Vés al contingut

Brosmind Studio

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióBrosmind Studio
lang=ca
(2011) Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusestudi de disseny Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2006
Governança corporativa
Seu

Lloc webbrosmind.com Modifica el valor a Wikidata

Brosmind és un estudi gràfic creat el 2006, centrat en la il·lustració, situat a Barcelona. Va ser fundat pels germans Juan (1978) i Alejandro Mingarro (1981), naturals d'Osca i formats com a dissenyadors gràfic i de producte, respectivament.[1]

El seu estil es basa fonamentalment en la combinació de fantasia i humor amb un toc renovat i optimista.[2][3] Les il·lustracions de l'estudi han estat guardonats amb els premis més prestigiosos com Cannes Lions,[4] Clio, Eurobest, Graphis, Sol, CdeC, Laus –entre d'altres. S'han convertit en els il·lustradors espanyols més publicats en Lüzer's Archive i, recentment, van ser seleccionats per a Lüzer's Archive Special 200 Best Illustrators Worldwide.[5] Entre els seus clients hi ha noms tan coneguts com Nike, Microsoft, Virgin, Gillette, Honda, McDonald's o Kidrobot fins marques de cotxe com Honda, Land Rover, Volkswagen, etc.[5][1]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 Llanos, Héctor «Brosmind, los hermanos ilustradores de Huesca que triunfan en el mundo» (en castellà). Huffington Post, 07-05-2015.
  2. «Brosmind: «El humor es un valor añadido»». Article de la revista Monográfica on Brosmind parla de la seva visió de l'humor en el disseny i la il·lustració.
  3. Jiménez, Jesús «'Brosmind', un estudio de diseño catalán que triunfa en todo el mundo». RTVE, 17-12-2014.
  4. Ávalos, Almudena; Collado, Noelia «Españoles que triunfan fuera de España». El País. Arxivat de l'original el 2021-01-30 [Consulta: 24 gener 2021].
  5. 5,0 5,1 «Juan y Alejandro Mingarro | CreativeMornings/BCN». Presentació dels Brosmind al web dels Creative Mornings.