Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

unificació usuari

He iniciat els tràmits per unificar l'usuari i he trobat un problema a commons, on n'hi havia un (antic) registrat amb el mateix nom. és possible "usurpar" aquest nom, però em demanen proves d'edicions en altres wikis ¿? (Please provide proof of ownership on other wikis.) Què els he d'enviar? la llista d'edicions? Agrairé aclariments.--Pallares (disc.) 19:07, 13 maig 2010 (CEST)

De l'avís mèdic

Bones, ara no recordo els articles concrets on he vist els misatges, sí que èren discrets, sense coloraines, però més llargs. És a força de veure'ls que he començat a sospitar que potser el català volia dir el mateix. Si trobo algun exemple, te'l passo, ara no puc però. Espero que no t'ho hagis pres malament, és només que quan escrivim o parlem, sabem el que pensem, però no el que enten l'altre. Jo personalment crec que ho treuria, però entenc que si hi és, és per alguna cosa, que té la seva història, que algú se l'ha currat i l'empra i que agrada. Tampoc em molesta, només veig que és molt més cridaner que la lletra petita que ningú no llegeix i que diferents persones el poden interpretar de diferents maneres. No em preocupa cap problema legal, la gent no és prou tonta com per a intoxicar-se o ves a saber què per un article d'aquí, és més el fet que la persona que l'ha dissenyat no hagi caigut en què potser no diu el que vol, per si li molesta. Bon cap de setmana.--Tibidabo (disc.) 15:29, 14 maig 2010 (CEST)

Mira, en ja tinc un: it:Disturbi del comportamento alimentare, Le informazioni qui riportate hanno solo un fine illustrativo: non sono riferibili né a prescrizioni né a consigli medici. Wikipedia non dà consigli medici: leggi le avvertenze. seguit de Le informazioni qui riportate hanno solo un fine illustrativo e divulgativo: non sono riferibili né a prescrizioni né a consigli psicologici. Wikipedia non dà consigli di carattere psicologico o psicoterapeutico: leggi le avvertenze.
M'agrada parlar les coses però em fa por que no sigui el bon lloc, o no haver tingut en compte coses que em perdo. I així per escrit i sense conéixer ningú em fa cosa que algú ho interpreti d'altra manera.--Tibidabo (disc.) 00:16, 15 maig 2010 (CEST)

escolar

tens tota la raó, li deixo comentari però actua com pertoca --barcelona (disc.) 08:51, 19 maig 2010 (CEST)

Navega en català

Vicenç: on vols que ho traslladi?, no tinc clar on ho haig de posar.--Marc (Mani'm?) 09:09, 19 maig 2010 (CEST)

Res a perdonar ... al final em vaig llençar a la piscina, si consideres que no és adient i s'ha de reanomenar fes-ho, si us plau.--Marc (Mani'm?) 11:05, 20 maig 2010 (CEST)

Imatge de diari

Fitxer Discussió:Critica Avui llibre Antologia Onatge-Avui-23-feb-1991.pdf.

Supòs que s'hauria d'esborrar per no lliure i per infracció del copyright, no? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 15:45, 20 maig 2010 (CEST)

M'ho semblava. Moltes gràcies, Pau Cabot · Discussió 17:22, 20 maig 2010 (CEST)

Renyat i ben renyat

Jo que ho havia fet per estalviar feina als administradors, que veig que no donen l'abast (hi vaig posar que calia reanomenar una categoria i encara no s'ha fet, i hi ha diverses coses pendents a la pàgina de peticions), i mira. Realment no m'havia fixat en l'historial. Com que l'article és tan sols un esborrany, m'he pensat que no s'hi havien fet grans canvis. De tota manera, excusez-moi per tirar pel dret... --Enric (discussió) 18:17, 20 maig 2010 (CEST)

Infotaula de Municipi Belga

Com és que ara no es veu el mapa de situació del municipi belga ? Porto una feinada feta i ara no es veuWalden69 (disc.) 20:16, 21 maig 2010 (CEST)

Doncs ja m'aniria bé que els arxivés cada 30 dies. I moltes gràcies per tot.Walden69 (disc.) 21:00, 21 maig 2010 (CEST)

Centres educatius

Viquipèdia:La taverna#Notabilitat dels centres educatius Podries donar-hi la teva opinió? Moltes gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:29, 23 maig 2010 (CEST)

Plantilla:Infotaula de municipi de França

Hola. Ja he creat la Plantilla:Infotaula de municipi de França. Tens un exemple d'ús en Usuari:Albertvillanovadelmoral#Exemple d'infotaula: Nimes. Ara cal que un robot modifique les entrades dels municipis francesos:

  • Cal canviar
{{Infotaula de municipi

per

{{Infotaula de municipi de França
  • També cal que suprimisca els següents camps:
|admin_tipus1 = [[Estat]]
|admin1 = {{FRA}}
|admin_tipus2 = [[Regió de França|Regió]]
|admin_tipus3 = [[Departament francès|Departament]]
|admin_tipus4 = [[Districte francès|Districte]]
|admin_tipus5 = [[Cantó francès|Cantó]]
|població = ''població''
|any_cens = ''any del cens''
  • I també cal que afegisca una secció final:
== Referències ==
{{Referències}}

Estic treballant en la millora d'aquesta plantilla (per homogeneitzar els mapes utilitzats, els noms de les regions, departaments, districtes i cantons, etc.), però de moment ja es pot utilitzar i així actualitzar el cens de la població. --Albert Villanova del Moral (disc.) 17:07, 19 maig 2010 (CEST)

Perfecte! Caldria verificar que el codi INSEE és correcte a totes les infotaules dels municipis: ahir vaig descobrir per casualitat que el codi INSEE per a Lió era incorrecte (mira-ho ací). Ara estic treballant en la millora d'altres camps de la infotaula! De moment, el camps corresponents al nom de la regió i del departament, són creats automàticament, indicant a més si el municipi és capital!
Per cert, he descobert que el teu bot no ha canviat la infotaula dels municipis del departament del Roine. Pot ser hi ha un bug! --Albert Villanova del Moral (disc.) 19:54, 22 maig 2010 (CEST)
Ja, era el que vaig imaginar després d'haver descobert molts altres municipis la infotaula dels quals no havia estat canviada encara! Poc a poc... --Albert Villanova del Moral (disc.) 09:25, 25 maig 2010 (CEST)

Ja he acabat una altra millora de la Infotaula: Ara apareixen de manera automàtica el nom del districte al qual pertany el municipi i si el municipi és capital del districte. --Albert Villanova del Moral (disc.) 09:25, 25 maig 2010 (CEST)

Ja ho havia vist que hi havia la nova taula. No sabia on trobar-la i per això encara no la feia servir. A partir d'ara serà l'única que tindré en compte. --Emporda profund (disc.) 11:19, 26 maig 2010 (CEST)

Infotaula Municipi de França

Ara fa la traducció automàtica amb la plantilla genèrica. La sintaxi és molt complicada i porta al límit les possibilitats del bot. Això és degut a que no hi ha una relació directa entre la plantilla espanyola i la catalana. Amb la nova plantilla que proposes es pot fer el mateix, però val la pena? La plantilla aquesta té exactament la mateixa complexitat. Fixat que té plantilles dins de la plantilla (mentre que a la espanyola no) i que les coordenades surten a dos llocs diferents mentre que a la espanyola només surten una vegada. Si hi ha bons motius per fer servir aquesta plantilla amb molt de gust ho canviaré però si no la actual és mes genèrica i la traducció ja està feta. Potser falta definir algun paràmetre que en els cassos de prova no he trobat però es pot afegir. Si no jo proposaria: o bé deixar la genèrica o bé fer-ne una seguint el mateix criteri que la espanyola. La meva idea era traduir d'una tacada milers de municipis. Però de moment m'he trobat amb problemes amb els enllaços que no tenim i he de millorar-ho però no he tingut temps. --Gomà (disc.) 22:47, 26 maig 2010 (CEST)

D'acord. Espero. El tema dels municipis pot donar molt de si. Si volem donar un cop d'efecte en un moment donat, entre municipis d'Europa i d'Estats Units podem crear més de 80.000 articles d'una tacada. Potser a primers de juliol per posar ben a punt els bots i abans de Wikimania. Em sembla que totes les wikis grans ho han fet i nosaltres no hem explotat aquesta possibilitat.--Gomà (disc.) 18:43, 27 maig 2010 (CEST)
Ok ara agafo aquesta. Lo de crear articles en massa deia de fer-ho a primers de juliol per tenir el mes de juny de temps per preparar-ho, provar-ho... Ara com ara el que es pot fer és en blocs de 40 o 50 que els tradueix en una pàgina auxiliar i els posa tots seguits, cal repassar-los a ma perquè encara hi ha alguna errada i després els poden traspassar a ma o automàticament. Més informació a: Usuari:Amical-bot/Manuals/Categories, serveix per tota mena d'articles, no només per municipis i posant ben a punt les pàgines de traducció de plantilles i d'expressions regulars els pot deixar força ben acabats. En Pallarès em va dir que havia reduït el temps de traducció a 1/4 del habitual. Però en el cas dels municipis si es vol fer una creació massiva es pot basar en les dades de les taules i una redacció estereotipada i crear-los tots sense cap error. --Gomà (disc.) 20:28, 27 maig 2010 (CEST)

Article Capocorb

Em sembla bé. Gràcies. --Antoni Salvà (disc.) 17:17, 27 maig 2010 (CEST)

Navega en català

En principi em referia a edicions fetes a la viquipèdia però el que dius de no fer-se responsable de llocs externs també em sembla una bona observació. --Puigalder (disc.) 22:56, 28 maig 2010 (CEST)

Viquipèdia:Obres de referència

Hola Vicenç, com anem? Escolta, no me'n surto amb la pàgina especial de Viquitexts d'obres de referència. Vull esmenar l'enllaç d'ISBN de la CCUC, però no sé com editar-ho. A Viquipèdia tenim Viquipèdia:Obres de referència, com ho agafa la pàgina Especial:Fonts bibliogràfiques? A translatewiki.net tampoc veig els enllaços cap a Amazon, totselsllibres.com, etc. Alguna pista? Merci! -Aleator (disc.) 17:14, 29 maig 2010 (CEST)

imatge a commons

Hola, t'escric perque m'han dit que et comentés a tu si puc pujar la següent imatge a commons http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mvrredbaron.jpg , sembla que ara mateix només la fan servir a la wikipedia anglesa. Moltes gràcies. --Mezod (disc.) 02:04, 28 maig 2010 (CEST)

Això últim vol dir que puc provar de pujar-la a commons? --Mezod (disc.) 23:55, 29 maig 2010 (CEST)
"Pots esperar 4 anys o aquest és un dels casos clars de fair use acceptable a la VP. És una foto històrica, irrepetible, àmpliament difosa i sense perjudici pels drets dels possibles hereus." <-- Llavors que volies dir amb això? --Mezod (disc.) 11:35, 30 maig 2010 (CEST)
Ah, és cert que parlaves de VP en lloc de commons. Encara no estic gaire acostumat a què és cada cosa. Així doncs, i per no emprenyar-te més, interpreto que puc pujar tal imatge a la VP en català. Moltes gràcies! --Mezod (disc.) 11:48, 30 maig 2010 (CEST)

traduccions pendents

Ei Vicenç, que tal ?

Veig que has netejat la Caiguda de Mur de Berlin de la que m'havia oblidat totalment. Ho sento. Hi ha forma de buscar les traduccions que estan a mitges ?. M'ha semblat que estan a la categoria de "traduïts de", però no que tenen l'etiqueta de que estan "en curs". Merci, --amador (disc.) 20:22, 30 maig 2010 (CEST)

crec que el teu missatge em vindrà de perles...Provant l'eina de traducció, vaig fer unes peticions (massives) que van resultar un fiasc i de les van sortir una sèrie d'articles per carregar, uns d'artistes estatunidencs que comencen per a, traduïdes de l'anglès. Que ja he acabat, tot i que amb una pila d'etiquetes del Bestiasonica. L'altre de pel·lícules traduïdes del francès que comencen per h. Unes 180. Fins i tot vaig crear una carpeta per anar desfent l'embolic. Me'n queden moltes encara. Si les vols eliminar totes, t'ho agrairé: és pitjor corregir això que fer articles nous

i després, el bestiasonica. Pel que fa a les entrades del tipus ...\laboratori\"num" no sé de que va, bé, em penso que són errors de l'amical-bot, però que jo sàpiga no han entrat com articles. Per mi, si vols eliminar-ho també... --Pallares (disc.) 23:03, 30 maig 2010 (CEST)

Viquiprojecte 1000GEC i Viccionari

Vicenç: dins del projecte s'han "local·litzat" diferents definicions que els participants consideren que han d'estar en el Vicionari (dubto que se n'hagin creat allí). He pensat que podria donar-hi un quart de volta i atorgar "punts extres" per crear entrades allí (1 punt per entrada nova), si et sembla bé ho posaré en dansa. --Marc (Mani'm?) 11:31, 2 juny 2010 (CEST)

Bé el que comentes de la Gran ja ho teníem en compte ... A les llistes estem anotant per sobre que fem (si creem nou article, redirecció, etc...) miraré que s'animin a crear entrades al Viccionari a base de punts... (prepara't per veure estralls :) ) --Marc (Mani'm?) 12:18, 2 juny 2010 (CEST)

Infotaula de municipi francès

He observat que, després de la feinada que m'havia costat posar el mapa de Bretanya als municipis bretons, l'haveu substituït pel mapa de França. No he mirat els d'Alsàcia, però em temo el mateix. Ha estat per algun motiu concret ? Penso que el mapa regional és més concret, ja que el mapa francès és molt gran i poc precís, i em sap greu per la feinada. Hi ha algun criteri a seguir ? M'agradaria saber-ho de cara al futur, perquè tenia previst fer més municipis francesos (ara estic amb els de Bèlgica).Walden69 (disc.) 21:46, 3 juny 2010 (CEST)

Véndes d'Eivissa

Del viquiprojecte de la GEC, he creat Es Coloms i Es Novells. Sabries posar-hi les coordenades respectives? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:25, 5 juny 2010 (CEST)

No significatiu / Avís no significatiu

Vaig descobrir que a la normativa de la Viquipèdia hi havia un cas intermig entre la supressió ràpida i les propostes d'esborrat. És l'esborrat amb supressió diferida emprant la plantilla {{No significatiu}}. El problema és que aquí diu que s'ha d'avisar l'usuari primer, i, si no hi ha objeccions al cap d'una setmana, penjar l'avís a l'article, mentre que a la pròpia plantilla, es dóna a entendre que primer s'ha de penjar l'avís a l'article i després avisar l'usuari. En un cas, el procés dura una setmana i en l'altre, dues. Tu com ho interpretes? Pau Cabot · Discussió 11:04, 12 juny 2010 (CEST)

Si els dos possibles procediments són avisar l'usuari, esperar 1 setmana, demanar la destrucció ràpida o demanar destrucció diferida, avisar l'usuari, esperar una setmana, jo em decant per la segona, en què l'avís apareix durant tota una setmana a l'article i és més transparent, no? Es podria canviar a la política o series partidari de ni tan sols explicitar el procés a la política? Pau Cabot · Discussió 12:51, 12 juny 2010 (CEST)
Tu que ho veus més clar, te pareix que ho podries modificar a VP:NOT i ho comentam a la discussió? Pau Cabot · Discussió 16:16, 12 juny 2010 (CEST)
Ok. Bona feina. Pau Cabot · Discussió 16:24, 12 juny 2010 (CEST)

Sistema solar

Hola Vicenç,

És igual, ho pots treure. Si mai acabés el portal potser ho arreglaria i ho tornaria a demanar, però per ara... buf! Moltes gràcies per l'avís. --Joancreus (discussió) 17:18, 12 juny 2010 (CEST)

Establim els criteris de notabilitat per a llibres

Bona nit, et deixe aquest missatge perquè has participat en la discussió de Viquipèdia:Criteris de notabilitat (llibres). Com que aquesta no avança, he decidit fer una proposta formal amb les idees que en aquesta discussió van sorgir amb la idea de adaptar-les i modificar-les entre tots. Agrairia que et passares a fer un cop d'ull i a col·laborar-hi. Gràcies! --Fajardoalacant (disc.) 02:35, 14 juny 2010 (CEST)

Whois

Hola Vriullop. Al nou whois de les ip's, tu saps veure si és dinàmica o estàtica?--Lohen11 (disc.) 10:50, 17 juny 2010 (CEST)

Viquiloto

Has guanyat la Viquiloteria dels 100.000 articles. Perquè no escrius a la teva pàgina el gadget {{Guanyador loto|100.000}}? el comentari anterior sense signar és fet per 88.24.112.245 (disc.contr.) 18:46, 20 juny 2010 (CEST)

La que vaig guanyar va ser la dels 50.000, i ho tinc desat a Usuari:Vriullop/Perles. --V.Riullop (parlem-ne) 19:51, 20 juny 2010 (CEST)

Hola soc zeus corleone que estaves comentan-me que no entes res, perfavor puguem parlar??

