El Futbol Club de les Feres

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Las Fieras Fútbol Club)
Infotaula de pel·lículaEl Futbol Club de les Feres
Die Wilden Kerle Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióJoachim Masannek Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióEwa Karlström Modifica el valor a Wikidata
GuióJoachim Masannek Modifica el valor a Wikidata
MúsicaBananafishbones (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
FotografiaSonja Rom Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeAlexander Berner Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenAlemanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena20 setembre 2003 Modifica el valor a Wikidata
Durada94 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalalemany Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema familiar Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0376990 Filmaffinity: 645071 Allocine: 117525 Rottentomatoes: m/the_wild_soccer_bunch_2011 Letterboxd: the-wild-soccer-bunch-2003 TCM: 649574 TMDB.org: 10755 Modifica el valor a Wikidata
← cap valor Modifica el valor a Wikidata

El Futbol Club de les Feres[1] (títol original en alemany: Die wilden Kerle') és una pel·lícula alemanya, dirigida per Joachim Masannek el 2003, i protagonitzada per Jimi Blue Ochsenknecht, Wilson González Ochsenknecht i Constantin Gastman.

Les feres del futbol[2] és una sèrie de llibres, 13 volums, que expliquen les aventures i la formació d'un equip de futbol per nois de deu anys, tot un èxit a Alemanya des de la seva publicació. Estan basats en les experiències del cineasta Joachim Masannek quan intentava entrenar als seus fills i ha estat ell l'encarregat de portar el projecte a la pantalla gran.

El guió és del propi director i es basa en els seus llibres Les Feres Futbol Club que van ser tot un èxit a Alemanya i es basen en la seva experiència com a entrenador, des de 1985, de l'equip dels seus dos fills d'11 i 13 anys. (Zinema.com)

Argument[modifica]

Set amics (León, Marlon, Joschka, Juli, Raban, Vanessa, Maxi, Markus, Deniz (solament apareix en la segona pel·lícula), Nerv (en la tercera, quarta i cinquena pel·lícula), Jojo, Fabi) apassionats del futbol esperen com a bojos l'arribada de la primavera per poder començar a jugar una altra vegada. Però quan els nois es dirigeixen al terreny de joc, Michi el Gros i els seus temuts guerrers invencibles ja ho han ocupat.

Per tornar a recuperar el seu camp, els set els desafien a un partit. En contra han de Michi i els seus són més grans i forts però «Les Feres» no estan disposades a perdre. Es prenen molt seriosament la revenja i es posen a entrenar molt dur per guanyar. A més compten amb Billy, un exjugador de futbol professional que accepta entrenar-los però en realitat anava borratxo i els va mentir, ja que mai va ser un jugador professional. Billy més que ensenyar-los a marcar, va a inculcar-los la consciència d'equip i els valors humans que regeixen dins i fora del terreny de joc. Les Feres es van a convertir en el millor equip del campionat juvenil i en els millors amics del món.

Referències[modifica]

Aquest article és una obra derivada de «[ ]» per periodistes de 20minutos.es, disponible bajo la licencia Creative Commons Atribución-CompartirIgual 3.0 Unported.