Usuari:Òscar Álvarez Vilaplana

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ha sortit una versió nova del OpenBSD, podries actualitzar l'apartat Versió actual? --TSDgeos 20:32 5 dec, 2005 (UTC)


Ametla és correcte a l'estàndard valencià. No passa res, i "ametlla" també està molt bé, simplement que ho sàpigues. Per cert, m'han agradat les teues entrades sobre abraçada mortal i el dinar dels filòsofs.--Arnadí 11:16 12 oct, 2004 (UTC)


Aiii, ojala fos tan facil pero hi ha problemes

a) jo tinc els arxius a carpetes per paisos. Allí hi ha milers d'images propias i d'altres que no ho son, es a dir que les he de separar una a una. Unes 8000 imatges corresponen a FOTW que no reclama copyright, pero si demana que s'esmente la procedencia. Alli pots trovar uns quants centenars que son imatges meves (sota cada bandera es posa el nom del autor), i que es poden fer servir.

Tambe tinc altres 15 o 20000 son tretes d'aqui o d'alla per us intern.

b) estem parlant d'uns 4 Gb.

Ara be, si fas un article i necessites alguna bandera me la demanes que no hi ha problema. Tot i els milers que tinc no les tinc totes ni molt menys pero el que tinc t'ho envio. Les de ciutats petites per exemple vaig haver de deixarles de classificar perque en rebia unes 100 diaries i encara que una concreta la tingues, no la podria trovar (a Alemanya hi ha 36000 banderes de ciutats, a Espanya unes 9000, nomes a Catalunya son unes 900, imaginat als Estats Units, Russia, Canada, Italia...). Jo em dedico mes a les banderes de nacions sense estat, banderas historiques del 1789 en endavant, banderas de divisions administratives i banderes de partits politics i sindicats. Sobre partits i sindicats estic escribint un llibre, pero de moment nomes he recopilat material dels partits d'esquerra, i encara nomes tinc disponibles els dibuixos dels partits i sindicats del paisos que comencen de la A fins a la J (encara que tinc el material de la resta)

Jolle 22:57 21 nov, 2004 (UTC)