Vés al contingut

Usuari:CarolinaPaulaGarrido

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola a tothom!!! Com a nova usuària de la comunitat d'editors de la Viquipèdia, volia fer una breu presentació.

Primer de tot, voldria destacar que sóc una nova usuària de la Viquipèdia en català, i de la Viquipèdia en general, i que em fa molt il·lusió poder formar part d'aquesta comunitat amb tantes ganes de contribuir al saber comú, com a mínim, en una determinada llengua i cultura.

En el meu cas, em considero perfectament competent tant amb la llengua catalana com amb la llengua espanyola, i em considero capaç de crear i revisar articles de la Vikipedia en ambdós llengües.

Els meus gustos i preferències van molt lligats al món cinematogràfic i audiovisual. Però fora d’aquest àmbit, els meus gustos solen ser molt diversos i transversals.

No obstant, com a nova usuària de la Viquipèdia, haig d’anar aprenent les bones pràctiques d’aquesta gran comunitat. Espero, així, que per part dels usuaris més avançats, tingueu una mica de paciència en les meves contribucions i que m’ajudeu a millorar-les i a anar-me formant com a una millor Viquipedista.

Sense més, espero trobar una bona comunicació i concordia en la vostra comunitat, i espero també que qualsevol proposta de millora o ajuda per part vostra me la feu arribar. Jo encantada!!!