La selva en casa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualLa selva en casa
Tipusprograma de televisió Modifica el valor a Wikidata
GènereDocu-show
DireccióSonia López
Productor(s)Molinos de Papel
PresentadorFrank Cuesta
ProductoraMediaset España
País de produccióEspanya
Llengua originalcastellà
Canal originalCuatro Modifica el valor a Wikidata
Emès aCuatro Cuatro
Primer programa25 de desembre de 2011
Últim programa19 de febrer de 2012
Temporades1 Modifica el valor a Wikidata
Episodis9 Modifica el valor a Wikidata
Web oficialhttp://www.cuatro.com/la-selva-en-casa/
Facebook: OfficialFrankCuesta Modifica el valor a Wikidata

La selva en casa va ser un programa de televisió de la cadena Cuatro (propietat de Mediaset España), protagonitzat per Francisco Javier Cuesta Ramos (també conegut com a Frank Cuesta o Frank de la Jungla), veterinari i herpetòleg lleonès resident a Bangkok (Tailàndia).

El 2010, els reporters del programa de Cuatro "Callejeros Viajeros" toparen amb Francisco Javier mentre rodaven una entrega del programa a Tailàndia. Frank va resoldre un problema que els membres de l'equip van tenir amb una serp.[1] Els directius de la cadena, li oferiren presentar el seu propi programa entorn dels animals en general i els rèptils en particular: "Frank de la Jungla".

El 25 de desembre de 2011 va estrenar-se un nou format del programa anomenat "La selva en casa", ambientat a Espanya.[2]

El 21 de desembre de 2012, Frank Cuesta va deixar el seu programa "Frank de la Jungla" i "La selva en casa", ja que estava cansat d'estar a la TV. Frank va acomiadar-se de l'audiència el gener de 2013.[3] Va declarar a Twitter:

« Han bastado 5 días en la selva para tomar la decisión... Disfrutad de los 4 últimos episodios de Frank de la Jungla en enero... porque no habrá más »

Actualment (2013) el mateix Frank grava, edita i presenta el seu propi canal de Youtube on segueix divulgant els seus coneixements sobre animals.[4]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]