Vés al contingut

World Academy of Science, Engineering and Technology

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióWorld Academy of Science, Engineering and Technology
Dades
Tipuseditor en accés obert Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Part deBeall's list of predatory open access journals (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webwaset.org Modifica el valor a Wikidata

La World Academy of Science, Engineering and Technology WASET — literalment en català acadèmia mundial de ciència, l'enginyeria i la tecnologia— és un editor predador de revistes d'accés obert en una varietat ampla de temes científics i tècnics.[1] També organitza diverses conferències científiques anuals, utilitzant noms que són igual de similar a les conferències reals organitzades per grups científics establerts. Les seves conferències són de qualitat dubtosa i qualsevol poden presentar un paper per senzillament pagant el cost d'inscripció.[2] L'acadèmia ha estat catalogada com a "potencial, possible, o probable" editor predades.[3][4] WASET té el seu domini en Azerbaidjan.[5] És dirigida per Cemal Ardil, un antic mestre de ciència, amb assistència de la seva filla Ebru i el seu fill Bora. Cemal Ardil És també la persona que ha publicat més articles a la pàgina web de WASET.[6]

Referències[modifica]

  1. Beall, Jeffrey. «Predatory Publisher Organizes Conference Using Same Name as Legitimate Conference». Scholarly Open Access. Arxivat de l'original el 2015-03-17.
  2. Spears, Tom. «Science fiction? Why the long-cherished peer-review system is under attack». Ottawa Citizen.
  3. Jeffrey Beall, Potential, possible, or probable predatory scholarly open-access publishers Arxivat 2016-09-17 a Wayback Machine., Scholarly Open Access: Critical analysis of scholarly open-access publishing, 5 novembre 2013.
  4. «Data and Documents». AAAS.
  5. «Azerbaijani "academy" fools a lot of scientists from around the world». Panorama. [Consulta: 3 febrer 2015].
  6. Kaplan, Sefa. «Parayı bastıranı profesör yapıyorlar» (en turc). Hürriyet.

Enllaços externs[modifica]