Usuari:Gemma Aïsa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Una mica de qui soc jo[modifica]

Aquesta pàgina ha estat descuidada tot aquest temps, no hauria pensat mai que em calgués editar-la i mostrar-vos qui soc: a qui li pot interessar?

Però vet aquí que vull participar més activament. Tant, que he demanat d'associar-me a l'Amical i em proposen formar part de la seva junta. Sembla que això despertarà aquest interès inexistent fins avui. Ara, la quantitat i qualitat de les edicions que he fet a Viquipèdia és una dada rellevant i el meu historial, els meus coneixements i la meva experiència seran escrutats fins a esbrinar si en soc digna.

Vosaltres ho direu, jo humilment us ho explico.

Per no avorrir-vos de bon començament us diré breument que la meva formació acadèmica és en l'àmbit del Treball Social, la meva experiència professional ha estat sobretot al món de la banca tradicional i també els microcrèdits i la cooperació internacional, i que les meves aficions esportives m'han portat a adquirir habilitats i competències en la gestió de grans equips de voluntaris. Si ho voleu amb més detall, aquí trobareu el meu currículum.

Pel que fa a Viquipèdia soc novella, encara practico i aprenc, des de fa un any. Jo no tinc, ara per ara, un interès específic en cap tema que em porti a crear articles. Simplement, edito les pàgines que aleatòriament se'm proposen per fer correccions ortogràfiques i d'estil, per afegir referències o imatges, i he creat algun article com a participant d'alguna viquimarató. M'agrada fer això, quan tinc una mica de temps i n'aprenc.

Entenc que Amical és una organització meritocràtica, i està bé que així sigui. Entenc que d'altres estaran més capacitats per ocupar un lloc a la junta que jo perquè tenen molta més experiència en Viquipèdia. Entenc que em sobrevindran consultes i comentaris sobre aquesta feblesa en la meva candidatura: només us puc respondre que em considero capacitada, amb els coneixements i l'experiència necessària per a les tasques i funcions de la tresoreria, i que la meva falta d'experiència en l'edició de Viquipèdia pot aportar exactament això, la visió de les persones novelles que s'aproximen a Viquipèdia amb la voluntat de col·laborar, les dificultats que es troben i les necessitats que manifesten. Perquè l'objectiu és fer créixer la comunitat viquipedista en quantitat i qualitat.