Vés al contingut

Fitxer:Argyromanis patagonica.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Argyromanis_patagonica.jpg(632 × 512 píxels, mida del fitxer: 69 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Descripció original en castellà: «Fig. 31. Argyromanis patagónica Amgli, Astrágalo izquierdo: «, visto de arriba; e, visto de atrás; i, visto de abajo, aumentado ^ del tamaño natural, tr, troclea; ci, cóndilo interno; ce, cóndilo externo; n, fosa de la base del cuello: nv, parte cóncava anterior de la superficie articular para el escafoides; (nv, parte convexa interna de la superficie articular para el escafoides; cb, superficie articular para el cuboides; pr, superficie articular para el peroné; i, impresión ligamentaria astrágalo peroneana; ii, perforación vascular para la nutrición del astrágalo; s, surco del seno del tarso; sf, faceta sustentacular; ec, faceta ectal; io, tubérculo de oclusión de la región posterior del surco del seno del tarso; cr, cresta transversal descendente posterior. Eoceno superior (santacrucense) de la Patagonia austral.»
Data
Font https://www.flickr.com/photos/internetarchivebookimages/18142245436
Autor Florentino Ameghino

Llicència

Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 70 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1929.

Llegendes

Astràgal esquerre d''Argyromanis patagonica''.

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

512 píxel

632 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual11:38, 25 maig 2023Miniatura per a la versió del 11:38, 25 maig 2023632 × 512 (69 Ko)LeptictidiumUploaded a work by Florentino Ameghino from https://www.flickr.com/photos/internetarchivebookimages/18142245436 with UploadWizard

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: