Beatriz Larrotcha Palma

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaBeatriz Larrotcha Palma
Biografia
Naixement4 setembre 1959 Modifica el valor a Wikidata (64 anys)
Jaén (Espanya) Modifica el valor a Wikidata
Ambaixador d'Espanya a Bèlgica
2018 – Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciódiplomàtica Modifica el valor a Wikidata
Premis

Beatriz Larrotcha Palma, (Jaén, 1959) és una diplomàtica espanyola, actual ambaixadora d'Espanya a Bèlgica des de 2018. És llicenciada en Dret i pertany a la carrera diplomàtica des de 1987.

Ha estat destinada a les representacions diplomàtiques d'Algèria, Bèlgica i el Perú així com en la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea.

Va ser delegada del Ministeri d'Afers Exteriors al Comitè Organitzador Olímpic Barcelona 92, sotsdirectora general adjunta de Personal, subdirectora general d'Afers Patrimonials i assessora en la Inspecció General de Serveis, a l'Oficina d'Informació Diplomàtica i a la Direcció General d'Espanyols a l'exterior i d'Assumptes consulars i Migratoris.

El 2012 va ser nomenada directora del Gabinet del Secretari d'Estat d'Afers Exteriors. Ha estat secretària general tècnica i Subsecretaria al Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.[1][2]

L'octubre de 2018 fou citada a declarar per un presumpte delicte de prevaricació, en relació a una querella del també diplomàtic Miguel Ángel Vecino.[3]

Referències[modifica]

  1. «BEATRIZ LARROTCHA PALMA» (en castellà). Arxivat de l'original el 2018-10-17. [Consulta: 17 octubre 2018].
  2. «Embajadora» (en espanyol europeu). [Consulta: 17 octubre 2018].
  3. «Un juez investiga a la embajadora en Bélgica por un delito de prevaricación» (en castellà). Moncloa, 22-10-2018.