Viquipèdia Discussió:Contribució de la quinzena/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Referències

UNa cosa que hi aniria be es posar-hi referencies de com volem que sigui l'article final (p.ex., enllas al Llibre d'estil i planes d'ajuda, articles "destacats", etc. Xevi 22:05 20 set, 2005 (UTC)

Vots

No crec que s'hagi de posar vots a favor perquè no es pot estar en contra de millorar un article i si algú prefereix un altre com a contribució de la quinzena, doncs que no voti. Per això a les meves propostes només poso "vots". Que comenci ja el projecte!!--barcelona 22:20 20 set, 2005 (UTC)

Plantilles

He fet aquest template:

.

Podriem fer també un template per a l'article ja seleccionat amb el qual s'està treballant. --Alonso 22:30 20 set, 2005 (UTC)

Jo he fet aquest:

Aquesta és l'actual «contribució de la quinzena».
Es tracta d'ampliar els continguts de l'article o bé els dels articles amb qui més es relaciona, especialment a dins de les categories a les quals pertany. També podeu col·laborar aportant la vostra opinió sobre els punts a millorar a la discussió.

Es podria fer que les paraules "articles relacionats" siguin un enllaç a la categoria de l'article seleccionat... --Glm 00:58 21 set, 2005 (UTC)

Si algú sap com modificar la portada perquè aparegui la col·laboració de la quinzena, estaria bé que ho fes, encara que de moment només sigui un enllaç a aquesta pàgina; així es donarà a conèixer a més viquipedistes perquè votin les propostes. --Glm 01:16 21 set, 2005 (UTC)

Quins articles són candidatables?

Jo crec que només s'haurien de presentar propostes d'articles ja existents. Primer de tot, perquè els temes dels quals no hi existisquen articles relacionats, però que hi han motius enciclopèdics suficients perquè n'hi hage un, per a això està Viquipèdia:Articles_demanats. És que sinò, es podriem presentar milers de propostes í jo per exemple votaria per totes. Per altra banda, més endavant, quan la "Contribució de la Quinzena" ja n'hi haja assolit prou, es podrien diferenciar entre articles amb marca d'esborrany ("Ampliació de la quinzena"), i altres que no tinguen la marca d'esborrany ("Millora de la quinzena"). --Joanot Martorell 07:37 21 set, 2005 (UTC)

Crec que sí, els articles haurien de ser ja existents. Però no distingiria entre ampliació i millora, cal només que molts viquipedistes s`'hi posin. Però, com vaig dir a la taverna, també es podrien proposar temes (quan el tema estigui ja consolidat) i fer la quinzena de l'ortografia, dels articles demanats, de la categoria X etc. --barcelona 19:41 21 set, 2005 (UTC)

Ah, i m'oblidava: què passa amb els articles que no guanyin? s'esborren o continuen fins assolir els vots necessaris? i qui farà el recompte final? o entre tots?--barcelona 19:43 21 set, 2005 (UTC)

Jo penso que els articles que hem de fer primerament, són els articles principals de les categories que surten a la portada, ja que són els primers que hom llegeix quan ve a la viquipèdia: ciències polítiques, geografia, història, economia, etc. De fet, ja havia començat jo mateix a millorar història i economia, perquè no sé prou de la resta (lingüística, per exemple). En aquest sentit, penso que hem de començar amb història, abans de Història de Catalunya, o biologia, abans de sistema nerviós.
Del que va dir Barcelona, crec que els articles que no guanyin haurien de continuar com a candidats per a la següent votació, encara que hi hagi nous candidats. També crec que serà millor tenir un límit en el nombre d'articles candidats (potser 5), si hi ha més, aquests serien part de la següent votació. Això, perquè si hi ha massa candidats, els vots van quedar repartits entre tots, potser hi haurà molts empats, i més confusió.
--Alonso 05:11 23 set, 2005 (UTC)

Estic d'acord a mantenir els articles fins que hi hagi més votacions. El límit de 5 articles ho hauríem de discutir, però en principi és una bona idea fixar un marge. Quant a fer primer les grans categories, crec que cadascú pot proposar els articles i temes que vulgui. Jo votaria a favor de la majoria de propostes de categories, és qüestió de posar-ho--barcelona 09:14 23 set, 2005 (UTC)

Crec que és una bona idea filtrar les candidatures, encara que crec que seria més convenient permetre sols que es presenten, per exemple, els articles que tenen més de 100 enllaços, així ens asegurem de que els articles són realment importants i segurament serà algún dels que apareixen a la portada. Més avant es podria baixar el llistó. En quant al nombre de candidats és perillòs llimitar-lo a sols 5, perquè per exemple una persona podria presentar tots els candidats. En compte d'això, propose limitar el nombre d'articles que pot proposar una persona a 1 (i no valen titelles ;)) i el nombre de vots també a 1 (així es reduiran els empats). Respecte a les candidatures, jo les esborraria cada setmana i deixaria pasar 1 mes abans de que es puga tornar a presentar. --Micru 18:47 23 set, 2005 (UTC)

No estic d'acord amb Micru: s'han de filtrar les candidatures, però el límit de 100 enllaços afavaoreix determinats camps de la viqui i justament es tracta de millorar els que no funcionen. Una persona tendeix a vegades a posar enllaços cap a articles que creu que ja existeixen (ex: jo posaria abans un enllaç cap a budisme que cap a Lama XXX en un article sobre turisme d'un país asiàtic). Tampoc crec que s'hagi de limitar el vot a un article, perquè jo si voto per més d'un és perquè vull contribuir-hi a tots, o que es mantingui la camdidatura. Ja hi ha procediments per a resoldre empats. Resumint, de moment deixaria llibertat quan a vots i temes a proposar i ja veurem si cal limitar les propostes (encara no som prou gent com per fer-ho)--barcelona 10:07 24 set, 2005 (UTC)

Jo estic d'acord amb Barcelona, que el límit de 100 enllaços no sempre afavoreix els articles que són necessaris; per exemple pesca que és una categoria que surt a la portada, té menys de 50 enllaços; però a la majoria de les seccions d'economia dels articles de països, n'hi hauria un enllaç, penso que és un article important. Per altra banda, jo sí estic d'acord amb Micru que s'ha de limitar el nombre de vots; encara que vulguem contribuir a tots, si tots fem el mateix, no hi haurà cap guanyador. Però, per altra banda, crec que sí s'hauria de mantenir la candidatura. Per exemple, ciència té 7 vots, Història de Catalunya 5, això vol dir que és el segon candidat més important de totes les propostes fins ara; si no permetem que es mantingui, els articles que són molt importants han d'esperar més temps, i treballarem en articles menys importants durant un mes.--Alonso 21:38 24 set, 2005 (UTC)
Com que hi ha diverses i oposades opinions, crec que seria necessari posar totes aquestes propostes a votació per referèndum: una votació per limitar el nombre de candidats a 5, altra votació per a que es mantinguin (o no) els candidats perdedors, altra votació per a limitar (o no) el nombre de vots per usuari, i altra votació per a posar restriccions als candidats (100 enllaços, o si és article d'una categoria). Per cert, aquesta votació s'hauria de fer aquí a aquesta pàgina (ja que està relacionada amb la proposta) o a alguna altra pàgina de presa de decisions? Algú ho sap? --Alonso 21:38 24 set, 2005 (UTC)

Per què no deixem un temps abans de votar i reglamentar-ho tot? Jo crec que la proposta acaba de nèixr, veiem primer si atreu usuaris, si és útil, quins problemes presenta... Per tant, no limitem de moment ni candidatures, ni vots, ni permanència, ni res, després ja veurem com funciona. Crec que ls votacions, però, s'haurien de fer aquí, que per alguna cosa és la pàgina de discussió. I ja estem a diumenge, crec que tenim guanyador, no? --barcelona 09:16 25 set, 2005 (UTC)

El fracàs de la medicina !!!!

