Vés al contingut

Fitxer:Partitura Akcepto.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(1.029 × 717 píxels, mida del fitxer: 239 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons
Warning sign
Aquest fitxer és una obra derivada que incorpora altres obres. Encara que l'origen d'aquest fitxer ha estat identificat, manca informació essencial sobre l'origen de l'obra incorporada. Cal proporcionar l'autor i origen de l'obra incorporada per verificar l'estat dels drets d'autor. En cas contrari, el fitxer pot ser suprimit directament després de set dies d'afegir aquest avís i notificar l'usuari: (10 July 2024).

Afegiu la informació de l'origen per a aquest fitxer

Administradors:
- Comproveu sempre l'historial no fos que per vandalisme s'hagi amagat o espatllat d'alguna manera la informació vàlida d'aquesta pàgina.
- Amb l'eina GlobalUsage podeu comprovar la utilització d'aquest fitxer en altres projectes de Wikimedia.

En afegir aquest avís:
Utilitzeu {{subst:dw-nsd}} per categoritzar per data.
Utilitzeu també

{{subst:dw image source|File:Partitura Akcepto.jpg}}~~~~
per notificar l'usuari.

العربية  català  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  français  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  မြန်မာဘာသာ  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  ไทย  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

Resum

Descripció
Català: Lletra i partitura de l'himne Akcepto, composada i interpretada per primera vegada al Cinquè Congrés d'Esperanto celebrat a Barcelona el 1909. La partitura es troba al "Centre de Documentació de l'Esperanto" a Sant Pau d'Ordal, Barcelona, Catalunya.
Data
Font The score is on display at the "Centre de documentació de l'Esperanto" in Sant Pau d'Ordal, a town in the province of Barcelona in Catalonia.
Autor The author of the poem is Frederic Pujulà i Vallès and the composer is Joan Baptista Lambert i Caminal.
Posició de la càmera41° 22′ 57,15″ N, 1° 47′ 40,5″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo

Llicència

Creative Commons CC-Zero L'ús d'aquest fitxer és regulat sota les condicions de Creative Commons de CC0 1.0 lliurament al domini públic universal.
La persona que ha associat un treball amb aquest document ha dedicat l'obra domini públic, renunciant en tot el món a tots els seus drets de d'autor i a tots els drets legals relacionats que tenia en l'obra, en la mesura permesa per la llei. Podeu copiar, modificar, distribuir i modificar l'obra, fins i tot amb fins comercials, tot sense demanar permís.

Llegendes

Lletra i partitura de l'himne Akcepto de Frederic Pujolà

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

41°22'57.151"N, 1°47'40.499"E

244.944 byte

717 píxel

1.029 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual20:33, 7 jul 2024Miniatura per a la versió del 20:33, 7 jul 20241.029 × 717 (239 Ko)AlzinousUploaded own work with UploadWizard

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades