Vés al contingut

Usuari:Margaret margaret

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

SOKO

Soko (Stéphanie Sokolinski)és una cantant i actriu francesa. Ella va néixer a Bordeus, a França a una família polonesa. Ella és vegetariana i actualment viu a Los Angeles. Ella ha aparegut en diverses pel·lícules franceses, i la seva carrera com cantan va començar després que el director li va preguntar si podia cantar. "I'll Kill Her" (2007-2008) es va convertir en un èxit en molts països, com Dinamarca, Àustria, Bèlgica i Austràlia, etc.

Ella no ha tret un àlbum complet. No obstant això, ella va fer concerts a Dinamarca. Es va presentar al Festival coincideix amb el final de 2008, el Festival de direcció sud i el Sunset Sounds Festival a l'inici de 2009.

Al 19 gener 2009 va declarar en la seva pàgina de MySpace, que va ser deixar de fumar i està "morta", dient que ella té por de la indústria de la música i volia quedar lliure i tornar a actuar. Tot i haver gravat un àlbum doble, a Seattle, que no està disposat a alliberar el que ha provocat moltes reaccions dels seus fans a la seva pàgina de MySpace. També cancel SXSW d'aquest any.

Soko apareix en el vídeo musical de "Cartoons and Forever Plans" de Maria Taylor amb Michael Stipe de REM. El vídeo va ser dirigit per Skinny (Equip Directiu).