Viquiprojecte:Experiència d'Usuari (UPF)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguts al Experiència d'Usuari (UPF). Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Marc Miquel amb el suport d'Amical Wikimedia, que es duu a terme durant el curs 2016-2017 des de l'Assignatura Experiència d'Usuari del Grau en Vídeojocs de la Universitat Pompeu Fabra, al TecnoCampus de Mataró.

Objectius[modifica]

Volem que els estudiants potenciïn i comparteixin el seu coneixement tot editant articles de la Viquipèdia en el marc d'un projecte educatiu, ensenyant al món allò que estan aprenent. Quan els estudiants editen la Viquipèdia en el marc d'un projecte educatiu milloren el seu aprenentatge significatiu, col·laboren en una obra molt consultada, consultant i referenciant diverses fonts i entenent que el coneixement no és monolític ni únic. La Viquipèdia és una enciclopèdia elaborada col·laborativament per alguns dels seus propis lectors. Molta gent millora constantment els articles, realitzant-hi milers de canvis que s'enregistren íntegrament en els historials de cada veu i que es poden veure a la pàgina de canvis recents. Tots els articles sempre són millorables: corregint faltes d'ortografia o de gramàtica, millorant la redacció, ampliant el contingut i millorant les referències bibliogràfiques. L'objectiu és incorporar els estudiants en aquest procés, fent que millorin veus relacionades amb el currículum de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]