Vés al contingut

Categoria Discussió:Castells del Comtat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algú sap com arreglar lo de que el Castell de Perputxent està tres voltes a la categoria?. Em sembla haver-ho vist en altres llocs, però ara no recorde a on. --Makinal 19:29 3 feb, 2005 (UTC)

Potser abans de fer la categoria de "Castells del Comtat", hi hauria d'haver la categoria de "Monuments del Comtat". Imaginem, per exemple, a la comarca de l'Alacantí hi han castells i torres, els articles dels quals serien categoritzats com a monumets. Això sí, com dius tu, si n'hi han molts articles d'un tipus de monument en concret, doncs s'hi podria fer la subcategoria de "Castells de l'Alacantí" i respectivament. Què en penses?. --Joanot Martorell 09:30 22 jun, 2005 (UTC)

Hola Martorell. En principi la teua proposta pot semblar bastant correcta. Però tot i això, pense que és millor que continue com està, com a mínim pel cas del Comtat en el que no tenim registrat cap altre monument. El problema que veig és que si no hi ha cap altre monument, més que castells, per que complicar-se la vida i a més fer una categorització més vaga si podem anar més al gra? Sí en el cas de l'Alacantí hi ha altres monuments, fes-ho com tu proposes. A més de la manera que està ara, podem incloure la categoria de Castells del Comtat dins de la categoria de Castells, i així queda bastant bonic vist des del punt de vista de Castells.
Bé, no sé si estic explicant-me com un llibre sense pàgines, però la calor no em deixa pensar massa. Salutacions. --Makinal 13:25 22 jun, 2005 (UTC)
P.D.: Si no t'he convençut (cosa més que probable) deixam dos o tres dies per buscar una resposta més intel·ligent. A veure si ens arreglen l'aire acondicionat i puc pensar correctament. ;)
No, no, si m'has convençut, estigues tranquil socarrat :P. En realitat he estat pensant que és millor fer la categoria com més concreta millor, i les categories més "ambigües" per a recollir un grup de categories molt concretes. Així, si proliferen les categories específiques "Castells", "Torres", "Catedrals", etc... d'una àrea en concret, aleshores ja els agrupariem com a "Monuments". Jo seguirè el teu criteri. --Joanot Martorell 19:13 22 jun, 2005 (UTC)