Casa Llobet (Figueres)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Casa Llobet
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXX Inici
Característiques
Estil arquitectònicModernisme, obra popular
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaFigueres (Alt Empordà) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Girona, 15. Figueres (Alt Empordà)
Map
 42° 16′ N, 2° 58′ E / 42.27°N,2.96°E / 42.27; 2.96
IPA
IdentificadorIPAC: 39462

La Casa Llobet és un edifici del municipi de Figueres (Alt Empordà) que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És un edifici entre mitgeres situat al centre del poble, entre la Rambla de Figueres i la Plaça de l'Ajuntament. És un edifici de planta baixa, dos pisos i golfes, amb la planta baixa rehabilitada per a utilitzar-la com a local comercial. El primer i segon pis tenen les obertures emmarcades i amb una balconada correguda de ferro forjat, decorada al primer pis amb motius florals. Des del carrer podem veure els motius ceràmics que decoren la part inferior de la terrassa del segon pis, amb un color blau molt vistós. L'element més destacat de la façana són els esgrafiats amb decoració floral que hi ha entre el primer pis i la planta golfes, així com als costats de la façana, imitant carreus.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Casa Llobet
  1. «Casa Llobet». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 25 gener 2015].