A Lot Like Love

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaA Lot Like Love
Fitxa
DireccióNigel Cole
Protagonistes
ProduccióArmyan Bernstein
Kevin J. Messick
GuióColin Patrick Lynch
MúsicaAlex Wurman
FotografiaJohn de Borman
MuntatgeSusan Littenberg Modifica el valor a Wikidata
ProductoraTouchstone Pictures Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorTouchstone Pictures
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena2005
Durada107 minuts
Idioma originalanglès
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereComèdia romàntica
Lloc de la narracióNova York, Los Angeles i San Francisco Modifica el valor a Wikidata
Època d'ambientaciódècada del 1990 Modifica el valor a Wikidata

Lloc webalotlikelove.movies.go.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0391304 Filmaffinity: 292295 Allocine: 51230 Rottentomatoes: m/lot_like_love Letterboxd: a-lot-like-love Mojo: lotlikelove Allmovie: v307152 TCM: 612084 Metacritic: movie/a-lot-like-love TV.com: movies/a-lot-like-love AFI: 63510 TMDB.org: 8976 Modifica el valor a Wikidata

A lot like love és una pel·lícula dels Estats Units dirigida per Nigel Cole el 2005, i protagonitzada per Ali Larter, Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Kal Penn i Kathryn Hahn.

Argument[modifica]

Oliver i Emily semblen destinats a enamorar-se. Oliver s'acaba de graduar i busca l'èxit en els negocis mentre que Emily és una rebeld amant de la llibertat i l'espontaneïtat. Quan els dos pols oposats es troben en un vol d'una punta del país a l'altra, en salten guspires però sembla que el que acaba sorgint entre ells no és res més que una simple relació esporàdica. Tanmateix, cap dels dos pot oblidar l'altre i durant set anys seguiran trobant-se en diferents llocs i situacions. Segueixen amb llurs carreres, llurs relacions i llurs ruptures cadascun per la seva banda, però de mica en mica van convertint-se en amics íntims que s'ho diuen tot. Tot i que sempre amb el dubte de si llur relació és una bona amistat, un desastre romàntic o alguna cosa que es podria definir com amor.

Comentari[modifica]

Nigel Cole és el director d'aquesta pel·lícula sobre la tortuosa experiència de trobar una parella al món avui dia. Protagonitzada per Ashton Kutcher i Amanda Peet, A Lot Like Love és una versió contemporània de les tradicionals comèdies romàntiques, una història de mala sincronització entre dues persones que han de lluitar per descobrir si realment estan enamorades.