El darrer article de la quinzena, Medicina, ha estat un fracàs. Hem de pensar-hi i fer alguna cosa.

D'entrada ha posat en evidència que no hi ha viquipedistes amb coneixement d'aquest tema, per tant crec que hem de fer un esfoç per captar viquipedistes de ciènces de la salud.

Cap idea ?

--David () 18:13, 22 des 2005 (UTC)

Doncs sí que ha sigut un fracàs. Vaig intentar ampliar-lo, fins i tot abans de ser proposat article de la quinzena, però no trobava informació descriptòria sobre la medicina ni informació un poc resumida de la història de la medicina per a incloure-hi. El que no hi ha viquipedistes amb coneixements sobre aquest tema, això ho estic notant jo, tristesa crec que jo sóc l'únic que està interessat en les ciències de la salut (sóc estudiant de farmàcia), ja que no hi ha cap més que haja editat amb mí la categoria de ciències de la salut excepte per espontanis com Llull (crec) que ha estat editant la categoria d'anatomia.
No sé que podríem fer per a captar a més viquipedistes de ciències de la salut però de veritat ens calen perquè aquesta categoria, també les subcategories, està molt avançada en altres viquipèdies i ens estem endarrerint. --Pepetps (Podem discutir-ho) 18:44, 22 des 2005 (UTC)

espero que la quinzena actual, de pur manteniment, i les següents, tinguin més èxit...--barcelona 20:04, 22 des 2005 (UTC)

Crec que estaria bé que a la portada surtís un vincle cap a l'article actual guanyador de la quinzena, perquè els articles que guanyen no milloren gaire i potser és que molta gent n'hi hi entra. Crec que s'hauria de donar més importància a la quinzena.--Aljullu (discussió) 13:39, 8 feb 2006 (UTC)

Potser es podria posar un enllaç cap a la CQ a la portada, a sota de "Categories", "Actualitat"... Potser una cosa que digués: "Estem treballant en... sabies que?... si coneixes alguna cosa sobre..." Per exemple, imaginant que la contribució de la setmana és Felins:
Fitxer:Lion snarling.jpg A la Contribució de la Quinzena, estem treballant en... Felí.

Els felins (felidae) són mamífers carnívors. Tenen un cos esbelt, oïda molt fina i excel·lent vista. Són els mamífers caçadors mes sigil·losos. La majoria consumeixen exclusivament carn i ignoren qualsevol altre menjar que no sigui una presa viva: l'agafen amb les ungles i la solen matar d'una única mossegada.

Sabies que... el Smilodon populator ha estat el felí més gran de tots els temps, amb una alçada a l'espatlla de 120 cm, més gran que el tigre actual?

Si saps alguna cosa sobre el puma, el gat salvatge, o sobre altres temes relacionats amb els felins ajuda'ns a completar la Viquipèdia!


Aquesta seria la meva idea perquè entrés més gent a la CQ. Jo m'ofereixo voluntari per fer el template corresponent a cada quinzena, si voleu. -- Leptictidium 14:13, 8 feb 2006 (UTC)

Estaria bé posar-ho en la part de curiositats afegint-hi dalt de "Sabíeu què..." "Sabeu alguna cosa sobre... Article de la quinzena?, doncs ajuda'ns amb la contribució d'aquesta quinzena". Però parla-ho amb Martorell que és qui se n'ocupa de la portada i poseu-vos en comú. Tot siga perquè hi haja més gent ajudant-nos a la Viquipèdia... Que ens estan passant les Viquipèdies en altres llengües pel damunt!!! --Pepetps (Podem discutir-ho) 16:42, 8 feb 2006 (UTC)
Ja li proposaré a Martorell si no respon en aquesta pàgina. --Leptictidium 19:25, 8 feb 2006 (UTC)

