Batman Forever (videojoc)

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula de videojocBatman Forever
Publicació 1995, 1996
Gènere Beat 'em up
Personatges Batman
Característiques tècniques
Motor Mortal Kombat
Modes Un jugador, 2 jugadors
Plataforma Super NES, Sega Master System, Sega Mega Drive/Genesis, Sega Game Gear, Game Boy, PC
Format Cartutx
Equip
Desenvolupador Probe Entertainment, Acclaim Japan (Game Boy) Acclaim Studios London
Publicador Acclaim
Distribuidor Warner Bros. Interactive Entertainment
Qualificacions
ELSPA:3+
ESRB Kids to Adults
Més informació
MobyGames batman-forever_
Modifica dades a Wikidata

Batman Forever és joc beat 'em up basat en la pel·lícula del mateix nom. Les versions de Super NES, Sega Mega Drive, i Game Boy foren desenvolupades per Acclaim Studios London i distribuïdes per Acclaim Entertainment. Les versions de Sega Game Gear i PC foren desenvolupades per Probe Entertainment.

Jugabilitat[modifica]

El jugador pren el paper de Batman o Robin. Hi ha també una mode de joc de lluita dit "mode d'entrenament", on el jugador pot jugar com Batman, Robin, o qualsevol dels enemics en tot el joc o bé contra un oponent controlat per ordinador, contra un segon jugador, o en cooperació contra dues oponents.

Els comandaments estan en gran part basats en llistes de moviment i seqüències claus. Alguns moviments d'artefacte impliquen allunyar-se de l'enemic just abans pressionar un botó de punyada o puntada, que crea problemes, ja que el joc només manté als jugadors que afronten a enemics si ells són bastant propers l'u a l'altre.

La llista d'artefacte és seleccionada pel jugador(actor) cada nivell, amb tres artefactes estàndard per a cada caràcter i dos artefactes seleccionats d'una llista. Hi ha també quatre artefactes "de cianòtip" ocults.

La llista d'artefactes és seleccionada pel jugador cada nivell, amb tres artefactes estàndard per a cada personatge i dos artefactes seleccionats d'una llista. Hi ha també quatre artefactes "de plànol".

Enllaços externs[modifica]