Usuari:Buran Biggest Fan

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguts!

El meu nom d'usuari és "Buran Biggest Fan" perquè m'encanta la ciència (en general), però en especial la exploració espacial, les ciències de la computació i la història. Fa molt de temps vaig fer un treball d'escola sobre el transbordador espacial Buran. Va ser gairebé amor a primera vista, perquè tenia tots els atributs que he mencionat anteriorment. Així doncs, vaig agafar el seu nom com una forma d'honrar tots els enginyers que hi varen treballar i que han caigut en l'oblit.

I focus on history and computing sciences (specially retro stuff), but any other small edit can be done.

Com era d'esperar, em centraré en història i ciències de la computació (especialment en articles retro), però podria fer alguna altra petita edició.

Una imatge inèdita de l'exercit espanyol durant la Guerra del Rif (1920-1926), mostrant Tafersit l'any 1923

Vaig crèixer sentint als professors "La Wikipèdia no és una font fiable i per tant no la podeu citar en treballs"; però veient el seu funcionament puc dir que amb la gran quantitat d'editors i revisors que hi ha involucrats la informació és força fiable. Tot i això, no puc dir el mateix de la Viquipèdia, ja que no hi ha tanta gent i la que hi ha fa el que pot; així que ajudaré la Viquipèdia perquè és en el meu idioma i encara necessita molta feina.

Estic orgullòs de formar part d'aquest projecte.


Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-4 Esta persona tiene un conocimiento casi nativo del español.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Viquipedistes per llengua

Per fer[modifica]

  • Revisar l'article sobre el transbordador Buran
  • Reescriure l'article "microordinador" a la viquipèdia (ara mateix és una traducció no massa bona de l'article de la Wikipedia anglesa "home computer")
  • Crear la pàgina "Triumph-Adler Alphatronic P1/P2" a la Viquipèdia i a la Wikipèdia castellana i anglesa
  • Revisar articles sobre ordinadors "retro" a la Viquipèdia. Molta gent escriu sobre màquines que mai ha vist, i per tant cometen errors.
  • El futur dirà ;-)