Dicearc d'Etòlia: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Afegint {{Infotaula persona}} #QQ16
Fix Philip of Macedonia (V, not II!)
Línia 1: Línia 1:
{{Infotaula persona}}
{{Infotaula persona}}
'''Dicearc''' (''Dicaearchus'', ''Dikaíarchos'', Δικαίαρχος) fou un ambaixador etoli que va tenir una part activa en la guerra d'[[Etòlia]] contra els romans. Va participar en diverses ambaixades. Després va estar al servei de [[Filip II de Macedònia]] que el va enviar a conquerir les [[Cíclades]] i va usar la seva flota de 20 vaixells per dedicar-se a la pirateria.
'''Dicearc''' (''Dicaearchus'', ''Dikaíarchos'', Δικαίαρχος) fou un ambaixador etoli que va tenir una part activa en la guerra d'[[Etòlia]] contra els romans. Va participar en diverses ambaixades. Després va estar al servei de [[Filip V de Macedònia]] que el va enviar a conquerir les [[Cíclades]] i va usar la seva flota de 20 vaixells per dedicar-se a la pirateria.





Revisió del 11:56, 22 març 2020

Infotaula de personaDicearc d'Etòlia
Biografia
Naixementsegle III aC Modifica el valor a Wikidata
Mort196 aC Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciómilitar Modifica el valor a Wikidata

Dicearc (Dicaearchus, Dikaíarchos, Δικαίαρχος) fou un ambaixador etoli que va tenir una part activa en la guerra d'Etòlia contra els romans. Va participar en diverses ambaixades. Després va estar al servei de Filip V de Macedònia que el va enviar a conquerir les Cíclades i va usar la seva flota de 20 vaixells per dedicar-se a la pirateria.