Crec que s'ha d'apostar per un enllaç més simple a la portada perquè per fet tot el template que suposes l'article ha de tenir una mínima base ja feta, cosa que no passa en moltes de les propostes. Està bé que estigui on és ara al portal viquipedista, però potser es podria introduir la secció "consells" on es donen pistes per als nous, també podria aparèixer la quinzena a les pàgines d'ajuda--barcelona 21:58, 9 feb 2006 (UTC)

Mantenir contribució en curs

Crec que s'hauria de mantenir la descripció i les votacions (que a vegades contenen suggeriments addicionals) de la contribució _en curs_ visible en aquesta pàgina per tenir més detalls del que s'ha de fer. Crec que just a sota del template estaria bé --Razor Ramon HG 01:46, 14 feb 2006 (UTC)

ressucitar-la

potser seria hora de ressucitar la contribució ara que ve Sant Jordi i proclamar art com l'objectiu dels esforços de tots, no? algú que sàpiga usar bé plantilles i altres?--barcelona 19:01, 23 abr 2006 (UTC)

som a 19 de març, fa quatre dies que ha caducat la quinzena. Cal actualitzar-la. Jordi Coll Costa 12:03, 19 març 2007 (CET)
estem 1 16 de abril ha tornat a caducar la quinzena.Cal actualitzar-a--Dyvid 20:44, 16 abr 2007 (CEST)
Fet Fet!, però de fet ho pot fer qualsevol seguint les instruccions de Viquipèdia:Contribució de la quinzena#Actualització de quinzena. --VRiullop (parlem-ne) 21:42, 16 abr 2007 (CEST)
OK,la proxima vegada si ho veig ya ho fare yo.--Dyvid 08:20, 18 abr 2007 (CEST)

Actualització

No sé si hi ha algun encarregat de fer-ho, però miraré d'actualitzar la quinzena, encara que sigui amb deu dies de retard.--Pere prlpz 20:31, 14 nov 2007 (CET)

Proposta per canviar la norma de desempat

La següent norma no em convenç:

  • En cas d'un empat, el primer tema proposat serà el guanyador.

Perquè moltes de les propostes són molt antigues perquè tenen vots del 2005, proposades per usuaris que fa anys que no editen, i que no contribuiran a la quinzena si és aprovada. Jo crec que caldria donar preferència als vots més recents, per exemple fent servir per desempatar només els vots del darrer any, i, si persisteix l'empat, agafar la proposta més recent.--Pere prlpz 14:00, 20 nov 2007 (CET)

Jo penso igual, ja que si ha pujat abans és que la a la gent li interesa +, no? --KRLS , 15:22, 20 nov 2007 (CET)
En Pere m'endevina el pensament :-) Proposo una solució diferent pel mateix problema: que els vots caduquin, per exemple al cap de dos mesos. Un usuari actiu que encara hi estigui interessat podrà renovar el seu vot, però un usuari inactiu està clar que no hi participarà si surt guanyador. --V.Riullop (parlem-ne) 16:22, 20 nov 2007 (CET)
Em sembla que pel ritme que va la quinzena dos mesos és massa poc: són només quatre quinzenes, i això faria que la majoria de propostes caduquessin abans de ser aprovades. A més, amb la poca participació que té la quinzena, difícilment aconseguirem que gaire gent renovi els seus vots cada dos mesos. Si no us agrada el sistema que proposava jo (comptar tots els vots i desempatar amb els del darrer any) es pot fer a l'inrevés: comptar els vots del darrer any (o els darrers 6 mesos) i desempatar amb tots els vots.--Pere prlpz (discussió) 18:07, 20 nov 2007 (CET)
S'ha de pensar mètodes... com un missatge a tots els usuaris registrats que contribueixin en viquiprojectes com pot ser la traudcció de la setmana y els articles de qualitat. A veure si s'animen nous usuaris a votar, que ja em canso de votar sempre els mateixos. Seria un missatge informatiu! --KRLS , 21:39, 20 nov 2007 (CET)

Actualització

Que algú decideixi quina és la propera quinzena, perquè la que té més vots té un vot dubtós perquè és d'avui mateix, que és el dia que comença la quinzena, i a sobre és el meu vot, de manera que preferiria que ho decidís algú més imparcial.--Pere prlpz (discussió) 11:07, 21 nov 2007 (CET)

No domino la normativa, però crec que és una manera també vàlida de resoldre els empats. Ara queda molt clar quin és la proposta que en té més i així hi ha més temps per aclarir el tema dels empats.--Peer (discussió) 12:40, 21 nov 2007 (CET)
Estic d'acord amb el Peer, encara que la vaig proposar jo, i tampoc sóc imparcial! Començem?! Jo ja estic fent la de Portugal. --KRLS , 15:16, 21 nov 2007 (CET)
Fa 12 dies que no s'actualitza. M'estic pensant en proposar la eliminació d'aquest projecte, per la seva inactivitat i fer més publicitat ne proejctes com els 100 fonamentals o tots els articles que haurien de tenir. --KRLS , 19:17, 12 gen 2008 (CET)
Doncs jo penso al contrari... Hem arribat a cent mil articles, però ara caldria frenar-nos (dóna igual si la fita dels 200.000 mil arriba un any més tard) i concentrar-nos en la qualitat i no en la quantitat. Hi ha molts articles de temes bàsics com parts del cos, capitals d'estats independents o fenòmens meteorològics que es troben en un estat lamentable, i la Contribució de la quinzena és una eina per promoure la millora d'articles que ho necessiten. Per exemple, em sembla que vaig ser jo mateix qui va proposar Imperi Romà d'Orient quan encara era un esborrany de poques línies i ara és un article de qualitat. La Contribució de la Quinzena va servir per millorar-lo. -- Leptictidium (parla mamífera!) 23:45, 20 gen 2008 (CET)
Ara estic d'acord amb en KRLS: matem la Contribució de la Quinzena? -- Leptictidium (pm!) 01:52, 22 març 2008 (CET)
En vista de l'èxit jo voto que sí. Crec que caldria fer una reflexió profunda de quins projectes val la pena potenciar o en quins la gent està més disposada a col·laborar. En tenim molts, però cal saber-los aprofitar bé!--Jey (discussió) 14:40, 22 març 2008 (CET)
Més que eliminar-lo el podem deixar en suspens si realment ningú hi té interès, fins que algú el vulgui ressuscitar.--Pere prlpz (discussió) 15:06, 22 març 2008 (CET)
De moment, s'ha actualitzat la quinzena, o sigui que encara respira.--Pere prlpz (discussió) 23:53, 23 març 2008 (CET)
és un projecte interessant perquè millora la qualitat, entre tots escollim quins articles i no cal quw siguin de temes tan grossos com els 100 o similars. Estic d'acord que hem de concentrar esforços i que tenim massa fronts oberts però no crec que la solució sigui matar la quinzena sinó fer que la gent s'involucri a millorar articles, sigui o no dins d'un projecte (on només arribem els que portem més temps). A més la limitació temporal (tot i que teòrica) crec que és un bon incentiu per concentrar esforços, jo sempre hi participo encara que sigui amb un accent i penso que molta gent es pot sumar. Els articles de la quinzena són més variats, van sorgint llacunes a la Viqui, mentre que els fonamentals són com més fixes. --barcelona (discussió) 23:58, 23 març 2008 (CET)

Us sembla que porti la discussió a la taverna?? --Jey (discussió) 00:41, 24 març 2008 (CET)

Estic totalment en contra de matar qualsevol projecte de manteniment de la qualitat de la viquipèdia, actualment són 4 gats que participem activament en el manteniment, quan en siguem 4.000, la quinzena serà molt més útil. Hem de fer i no desfer. --Jordicollcosta (discussió) 10:43, 24 març 2008 (CET)

Actualitzem?

