Usuari Discussió:Robin Hood~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxius

Categoria: filòsofs per nacionalitat[modifica]

Thank you very much for your comments! ^^

Responc en català, d'acord? (si no s'entén, ho intentaré posar també en anglès). Jo també crec que no és tan important quants articles té una categoria, sinó més aviat el fet de si és útil per fer d'enllaç entre les altres categories. Pel que fa als cinc articles, tinc entès que és més aviat un 'bon costum' que una regla estricta.

Pel que fa a les dues categories que he creat:

  • Categoria:Filòsofs per nacionalitat No tinc intenció d'esborrar-la. Ara miraré de posar algun avís per que no s'ordeni per llenguatge, tal i com em recomanes.
  • Categoria:Filòsofs per era. Tens tota la raó amb la distinció entre filòsofs de l'Antiga Grècia i filòsofs antics, ja l'he vist però no m'he atrevit a fer una categoria encara més general, crec que de moment encara no cal. Crec que acaben d'esborrar la categoria de filòsofs per era mentre t'escrivia el comentari... De moment, hi ha una divisió prou bona a Categoria:Història de la filosofia, si és necessari fer subcategories ja miraré d'arreglar-ho més endavant, quan hi hagi més articles.

--Meldor 00:24, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

PS: Perdona que sigui tan llarga la resposta!

Jajajaja ^^
Bé, a veure, Tomàs d'Aquino HA d'estar a filòsofs medievals. Me l'havia deixat, ja ho he arreglat. Ara vaig a arreglar la categoria de filòsofs britànics (si no hi ha molts articles). Jo també preferiria que hi hagués categories més ben definides, perquè tinc la intenció de fer uns quants articles sobre filosofia i no penso haver-los de recategoritzar massa sovint. De moment em sembla que ja anirà prou bé, però... si veig que en cal alguna més, ja la posaré (i et demanaré suport si em diuen d'esborrar-la ;) ). Fins aviat! --Meldor 01:32, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

Hi!

I'm afraid I don't really understand what you proposed. Do you think the list shouldn't be changed, and that the category should be renamed?

Thanks --Meldor 00:31, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

Thank you for your explanation. I'll think about what to do tomorrow ^^ --Meldor 02:04, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:35, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:31, 21 abr 2015 (CEST)