Fitxer:Barcelona Cathedral Interior - Grave of Antoni Tallander.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(7.929 × 5.717 píxels, mida del fitxer: 37,82 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Cathedral of Barcelona, Grave of Antoni Tallander

VI seal

Aquesta imatge ha estat avaluada segons els criteris d'imatge valuosa i ha estat considerada la imatge més valuosa que hi ha a Commons referida a l'àmbit: Cathedral of Barcelona, Grave of Antoni Tallander. Pots veure'n la nominació a Commons:Valued image candidates/Barcelona Cathedral Interior - Grave of Antoni Tallander.jpg.

Descripció

Persona retratada: Antoni Tallander

Català: La catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia de Barcelona. Làpida sepulcral de Antoni Tallander (mossèn Borra), de bronze, al claustre de la catedral de Barcelona. La inscripció llatina l'identifica per aquest malnom i el qualifica de miles gloriosus (militar gloriós). D'acord amb models de la mateixa època, els cascavells que li pengen del cinturó s'han identificat més com a signe de cavalleria i distinció que de l'ofici de bufó.
English: The Cathedral of the Holy Cross and Saint Eulalia in Barcelona. Bronze statue of Antoni Tallander (Mossen Borra), in the cloister of Barcelona Cathedral. The Latin inscription identifies him by his nickname and describes him as a glorious military. According to the models of the same period, the bells that hang from the belt have been identified rather as a distinctive sign of cavalry than of his role of jester.
Français : Cathédrale de la Sainte-Croix et de Sainte Eulalie à Barcelone. Gisant en bronze d'Antoni Tallander (mossèn Borra), dans le cloître de la cathédrale de Barcelone. L'inscription latine l'identifie par son surnom et le décrit comme un militaires glorieux. D’après les modèles de la même période, les cloches qui pendent de la ceinture ont été identifiées plutôt comme un signe distinctif de cavalerie que de son office de bouffon .
institution QS:P195,Q17155

Aquesta és una foto d'un monument declarat en el registre de Béns Culturals d'Interès Nacional del patrimoni català i en el registre de Béns d'Interès Cultural del patrimoni espanyol amb el codi RI-51-0000338.

Data Taken on 7 de maig de 2018
Font Treball propi
Autor Didier Descouens
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file at Facebook.
Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Posició de l'objecte41° 23′ 01,84″ N, 2° 10′ 36,37″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

41°23'1.838"N, 2°10'36.368"E

39.655.236 byte

5.717 píxel

7.929 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual12:09, 29 set 2018Miniatura per a la versió del 12:09, 29 set 20187.929 × 5.717 (37,82 Mo)Archaeodontosaurus{{Information |description ={{en|1=fg}} |date = |source ={{own}} |author =User:Archaeodontosaurus }}

Les 2 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades