Categoria Discussió:Civilitzacions antigues

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Estic fent un cop d'ull a algunes categories: per què Assíria està separada d'antigues civilitzacions? unifiquem!!--barcelona 15:05 5 jul, 2005 (UTC)

Imperi Otomà a Antigues Civilitzacions?[modifica]

Imperi Otomà a Antigues Civilitzacions?

Que encara hi és?


Remodelació[modifica]

La categoria civilitzacions antigues és massa inconcreta. S'hi barregen civilitzacions prerromanes i pobles germànics de l'edat mitjana. Per saber l'antiguitat d'una civilització ja tenim les categories dels períodes històrics: Categoria:Edat Antiga, Categoria:Edat mitjana, etc. Aniré movent els articles poc a poc a fi de tenir els articles finalment classificats segons un critèri geogràfic Categoria:Història per territori i un criteri temporal Categoria:Història per període. --Felato 16:33, 26 ag 2006 (UTC)

Quin problema hi ha amb els pobles germànics medievals? No són civilitzacions antigues ja extingides? I quin problema hi havia amb Categoria:Civilitzacions d'Àfrica?

És un garbuix que no aporta informació de gaire qualitat. Si vull informació sobre una civilització antiga es millor seguir la línia Historia --> Història per períodes --> Edat que correspongui. I si se a quin territori estava puc seguir la línia Historia --> Història per territori --> Continent que pertoqui. Però tenir una categoria amb una serie de civilitzacions on ni hi són totes i es barregen civilitzacions tant inconnexes em sembla molt poc útil per a classificar.--Felato 18:05, 26 ag 2006 (UTC)
i a més a més els pobles indoeuropeus, germànics i altres depenen d'una altra categoria principal, cal posar-hi ordre --barcelona (discussió) 17:53, 24 juny 2008 (CEST)[respon]