Nautilus stenomphalus: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: Reemplaçament automàtic de text (-0 cm. +0 cm. & -1 cm. +1 cm. & -2 cm. +2 cm. & -3 cm. +3 cm. & -4 cm. +4 cm. & -5 cm. +5 cm. & -6 cm. +6 cm. & -7 cm. +7 cm. & -8 cm. +8 cm. & -9 cm. +9 cm.)
m Robot: Afegint espai blanc inseperable entre un nombre i cm.
Línia 15: Línia 15:
| binomial_authority = [[Sowerby]], 1848
| binomial_authority = [[Sowerby]], 1848
}}
}}
'''''Nautilus stenomphalus''''' és una espècie de [[nàutil]] nativa de la [[Gran barrera de corall]]. És molt semblant a ''[[Nautilus pompilius|N. pompilius]]'' i pot ser que siguin [[subespècie]]s. Es diferencia per l'absència d'un [[cal·lus]] prim i la presència de taques blanques al llombrígol i a regions de la conquilla. Aquesta medeix al voltant de 18 cm de diàmetre, encara que l'espècimen més gran mesurat media 20'1 cm.
'''''Nautilus stenomphalus''''' és una espècie de [[nàutil]] nativa de la [[Gran barrera de corall]]. És molt semblant a ''[[Nautilus pompilius|N. pompilius]]'' i pot ser que siguin [[subespècie]]s. Es diferencia per l'absència d'un [[cal·lus]] prim i la presència de taques blanques al llombrígol i a regions de la conquilla. Aquesta medeix al voltant de 18 cm de diàmetre, encara que l'espècimen més gran mesurat media 20'1 cm.


[[Categoria:Nàutils]]
[[Categoria:Nàutils]]

Revisió del 21:09, 20 gen 2010

Infotaula d'ésser viuNautilus stenomphalus Modifica el valor a Wikidata

Modifica el valor a Wikidata
Taxonomia
Super-regneEukaryota
RegneAnimalia
FílumMollusca
ClasseCephalopoda
OrdreNautilida
FamíliaNautilidae
GènereNautilus
EspècieNautilus stenomphalus Modifica el valor a Wikidata
George Brettingham Sowerby II, 1848

Nautilus stenomphalus és una espècie de nàutil nativa de la Gran barrera de corall. És molt semblant a N. pompilius i pot ser que siguin subespècies. Es diferencia per l'absència d'un cal·lus prim i la presència de taques blanques al llombrígol i a regions de la conquilla. Aquesta medeix al voltant de 18 cm de diàmetre, encara que l'espècimen més gran mesurat media 20'1 cm.