Viquipèdia:X Viquimarató de la Llengua Catalana/Franja de Ponent

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
X Viquimarató de la Llengua Catalana
23 al 29 de novembre de 2023

Coordinació: Amical Wikimedia i Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya


Andorra l'Alguer Catalunya Catalunya del Nord Franja de Ponent Illes Balears País Valencià


Introducció[modifica]

Polítiques i normes
Principis fonamentals
Normes oficials
Treball en comú
Vegeu també
Modifica

La Viquimarató de la Llengua Catalana és un projecte iniciat el 2013 entre Amical Wikimedia i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, al qual el 2020 s'hi van sumar tots els territoris de parla catalana. Aquest 2023 es combinen actes presencials com aquest i un concurs en línia amb opcions de poder guanyar premis.

La col·laboració entre institucions locals i viquipedistes any rere any fa que sigui una de les viquimaratons amb més participants i amb més edicions celebrades de tot el món, aquest any centrada en la temàtica del vocabulari esportiu.

La col·laboració d'institucions del territori fan d'aquesta viquimarató un dels plats forts de la iniciativa per a millorar la presència de la llengua catalana a internet. Aquest any coincideix amb la trobada anual de viquipedistes que se celebrarà al Prat del Llobregat. Consulteu el programa complet de la Viquitrobada 2023.

Horari[modifica]

Data Horari Lloc Activitat
27/11/2023 De 18

a 20 h

Biblioteca Pública Municipal de Benavarri Taller d'edició de la Viquipèdia

Què haig de portar?[modifica]

  • Ordinador portàtil o tauleta tàctil
  • Ganes de passar una bona estona

Com funcionarà?[modifica]

Si no saps com començar busca un article de la llista completa, pot ser que alguns articles s'hagin de crear des de zero, traduir des d'un article idioma, corregir faltes, ampliar informació, afegir referències, etc... Tria el que vulguis i recull tota la informació que puguis necessitar. Un bon lloc per a iniciar l'article és a la teva pàgina de proves i després passar-lo a l'espai principal. Assegura't de referenciar tota la informació i sobretot utilitza l'etiqueta #viquillengua7x7 al resum d'edició abans de desar els canvis.

Enllaços externs[modifica]