Dubte

Bona nit, voldria preguntar com es pot canviar l'encapçalament dels articles. Georg-hessen ha posat a tots els Borbons com a Reis de Castella (excepte a Joan Carles I) i no trobe manera de tornar a ficar-los com abans. De la mateixa manera, no se com, un bot desfà totes les meues edicions i Georg-hessen edita sense problemes. ¿M'ho pots explicar? --Achille (disc.) 20:52, 27 juny 2010 (CEST)

Eines de la VQ

Hola, Vicenç. Saps si la Viquipèdia té alguna eina que es pugui utilitzar per a fer votacions? No em refereixo a les d'aprovació/oposició, sinò de consulta (tipus Doodle) per fer una Viquicinematrobada; en Pallares m'ha dit que t'ho comenti. Gràcies per endavant. --Judesba (disc.) 14:37, 1 jul 2010 (CEST)

Gràcies, de tota manera. Ja ho faré amb el Doodle, doncs. Salut! --Judesba (disc.) 16:50, 1 jul 2010 (CEST)

Moltes gràcies...

...pel canvi de nom d'usuari! :-) --MaSt (disc.) 11:27, 2 jul 2010 (CEST)

Grammar

No té res a veure. La funció grammar és per a idiomes que declinen les paraules. En alguns idiomes els noms canvien segons la funció gramatical que tenen. Per a poder-la fer servir abans cal haver-la programat amb la gent de mediawiki. Però nosaltres no l'hem de fer servir perquè al català això no passa. Al cas que comentes, el que necessitaríem és que l'article canviés en funció del gènere de la paraula posterior i de moment no hi ha cap paraula màgica que pugui fer una cosa similar. La meva solució al translatewiki per a aquestes coses és posar-hi «El projecte SITENAME» però la veritat és que al sitenotice cal un redactat més directe. --SMP​ (+ disc. xat) 02:03, 4 jul 2010 (CEST)

Acabo de tenir una idea per a solucionar-ho fent servir la funció gender, però és una mica irregular de manera que s'hauria de fer amb discreció hahaha. Es tractaria de crear un compte d'usuari global als projectes wikimedia en català i ajustar les preferències de sexe a cada lloc com al gènere de la paraula Viquipèdia/Viccionari/Viquicites/etc. D'aquesta manera podríem posar «{{GENDER:User:SITENAME-gènere-ca|El|La}} {{SITENAME}} ...». Això assumint que l'usuari que hem creat es diu així i que un compte global d'usuari pot tenir sexes diferents en projectes diferents. El que passa és que la gent de meta potser es sorprendria amb el que posem i els hauríem de convèncer que no estem fent el ximplet. --SMP​ (+ disc. xat) 02:13, 4 jul 2010 (CEST)
Me n'acabo d'adonar que GENDER només permet tres varietats i potser fem curt. Si volem dir La Viquipèdia, El Viccionari, Les Viquinotícies i Els Viquitexts llavors ens falta una opció més i, per tant, necessitaríem registrar dos usuaris per a fer combinacions. Això sempre que no et sonin millor en singular (El Viquitexts, p. ex.), la veritat és que jo no sé què sona bé...--SMP​ (+ disc. xat) 02:19, 4 jul 2010 (CEST)

Ho sento però no entenc el que m'has dit. Dius que hauríem de definir els noms de cada projecte al LanguageCa amb diferents variants gramaticals, però em sembla que la única variant gramatical que hi ha és el nombre singular/plural i no li veig la utilitat a definir sing=Viquipèdia, pl=Viquipèdies. L'exemple que em poses tampoc no l'entenc. La sintaxi de GRAMMAR és {{grammar:cas gramatical | paraula a declinar}}. --SMP​ (+ disc. xat) 12:30, 4 jul 2010 (CEST)

categoria

estem tenint una discussió sobre els jueus i la categorització, recordes on era la discussió on havíem quedat que no classificàvem per sexe, creença o ètnia? --barcelona (disc.) 18:30, 5 jul 2010 (CEST)

gràcies, efectivament a vegades es tanca sense concloure un tema, passa per la Categorització a veure si ho arreglem --barcelona (disc.) 19:13, 5 jul 2010 (CEST)

Portada Epifania

No cal modificar res, està perfecta així. Gràcies per avisar-me. Salutacions --MarisaLR (disc.) 12:50, 8 jul 2010 (CEST)

Commons

A commons no surt el desplegable que sortia a autorització. Saps arreglar-ho?--Lohen11 (disc.) 13:05, 14 jul 2010 (CEST)

Quan carregues un treball propi.--Lohen11 (disc.) 13:47, 14 jul 2010 (CEST)
Ara, ho veig. De fet buscava el desplegable de llicència que l'han traslladat a sota dels tipus de lletra, una mica descol·locat.--Lohen11 (disc.) 14:48, 14 jul 2010 (CEST)

Usuària

Hola, Vicenç! Ja ho he posat en marxa, i també la unificació de comptes com deia en KRLS. :-) Això de "femení" ja ho tenia posat, i a les etiquetes també feia servir la "a". Moltes gràcies pel teu ajut!!! Fins aviat. --Judesba (disc.) 22:19, 18 jul 2010 (CEST)

amador

Si penses que les altres WP no acceptaran, ho deixo com està. A fi de comptes, ara ja m'he acostumat i no estic a disgust amb amadalvarez. Si es pot preguntar abans de canviar res a CA i em vols fer la gestió, em faràs un favor. Moltes gràcies per la diligència,. --amador (disc.) 23:01, 18 jul 2010 (CEST)

Amplada de barra de plantilla

Hola novament, Vicenç! Com sembla que saps de tot... He creat unes plantilles i voldria saber si puc fixar l'amplada en "x" píxels o centímetres. Imagino que ocupa tota l'amplada predeterminadament, però és que no sé com limitar-la. Es pot fer? Vull col·locar-ho a la meva plana d'usuària i ara mateix em queda massa avall (i en tinc unes quantes!). En tot cas, et deixo un botó com a mostra per a què vegis a què em refereixo. Gràcies per endavant! --Judesba (disc.) 18:46, 19 jul 2010 (CEST)

Moltes gràcies pel teu ajut, Vicenç. M'hi he barallat i no m'en surto... No sé si és que tinc tanta cosa penjada allà que em faig un embolic amb el tema de les taules... :-S Ja ho tornaré a intentar amb més calma. De moment, vaig a dormir. Fins aviat! --Judesba (disc.) 23:32, 19 jul 2010 (CEST)
Buf! Moltíssimes gràcies altre cop!!! No m'esperava que ho féssis... :-) Vist així, sembla tan fàcil... no havia pensat en les columnes. Ara vaig a barallar-m'hi una miqueta més per a enllestir-ho. Ja et diré què. --Judesba (disc.) 12:37, 20 jul 2010 (CEST)
Fet Fet! No tinc paraules... només et diré que "fer pecte". Gràcies, Vicenç! --Judesba (disc.) 12:49, 20 jul 2010 (CEST)

Distorsió

Podries afegir algun comentari d'acceptació de Worldcat.org com font de notabilitat?, altrament el lector que es quedaria perplex amb els meus comentaris trets (tenies raó però és una vella guerra que tinc amb termcat, i els nous telecos em fan costat! i no crido.. ), es quedarà amb el pensament que no hi ha fonts internacionals de notabilitat (per cert vaig assistir a una xerrada a Gdansk sobre worldcat)--Mcapdevila (disc.) 22:30, 24 jul 2010 (CEST)

Infotaula

No he trobat la plantilla d'infotaula per a videojocs. Podries dir-me on és o ensenyar-me els codis i les caractarístiques que he de posar siusplau.

--Ripo20 (Digues-me?☎) 21:34, 26 jul 2010 (CEST)

recordatoris

s'haurien d'actualitzar les icones dels recordatoris segons l'aparença vector, per exemple la d'enllaços interns --barcelona (disc.) 19:29, 27 jul 2010 (CEST)

per a mi no és recordatori, hhe primera notícia --barcelona (disc.) 19:43, 27 jul 2010 (CEST)

Polit

Perdona, això de cridar és un malentès, ja que no he pretés fer-ho.. les majúscules o l'"!" eren per sintetitzar no per cridar
He explicat el perquè de la plantilla Polit.. pot ser he estat massa subtil.. Jo hi poso l'MT i algú n'hi posa un altre a sobre.. (ho pots comprovar o et dono la llista?), amb el polit no li deixo l'opció perquè ho engloba tot..:
  1. ...entre "molts" d'altres) era història de Barcelona queda millor amb el meu polit que amb les etiquetes que durant 4 anys tothom hi va enganxar sense fer-hi res...
  2. ...així que vaig decidir començar per [1], després d'una hora de corregir la dono per bona trec l'MT, i no m'hi fot que queda feina per fer, hi ha centenar d'articles en aquest estat que no porten l'MT, voleu que segueixi corregint desprès d'això?...--Mcapdevila (disc.) 21:19, 24 jul 2010 (CEST)
Hola, molt bona la idea de re-direccionar "traduït ref".. he fet el mateix amb "polit" cap a "esborrany", així segueixo control·lant el articles i no queda lleig, (la idea de posar esborrany l'he tret d'en Castor), en voldria fer quatre més "traduit ref1, ref2, ref3 i ref4" per apoder-los controlar millor (saber quins urgeixen més)... que et sembla?--Mcapdevila (disc.) 18:18, 30 jul 2010 (CEST)

benvinguda

Gracies. Tot be, senzillament massa feina i poc temps (i energia) per fer gaire res per aqui. Anims, Xevi (disc.) 01:02, 31 jul 2010 (CEST)

Colom

Altre cop el mateix. Arxivem la proposta d'esborrat i ho discutim a la taberna? Si estàs d'acord, anul·la la proposta i arxiva.--KRLS , (disc.) 21:49, 1 ago 2010 (CEST)

Pere Dot

Sembla que tenim algun problema d'autoria amb l'article sobre Pere Dot. http://peredot.wordpress.com/biografia-den-pere-dot/ dir que aquest forma part d'un bloc dedicat al 125è aniversari d'aquest rosarísta i que està inclòs dins de la nostra plana web :www.amicsdelesroses.cat estem treballant per seguir introduint informació i imatges, pròpies i d’arxiu, però creiem que per les vacances ens retardarem. Aquest és un dels objectius del nostre projecte, recuperar a aquest hibridador de renom internacional. Diguem si el problema és només d’autor i en tot cas demanaré al Enric Ferreras que et faci un correu electrònic amb els termes que demaneu. Gràcies. 03/08/2010 Jaume Garcia Vicepresident dels Amics de les Roses el comentari anterior sense signar és fet per 88.23.161.226 (disc.contr.) 17:48, 3 ago 2010 (CEST)

Com diu el missatge posat a Pere Dot i Martínez, com que el text ja ha estat publicat prèviament, cal que l'autor enviï una autorització per correu.--V.Riullop (parlem-ne) 18:07, 3 ago 2010 (CEST)

Joan de Borbonya

Pots encarregar-te de verificar el que diu l'usuari Discussió:Joan de Borgonya?--KRLS , (disc.) 19:39, 3 ago 2010 (CEST)

Ja he vist que he arribat tard, he afegit bibliografia.--MarisaLR (disc.) 13:52, 4 ago 2010 (CEST)

Museu Abelló

Hola Vriullop. Tal i com em vas suggerir, ja tenim article del Museu Abelló. Si vols donar-li un cop d'ull, t'ho agrairia. On busques tú fotos cc? M'agradaria buscar-ne una del museu. Per cert, per pujar el logo del museu amb baixa ressolució, he de seguir algun procès específic? Merci. --Kippelboy (disc.) 20:44, 4 ago 2010 (CEST)

No ho veig clar

Bon dia/nit. No acabo d'entendre per què heu eliminat l'advertència de "develació d'argument", com en dieu vós, a l'article "El misteri de Marie Rogêt. Tampoc entenc el canvi de "intríngulis" per "argument". No he sabut trobar cap explicació, ni a la pàgina de discussió de l'article, ni a la meva. Me'n podrieu fer cinc cèntims? Mercès. --Cel·lí (disc.) 08:36, 6 ago 2010 (CEST)

Sant Hilari

Sant Hilari, sant hilari, fill de puta qui no se'l acabi. Bon article!--KRLS , (disc.) 15:13, 6 ago 2010 (CEST)

Restaurant Sant Antoni

Hola Vriullop, el meu nom és Sílvia i sòc la persona que ha escrit la història del restaurant Sant Antoni. És un negoci familiar el qual havia estat parat durant 5 anys, i ara, farà uns 7 mesos el meu pare a près la direcció del restaurant. M'agradaria molt que no borressis l'article, per aquest motiu et demano ajuda per poder solucionar el errors que puguin haveri. Se que no sòc una persona amb una gran gramàtica i la veritat es que no he escrit gaire a la meva vida, però de veritat, ajuda'm. Em fa moltíssima il.lusió que la història de la meva família surti a la Viquipèdia. Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per Santantoni43 (disc.contr.) 01:59, 8 ago 2010 (CEST)

Refs

Hola Vriullop, estava intentant provar la funcionalitat desenvolupada per en Joancreus, sobre les referències. He copiat el codi que comentaves al meu monobook.js, i he "borrat" la catxé. Com puc provar llavors la funcionalitat? Gràcies! --Solde (disc.) 12:33, 10 ago 2010 (CEST)

Ho he provat però no em surt res de res... quelcom dec fer malament... Alguna idea? --Solde (disc.) 12:48, 10 ago 2010 (CEST)

Restaurant Sant Antoni

Hola Vicenç, gràcies per la vostre explicació. Si pujo unes fotos amb alguns artistes i també de retalls de revistes com la guia michelin o de diaris, són terceres parts independents que ajuden a donar un punt de vista neutral? El que no entenc, és perquè la Ruscalleda pot tenir la història del restaurant Sant Pol a la viki i nosaltres no???

Doneu-me una mica més de temps, si us plau! Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Santantoni43 (disc.contr.) 09:51, 11 ago 2010 (CEST)

literatura portuguesa

Veig que m'has esborrat la categoria de literatura portuguesa, no m'ho facis, home, que la meva idea és ampliar els continguts d'aquesta literatura i hi haurà més de cinc articles. Salut! --Jred (disc.) 11 Ago 21:30

Ah val XD No ho havia vist. La pots desesborrar? És que no ho sé fer, amb prou feines porto una setmana modificant i creant articles i no dono a l'abast amb tantes coses noves a aprendre.el comentari anterior sense signar és fet per Jred (disc.contr.) 21:44, 11 ago 2010 (CEST)

Categoria: Història d'Oceania

Estic creant un dossier sobre la història d'Oceania fins no tenir-ne 5, els estava deixant a Categoria:Oceania, et sembla bé que la crei i els posi dins? quan l'acabi d'omplir veuràs que és bastant important.. quasi bé tant com la categoroa detectors de metalls..;-)--Mcapdevila (disc.) 21:12, 12 ago 2010 (CEST)

No l'havia vist, els puc posar allà? són portuguesos, holandesos, espanyols, francesos relacionat amb la història d'Oceania

exploradors del pacífic és massa genèric i no hi cap història de Nova Guinea i un parell més que haig de crear..;-)--Mcapdevila (disc.) 21:27, 12 ago 2010 (CEST)

Imatges article

Bones Vriullop, em sona que entenies alguna cosa sobre drets de fotografies... i tinc un dubte a veure si em pots ajudar, tot i que són imatges. Tinc en un PDF un article d'una revista on hi ha alguns esbossos de l'antic baixador de Passeig de Gràcia, i no se si ho puc utilitzar, l'autor és Rafael Coderch i Serra i va morir l'any 1941, em sona alguna cosa de la mort de l'autor fa més de 60 anys, però no se a que és aplicable.--Vilar (Vine i xerrem) 01:03, 13 ago 2010 (CEST)

Doncs vaja... merci igualment!--Vilar (Vine i xerrem) 08:54, 13 ago 2010 (CEST)

Parlem-ne, tanmateix

En efecte, havieu posat l'enllaç, i jo no el vaig saber veure. Tanmateix no estic pas d'acord amb el raonament de perquè es rennuncia a les "spoiler alerts". Si fos tal com diu, no existirien en cap llengua. M'agradaria dir-hi la meva. On seria mès adient? Per altre banda, la segona secciò no explica pas "l'argument" del conte, aixì que, de moment, i si hi esteu d'acord, torno a "intrìngulis", mentre sorgeix un altre terme que digui de què es tracte exactament. Salutacions. --Cel·lí (disc.) 11:49, 13 ago 2010 (CEST)

Sant Antoni

Hola Vicenç, gràcies per la vostra ajuda, has fet molts canvis i francament estic molt agraïda. Jo tembé he fet canvis i m'agradaria que em diguesis que més he de fer perque no m'esborreu la història del Restaurant Sant Antoni. De veritat que ja no sé que més puc fer!

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Santantoni43 (disc.contr.) 12:07, 13 ago 2010 (CEST)

Problema amb la discussió

Hola Vicenç,

Avui he passat per la teva discussió i he vist que no t'acabaven de funcionar les plantilles del principi. Els comentaris sortien al marge molt petit veure aquí. He intentat arreglar-ho, em sembla que ara està bé. Sinó no dubtis en revertir-me.--Joancreus (discussió) 12:19, 13 ago 2010 (CEST)

Plantilla:WFB

Hola, Vicenç! Com ets l'autor de la plantilla en qüestió, volia dir-te que caldria actualitzar-la amb les dades de juliol d'aquest any (ja disponibles), perquè ara mateix posa les dades de juliol de l'any passat. No sé si pots usar un bot per això. Gràcies. Salut! --J. G. Góngora (disc.) 00:10, 14 ago 2010 (CEST)

Moltes gràcies a tu! Sempre així d'eficient! :-). --J. G. Góngora (disc.) 16:42, 14 ago 2010 (CEST)

La veus bé? No sé si és per les pèssimes condicions amb les que treballo, però la veig descollonada. Quan puguis, mira si la pots ajustar.--Lohen11 (disc.) 00:20, 14 ago 2010 (CEST)

Gràcies.--Lohen11 (disc.) 17:06, 14 ago 2010 (CEST)

Plantilla:Template doc page transcluded

El 7 de febrer vas esborrar Plantilla:Template doc page transcluded. Quina solució creus que se li pot donar als problemes creats per aquesta plantilla? Aries (disc.) 14:14, 15 ago 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Arrels (grup de dansa)

Mira si hi pots aportar qualque referència ...
Aquest recordatori és en motiu de Arrels (grup de dansa). --Pau Cabot · Discussió 15:34, 15 ago 2010 (CEST)

No m'hi havia fixat, disculpa. Ja m'estranyava, ja ... Pau Cabot · Discussió 16:32, 15 ago 2010 (CEST)


Fitxer:Homilies.jpg

Bones. Val més tard que mai diuen. El nom del fitxer que encapçala aquesta discusió crec que va estar esborrat per tú. Bé, es tracta d'una fotografía feta per mi. El que passa és va que ser feta amb una webcam Kodak 200 EZ. Això vol dir que no és precisament una meravella que diguem. He enviat un correu a OTRS, però noi, triguen una eternitat. Em podries ajudar a deixar-la sense cap amenaça? Gràcies per endavant. Josep Xicota. --"" (disc.) 11:42, 16 ago 2010 (CEST)

<!-- -->

M'agradaria que diguessis el que penses sobre [[Viquipèdia:La taverna#<!-- -->|un tema]] que és obert a la taverna. --Davidpar (disc.) 14:14, 17 ago 2010 (CEST)

Vins balears

En Victor M. Vicente Selvas ha creat Vi de les Illes Balears. S'hauria d'intentar una fusió amb Vi de la terra Illes Balears? Tu que en saps ... Pau Cabot · Discussió 20:43, 17 ago 2010 (CEST)

monobook.css

He vist al pla estratègic que es parlava dels viquiestris i me'ls he volgut instal·lar. Però tinc un dubte. El monobook.css serveix per Vector? --Davidpar (disc.) 11:46, 18 ago 2010 (CEST)

Kaaba/Kaba

Hola Vicenç, estaria bé que diguessis què penses de la meva última intervenció a Discussió:Kaaba, per eventualment posar-nos d'acord i clausurar el debat, ja que l'Enric i jo sembla que estem d'acord. Gràcies.--Hinio (disc.) 21:11, 18 ago 2010 (CEST)

Renaming

Gràcies for the name change you made. Aristoi (disc.) 22:11, 18 ago 2010 (CEST)

Plantilla

Em sembla molt bona idea això que la plantilla ja pugui preveure quan apostrofar-se soleta, però no entenc la mecànica ni quan s'ha de posar. Bé, ja vas veient que sóc totalment negat en totes aquestes floritures informàtiques... Per cert, allò que havia dit de la categoria del Patrimoni de la Humanitat a Xina (––> a la Xina), passa el mateix amb la corresponent al Brasil, que ara diu "Patrimoni de la Humanitat a Brasil". Ho podries canviar? Esperant la teva resposta a l'abstrusa qüestió de la plantilla apostrofadora, me'n vaig a dinar. Fins ara! --Enric (discussió) 14:05, 20 ago 2010 (CEST)

Ho he estat provant i només li veig dues pegues, si no és que m'he deixat de provar altres exemples. Quan un mot comença per iu, que no hauria d'apostrofar, apostrofa: dóna «d'iugoslàvia», «d'iuca»; passaria el mateix en el cas d'uns hipotètics casos de mots començats en ui en què la u sigui semiconsonant; només se m'acut el mot eivissenc uís i uissar (que es pronuncia [wisá], no [ujsá]), però vaja, per tan poca cosa no val la pena... El que sí que falla també és amb la seqüencia "H + vocal accentuada"; així, tenim «de hàmster» (correcte, perquè és aspirada) però també «de hàbit» (però, en canvi, «d'habitual»), «de hèlix» (però, en canvi, «d'helicoïdal»), «de híbrid» (però, en canvi, «d'hibridació»), «de hòstia» (però, en canvi, «d'hostier»), «de hússar». També falla en els mots valencians hui [wí] i huit/huitanta [wit, witánta], que fa «d'hui», «d'huit», etc. en comptes de «de hui», «de huit», etc. --Enric (discussió) 16:13, 20 ago 2010 (CEST)
Pel que fa a la y, depèn de si fa de vocal [i], com al nom francès Yves, i llavors s'apostrofa, o bé si fa de consonant [j], com a Yucatán, i llavors no s'apostrofa. --Enric (discussió) 21:56, 20 ago 2010 (CEST)
A grans trets, pel que fa a l'aspiració, és com dius: la h és només una marca etimológica en les llengües romàniques, sense que canviï el so, per tant s'ha d'apostrofar-hi al davant (en francès fan la distinció entre antigues aspirades i no aspirades, però modernament no n'hi ha cap que es pronunciï aspirada, sinó són els manlleus moderns, per tant tot s'apostrofa en el nostre cas). A la resta de llengües la h acostuma a indicar un fonema propi, per tant cal no apostrofar. En cas de dubte, sempre es pot mirar aquell cas concret d'una llengua determinada... --Enric (discussió) 17:21, 21 ago 2010 (CEST)
Doncs jo ho veig tot en anglès. Potser ho podria canviar al català si tingués un compte al commons? No en tinc cap perquè el meu nick ja el tenia algú més... Vaig demanar la usurpació a la viqui anglesa, per començar per alguna banda, però em van dir que nanai, i em vaig crear un altre usuari, que ja ni recordo quin nom em vaig posar, perquè un dia que estava allà connectat cada vegada que editava a l'anglesa m'havia de connectar amb el nou usuari, però si feia alguna cosa en la catalana i no em recordava que tenia l'altre nom d'usuari sortia com que ho havia fet algú no registrat. Total, que tota l'estona m'havia d'estar connectant i desconnectant a l'una i a l'altra, i vaig decidir que mai més, per tant ja no he tornat a entrar a editar a la viqui anglesa. Vist el panorama, he decidit no crear-me un nou usuari tampoc ni al commons ni a la viqui espanyola. --Enric (discussió) 18:21, 21 ago 2010 (CEST)
Hola! Ja veig el famós Memling del commons en català, mira si era fàcil! Pel que fa al procediment que em dius per usurpar el nom al commons i a les altres viquis, quan tingui un moment m'hi posaré. Com que tampoc tenia pensat fer-ho no m'hi vaig capficar gaire; ara que m'has indicat com se fa, potser que ho intenti i així podria pujar alguna foto, que en tinc un fotimer... Per cert, a la Viqui anglesa sí que hi edito de tant en tant, posant l'enllaç interwiki a articles de la viqui catalana, per exemple, l'únic que no faig és desconnectar-me de :ca, reconnectar-me a :en, desconnectar-me altre cop i tornem-hi, perquè és poc pràctic; total, que tot plegat queda com que ho fa una IP desconeguda, però la veritat és que tant me fa... A reveure! --Enric (discussió) 10:59, 23 ago 2010 (CEST)

Dubte existencial

Hola! Ja sóc aquí de nou per a fer-te una pregunta hahaha. Fins a què punt es pot tornar a crear exactament la mateixa pàgina que no va ser esborrada una sinó dues vegades, l'ultima per decisió de consulta d'esborrat fa una setmana? Parlo d'aquesta pàgina. Moralment em fa sentir com que tots els que vam votar hem perdut el temps i l'usuari no ha respectat la decisió de la comunitat creant-la de nou. Jo no em ficaré més perquè ja em va parlar malament l'altre cop. Gràcies pel teu temps. Una abraçada! --J. G. Góngora (disc.) 22:58, 22 ago 2010 (CEST)

Tranquil, suposava que series absent, no passa res. Et mereixies unes bones vacances! El tema està solucionat, tot i que l'usuari sembla no entendre molt bé la situació. Ja veurem, de moment encara no ha tornat a dir res més. Una abraçada i descansa, ;-). --J. G. Góngora (disc.) 01:04, 25 ago 2010 (CEST)

Consulta

Tu, que normalment ho saps tot, pots pegar-li una ullaeta a aquesta pregunta? Ferbr1 (disc.) 22:44, 26 ago 2010 (CEST)

Efectivament, era la secció anterior (ho saps tots!!). De tota manera, he vistes les plantilles del tipus http://commons.wikimedia.org/wiki/Template:Anonymous, http://commons.wikimedia.org/wiki/Template:Anonymous-EU, http://commons.wikimedia.org/wiki/Template:PD-AR-Anonymous etc. i la situació m'ha quedat gaire clara. Hi aniré puxant les imatges que consideri que podria pujar (honestament, és clar) i si algú pensa que alguna no és correcta, ja l'esborraran. Ben cordialment. Ferbr1 (disc.) 10:49, 27 ago 2010 (CEST)

Arxivador

Gràcies. A veure si ho he entès. Vull que m'arxivi cada 15 dies a l'arxiu per any.--Lohen11 (disc.) 14:47, 29 ago 2010 (CEST)

Gràcies de nou.--Lohen11 (disc.) 18:32, 29 ago 2010 (CEST)

Fotos per Argamasilla de Alba

Hola,

Hi penjat dues fotos que vaig fer l´any 2008 a la població de Argamasilla de Alba. Una és de La Botica de los Acadèmicos i l´altre de l´interior de la presó de Cervantes. Com encara no sé molt bé com editar prefereixo que siguis tú. Salutacions,--Maria Lluïsa (disc.) 01:23, 31 ago 2010 (CEST)

Homilies d'Organyà

No entenc que passa amb les Homilies d'Organyà. Només pretenia millorar la wiqui amb una petita infotaula i una foto. M'ho pots explicar si us plau? Salutacions. --"" (disc.) 09:28, 31 ago 2010 (CEST)

Queda entes

Ara he vist el que passa amb les Homilies d'Organyà. No m'ha deixat carregar la fotografía a Commons amb un altra nom. Com ho podrem resoldre? --"" (disc.) 10:45, 31 ago 2010 (CEST)

gadget

Just aixó és el que vull fer. Estic preparant l'ampliació de l'Hospital de Sant Pau i voldria il·lustrar la iconografia de la façana, els panells de mosaics, etc. sense carregar de fotos l'article. Però, a més, volia provar lo de que les notes siguin "locals", és a dir, que no estiguin carregades en commons, sinó en la WP que vulgui, d'aquesta forma, si el que poses són texts t'evites el problema del llenguatge (tot i que hi ha una plantilla per a fer-ho multiligüe...). Ja et tindré informat.--amador (disc.) 12:47, 19 ago 2010 (CEST)

Mira com queda l'escut; afegiré més coses a veure que tal. Ho he fet bilingüe (cat-ang).--amador (disc.) 13:20, 19 ago 2010 (CEST)
Hi ha alguna cosa que faig malament. Help! : a la meva pàgina a commons, funciona. A la meva pàgina anglesa NO es veuen les notes, tot i que he activat l'opció a les preferències (cosa que no s'explicava a les instruccions...). Per contra, a la còpia de la imatge a la WK-EN SI que apareixen igual que a commons. Pots provar si amb tu es comporta diferent ?--amador (disc.) 19:09, 19 ago 2010 (CEST)
Bé, he involucrat al Toniher i estic a l'espera de resposta. Seguirem, --amador (disc.) 11:06, 1 set 2010 (CEST)

Canvi de nom

Bon dia! Sobre allò que em vas comentar fa uns dies sobre usurpacions de noms al commons i en altres viquipèdies... al final feies referència al fet que em podia canviar el nom a, per exemple, Enricf, i així em serviria per a totes. No ho trobo malament. Suposo que a tot arreu on sortís el meu nick ja es canviaria automàticament al nou nom i es conservaria l'historial. Puc fer jo mateix el reanomenament? Ho haig de demanar a un administrador? (en aquest cas t'ho demano a tu, hehehe). --Enric (discussió) 10:52, 2 set 2010 (CEST)

Doncs si que es complica la cosa... Per cert, l'Enricf que s'ha creat no és obra meva, per tant aquest nom ja no el podria agafar. Podria triar un altre nom, cap problema; a més a més, a part d'aquí, a la resta de viquipèdies les edicions que hi he fet tampoc són gran cosa, alguna correcció o afegir iw, per tant es podria deixar el nom antic i que quedés com una relíquia. Em sembla que em decantaré per aquesta opció 1)... --Enric (discussió) 10:13, 6 set 2010 (CEST)

preguntetes

Hola mestre... em puc posar MediaWiki:Recentchangestext directament a la pàgina d'usuari? com?, copio el codi?, gracies--Marc (Mani'm?) 09:06, 3 set 2010 (CEST)

Gracies mestre --Marc (Mani'm?) 08:01, 6 set 2010 (CEST)

Reunió premsa

Ho sento si finalment no hi pots assistir, he triat la data que anava millor en general.--Salvi "Ssola" (discussió) 21:29, 4 set 2010 (CEST)

Holilies d'Organyà

Ho sento doncs. Vaig veure reversions a la wiqui (a banda que em vas enviar un missatge) i vaig pensar que no volies els canvis. Rep una forta abraçada. --87.219.118.12 (discussió) 21:39, 5 set 2010 (CEST)

Podries ajudar-nos en aquesta discussió? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:14, 7 set 2010 (CEST)

Ja que hi som ... en aquesta discussió, què hauríem de fer? Pau Cabot · Discussió 18:55, 8 set 2010 (CEST)

Precisió de les coordenades

Ho sento si ho he fet malament. Aquestes coordenades les he tret de la viqui francesa, que en els seus articles d'estacions de trens posa les coordenades en format decimal: latitude=42.554749, longitude=2.27197. Quan vaig mirar les ubicacions amb el visualitzador, el programa em feia la traducció al format sexagesimal: Latitude: 42° 33′ 17.09″ N 42.554749° Longitude: 2° 16′ 19.09″ E 2.27197° i em va semblar que com més precisió, millor (en tot cas, posava les mateixes coordenades que l'article francès). No veig que faci cap falta una precisió de 25 centímetres per una estació de tren, francament: esborro el segon decimal, doncs? Records, Jordi Roqué (Discussió) 11:45, 9 set 2010 (CEST)

Doncs ara mateix ho esmeno. Records, Jordi Roqué (Discussió) 12:06, 9 set 2010 (CEST)

Xat

Quan estiguis per aquí, connecte't al xat per parlar de'n Vives.--KRLS , (disc.) 11:45, 10 set 2010 (CEST)

Thank you

Thank you for deleting the pages I created wrongly. I apologize for the inconvenience. ThiagoRuiz (disc.) 17:59, 10 set 2010 (CEST)

Imatges de tipografia

Me sembla que les imatges que hi ha a Categoria:Tipografia s'haurien d'esborrar. És així, no? Pau Cabot · Discussió 18:51, 2 oct 2010 (CEST)

Gràcies. Les esborr, idò. Pau Cabot · Discussió 19:37, 2 oct 2010 (CEST)

Alberto de Oliveira

Ep! ja li he fet una bona repassada a l'article Alberto de Oliveira; si et va bé, mira-te'l i si s'escau treu l'avís o bé comenta'm el que creguis convenient. Gràcies per l'avís! --Solde (disc.) 21:21, 2 oct 2010 (CEST)

A veure que et sembla ara l'Anders Christensen Arrebo. Copiat de la wiki alemanya. --Solde (disc.) 17:44, 4 oct 2010 (CEST)

Re:Alberg

Hola, com va tot? He modificat i/o ampliat informació a Alberg. Així està bé? Salutacions --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 10:58, 3 oct 2010 (CEST)

Llista de jaciments arqueològics de Catalunya

Ei Vriullop! Escolta'm, m'agradaria demanar-te una cosa. Ara fa pocs dies vaig crear l'article Llista de jaciments arqueològics de Catalunya i últimament l'he estat modificant tot i que encara es pot expandir molt més. Doncs bé, m'agradaria simplement que em donessis una opinió general sobre l'article. Què et sembla? Apa, gràcies i bona nit! --Catalaalatac (Parlem-ne) 22:48, 4 oct 2010 (CEST)

Rafael Sastre des Puigderrós

Per ajudar una mica he reescrit Rafael Sastre des Puigderrós, dóna el veredicte. Aniré mirant la llista i solucionant alguns copyvios.--KRLS , (disc.) 01:09, 5 oct 2010 (CEST)

Abaciologi... et al.

