Discussió:Illa d'Eivissa: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 13: Línia 13:


Una pregunta, sobre '''Illa d'Eivissa''' i '''Eivissa'''. Jo crec que seria més lògic posar ''Eivissa'' per a l'illa, i ''la Vila d'Eivissa'' per al poble, ja que aquest és el seu nom complet. Que algú em faci sortir de dubtes si us plau.
Una pregunta, sobre '''Illa d'Eivissa''' i '''Eivissa'''. Jo crec que seria més lògic posar ''Eivissa'' per a l'illa, i ''la Vila d'Eivissa'' per al poble, ja que aquest és el seu nom complet. Que algú em faci sortir de dubtes si us plau.
[[File:Estelada roja.svg|22px|border]] [[Usuari:Servitje|<span style="color:#A0000">'''Ser'''</span>]][[Portada|<span style="color:#DD0000">'''vit'''</span>]][[Usuari Discussió:Servitje|<span style="color:#00688B;">'''je!'''</span>]] 10:05, 6 set 2011 (CEST)
[[Usuari:Servitje|<span style="color:#A0000">'''Ser'''</span>]][[Portada|<span style="color:#DD0000">'''vit'''</span>]][[Usuari Discussió:Servitje|<span style="color:#00688B;">'''je!'''</span>]] 10:05, 6 set 2011 (CEST)

Revisió del 10:06, 6 set 2011

Hi ha una bandera de Eivissa en la viquipèdia anglesa. Get-back-world-respect 00:02 15 set, 2004 (UTC) L'ultim afegit es un enllas extern:

el cercador Més rápid!! : IbizaHoy - Eivissa - Formentera - Menorca

Que hem de fer amb aquestes coses ? L'anava a esborrar pq es obviament propagandistic, pero tb es pot argumentar que esta relacionat amb l'article i pot ser util. Xevi 21:02 24 gen, 2005 (UTC)

Si tenim previst que es pot argumentar això, podriem deixar l'enllaç però canviar-li el text, alguna cosa més general, que no el compari amb els altres cercadors. Alguna cosa com "Bucador d'Eivissa i Formentera", no?
--Alvaro 22:27 24 gen, 2005 (UTC)

He tret l'enllaç de Pere de Portugal perquè porta a un altre personatge, ja què el d'aquest article és del S. XIII i el que apareix a l'enllaç del XV. En tot cas, gràcies a qui ha afegit enllaços, que jo acab d'entrar i no sé gaire com va això. --ToniEivissa 18:15, 31 març 2007 (CEST)[respon]

Sobre l'enllaç de l'infant Pere I d'Urgell, crec que ho tornaré a deixar com vaig escriure al principi, com a infant Pere de Portugal i no com a Pere I d'Urgell. Els motius: a tota la historiografia que es pot consultar a Eivissa se l'anomena així; apareix així sempre anomenat a l'illa, també al nom de carrer que té a Vila i per últim, perquè el 1231 Pere va deixar de ser comte d'Urgell (només ho va ser dos anys), mentre que les Pitiüses són conquerides el 1235, és a dir, no era comte d'Urgell durant el període de temps que va ser senyor feudal d'un dels quartons d'Eivissa i dels de Formentera. A més, en la seva redacció actual es dóna a entendre que era infant d'Urgell i això no existia. Era infant portuguès i Comte d'Urgell.--ToniEivissa (discussió) 01:17, 28 gen 2008 (CET)[respon]

Una pregunta, sobre Illa d'Eivissa i Eivissa. Jo crec que seria més lògic posar Eivissa per a l'illa, i la Vila d'Eivissa per al poble, ja que aquest és el seu nom complet. Que algú em faci sortir de dubtes si us plau. Servitje! 10:05, 6 set 2011 (CEST)[respon]