Benjamin Davis Wilson

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaBenjamin Davis Wilson

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1r desembre 1811 Modifica el valor a Wikidata
comtat de Wilson (Tennessee) Modifica el valor a Wikidata
Mort11 març 1878 Modifica el valor a Wikidata (66 anys)
San Gabriel (Califòrnia) Modifica el valor a Wikidata
Batlle de la Ciutat de Los Angeles
Senador de Califòrnia
Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópolític Modifica el valor a Wikidata
Família
FillsRuth Wilson (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Find a Grave: 4620 Modifica el valor a Wikidata

Benjamin Davis Wilson (11 de desembre de 181111 de març de 1878) va ser un polític de Califòrnia. Era conegut pels amerindis californians com Don Benito a causa de la seva manera benevolent amb què tractava els assumptes dels amerindis. Wilson, va ser un tramper de pells i comerciant abans d'arribar a Califòrnia el 1841. Havia tingut la nacionalitat mexicana i després l'estatunidenca.

Wilson era originari de Tennessee. A Califòrnia va ser escollit Jutge de Pau i es va ocupar dels assumptes dels amerindis. També va estar comissionat per tractar amb l'hostil tribu ute. Delcseu segona matrimoni amb Margaret Hereford va tenir una filla anomenada Ruth que va ser la mare del General George S. Patton.

Wilson va esdevenir la primera persona no hispànica posseïdora del Rancho San Pascual, el qual comprenia les actuals poblacions de Pasadena (Califòrnia), Altadena, South Pasadena, Alhambra, San Marino i San Gabriel (Califòrnia). Wilson va ser elegit el segon batlle de Los Angeles[1] una vegada que Califòrnia es va convertir en un estat dels Estats Units, i també va ser Senador de Califòrnia.

Mount Wilson, és una coneguda muntanya dedicada a Wilson. A Pasadena també existeix la Wilson Avenue en el seu honor.

Notes[modifica]

  1. Chronological Record of Los Angeles City Officials,1850-1938, compiled under direction of Municipal Reference Library, City Hall, Los Angeles (March 1938, reprinted 1966). "Prepared ... as a report on Project No. SA 3123-5703-6077-8121-9900 conducted under the auspices of the Works Progress Administration."

Bibliografia[modifica]


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Benjamin Davis Wilson