Fitxer:Cala Molí Tower at Addaia Port in Minorca Island, Spain - Comparative size..jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.560 × 1.920 píxels, mida del fitxer: 1,93 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Español: 40° 00′ 43″ N 4° 12′ 04″ E - La torre de Addaia fue construida por los ingleses durante el periodo 1798-1802, se cree que los ingenieros militares ingleses copiaron el modelo de las torres españolas de Alcaufar y Punta Prima. El diámetro exterior de la base es de 12'21 metros y la altura de la altura es de 8'25 metros. En la planta baja de la torre se guardaba la pólvora, con su conducto de ventilación y almacenes. En el piso intermedio el techo formaba una bóveda de medio cañón. La terraza superior está rodeada por una pared de baja altura. Para el exterior la torre se reforzaba con muros de 4 metros de altura, como se hacía en muchas otras torres. Es de forma troncónica, casi cilíndrica, fue restaurada en 1973 por sus actuales propietarios. Hoy en día es de propiedad privada.
Català: 40° 00′ 43″ N 4° 12′ 04″ E - La torre d'Addaia va ser construida pels anglessos durant el periode 1798-1802, es creu que els ingenyers militars anglessos van copiar el model de les torres espanyoles d'Alcaufar i Punta Prima. El diàmetre exterior de la base es de 12'21 metres i l'altura de l'altura es de 8'25 metres. A la planta baixa de la torre es guardava la polvora ,amb el seu conducte de ventilació i almacens. Al pis intermig el sostre formava una boveda de mig caño. La terraza superior está rodejada per una pared de baixa altura. Per l'exterior la torre es reforsaba amb murs de 4 metres d'altura, com es feia en moltes altres torres. Es de forma troncónica, quasi cilíndrica, va ser restaurada l'any 1973 pels seus actuals propietaris. Avui en día es de propietat privada.
English: 40 ° 00 '43 "N 4 ° 12' 04" E - Addaia tower was built by the British during the period 1798-1802, it is believed that the British military engineers copied the Spanish model of the towers and Punta Prima Alcaufar . The outer diameter of the base is 12'21 m and the height is 8'25 meters. On the ground floor of the tower guarding the gunpowder, with vent and stores. In the intermediate floor the ceiling was a barrel vault. The upper terrace is surrounded by a wall of low height. To the outside the tower walls are reinforced with 4 meters high, as was done in many other towers. Shaped like a stump, almost cylindrical, was restored in 1973 by its current owners. Today it is privately owned.

Aquesta és una foto d'un monument declarat en el registre de Béns d'Interès Cultural del patrimoni espanyol amb el codi RI-51-0008570.

Data
Font Treball propi
Autor Santiago Lapassatet

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 Espanya.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original


Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

2.027.869 byte

1.920 píxel

2.560 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual16:49, 16 set 2011Miniatura per a la versió del 16:49, 16 set 20112.560 × 1.920 (1,93 Mo)Ssantastic

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades