repassant articles amb el mòbil i m'he trobat un article sense contingut. L'he buscat al patmapa amb el mòbil i no l'he trobat. En pots treure l'entrellat? Sinó s'haurà d'esborrar. Can Torrent (Cabanelles). el comentari anterior sense signar és fet per KRLS (disc.contr.) 09:17, 25 març 2014 (CET)

@KRLS: Esborrat, a més d'un altre de la mateixa llista. Simplement no hi ha fitxa a patmapa però el bot l'ha creat perquè estava enllaçat. --V.Riullop (parlem-ne) 10:29, 25 març 2014 (CET)

liant la troca

Mestre: cercant enllaços Balears (al Caib) per enllaçar els espais m'he topat amb: http://www.caib.es/pidip/consells/cdg-ficha.do?lang=ca&codi=8383130&extra=N ... al document adjunt hi ha la proposta ... Taula amb codi, nom, coordenades X Y, Tipus d'interès . --Mafoso (Mani'm?) 16:15, 26 març 2014 (CET) PD: si vos va bé passeu en horari d'oficina pel xat ... vull comentar tema enllaços fitxes balears (ja sabeu que sóc poc wiki-valent i em costa decidir)

Bona troballa. Una proposta d'inventari ja ens serveix per fer una llista. --V.Riullop (parlem-ne) 19:06, 26 març 2014 (CET)
D'acord... He fet el primer bolcat a : Usuari:Mafoso/proves-WLE-IB-GEO. Com converteixo les coord?
A l'IGME hi ha Bases de dades varies. He cercat els PIG Balears d'entrada no "casen" però les fitxes son molt complertes.
Paral·lelament he trobat (que no localitzat) una publicació Illes d’aigua : patrimoni geològic i hidrogeològic de les Illes Balears que podria ser interessant.

Per altra banda: Inicio la llista arbres singulars Balearics? sgons la font que tenim a la plana projecte?--Mafoso (Mani'm?) 11:44, 27 març 2014 (CET)

Ara sí que estàs liant la troca amb tantes preguntes :-) Primer penso acabar amb el que tenim abans de començar més coses, però tu tira, vés anotant en la pàgina del projecte i ja veurem.
  • Coordenades: fa anys que dic que uso la calculadora Eye4Software. No diuen quin sistema de coordenades usen, però tantejant les habituals és UTM ETR89 31N. Ja les convertiré.
  • Fitxes: són bones i es poden aprofitar per les que "casin", tot i que caldrà intuïció i comprovar la localització.
  • Arbres balears: només són 39 i sembla factible. Problemes: no hi ha codi ni coordenades.
--V.Riullop (parlem-ne) 13:30, 27 març 2014 (CET)

Conflictes diversos

Bones Vriullop. T'escric per demanar-te coses - com sempre. He tornat a rebre un correu consultant com editar temes sobre un mateix. Penso que és necessari fer un petit text en català com el que em vas passar que reculli una mica les nostres polítiques sobre conflicte d'interessos i editar per compte aliena. No cal que sigui un text molt llarg sinó un petit text que enllaci a les nostres polítiques. Com ho veus? Ets la persona més neutral que conec en aquest aspecte. Com ho veus fer un esborrany i després l'ampliem/correggim/discutim entre tots? Penso que és cada vegada més necessari.--Kippelboy (disc.) 10:06, 25 març 2014 (CET)

@Kippelboy: Es podria explicar en les PMF, com per exemple en:Wikipedia:FAQ/Article subjects#I work in PR, and would like to fix up the article about the person or company I represent. Is that okay? amb do's and don'ts, en:Wikipedia:FAQ/Article subjects#Can I start an article about myself or my company? i potser alguna més d'aquesta pàgina. Si tradueixes les preguntes clau ja ho acabaré d'adaptar. --V.Riullop (parlem-ne) 10:40, 25 març 2014 (CET)
I en quines pàgines ho puc traduir? Tenim pàgines similars a cawiki? :S--Kippelboy (disc.) 11:06, 25 març 2014 (CET)
@Kippelboy: Tenim Viquipèdia:PMF i Viquipèdia:PMF/Premsa, pàgines bastant abandonades. Podria ser una nova subpàgina com "Viquipèdia:PMF/Articles propis", títol provisional que ara no se m'acut cap més precís. --V.Riullop (parlem-ne) 11:24, 25 març 2014 (CET)
Hola, he estat investigant una mica i penso que a VP:CI es reflecteix força bé tot el que ens pregunten darrerament. Pel que penso que a partir d'ara només els he de redireccionar a aquesta pàgina (la milloraré una mica). Parla de cobrar per editar, d'editar sobre un mateix, sobre tercers... penso que dóna una visió força global del tema. Si veig que no en tenen prou ja miraria de traduir la resta. Com sempre, mercès pels vostres consells, sr Llop ;)--Kippelboy (disc.) 06:57, 26 març 2014 (CET)
Com moltes polítiques, està explicat en detall i pot marejar d'entrada. No descarto fer les PMF si els meus todo's m'ho permeten. --V.Riullop (parlem-ne) 09:11, 26 març 2014 (CET)

