Usuari:SMP

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
-4 El nivell d'aquest usuari \'es comparable al d'un parlant natiu de \LaTeX.
Informació Babel de l'usuari
es-4 Esta persona tiene un conocimiento casi nativo del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
Viquipedistes per llengua
Administrador Aquest usuari és un administrador (verifica)
Aquest usuari té un compte unificat i el seu compte principal és de Viquipèdia (meta)
Aquest viquipedista té
una pàgina a TranslateWiki.

Hola! Sóc l'usuari SMP, viquipedista barceloní i matemàtic. Sóc administrador de la Viquipèdia, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi si creieu que us puc ajudar en qualsevol tema. La millor via de contacte és deixar-me un comentari a la pàgina de discussió, o bé enviar-me un missatge de correu electrònic si preferiu que la conversa no sigui pública.

A la Viquipèdia acostumo a dedicar-me a tasques de manteniment i a la discussió de polítiques comunitàries, però en els darrers anys he hagut de reduir força aquestes activitats. També m'agrada crear plantilles ben complexes, i per tant puc ajudar-vos a arreglar plantilles amb codi esotèric, i en general a gestionar els codis que mouen el programari de la Viquipèdia.

Políticament sóc contrari a l'ús de material que no estigui sota llicència lliure. Diuen de mi que sóc massa permissiu amb vàndals i trols però jo no ho considero un defecte.

Per últim, m'encanta la matemàtica i m'agradarà discutir qualsevol dubte o proposta que tingueu relacionada amb aquesta matèria o amb el LaTeX.


Això és una pàgina d'usuari de la Viquipèdia.

Si trobeu aquesta pàgina a un lloc web que no sigui wikipedia.org, esteu veient una rèplica. Tingueu en compte que aquesta pàgina pot estar antiquada, i que l'usuari/a a qui pertany pot no tenir cap tipus d'afiliació amb altre lloc web que no sigui la Viquipèdia mateixa. La pàgina original es troba a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:SMP.

Logotip de la Fundació Wikimedia