Usuari Discussió:Gerard~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la Viquipèdia, i al coneixement lliure :-) joanjoc 15:12 20 ago, 2004 (UTC)

Faltes d'ortografia, i sintaxi[modifica]

És ver que hi ha moltes faltes a la wiki catalana. Si us plau, per què no ens ajudes a corregir-ho?

Pots editar tot allò que vulguis.

Plàcid Pérez Bru 21:23 29 ago, 2004 (UTC)

En la correcció que has realitzat a l'article de País Valencià m'he fixat que has canviat neixement per naixement, i hui per avui, entre d'altres paraules. Resulta que ambdós mots són considerats com a correctes tant al diccionari de valencià de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, com a l'IEC. ¿Tenim a la viquipèdia alguna norma a seguir sobre les formes dialectals en els escrits?. --Joanot 20:37 9 set, 2004 (UTC)

No, no la tenim (liberals que som) crec que seria massa polèmic intentarla crear, i a més, coi, que ens ho entenem tot. Jo, en algun cas, de dubte m'he autofet la norma 2 de 3 on els 3 són Balears, Valencia i Catalunya, que tampoc és molt bona. Però entenc que si un article està centrat en algun tema valencià si adeqüi el vocabulari. Llull 20:48 9 set, 2004 (UTC)
Recordo haver vist una discussio semblant a la wikipedia en angles (angles britanic, america, australia, etc. ), i el que ells proposaven era semblant al que diu en Llull: en general, que tothom fes servir el "dialecte" que vulgues, pero mirant de mantenir la coherencia dins de cada article un cop comensat, i que pels articles sobre temes "locals" s'utilitzes el dialecte corresponent. De fet, si mirem de fer servir un llenguatge una mica formal, les diferencies dialectals en catala o valencia son forsa petites. Xevi 19:52 22 set, 2004 (UTC)

Traducció de altres idomes[modifica]

Totes les wikis són de distribució lliure i es poden traduir i incorporar a la catalana

Plàcid Pérez Bru 20:33 16 nov, 2004 (UTC)

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:32, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:27, 21 abr 2015 (CEST)