Vés al contingut

Quick 1888

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Quick Nijmegen)
Infotaula d'organitzacióQuick 1888
Dades
Tipusclub de futbol
club de futbol amateur Modifica el valor a Wikidata
Creació1888
Activitat
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
LligaVierde Klasse (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Localització geogràfica
Map

El Quick 1888 (també conegut com a Quick Nijmegen) és un club esportiu amateur de Nimega, Països Baixos. Va ser fundat l'any 1888 com a club de cricket i actualment juga a futbol en el tercer nivell amateur.

Com a club de futbol, el Quick va assolir el seu moment de fama l'any 1949 quan va guanyar la Copa neerlandesa de la qual s'exposa una rèplica a la seu del club. Després el club va perdre la final de la Supercopa d'Holanda de 1949 contra el Schiedamse Voetbal Vereniging. El club també té seccions de bàdminton, atletisme i hoquei herba.

Copa KNVB 1949

Jugadors de futbol internacionals amb els Països Baixos[modifica]

Cricket[modifica]

Com a club de cricket, el Quick ha produït una sèrie de representants nacionals tant en cricket masculí com femení. Recentment, dos membres van representar l'equip nacional de cricket femení dels Països Baixos a la qualificació de la Copa del Món de Cricket Femení de 2008. El club està afiliat al Koninklijke Nederlandse Cricket Bond. Actualment compta amb tres equips, dos de sèniors masculins i un de veterans, cosa que el converteix en un dels clubs de cricket més grans de l'est dels Països Baixos.

Enllaços externs[modifica]