@Kippelboy: Viquipèdia:PMF/Articles sobre un mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 20:34, 31 març 2014 (CEST)

Em trec el barret, com sempre! Mil gràcies!!--Kippelboy (disc.) 07:20, 1 abr 2014 (CEST)

VP:BUS + taller

Hola Vriullop, només volia dir-te que un taller presencial on vam parlar més de glamwiki que d'edició wiki més un recorregut pel Bus turístic dónen articles com aquest: Baronia que fou d'en Guillem d'Entença : és en aquests moments quan veig que estem fent bona feina. Felicitats per la part que et toca.--Kippelboy (disc.) 07:47, 1 abr 2014 (CEST)

Wikcionario en Wikidata

¿Sabes cuándo añadirán Wikcionario a Wikidata? Es que no me apetece empezar a editar aquí hasta que lo añadan, porque es un rollo el tema de los interwikis. Saludos y gracias --Vivaelcelta (disc.) 00:35, 9 abr 2014 (CEST)

@Vivaelcelta: Pues no lo sé. Hay diversas propuestas y una discusión en curso: d:Wikidata:Wiktionary. En el Wikt los datos estan muy estructurados y hay muchas posibilidades para aprovechar Wikidata. Quien está más al corriente del tema es Micru. Los interwikis son muy fáciles ya que no se enlaza por concepto sinó por palabras idénticas, no hay conflictos de interwikis ni desambiguaciones y los bots lo tienen fácil para el espacio principal. --V.Riullop (parlem-ne) 08:58, 9 abr 2014 (CEST)
Vale gracias. Si ya me había dado cuenta que los interwikis son muy fáciles ya que no se enlaza por concepto si no por palabras idénticas. Pero, ¿se podrán usar los elementos de Wikipedia? Yo creo que no. --Vivaelcelta (disc.) 16:50, 9 abr 2014 (CEST)

Mida lletra

Moltes gracies mestre. --Mafoso (Mani'm?) 09:45, 14 abr 2014 (CEST)

Commonscat

Hola, Vicenç: quan tinguis un moment prego actualitzis el commonscat NOMES a la llista de monuments del Maresme, on hi he creat bastantes categories. A la resta de comarques ho he anat fent manualment. Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 16:29, 5 abr 2014 (CEST)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 16:15, 6 abr 2014 (CEST)

Crec que el paràmetre commonscat també està molt desactualitzat a les llistes d'art públic de Barcelona.--Pere prlpz (disc.) 10:55, 22 abr 2014 (CEST)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 12:16, 22 abr 2014 (CEST)

Nomenar Monuments

Hola mestre: arran d'un missatge a la meva discussió: Hi ha una convenció vers com nomenar? (no sé per on començar a cercar-ho)--Mafoso (Mani'm?) 11:22, 15 abr 2014 (CEST)

@Mafoso: Sempre estem igual, moltes opinions, cap pas vers un consens i cap concreció, ni tant sols per explicar per què no hi ha consens o que hi ha diferents alternatives vàlides segons cada cas: Viquipèdia Discussió:Anomenar pàgines#Edificis religiosos. --V.Riullop (parlem-ne) 11:46, 15 abr 2014 (CEST)

Fusions

Hola Vicenç. En Leptictidium i jo hem arribat a un acord per mirar de tirar endavant una presa de decisió per tal de consensuar uns criteris respecte les fusions. La idea seria discutir aquests temes d'admissibilitat i fusió sense línies vermelles, amb voluntat d'arribar a acords, sense propostes concretes de principi i amb bastant de temps de discussió. Aquesta PD hauria de ser moderada per una o diverses persones que no fossin de cap dels dos bàndols, s'hauria de demanar la màxima participació de la comunitat i s'haurien de mirar de reaprofitar totes les discussions prèvies com Viquipèdia:Presa de decisions/2012/Requisits mínims d'un article i Viquipèdia Discussió:Fusió#Proposta de canvi de redactat per, a poder ser, no repetir-les. Havíem pensat en tu i amb Pere prlpz per ajudar-nos amb aquesta tasca. Com ho veus? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:21, 18 abr 2014 (CEST)

@Paucabot, Leptictidium, Pere prlpz: Per la meva part estic disposat a fer de mediador en discussions sobre fusions, però en els propers dies estaré ocupat amb WLE. Hi poso unes condicions:
1) Discussió centrada en fusions d'éssers vius.
2) Les preses de decisió estan viciades de format, no són útils per trobar un consens, en tot cas com a punt final d'una discussió encallada. Es pot discutir igualment a Viquipèdia Discussió:Fusió com vam fer amb les banderes, crec que no hi ha cap viquiprojecte específic o pàgina temàtica apropiada. De totes formes es pot notificar a qui faci falta.
3) El punt de partida poden ser les 3 visions diferents exposades a Viquipèdia:La taverna/Propostes#Feedback de la comunitat sobre la fusió d'articles d'éssers vius que tenen possibilitats d'aproximació a un consens, o a un criteri múltiple. N'hi poden haver d'altres disperses que caldria recopilar.
--V.Riullop (parlem-ne) 16:53, 18 abr 2014 (CEST)
Per part meva, d'acord amb les condicions. Pau Cabot · Discussió 18:38, 18 abr 2014 (CEST)

En Leptictidium i en Paucabot em demanen que ens coordinem per iniciar el debat per aconseguir un consens sobre el contingut mínim de l'article. Ara bé, jo no tinc gens clar com hauria de ser aquest consens, perquè per saber què discutim quan discutim quin és el contingut mínim d'un article caldria saber què dirà la norma que cal fer amb els articles que no arribin a aquest contingut mínim. Com que aquesta discussió que faria jo no és la que ens estan demanant en Pau i en Lepti, vols cuidar-te tu d'iniciar el debat amb les condicions de més amunt? Jo ja hi ficaria cullerada mirant d'ajudar a trobar el consens.--Pere prlpz (disc.) 16:28, 21 abr 2014 (CEST)

Bon Sant Jordi V.Riullop, jo són un viquipedista que està posant noves espècies de plantes a la viquipèdia en català. Estic intentant recopilar més informació sobre les diferents espècies de plantes. Salut i força.--Albert SN (disc.) 16:22, 23 abr 2014 (CEST)

Gracies

A poques hores de començar el concurs del patrimoni natural és de justícia agrair-te que altre cop hagis estat el pal de paller.

Compartir camí amb vós es quelcom que no té preu.--Mafoso (Mani'm?) 18:49, 30 abr 2014 (CEST)

Sí que té preu. Amb aquesta ja em deus dues cerveses. --V.Riullop (parlem-ne) 19:01, 30 abr 2014 (CEST)

Respecte al Catalan Challenge

Bon dia Vicenç, abans de tot perdó per emprenyar-vos una altra vegada... amb més densitat/profunditat encara si no pertanyeu a la colla del Catalan Challenge (sobretot en el teu cas ja que supose que no hi pertanyies però com que vas mirar de respondre a una pregunta meua, t'he escrit confiant també en la teua gran probitat). Em sap molt de greu haver-vos de molestar però veig que en Kippelboy ja no em fa cas (per tercera vegada ja, però no patiu ja m'hi estic acostumant...) pel que fa al problema de la puntuació del vostre concurs. Ja em coneixeu i vaja vaig estar pencant fins a l'últim moment penjant articles i verificant després que havia assolit la primera posició i em vaig gitar aleshores molt tardot com ho havia fet molts dies abans... Però l'endemà amb gran sorpresa vaig veure com Artificial havia superat la meua puntuació i vaig mirar d'entendre com podia ser...

Llavors em vaig adonar del problema dels horaris, i clar com que la meua zona és UTC + 1 corresponia perfectament a l'hora final (en aquell moment no havia entés que per culpa de l'horari d'estiu ens trobàvem de fet en UTC + 2). Aparentment la gran majoria de viquipèdies (si no vaig errat, i si m'enganye sisplau corregiu-me amb exemples/proves) funcionen en horari UTC. Aleshores, vaig deixar un missatget a la pàgina de discussió amb l'esperança que algú ho veuria i miraria amb quatre ulls l'hora de les contribucions però només se'n va assabentar Artificial que hi va respondre.

Segons l'Àlex respecte a Artificial: "Pel que sembla, va fer les edicions (creació d'articles) dins de termini. La única cosa que va actualitzar fóra de termini va ser la pàgina reclamant els punts, però això no és problema. El termini era per crear i/o ampliar articles." Ara bé, segons l'hora de la viqui anglesa, va fer els canvis a les 23h51 i 23h58 (UCT a priori) i anteriorment va penjar els seus articles a la viqui búlgara (que també sembla funcionar en UCT mirant els canvis recents...) durant la mateixa franja horària (o siga a partir de l'article 123, Josep Oller a les 23h02 fins al 131 Josep Bonaplata a les 23h57; o siga després de termini ja que en UCT + 1 són posteriors a les 23h59 del 15 d'abril), a més a més amb la pausa entre edicions de la viqui anglesa que correspon al temps necessari per a penjar el darrer article. Llavors ens podríem demanar, com que es tracta de la mateixa franja horària, com pot ser "fora temps" a l'edició anglesa i no en canvi a la búlgara...

En qualsevol cas, vos escric per a mirar de resoldre aquest tema (entenc que ja s'han fet "públics" els resultats... i gulp!), no desitge causar cap enrenou (per això escric ací per ara i no a la viqui anglesa) sinó que es jutgen les coses de la manera més imparcial possible i vos tinc confiança a tots quatre per a obtenir alguna mena d'aclariment o resposta aclaridora. Gràcies per endavant, que vos vaja tot molt bé, una abraçada, Claudi/Capsot (disc.) 21:14, 4 maig 2014 (CEST)

Gràcies i perdó de nou, que et vaja tot molt bé. Molt bon estiu, una abraçada, Claudi/Capsot (disc.) 10:53, 5 maig 2014 (CEST)

Wiki Loves Earth 2014/Watchlist

Hola Mestre: el Watchlist presenta un petit problema de notació numèrica a la taula de totals de fitxers:si es vol ordenar per total et pren el punt com la coma ... --Mafoso (Mani'm?) 17:56, 5 maig 2014 (CEST) tot fixant-se en parides... enlloc de fer feina

Això és perquè ho tens en català, en anglès funciona bé. Arreglat, ara funciona fins i tot nepalès (crec). --V.Riullop (parlem-ne) 18:35, 5 maig 2014 (CEST)

Biblioteca Comtat de Cerdanya a Bipuigcerda

Bona tarda Vriullop, He continuat utilitzant Biblioteca Comtat de Cerdanya degut a que Bipuigcerda no era actiu. Ara veig que ja funciona, gràcies per l'advertiment. el comentari anterior sense signar és fet per Bipuigcerdà (disc.contr.) 19:52, 6 maig 2014 (CEST)

MIssatge

Hola he rebut aquest missatge de Flickr: "Hola, Carles.

He trobat a les meves fotos un arbre que té el cartell d'arbre d'interès local, però no té codi al llistat, el poso al grup igualment? Gràcies! Cocculus laurifolius" I la foto en qüestió: aquí.--KRLS , (disc.) 12:08, 10 maig 2014 (CEST)

@KRLS: No hem fet llista d'arbres d'interès local, no entraria en el WLE d'enguany. --V.Riullop (parlem-ne) 12:29, 10 maig 2014 (CEST)

Pont Vell

Bon dia, Des de l'Arxiu municipal de Castelló d'Empúries hem apliat l'entrada Pont Vell basant-nos en la bibliografia existent. el comentari anterior sense signar és fet per Arxiu Castello (disc.contr.) 13:36, 16 maig 2014 (CEST)

Petita ajuda Lua

Hola, Vicenç! Necessitaria, si pots, que em creessis una funció ExtreuCometesSimples a Mòdul:Paràmetres, que tregui la cadena de text així: '''Cadena'''Cadena (independentment del nombre de cometes). Moltes gràcies!--Arnaugir (discussió) 17:40, 20 maig 2014 (CEST)

@Arnaugir: fet, però només quan són al principi i al final de la cadena. Treure-les al mig del text és més complex per evitar carregar-se apòstrofs. --V.Riullop (parlem-ne) 18:33, 20 maig 2014 (CEST)
Gràcies. Això ja em serveix perfectament.--Arnaugir (discussió) 18:35, 20 maig 2014 (CEST)

Obres de referència. Catàleg d'Andorra

Bones Vriullop. Arran del taller a Andorra estic intentant incloure el catàleg bibliogràfic d'Andorra al nostre sistema d'[46], però no em funciona o no trobo el PHP on posar el camp "magic number". Em pots donar un cop de ma, si et plau? --Kippelboy (disc.) 16:10, 22 maig 2014 (CEST)

@Kippelboy: ho he deixat com enllaç a la cerca. Tenen el web fet amb molt de javascript sense possibilitat d'enllaçar directament a una obra, ni amb l'ISBN ni res. Si hi tens contacte ja els ho pots dir, que perdran consultes mentre no es pugui enllaçar via ISBN com fan els demés. --V.Riullop (parlem-ne) 17:55, 22 maig 2014 (CEST)
Ok Moltes gràcies així ho faré. Jo també vaig navegar una mica pel codi i no vaig saber trobar el sistema. Merci!--Kippelboy (disc.) 07:25, 23 maig 2014 (CEST)

Usuaris coneguts

He sigut aprovat i he aprovat els catalans que he trobat. Ara què cal fer? :-)--Kippelboy (disc.) 07:39, 24 maig 2014 (CEST)

@Kippelboy: Doncs ara actualitzaré més sovint la pàgina Viquipèdia:Usuaris coneguts/Participants, però en necessitem 3 per arrancar amb confirmacions locals no internacionals. Si vols fer-ne publicitat pots posar-te una plantilla com en:Template:User Personal acquaintances i mentrestant anar confirmant d'altres que coneguis de fora. --V.Riullop (parlem-ne) 12:39, 24 maig 2014 (CEST)

Common.js

Ei com anem? Estava intentant copiar-me la solució dels maleïts onloadhooks quan he vist que has retocat el Common.js. Veig que la consola de javascript em detecta l'error "Parse error: Missing ) in parenthetical in file 'MediaWiki:Common.js' on line 662" (a Viquipèdia). Crec que falta tancar un parèntesi a l'antiga funció "TransformeEnDiscussion". Al Viccionari ja hauràs vist que no funciona a estones (quan hi fico la sarpa, hehe); ja ho actualitzaré en un altre moment. Salutacions. -Aleator (disc.) 01:01, 5 juny 2014 (CEST)

@Aleator: Vaig provar que funcionava desprès de canviar-ho i ara no em funcionava desprès d'arreglar-ho. Maleïda caché. Mira que havia traduït VP:REFRESCA per recordar-me'n. Gràcies, justament ho vaig tocar desprès de veure les teves edicions al wikt. Encara en deuen quedar més als gadgets. Tenim més problemes a la vista on caldrà manteniment javascript: http://lists.wikimedia.org/pipermail/wikitech-ambassadors/2014-June/000719.html. Tot això em desborda. --V.Riullop (parlem-ne) 08:48, 5 juny 2014 (CEST)

Ratificació llibre d'estil

Hola: he iniciat Viquipèdia:Presa de decisions/2014/Llibre d'estil sobre icones de banderes: ratificació, reversió, modificació apartat ús limitat d'icones de banderes. Recullo bé el sentit de les preguntes?. Fem una redacció entre varies mans?. Gracies.--Mafoso (Mani'm?) 12:30, 17 juny 2014 (CEST)

Rambla Sara Jordà

Hola!

He modificat l'entrada que havies fet sobre La Rambla de Figueres. (Només he tret el nom de Sara Jordà).

Fa molts anys que La Rambla ës La Rambla, sense cap nom, a l'època franquista si que es deia Sara Jordà, però un cop establerts els ajuntaments democràtics, es va treure el nom i s'hi deixà La Rambla. Si hi passeges un dia, veuràs que a les plaques d'identificació del lloc, hi possa simplement "La Rambla".

Salutacions.el comentari anterior sense signar és fet per JordiCP1969 (disc.contr.) 16:12, 25 abr 2014 (CEST)

Monuments de Canet de Mar

Hola, Vicenç! Fa temps que no et venia amb els bunyols de Patmapa. Estic preparant el mapa de Canet, que hi vaig demà, i veig que hi ha bastants bunyols, els he anat especificant a la pàgina de discussió. També si en algun edifici hi faltava l'adreça la hi he posada. Ho he anat mirant tot amb el Google Street. També he indicat si hi havia monuments enderrocats (de moment n'he trobat dos, ja que la foto de Patmapa no deixa lloc a dubtes, i sobretot les dels edificis veïns, que permeten identificar la posició exacta). Per cert, segurament s'hauran de canviar algunes coordenades... --Enric (discussió) 00:20, 22 juny 2014 (CEST)

Moviment d'articles en una categoria

Hola mestre: Crec recordar que fa poc (relativament) en alguna banda (no ho he trobat) vares il·lustrar-nos amb una de les teves perles: una wiki-instrucció que permetia veure els (o uns) moviments dels articles d'una categoria. Hem pots refrescar la memòria?.--Mafoso (Mani'm?) 10:04, 9 jul 2014 (CEST)

@Mafoso: No fa tant poc, ara seria incapaç de refer-la. La fórmula màgica és a Special:Permalink/12852051. Es pot copiar en una plantilla a incloure en les categories que interessin. --V.Riullop (parlem-ne) 10:17, 9 jul 2014 (CEST)

Monuments del Patmapa Comentari

Hola Vriullop! He vist que un usuari de puig-reig està creant els articles del municipi i li volia facilitar la feina creant-los una base automàtica i que després els pugui ampliar amb les seves fonts. Per això, he afegit els enllaços a Llista de monuments de Puig-reig, podries activar el bot en breu (aquells existents, fes-ho en una subpàgina i ja fusionarem) i així li puc explicar com va tot això? Paral·lelament, estic tornant a afegir enllaços (projecte d'estiu) perquè al setembre pugem fer el Challenge de monuments.--KRLS , (disc.) 10:23, 9 jul 2014 (CEST)

@KRLS: Fet: Special:Contributions/VriuBot. Per cert, inclou l'enllaç a la diputació que no funciona i que caldrà treure. el comentari anterior sense signar és fet per Vriullop (disc.contr.) 10:55, 9 jul 2014 (CEST)

Sitenotice mòbil

Hi hauria manera de fer que el sitenotice no es veiés quan es navega amb el mòbil? Queda malament i distreu força, a part que ocupa bona part de pantalla ([47], no sé si et sortirà). O és una cosa del MediaWiki que s'hauria de demanar?--Arnaugir (discussió) 11:49, 10 jul 2014 (CEST)

@Arnaugir: Ho desconec, però si et refereixes al CentralNotice això ho controlen a meta i no estan per fer restriccions en les campanyes. Potser és més aviat un problema de disseny específic per a mòbils. --V.Riullop (parlem-ne) 12:31, 10 jul 2014 (CEST)
Em refereixo al nostre avís (ara mateix, sobre navegar en català).--Arnaugir (discussió) 15:08, 10 jul 2014 (CEST)
@Arnaugir: Ok, surt en dues línies, en lloc de la mitja línia de la versió escriptori. He provat d'amagar-ho amb una nova class nomobile definida a MediaWiki:Mobile.css, però funciona a mitges sense treure l'enllaç [amaga]. Una alternativa seria canviar l'estil de lletra. --V.Riullop (parlem-ne) 18:13, 10 jul 2014 (CEST)

Castell de Biure

Vicenç: et prego miris Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles/Castell de Biure de Queixàs i Castell de Biure (Queixàs). Són dues pàgines del mateix monument. Jo prefereixo l'edició feta pel teu Bot i no m'agrada la redirecció. Però no goso (i potser no sabria) fer la rectificació. Ho deixo en les teves mans més experimentaddes. Un saludo.--Isidre blanc (disc.) 19:27, 15 jul 2014 (CEST)

Duplicat?

Hola, Vicenç: Dóna una ullada a Castell de la Selva del Camp i Castell de la Selva. Diria que hi ha duplicitat. Un saludo--Isidre blanc (disc.) 17:48, 12 jul 2014 (CEST)

Aprofito per comentar-te que, veient el munt de pàgines que hi ha a Categoria:Monuments d'interès local de l'Alt Empordà, pensava subdividir-les per municipi. Però m'he trobat amb que moltes de les que hi ha en aquesta categoria potser harien d'estar a "Patrimoni monumental...". Per exemple: Mas Sobirà (Albanyà), Mas Clastés, Can Moret, etc. Si s'ha de corretgir, ho pots fer per BOT? En cas negatiu, al mateix temps que ho reordeno per municipi intentaré fer-ho manualment.--Isidre blanc (disc.) 19:32, 12 jul 2014 (CEST)
@Isidre blanc: Està clar que els castells són el mateix. Els he marcat per fusionar. De les categories no sé si t'he entès. L'estructura és:
  • Patrimoni monumental
    • Monuments històrics (BCIN)
    • Monuments d'interès local (no BCIN)
sigui per comarca o per municipi, a vegades barrejat i a vegades no desglossat del tot. Jo crec que seria suficient:
  • Patrimoni monumental (comarca)
    • Patrimoni monumental (municipis)
    • Monuments històrics (comarca)
Això suposa que un BCIN està a MH comarca i PM municipi, un no BCIN només a PM municipi, i la categoria Monuments d'interès local (comarca) no té sentit. No tinc res preparat amb bot per recategoritzar. --V.Riullop (parlem-ne) 21:47, 12 jul 2014 (CEST)
Perdoneu que m'hi fiqui. Discrepo en que la categoria de Monuments d'interès local per comarca no tingui sentit. Entenc que té sentit tenir una categoria amb tots els BCIL de Catalunya, i categoritzar-la per comarca i municipi mentre el nombre d'articles ho permeti, igual que fem amb els BCIN i amb qualsevol tema.--Pere prlpz (disc.) 01:12, 13 jul 2014 (CEST)
Els BCIL no els tenim ben identificats, només alguns i no tots. La categoria "Monuments d'interès local" acaba sent una resta no BCIN i no una categoria de BCIL. Els BCIN per municipi són en general pocs i per tant té sentit la categoria BCIN per comarca. Per municipi té sentit tenir-los tots en una "Patrimoni monumental del municipi" però no hi haurà en general una "Monuments històrics del municipi" ni li veig sentit separar-los quasi tots en una subcategoria "Monuments d'interès local per municipi". --V.Riullop (parlem-ne) 11:32, 13 jul 2014 (CEST)
Si no ha canviat, els BCIL que teníem identificats anaven a monuments locals, i els que no tenim identificats com a BCIL es quedaven a patrimoni monumental. Si ara en tenim que estan a monuments locals, els hauríem de treure.--Pere prlpz (disc.) 16:13, 13 jul 2014 (CEST)
Estic d'acord amb el que en Vicenç diu que seria suficient. Seria una estructura més simplificada. Però en la pràctica, com diu en Pere prlpz és inviable modificar la categorització que hem estat aplicant fins ara i des de fa temps. És aquesta:
Designació Abreujat Categoria
Bé cultural d'interès nacional BCIN Monuments històrics de (Comarca) + Patrimoni monumental de (Municipi)
Bé cultural d'interès local BCIL Monuments d'interès local de (Municipi) (si cinc monuments o més) o (Comarca) (menys de cinc)
Bé inventariat IPA Patrimoni monumental de (Municipi) (si cinc monuments o més) o (Comarca) (menys de cinc)

Pregaria a en Vicenç que tingui en compte aquesta categorització quan engegui el bot per crear noves pàgines de monuments. Ara dóna molta feina canviar "Monuments d'interés local.." per "Patrimoni monumental..". Ho dic per Categoria:Monuments d'interès local de l'Alt Empordà.--Isidre blanc (disc.) 10:51, 17 jul 2014 (CEST)

Esteu segurs? "Patrimoni monumental de municipi" per BCIN + BC, més subcategoria "Monuments d'interès local de municipi" pels BCIL, quan justament els BCIL són els que tenim menys clars resultant una categoria insegura i incompleta. Un dels problemes per generar articles era la investigació prèvia dels BCIL, cosa que ja dono per abandonada quedant tots els restants com a BC. --V.Riullop (parlem-ne) 17:36, 17 jul 2014 (CEST)

En realitat no n'estic gens de segur (com envejo la senzilla i eficaç estructura de "Cultural heritage monuments .." de Commons!). Si com diu en Vicenç no tenim clar si un monument és BCIL o no, no n'hauriem de fer la distinció i posar-los tots en el mateix cove de "Patrimoni monumental de..", eliminant, per tant, el "Monuments d'interès local de..". En Pere prlpz i en Mafoso han dedicat molt temps a omplir aquestes categories amb un criteri molt semblant però no uniforme. I cal dir que el bot d'en Vicenç ha estat molt erràtic (els seus motius tindria) al posar les categories en les pàgines creades:

Monument Categoria(es) posada(es) pel bot
Sant Pere de Lles (25-5-12) BCIN Monuments d'interès local de la Baixa Cerdanya
Casa Buxeda (11-4-13) BCIL Patrimoni monumental de Sabadell
Pont de Mas Riera (20-913) BCIL Patrimoni monumental de la Garrotxa
Capella del Roser (Valls) (15-10-13) BCIN Monuments històrics de l'alt Camp + Patrimoni monumental de Valls
Ermita de Santa Magdalena (Terrades) (10-1-14) IPA Monuments d'interès local de l'Alt Empordà
Can Jepot (10-1-14) BCIL Monuments d'interès local de l'Alt Empordà
La Vall de la Santa Creu (13-1-14) IPA Patrimoni monumental del Port de la Selva + Monuments d'interès local de l'Alt Empordà
Mas Sobirana (9-7-14) IPA Monuments d'interès local del Berguedà + Monuments de Puig-reig (???)

Aquest fet em va desorientar molt.

Si us sembla be, em proposo revisar les pàgines de monuments de totes les comarques, seguint la següent estructura que, per altra part, ja està aplicada en molts cassos:

MONUMENT (per exemple) DE TORA

BCIN:|Patrimoni monumental de Torà
    • |Monuments històrics de la Segarra
        • |Patrimoni monumental de la Segarra
BCIL + IPA: Patrimoni monumental de Torà
        • |Torà
        • |Patrimoni monumental de la Segarra
            • |Patrimoni cultural de la Segarra
            • |Patrimoni monumental de Catalunya per comarca

L'estructura, em penso, queda més simple i menys enfarfegosa.--Isidre blanc (disc.) 18:04, 18 jul 2014 (CEST)

Per categoria senzilla com Commons imagino que vols dir una per municipi. Cal dir que un BCIL identificat està ben identificat, però no es pot assegurar que no n'hi hagi més que desconeixem. Sobre el bot, sóc conscient que ha de millorar la categorització. M'he anat adaptant en cada cas al que hi havia sense pensar en el que hi podria haver. Ara és el moment de revisar el criteri pels futurs. M'adaptaré al que faci falta. --V.Riullop (parlem-ne) 18:24, 18 jul 2014 (CEST)
Exactament vull dir això quen parlo d'una categoria senzilla. En quan als BCIL, ja tenia entès que "son todos los que están pero (probablement) no están todos los que son". Per això opino que s'hauria d'unificar la categoria amb els BC. Com les plantilles d'identificació dels monuments a Commons on només n'hi han dues: una pels BCIN i una altra per la resta. Però jo esperava que fóssis més explícit sobre qué en penses de la meva proposta. La teva opinió és molt valuosa.--Isidre blanc (disc.) 16:23, 19 jul 2014 (CEST)
Bé, ja ho vaig dir més amunt, crec que el mateix que dius tu: una categoria municipal per tots més una comarcal pels BCIN. La qüestió és si desfem les categories de BCIL, cosa que s'hauria de plantejar en el viquiprojecte. Ping Pere prlpz. --V.Riullop (parlem-ne) 17:04, 19 jul 2014 (CEST)

Casa Staempfli

He revisat i corretgit la pàgina Casa Staempfli que el teu bot va crear en part. Adeu.--Isidre blanc (disc.) 10:45, 16 jul 2014 (CEST)

@Isidre blanc: Ups, aquí es va produir un error no detectat durant mesos. Ara vés a saber què va passar. De totes formes espero que es puguin revisar tots i crear-ne de nous el proper setembre: Viquiprojecte Discussió:Monuments#Wiki Loves Monuments 2014 (format viquirepte). --V.Riullop (parlem-ne) 14:33, 16 jul 2014 (CEST)

WP:USURP question

Hello. I had a question pertaining to a possible exception for a SUL usurp of a cawiki editor. About two years ago, I attempted to usurp the name ferret, as that is my SUL account. It was denied at that time. In the two years since, it appears the account has remained inactive. Is there an appropriate time period where usurpation might be possible? I primarily edit on enwiki (4800+ edits) but would like to complete my SUL migration. 167.121.4.36 (discussió) 15:56, 22 jul 2014 (CEST)

està o no està ?

Vicenç, fa uns dies em sembla haver llegit (i ara no trobo) una resposta teva sobre un signe estrany i invisible al nom de l'article. Doncs bé, no sé si és el mateix, però si escric Ramon Alcoberro i Pericay al buscador em diu que no existeix, i aquí està: Ramon Alcoberro i Pericay. Et funciona a tu, o estic tonto ?.--amador (disc.) 20:57, 24 jul 2014 (CEST)

Opció 2: Estic tonto. Disculpa. --amador (disc.) 21:00, 24 jul 2014 (CEST)

Robot, commonscat i llistes de monuments

Quan et vagi bé, pots passar el robot que posa el paràmetre commonscat a les llistes de monuments del Barcelonès i el Baix Llobregat, les d'art públic de Barcelona i la llista d'arbres per rànquing?

A més, es podria actualitzar Viquiprojecte:Monuments/Llistes, que ja no reflecteix gaire l'estat d'unes quantes llistes.--Pere prlpz (disc.) 00:08, 31 jul 2014 (CEST)

Gràcies.
Crec que el bot ha tingut un problema amb el reanomenament de la Llista de monuments de l'Esquirol, quan ha actualitzat Viquiprojecte:Monuments/Llistes.--Pere prlpz (disc.) 15:22, 31 jul 2014 (CEST)
I amb les llistes d'art rupestre, també (també s'han reanomenat).--Pere prlpz (disc.) 15:30, 31 jul 2014 (CEST)
I amb la Llista de monuments de Tolosa.--Pere prlpz (disc.) 15:39, 31 jul 2014 (CEST)
Fet i corregit. --V.Riullop (parlem-ne) 15:57, 31 jul 2014 (CEST)