Fitxer:Realcedula.JPG

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Realcedula.JPG(310 × 439 píxels, mida del fitxer: 71 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Español: Real Cedula de S.M. y Señores del Consejo, mandando se restablezca y habilite el Puerto maritimo de la Ciudad de la Alcudia en el Reyno de Mallorca á su antiguo curso, y que en su consequencia se abra y establezca la Aduana competente en la conformidad, y bajo las reglas que se prescriben
Català: Reial Cèdula de S. M. i Senyors del Consell, ordenant que es reestableixi i habiliti el Port marítim de la ciutat de l'Alcudia en el Regne de Mallorca al seu antic curs, i que en conseqüència s'obri i s'estableixi la Duana competent en la conformitat, i sota les regles que es preescriuen. .
Data
Font http://ddd.uab.cat/record/61386
Autor Carles III

Reial cèdula datada a Aranjuez el 22 de maig de 1779

Llicència

Creative Commons CC-Zero L'ús d'aquest fitxer és regulat sota les condicions de Creative Commons de CC0 1.0 lliurament al domini públic universal.
La persona que ha associat un treball amb aquest document ha dedicat l'obra domini públic, renunciant en tot el món a tots els seus drets de d'autor i a tots els drets legals relacionats que tenia en l'obra, en la mesura permesa per la llei. Podeu copiar, modificar, distribuir i modificar l'obra, fins i tot amb fins comercials, tot sense demanar permís.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual10:17, 26 nov 2013Miniatura per a la versió del 10:17, 26 nov 2013310 × 439 (71 Ko)Yolanda Biblioteca{{Information |Description ={{es|1=Real Cedula de S.M. y Señores del Consejo, mandando se restablezca y habilite el Puerto maritimo de la Ciudad de la Alcudia en el Reyno de Mallorca á su antiguo curso, y que en su consequencia se abra y establezc...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: