Miniaplicació de Java: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: Reemplazo automático de texto (-Veure també +Vegeu també, -= Veure també +=Vegeu també, - es s + se s, - exitós + reeixit , - exitosa + reeixida , -ïnt +int, -ïsme +isme, -ïsta +ista, - derrotar als + derrotar els , - derrotar al
Línia 1: Línia 1:
Una '''miniaplicació de Java''' (anglès ''Java applet'') és una [[miniaplicació]] distribuïda en la forma de [[Bytecode (Java)|Java bytecode]]. Les miniaplicacions de Java poden còrrer sobre un [[navegador web]] usant una [[Màquina Virtual Java]] (JVM), o en un [[AppletViewer]] de [[Sun Microsystems| Sun]], una eina independent per testar applets. Les miniaplicacions de Java foren introduïdes en la primera versió del [[llenguatge Java]] el [[1995]]; acostumen a estar escrits en Java però també poden ser escrits en altres llenguatges que compilen a bytecode de Java, com, per exemple, el [[Jython]].
Una '''miniaplicació de Java''' (anglès ''Java applet'') és una [[miniaplicació]] distribuïda en la forma de [[Bytecode (Java)|Java bytecode]]. Les miniaplicacions de Java poden córrer sobre un [[navegador web]] usant una [[Màquina Virtual Java]] (JVM), o en un [[AppletViewer]] de [[Sun Microsystems| Sun]], una eina independent per testar applets. Les miniaplicacions de Java foren introduïdes en la primera versió del [[llenguatge Java]] el [[1995]]; acostumen a estar escrits en Java però també poden ser escrits en altres llenguatges que compilen a bytecode de Java, com, per exemple, el [[Jython]].


{{esborrany d'informàtica}}
{{esborrany d'informàtica}}

Revisió del 17:22, 15 nov 2008

Una miniaplicació de Java (anglès Java applet) és una miniaplicació distribuïda en la forma de Java bytecode. Les miniaplicacions de Java poden córrer sobre un navegador web usant una Màquina Virtual Java (JVM), o en un AppletViewer de Sun, una eina independent per testar applets. Les miniaplicacions de Java foren introduïdes en la primera versió del llenguatge Java el 1995; acostumen a estar escrits en Java però també poden ser escrits en altres llenguatges que compilen a bytecode de Java, com, per exemple, el Jython.