Fitxer:Catalunya - Ribera d´Ebre.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Catalunya_-_Ribera_d´Ebre.jpg(798 × 598 píxels, mida del fitxer: 663 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons
Descripció MIRAVET -- El poble antic amb el castell. Les primeres restes trobades en el lloc que ocupa el castell daten del segle II aC, d´un establiment iber. Els vestigis més antics del castell andalusí daten del segle XI. Entre finals del segle XI i principis del XII la fortalesa fou reformada i ampliada, probablement per protegir la frontera d´Al-Andalus de la pressió militar dels comtes catalans. Són d´aquest període part de les construccions del recinte sobirà i les muralles. A la segona meitat del segle XII i durant el segle XIII es produeix una nova etapa constructiva arran de la conquesta de Tortosa i el seu territori per part del comte Ramon Berenguer IV en el procés d´expansió territorial catalana. Entre 1151 i el 1153, Miravet i Siurana, els darrers reductes musulmans, són conquerits pels senyor feudals. Ramon Berenguer IV dóna el castell de Miravet i les terres adjacents a l´orde del Temple. Els templers transformen el castell andalusí en fortalesa templera: entre la segona meitat del segle XII i el segle XIII es construeix el bloc principal del recinte superior, on hi ha l´església, l´ala del refetor i part de les muralles.
Data
Font originally posted to Flickr as Catalunya - Ribera d´Ebre
Autor Jaume Meneses
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
This image, which was originally posted to Flickr, was uploaded to Commons using Flickr upload bot on 28 de gener de 2009, 10:35 by Manuel Trujillo Berges. On that date, it was confirmed to be licensed under the terms of the license indicated.
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està publicat sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 2.0 Genèrica.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Anotacions
InfoField
Aquesta imatge té anotacions: Vegeu-les a Commons

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

679.274 byte

598 píxel

798 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual17:10, 14 des 2013Miniatura per a la versió del 17:10, 14 des 2013798 × 598 (663 Ko)SteinsplitterCropped 4 % horizontally and 5 % vertically using CropTool.
12:55, 28 gen 2009Miniatura per a la versió del 12:55, 28 gen 2009830 × 630 (647 Ko)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/11198957@N08/3098257374 using Flickr upload bot

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades