Usuari:BroOkWiki

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Viquipedistes per llengua

Vallès Oriental Aquest viquipedista és originari
de la població vallesana Les Franqueses del Vallès.
Aquest usuari té grans coneixements de Física.

Aquest usuari té grans coneixements de Matemàtiques.
Bon dia!

Sóc en BroOk (aquí BroOkWiki). Sóc el fundador de One Piece Català Wiki, el wiki en català de Fandom sobre el manga i anime One Piece, fundat el juliol de 2010. Actualment, és el wiki català més gran (amb més de 4.500 articles) i el sisè dedicat One Piece a nivell mundial en aquesta plataforma. Com a qualsevol wiki, estem oberts a qualsevol usuaris que hi vulgui col·laborar!

La plataforma de wikis Fandom (abans Wikia) té una comunitat catalana bastant pobra, agrupada a la Central de Fandom en català, d'on també sóc administrador. Qualsevol usuari que li interessi un tema dels múltiples wikis que hi ha (veure: Llista de wikis) hi pot participar i per qualsevol dubte es pot posar en contacte amb mi des del meu mur de missatges d'allà o la meva discussió d'aquí.

Em vaig unir a Viquipèdia perquè penso que és el web en català que més orgullosos ens n'hem de sentir. Tot i no ser un gran editor aquí, corregeixo faltes d'ortografia o errors menors dels articles quan me'n trobo. Com a físic, m'agrada sobretot millorar els articles sobre aquesta ciència.

Amb l'experiència que m'ha aportat durant aquests anys ser administrador d'un wiki, tinc un nivell bastant alt en edició en wikis (wikitext) i algun coneixement de codis CSS. Faig el que puc amb el JavaScript.