Quan tens una sola font, modificant el redactat pot ser suficient? De tota manera, intentaré a veure si es pot salvar amb modificacions i alguna referència més. Miraré algun altre article que amb la voràgine del projecte GEC pot haver passat el mateix.--Peer (disc.) 20:28, 1 oct 2010 (CEST)

Com a exercici, mira com ha quedat l'article en un primer intent de millora. Ja em miraré la informació que m'has donat.--Peer (disc.) 21:16, 1 oct 2010 (CEST)
Quan tingui un moment repassaré tots els que he fet de la GEC perquè ni haurà un parell mallorquí més d'articles a revisar. Això del copiar i enganxar és un mal vici! Salut.--Peer (disc.) 00:28, 3 oct 2010 (CEST)
He fen una repassada i he vist que he fet uns 160 articles del projecte GEC i de segur que n'hi haurà uns quants en aquesta situació perquè alguns articles no tenen referents en altres viquipèdies. Aniré fent, prioritzant els que tenen aquesta plantilla de parafraseig en cinemascope.--Peer (disc.) 15:42, 5 oct 2010 (CEST)
A veure si Antoni Sala està millor. No he trobat res més de moment.--Peer (disc.) 16:56, 5 oct 2010 (CEST)

Parafrasejat

Hola Vriullop, merci pels avisos. Ara m'hi poso amb el nou.

Jo també estic fent una revisió als articles que vaig fer pel projecte GEC1000, i n'hi ha més d'un clarament millorable. Qualsevol cosa que trobis sospitosa, avisa'm i ho arreglo. --Kippelboy (disc.) 13:33, 5 oct 2010 (CEST)

Respecte Arnau

Has fet el següent canvi: que no té femení és una evidència, cal citació? Personalment crec que sí cal citació... jo no ho veig tan evident, en italià tenen Arnaldo i Arnalda, en català podria haver-hi algun femení tot i que no sigui utilitzat de manera comú. Salut!--Arnaugir disc. 21:42, 5 oct 2010 (CEST)

Aurelio de Pino

Gràcies per l'avís. Jo també estic repassant els meus articles per mirar si en trobo algun altre que pugui ser impugnable. En aquest he realitzat alguns canvis, a veure que et sembla ara. --Beusson (disc.) 10:30, 6 oct 2010 (CEST)

Dona també un cop d'ull a Thermàlia i Sant Bartomeu de Covildases, no se si poden passar l'examen.--Beusson (disc.) 10:33, 6 oct 2010 (CEST)

Bartomeu Ferriol i Boixerans

Em costa veure el límit. Això basta? Pau Cabot · Discussió 12:15, 6 oct 2010 (CEST)

Dinosaures de Coll de Nargó

Bones Vriullop. Imagino que et preguntaràs a que venen els dinosaures, oi? :-). M'ha recomanat que parles amb tu en Enric Fontvila, com expert, m'ha dit, en la materia. La questió és que tinc una wiqui sobre "Els dinosaures de Coll de Nargó" a més d'una pàgina personal a: http://alturgell.orgfree.com/dinosaures1.html. M'ha dit que es podria plantejar un hipotètic plagi de la meva pròpia web, n'ha dit "drets d’autoreproducció". Aquí queda el tema. M'han pots dir alguna cosa, com es fa, etc." Agraït per endavant. --"" (disc.) 12:53, 6 oct 2010 (CEST)

Sorry

Ho sento, sembla que m'he equivocat de pàgina de discusió. El tema feia referència a Bestiasonica que m'ha penjat un cartellet a la dita web sobre els "Dinosaures de Coll de Nargó". El cas és que penjar un cartellet és fàcil... però per treure'l costa un colló!!! És ell que no em contesta. Pel que a la teva ajuda "moltes gràcies". Al final vaig optar per enviar el formulari on s'especifica la web de "orgfree" i la de la wiqui. Anirà lent però, així ho desitjo, efectiu. Gràcies de nou. --"" (disc.) 14:13, 7 oct 2010 (CEST)

Center

Merci!, no ho sabia.. Ho vaig copiar d'algun lloc, ja ho deixaré de posar..;-)--Mcapdevila (disc.) 20:28, 8 oct 2010 (CEST)

Metacaixa d'avís

És normal que amb els canvis que has fet, algunes plantilles hagin perdut el fons de color? És que no es veuen gaire bé ... Pau Cabot · Discussió 19:07, 11 oct 2010 (CEST)

Perfecte! Han quedat molt bé. Ja m'imaginava que era qualque cosa d'aquestes ... Pau Cabot · Discussió 19:20, 11 oct 2010 (CEST)

Re: Arsèguel

Bones, doncs potser que a la mateixa època fes aportacions de la mateixa forma en poblacions de l'Alt Urgell. En el cas de la Seu d'Urgell i Catedral d'Urgell i altres a mida que les he tornat a retocar ho he canviat, coses com això de Solanell (a part de que s'ha d'actualitzar la referència per la de l'Enciclopèdia), és correcte oi?--Vilar (Vine i xerrem) 15:24, 12 oct 2010 (CEST)

Faré una revisió dels municipis i poblacions de l'Alt Urgell.--Vilar (Vine i xerrem) 15:48, 12 oct 2010 (CEST)

/* MediaWiki */

Gràcies! No tenia molt clar el que passava, pot ser si que és per la celebració de la diada XD..--Beusson (disc.) 18:51, 12 oct 2010 (CEST)

Copyvio ?

Perdona que et molesti, pèro em sembla que aquesta pàgina és un copyvio Poblat ibèric dels Estinclells ?? --MarisaLR (disc.) 20:45, 12 oct 2010 (CEST)

Dolium ? --MarisaLR (disc.) 21:09, 12 oct 2010 (CEST)
Balma de la Xemeneia més de la meitat és copy de: [2] --MarisaLR (disc.) 22:18, 12 oct 2010 (CEST)
Altre: Sant Miquel de Sorba --MarisaLR (disc.) 13:16, 13 oct 2010 (CEST) D'aquí: [3]--MarisaLR (disc.) 13:19, 13 oct 2010 (CEST)

Copyvio

Hola Vicenç,

Donat que ets qui entén més en aquests temes, podries revisar: Tègula, Poblat ibèric del Puig Castellar, Dolium i Poblat ibèric dels Estinclells són "bastant" semblants als de la GEC.

Gràcies, --Castor (disc.) 20:48, 12 oct 2010 (CEST)

Jaque?

A la pàgina: Pokémon diu: Game Freak estuvo con carencia de acciones y recursos, por lo que su situación entró en jaque.

Quin és el significat de jaque? no l'entenc, escac?

--Ripo20 (Digues-me?☎) 20:49, 12 oct 2010 (CEST)

Poblat ibèric dels Estinclells

Mira, sincerament no sabia que hi havia una política de la viquipèdia que diu que no es pot fer això, però trobo indignant que no tinguem aquests continguts lliures. Què s'ha de fer perquè institucions, universitats, IEC, GEC, etc. alliberin els continguts d'una vegada? A part d'això, entenc la teva feina. Merci per fer-m'ho saber, per això. --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:00, 12 oct 2010 (CEST)

L'article del Poblat ibèric del Puig Castellar no l'he començat jo. Simplement havia copiat un paràgref de l'enciclopèdia i ara l'anava a modificar. He esborrat el meu paràgref i també el teu avís, espero que entenguis que ja no cal que hi sigui. --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:04, 12 oct 2010 (CEST)

Continguts no lliures

Bona nit Vriullop!

