Viquipèdia:X Viquimarató de la Llengua Catalana/Catalunya

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
X Viquimarató de la Llengua Catalana
23 al 29 de novembre de 2023

Coordinació: Amical Wikimedia i Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya


Andorra l'Alguer Catalunya Catalunya del Nord Franja de Ponent Illes Balears País Valencià



Introducció[modifica]

La Viquimarató de la Llengua Catalana és un projecte iniciat el 2013 entre Amical Wikimedia i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, al qual el 2020 es van sumar tots els territoris de parla catalana. Tal com ja es va proposar l’any passat, en la Viquimarató d’enguany té lloc en línia a tots els territoris i també compta amb actes presencials en diverses localitats.

En el cas de Catalunya, hi ha actes presencials a Tarragona el 23 de novembre i a Reus i a Girona el 24 de novembre. A més, aquest any coincideix amb la trobada anual de viquipedistes catalans que se celebrarà al Prat de Llobregat el 24 de novembre, trobada des de la qual també es participarà a la Viquimarató. Consulteu el programa complet de la Viquitrobada 2023.

Els actes presencials s’iniciaran amb un taller d’edició de la Viquipèdia per tal de, tot seguit, poder començar a millorar el contingut o crear-ne de nou, aquest any en l’àmbit del vocabulari esportiu. Els participants que vulguin assistir als actes presencials hauran de portar el seu ordinador portàtil.

Per inscriure’s als actes presencials, cal apuntar-se a la llista de participants que trobareu a la pàgina pròpia de cada acte, que veureu enllaçades a l’apartat d’actes presencials. Si teniu nom d’usuari, us podeu apuntar directament a la llista. Si no en teniu, podeu seguir les instruccions de l’apartat d’inscripcions per crear-ne un.

Actes presencials[modifica]

A Catalunya es duran a terme els actes presencials següents:

El Prat de Llobregat[modifica]

Girona[modifica]

Tarragona[modifica]

Reus[modifica]