Vés al contingut

Usuari:Aclario

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aleix Clarió i Herranz (Fornells de la Selva, 1986). Va cursar la primària al col·legi Migdia de Girona, i ESO i Batxiller al col·legi Bell·lloc del Pla. Estudiant de Dret a la Universitat de Girona, ha format part de la delegació d'estudiants en diferents cursos i ha sigut membre actiu de la Plataforma d'Estudiants Reformistes Actius [PERA]de la facultat de Dret.

L'any 2005 va iniciar la seva militància a Unió Democràtica de Catalunya així com a la Unió de Joves. Del 2006 al 2010, ha ocupat diferents càrrecs a dins el partit: president de la local a Fornells de la Selva, secretari d'organització de la local de Girona, i membre del grup de comunicació de la intercomarcal de Girona. Pel que fa a la Unió de Joves, ha sigut secretari d'organització de la intercomarcal de Girona, president de la comarca del Gironès, conseller nacional, secretari de relacions institucionals i representant de la Unió de Joves al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Forma part del Comitè Executiu Nacional [CEN] de la Unió de Joves des del 2006.

Des de l'any 2009, és Secretari de comunicació, salut i vertebració territorial de la demarcació de Girona del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. És director de la revista Debat Juvenil. Ha publicat diversos articles a revistes com Papers de Joventut i escriu regularment als blocs d'opinió de lamalla.cat, Aragirona.cat o Directe.cat.