Veig que aquestos dies hi ha moviment en aquest tema, potser em pots resoldre un dubte. Fa un temps - no sé si encara serà així - les copisteries tenien cartells advertint que només podien fotocopiar un 10% de llibres (més concretament, de qualsevol publicació amb ISBN). Imagine que, per temes legals, més d'un 10% suposava pirateria. En el cas que aquesta llei/norma/regla/elquesiga encara siga vigent, no tindríem també nosaltres dret de copiar paràgrafs de publicacions, tenint en compte que no arribaran a ser un 10% de l'obra completa? De segur que la resposta és no, però em pregunte si aquesta llei/norma/regla/elquesiga ha sigut substituïda o quina és la raó. Curiositat :) --Fajardoalacant (disc.) 23:44, 12 oct 2010 (CEST)

13XIII i votació de les banderetes

Diria que en 13XIII ha votat a Viquipèdia:Presa de decisions/2009/Qüestió de banderes sense complir les condicions per votar [4]. Jo no ho arreglat perquè ja no me'n recordo d'on són les normes i, sobretot, perquè em sembla lleig votar diferent que ell i a continuació anular-li el vot. T'ho pots mirar?

Per altra banda, la presa de decisió no especifica el termini de votacions. Potser això ens pot portar algun conflicte després.--Pere prlpz (disc.) 18:01, 15 oct 2010 (CEST)

Burriac

He vist que has esborrat Poblat ibèric de Burriac. Ahir en vaig fer modificacions que creia que l'allunyaven del "copiviu". Ho havies vist o realment seguia sent un article "delinqüent"?--Peer (disc.) 18:27, 15 oct 2010 (CEST)

Problemes de drets d'autor

Bon dia:

He vist que ha estat revisant els meus darrers articles i considero que els has agrupat tots en el mateix sac. És cert que he copiat de diferents fonts, però sempre he posat la referència, cosa que a molts d'altres articles copiats no hi figura i per tant és més difícil de descobrir. Hi ha articles que hi ha informació de vàries fonts, per tant l'article és original. D'altres són tan curts que és difícl dir el mateix en altres paraules, i d'altres, si t'hi fixes bé, no són còpies literals sinó que hi ha una feina feta d'adaptació. A les que obtingudes de la web de l'Ajuntament de Llucmajor no hi figura l'autor (són copiades i resumides d'altres llocs) ni figura a la web cap restricció en el seu ús. Crec que no els has d'esborrar perquè de molts d'ells hi ha poca informació a la web i seria una pèrdua important. A més crec que s'ha de valorar el fet de posar referències i l'esforç que he fet per ampliar els articles. I et deman que els revisis més detingudament i no facis pagar justos per pecadors.

No tenc cap problema per anar refent els articles si em dones temps.

Salut.--Antoni Salvà (disc.) 12:27, 8 oct 2010 (CEST)

Podries mirar-te les articles que he modificat: Baltasar Coll i Tomàs, Sebastià Cardell i Tomàs, Sebastià Cardell Monserrat i Miquel Thomàs de Taixequet i Fluixà, i comentar-me si et semblen respectuosos amb els drets d'autor. Per una altra banda em parlaves d'una denúncia d'un autor. M'agradaria saber qui ha fet la denúncia i si és sobre un article meu en concret. Esper els teus comentaris i estic a la teva disposició per fer els canvis que creguis oportuns. --Antoni Salvà (disc.) 17:59, 9 oct 2010 (CEST)
El de Miquel Thomàs encara hi ha alguna frase (com la del llibre) que caldria millorar perquè és literal. Tanmateix, he vist que ha ampliat informació d'altres fonts i això és bo. L'altre podria arribar a ser considerat parafrasejat similar.--KRLS , (disc.) 23:29, 10 oct 2010 (CEST)
He modificat els següents articles Sebastià Cardell Monserrat, Miquel Thomàs de Taixequet i Fluixà, Anou (estri), Barraca de roter, Torre del Cap Blanc, Cooperativa "La Nueva Vida". Podries tu o en KRLS mirar-los a veure si anam millorant? Gràcies. --Antoni Salvà (disc.) 00:38, 11 oct 2010 (CEST)
Aquí tens més articles amb canvis en la redacció: Sa Porta de Mar, Tronera, Trespeus, Sementer, Rota, Reixeta i Torre de s'Estelella. --Antoni Salvà (disc.) 23:06, 11 oct 2010 (CEST)
He modificat els següents articles: Anticongelant, Clastra, Miquel Estela Boscana, Joan Garau Fullana, La Recompensa del Trabajo, Miquel Cardell Santandreu, L'Espigolera i Seràfic. Si pots mira si pots treure el copyvio. Gràcies. --Antoni Salvà (disc.) 23:29, 12 oct 2010 (CEST)
Podries mirar els articles Bartomeu Font Obrador i Ses Talaies de Cala Pi i avaluar si es pot treure el copyvio? Gràcies. --Antoni Salvà (disc.) 08:44, 14 oct 2010 (CEST)
Aquí tens tres articles més per revisar: Poblat talaiòtic des Pedregar, Poblat talaiòtic de Capocorb Vell, Francesc Salvà Ripoll. --Antoni Salvà (disc.) 23:47, 14 oct 2010 (CEST)
Aquí tens tres articles més per revisar: Eutèxia, Matràs, Solvatació.--Antoni Salvà (disc.) 12:54, 15 oct 2010 (CEST)
Podries revisar els articles Pagà de Mallorca i Convent de Sant Bonaventura. Gràcies. --Antoni Salvà (disc.) 17:17, 18 oct 2010 (CEST)

Dubte

Tinc el dubte sobre el cas Daniblanco (o similars). Ha estat correcte la meva forma de resoldre la qüestió? No tinc gens clara la postura oficial de la Viquipèdia, sembla més aviat que ens movem per apreciacions personals. He estat mirant per si trobava la política oficial i l'únic mig semblant que he trobat és la discussió oberta sobre les banderes. Gràcies de totes formes. --Beusson (disc.) 10:29, 17 oct 2010 (CEST)

Gràcies per mirar-ho. --Beusson (disc.) 20:55, 17 oct 2010 (CEST)

Hola. Estoy a la espera de una respuesta de Beusson sobre el caso "Tarragona, Girona y Lleida están en España". Como he visto que te consultó y que eres burócrata quiero hacerte partícipe de este debate. Te copio aquí los mensajes que le envié a Beusson:

Primer mensaje. Hay una cosa que no entiendo. En todas las enciclopedias del mundo se empieza describiendo las ciudades de la siguiente forma: "Bergen es la segunda ciudad más poblada de NORUEGA...", "Kiruna es la ciudad más septentrional de SUECIA, situada en la provincia de Laponia...", "Providence es la capital y la ciudad más grande del estado de Rhode Island de ESTADOS UNIDOS, y una de las primeras ciudades en ser fundadas en este país...", "Queenstown es una población de la región de Otago en el suroeste de la Isla Sur de NUEVA ZELANDA...". En definitiva, lo primero que se hace es ubicar al lector en la provincia (estado o región) y en el PAÍS en el que se encuentra una ciudad. Así, las descripciones de Tarragona, Girona y Lleida (y muchos otros municipios que habría que completar) son, cuando menos, incompletas. Que estas ciudades son españolas no es "una diferència d'opinions". Por lo tanto, es incomprensible que a un wikipedista se le califique de vándalo por tratar de mejorar la calidad de esta enciclopedia añadiendo nada más "...es una ciudad española que se encuentra...". ¿Qué se puede hacer si los propios administradores censuran este tipo de verdades en vez de fomentarlas? Siento la misma impotencia que Giordano Bruno antes de morir. Espero que se ponga solución a este problema.--Daniblanco

Segundo mensaje. Perdón. No sabía lo de la regla de las tres ediciones. Sólo quería mantener lo que creo que es correcto y no sabía que quien lo estaba cambiando eran los administradores. Sigo sin entender el que no se acepten los cambios realizados en las páginas de Tarragona, Girona y Lleida. Si se estuviera eliminando información, lo entendería; si se estuviera cambiando información, también lo podría entender; pero si se está añadiendo información correcta, no lo entiendo. De hecho, las mismas páginas en inglés, español, portugués, italiano, francés, alemán, holandés, ruso y japonés (por mencionar unas cuantas) describen estas ciudades como "...ciudad española capital de la provincia homónima...", "...ciudad situada en el noreste de España...", ...ciudad perteneciente a Cataluña (España)..."... Así, no me cabe en la cabeza que wikipedia en catalán oculte está información. Que alguien pudiera y quisiera hacerlo, bueno, pero los administradores deben estar por encima de todo eso y evitar que ocurra. Con todo esto, espero que se tomen las medidas oportunas y se hagan (o me dejen hacer, bajo supervisión, por supuesto) las adiciones de información pertinentes.--Daniblanco

Espero recibir un mensaje tuyo comentándome tu opinión sobre el tema. Gracias y un saludo. --Daniblanco