Esteban Torre Ontañón

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaEsteban Torre Ontañón
Biografia
Naixement3 setembre 1971 Modifica el valor a Wikidata (52 anys)
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Racing de Santander Modifica el valor a Wikidata
Família
FillsPablo Torre Carral Modifica el valor a Wikidata

Esteban Torre Ontañón (Soto de la Marina, 3 de setembre de 1971) és un exfutbolista i entrenador càntabre. Com a jugador ocupava la posició de migcampista. És pare de Pablo Torre.

Trajectòria[modifica]

Sorgit del planter del Racing de Santander, puja al primer equip a inicis de la dècada dels 90, i el 1993 aconsegueix l'ascens a la màxima categoria. En els anys següents, Esteban Torre seria un dels jugadors més destacats de l'equip càntabre, però després de dues temporades a bon nivell, la temporada 96/97 deixa de comptar, i tan sols apareix en 14 partits, la meitat suplent.

L'estiu de 1997 marxa al CD Logroñés, de la Segona Divisió, on no té massa fortuna. Retorna a Santander, però no troba lloc a l'equip i marxa de nou, ara al CD Toledo. Al conjunt manxec hi recupera minuts, tot i que no acaba d'aconseguir un lloc a l'onze titular. El Toledo baixa a Segona B el 2000, i llavors el migcampista recala a la Universidad de Las Palmas CF, amb qui viuria un nou descens a la categoria de bronze. A partir d'eixe moment, Esteban Torre militaria en equips de divisions més modestes.

Després de retirar-se, Esteban Torre ha seguit vinculat al món del futbol, tot dirigint a la Bezana, de la Tercera de Cantàbria.

Enllaços externs[modifica]