Vés al contingut

Usuari:Maitips

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Maitips és un grup de la comarca de l’Alt Camp (Tarragona), i els seus components es van ajuntar per preparar a consciència el seu primer concert que farien l’Agost del 2001, al festival VallsRock de grups locals, que se celebra a la localitat de Valls. .. ..L'any 2003 Maitips va enregistrar la seva primera maqueta a l’estudi Tívoli d’El Vendrel amb el baixista del grup català Lax’n Busto, Jesús Rovira. Dos anys més tard, al 2005, repeteixen estratègia i graven dos temes que es presentaran en un concurs de maquetes.

No obtenen cap premi directe, però Maitips comença a pujar als escenaris amb grups de gran renom, com Obrint Pas, Dr. Calypso, Discípulos de Otília, Betagarri, Banda Bassotti, La Thorpe Brass, Mount Zion, Mesclat, Pirat’s Sound Sistema, Trikizio. L'any 2008 Maitips llença el seu primer disc titulat “Així és la vida”, una barreja d’ska, reggae i rock. Una disputa musical entre ska i reggae i la proclamació dels instruments de vent metall, juntament amb lletres clares.

Cançons senzilles, d’escolta ràpida i fàcils de cantar. Maitips es deix bressolar al ritme del poble, el que fa que Maitips sigui un grup popular. El disc de Maitips és d’allò més ballable i juganer, cançons vitaminitzades contra l’avorriment i el fastigueig. Maitips ve totalment influenciat pels ritmes d’ska i reggae de Catalunya i d’Euskal Herria.

Anar a la web de Maitips: http://www.maitips.cat Anar al myspace de Maitips: http://www.myspace.com/maitips