Boomerang (canal de televisió)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióBoomerang (canal de televisió)
Dades
Tipuscanal d'interès infantil
canal temàtic
servei de retransmissió Modifica el valor a Wikidata
Camp de treballTV
Història
Creació 8 desembre 1992:  block
1r abril 2000:  channel
11 abril 2017:  internet subscription service
Governança corporativa
Seu
XarxaTurner Broadcasting System Modifica el valor a Wikidata
Propietat deWarner Bros. Discovery Modifica el valor a Wikidata

Lloc webboomerang.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: BoomerangToons Twitter (X): boomerangtoons Instagram: boomerangtoons Youtube: UCx8nU9xWEyden60hkKBaAvg Modifica el valor a Wikidata

Boomerang és un canal de televisió per subscripció d'origen nord-americà que s'especialitza en emetre programació clàssica i contemporània de la biblioteca audiovisual de Time Warner, incloent-hi els Looney Tunes ' ',' 'Tom i Jerry' 'i' 'Scooby-Doo' ', juntament amb repeticions de sèries en producció de la cadena germà Cartoon Network, en els quals s'inclou a' ' Sonic Boom' 'i' ' The Powerpuff Girls' '. És propietat de WarnerMedia i és operat per mitjà de Turner Broadcasting System .

Llançat el 1992 a nivell internacional i el 2000 als Estats Units, Boomerang va ser al principi un bloc de programació i una extensió de Cartoon Network. Al final, aquest bloc es va separar i es va convertir en un canal independent amb la seva pròpia identitat gràfica, amb la mateixa marca comercial i similitud cap Cartoon Network. Posseeix un horari de programació fluid i improvisat de blocs de programació i sèries de televisió -ambdues d'índole temporal-, amb una programació ininterrompuda sense talls comercials.

Fins a febrer de 2015, prop de 43.600.000 de llars (37.5% d'aquelles amb, almenys, un equip de televisió) poden sintonitzar el canal.

Història[modifica]

El canal va iniciar com un bloc de programació al canal Cartoon Network, sent una secció distanciada on s'emetien els clàssics de Cartoon Network que ja no s'emetien a causa del ingrés de noves caricatures, principalment les de Hanna-Barbera. Després en el 2000, es va separar de Cartoon Network, convertint-se en un senyal de televisió dedicada a complir el seu objectiu general des que va néixer com un bloc, que era transmetre les antigues caricatures que ja no tenien un espai a la programació de Cartoon Network al costat del seu germà TNT. Existeixen versions en Estats Units, Llatinoamèrica, Regne Unit, Alemanya, França, Portugal, Àsia, Austràlia i altres països.

El 4 de febrer de 2014, Turner va anunciar que Boomerang es convertiria en una xarxa semi-anunci-recolzat amb els Upfronts 2014 i veure la distribució internacional addicional,[1][2] i serà ara un canal dirigit a tota la família, a la fi de 2014, va estrenar la seva nova identitat visual, sent la primera d'elles, Llatinoamèrica, que va estrenar primer el seu nou logo i imatge el 28 de setembre de 2014, seguit per Austràlia.

Referències[modifica]

  1. Theilman, Sam «Turner Is Doubling Down on Young Men With Adult Swim Expansion». Adweek, 04-02-2014 [Consulta: 23 agost 2023].
  2. «Turner expanding Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang offerings» (en anglès). SaportaReport, 04-02-2014. Arxivat de l'original el 2014-02-08. [Consulta: 23 agost 2023].