Si algú més dels que va votar les dues propostes que ara mateix estan empatades encara hi té interès (o l'hi té qualsevol altre amb ganes de fer-hi feina), podríem actualitzar la quinzena. Pel desempat no patiu: com que vaig votar per les dues, si en voleu triar una i treballar-hi, considereu retirat el meu vot a l'altra.--Pere prlpz (discussió) 17:05, 29 maig 2008 (CEST)

Doncs jo m'apunto que guanyi el de les coordenades de les illes Balears. Ara que tinc més temps puc estar una quinzena millorant les coordenades, i acabar-les ja! Les pàgines que vas posar ala discussió de la categoria es molt itneressant però la millor és la toponomiademallorca!--KRLS , 17:36, 29 maig 2008 (CEST)
D'acord amb l'interès dels enllaços, però no vaig ser jo sinó en Paucabot. Jo només he posat la plantilla de classificar per illa. Si actualitzes la quinzena, jo també miraré de posar-ne uns quants.--Pere prlpz (discussió) 18:12, 29 maig 2008 (CEST)
D'acord amb actualitzar la plantilla. Fa cosa d'una setmana vaig posar coordenades a una trentena d'articles, però encara en queden uns quants (i n'hi ha que no tenen ni les coordenades ni la plantilla {{Cal coor bal}}). Pau Cabot · Discussió 20:01, 29 maig 2008 (CEST)
Ja està actualitzat!! Si hi ha errors solucioneu-ho--KRLS , 22:04, 29 maig 2008 (CEST)
Hola! No sé exactament com funciona això de la contribució de la quinzena (vaja, ja me n'imagin els trets generals, em referesc als aspectes concrets), però estic disposat a participar en el tema de les coordenades de les Balears. Jo he intentat anar duent al dia les del municipi de Deià (encara no hi són totes) però ara m'hi puc posar més intensament.--Leardeia (discussió) 19:28, 31 maig 2008 (CEST)
m'alegra que es ressuciti, a veure si això serveix perquè s'apunti més gent als projectes de millora --barcelona (discussió) 16:14, 1 juny 2008 (CEST)

Finalment tots tenen coordenades. No només és el primer cop des de fa molt que la contribució de la quinzena dóna tant bons resultats, sinó que deu ser el primer cop de la història que la quinzena assoleix tots els seus objectius en cinc dies. Felicitats a tots els participants i sobretot a en Pau Cabot, que va aconseguir trobar l'IES Quartó de Portmany i en KRLS que va localitzar on devia ser el Night Club Tagomago.

El meu dubte ara és què fem la resta de la quinzena, o el que és el mateix, actualitzem la quinzena següent ara o ens esperem al 14 de juny?--Pere prlpz (discussió) 10:10, 3 juny 2008 (CEST)

a favor d'actualitzar la quinzena següent fins a finals de mes, perquè no ens l'acabarem, jo ja he començat amb Albanyà. Jordicollcosta (discussió) (xat) (correu) 12:05, 3 juny 2008 (CEST)
Felicitats a tots. Ara també m'hi posaré a millorar els articles, però m'agradaria saber si ens centrem en alguna comarca en especial o fer totes les comarques a "libre albedrio"? Ho dic per tornar a marcar un objectiu o fer una llista dels articles millorats durant la quinzena.--KRLS , 16:10, 3 juny 2008 (CEST)
Les meves millores són petites, i moltes que ha fet la MarisaLR també, i portaria tanta feina posar-les en una llista com la que ha dut fer-les. De fet jo vaig més a posar una foto i una frase als articles que no en tenen cap que a fer un gran article d'un municipi, però cadascú que interpreti la quinzena aquesta com vulgui, que tot suma.--Pere prlpz (discussió) 18:35, 20 juny 2008 (CEST)

Artícles que s'estan ampliant:

és curiós com les tasques de manteniment atreuen més que la millora d'articles concrets, mireu què pocs vots tenen els candidats a la quinzena quan són articles únics, malgrat la importància evident d'alguns temes. Per què creieu que passa això? --barcelona (discussió) 12:04, 20 juny 2008 (CEST)
La quinzena està molt poc activa, de manera que quan hi hem aterrat uns quants (no gaires) dels que sempre fem edicions menors, hem estat suficients com perquè quedessin en bona posició unes quantes quinzenes de manteniment. També hi ha ajudat el procediment d'actualització (irregular i probablement antinormatiu) que he fet servir darrerament, i que ha consistit en preguntar als votants de les opcions empatades si tenien interès en actualitzar: els de les opcions de canvis menors han contestat ràpidament mentre que els dels articles concrets no han dit res (molts no són ni actius). L'objectiu d'aquest sistema és evitar el fracàs d'algunes de les quinzenes anteriors en que s'ha actualitzat una opció, que és la més votada però que pràcticament no ha donat cap resultat per absència o desinterès dels que la van votar. Per altra banda, la quinzena actual no és de manteniment, sinó d'ampliació d'articles, el que passa és que no afecta un article sinó una categoria de 900 i costarà veure'n el resultat (s'està millorant força municipis, tot i que no crec que tots tinguin a veure amb la quinzena; a més, crec que cadascú ha interpretat la quinzena a la seva manera, cosa que no és dolent però la fa menys visible).
Tu que has votat per algunes quinzenes de les altres (o sigui, les d'ampliar un article únic), quan una quinzena d'aquestes estigui a punt de sortir, podries mirar de contactar amb els altres votants per saber si encara hi són i hi conserven l'interès, per aleshores decidir si l'actualitzem o no (o sigui, si us decidiu i veieu que tindrà participació, actualitzeu-la).--Pere prlpz (discussió) 15:00, 20 juny 2008 (CEST)

Actualització de la quinzena

Després de la quinzena passada ningú ho ha actualitzat. Ni tant sols jo que vaig ser qui la va proposar. De moment si ningú té res en contra prendré aquesta tasca de forma provisional, fins que ningú vulgui rellevar-me.

Pel que fa a les quinzenes de manteniment estic d'acord amb en Pere prlpz i Barcelona les quinzenes de manteniment tenen més participació.

Tasques quinzenals:

  • Avisar al proponent i als votants la setmana anterior per a notificar-los el canvi.
  • Actualitzar la contribució el dia corresponent.

Personalment m'agradaria fer alguna cosa més aquesta quinzena del Magrib.

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 11:49, 17 oct 2008 (CEST)

Gran Quinzena Anual de la Qualitat

Felicito la iniciativa d'en Bestia, de promocionar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però l'adaptació del 2005 s'hauria d'actualitzar:

Hi afegiria:

Per altra banda, considero que la Gran Quinzena Anual de la Qualitat no hauria de ser una proposta més, sinó una secció on poder anar votant tot l'any la proposta a que es dedicarà la Gran Quinzena Anual de la Qualitat per aquesta edició proposo concentrar els esforços a:

--Jordicollcosta (discussió) 11:00, 5 des 2008 (CET)

Fet Fet! He posat alguns punts que també em semblaven interessants. --Bestiasonica (discussió) 13:05, 16 des 2008 (CET)

Articles abandonats

Creieu que es podrien netejar els articles que fa més d'un any que han estat proposats i que ningú més ha votat? Molts ja han estat ampliats o millorats. Que en penseu? --Bestiasonica (discussió) 13:29, 28 des 2008 (CET)

Hi estic d'acord.--KRLS , 13:34, 28 des 2008 (CET)
millor parlar amb els proponents i que siguin ells qui ho retirin --barcelona (discussió) 13:35, 28 des 2008 (CET)
Ja vaig proposar en el seu moment més amunt que les propostes i vots haurien de caducar, sense que sigui obstacle per a que qualsevol pugui renovar la mateixa proposta. Un any d'antiguitat em sembla una forma de començar i més endavant es pot anar ajustant el termini ja crec que ajudaria a dinamitzar el tema. --V.Riullop (parlem-ne) 14:13, 28 des 2008 (CET)